Taistelu paikasta auringossa. Tappara-Tps.

  • 4 404
  • 49

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Oloneuvos
Erä kestää 20 minuuttia. Shit!

Tästä voidaankin aloittaa tämä viesti.

21.01 Tom Bissett (Janne Grönvall) 2-1

(EDIT: Tilastot kuitattu). Kova syke Tapparalla kuulemma päällä.

----------------

23.36 Mika Alatalo (Mikko Kankaanperä - Ville Vahalahti) 2-2

(EDIT: 23.26-->23.36. Tilasot kuitattu). Saatinpa tasoihin. Pienestä kulmasta heitti Alatalo sisään.

----------------

28.13 Aleksander Barkov (Jaakko Uhlbäck - Janne Grönvall) 3-2

Tilastot kuitattu. Pyörittiin kuulemma edestakasin ja lopulta upposi kiekko sisään.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viestin lähetti Oloneuvos


edit: Mitkäs ihmeen maalintekokilpailut täällä nyt on? Altsi tasoittaa ja Barkov perään 3-2.


Eikös jääkiekko-ottelun perusajatus ole juuri maalintekokilpailu?

Bissett teki ekan maalinsa try-outin jälkeen ja Sashakin osui lopulta. kolmosketjussa Barkov pääsee mukavasti pyörittelemään vastustajan heikompia kenttiä ja onkin ihme ettei tulosta ole tullut enempää.

Niin, ja paljon parjattu tehoton puukäsi Johannes Alanen teki kauden kuudennen maalinsa. Kyllä, kuudennen, vaikka tilastoissa lukee 5. Yksi Jussi Tarvaiselle merkitty maali on Johannes Alasen tekemä.

Eli tällä hetkellä:

Tarvainen 7 maalia (8 tilastoissa)
Alanen 6 maalia (5 tilastoissa)

Ja Jussin pitäisi olla muka meidän paras maalintekijä...
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Henkka
Eikös jääkiekko-ottelun perusajatus ole juuri maalintekokilpailu?

Näin minäkin sen olen ymmärtänyt, mutta pitää sen olla paljon muutakin. Viime vuosina ei noita maaleja vaan ole tällaiseen tahtiin näiden joukkueiden kohdatessa mäiskitty. Nämä kaksi tarkasti puolustavaa porukkaa eivät ole yleensä laskeneet omiin tällaista määrää kiekkoja 40 minuutin aikana.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toisesta erästä tilastoa:

21.02 Tom Bissett (Janne Grönvall) 2-1
23.36 Mika Alatalo (Mikko Kankaanperä - Ville Vahalahti) 2-2
28.13 Aleksander Barkov (Jaakko Uhlbäck - Janne Grönvall) 3-2

Rangaistukset:

30.51 Tappara Janne Grönvall 2 min väkivaltaisuus
34.04 Tappara Janne Grönvall 2 min kampitus
35.51 TPS Kai Nurminen 2 min koukkaaminen

Tappara 3x2 min, 6 min
TPS 2x2 min, 4 min

Maalivahdit:

Mika Lehto Tappara 8+4+0=12
Jason Elliot TPS 7+8+0=15
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No niin, vaihteeksi tappio. Ei tunnu enää missään. Onneksi, Kojo Jalosen sanoin, pisteillä ei ole väliä ennen kevättä. Just joo. Olisi vaan hyvä ehkä olla toisella puolella viivaa ennen maaliskuuta. Ei taida onnistua. Face the facts, Ruissalon pojat!
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Turpaan tuli että heilahti. Opittiin varmaan ainakin, että erä kestää 20 minuuttia. 3-2. Tilastot:

0.13 Mikael Holmqvist (Kai Nurminen - Joni Lius) 0-1
19.49 Johannes Alanen (Mikko Luoma) 1-1

21.01 Tom Bissett (Janne Grönvall) 2-1
23.36 Mika Alatalo (Mikko Kankaanperä - Ville Vahalahti) 2-2
28.13 Aleksander Barkov (Jaakko Uhlbäck - Janne Grönvall) 3-2

Rangaistukset:

Tappara 4x2 min, 8 min
TPS 2x2 min, 4 min

Torjunnat:

Mika Lehto Tappara 8+4+6=18
Jason Elliot TPS 7+8+8=23 (pois 58.56-60.00)

www.sm-liiga.fi

Jäämme odottamaan paikallaolijoiden mielipiteitä...
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Juha Salminen

Paskat olla opittu erien pituuksista yhtään mitään. Lähes jokaisen ottelun jälkeen sama virsi ja sitten taas seuraavassa matsissa tuttu ongelma. Kyllä tällä kaudella pitää ironisesti paikkansa tepsin vakiosti käyttämä mainoslause eli "Parhaassa seurassa". Se palloseuran vastustaja kun on ollut sitä parasta seuraa koko kauden. Meikäläistä ei helpolla vituta, mutta nyt alkaa mitta täyttyä enkä viitsi tähän enempää suoltaa. Opittu ei olla kuitenkaan mitään.
 

Waky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kommentteja pelistä:

Ensiksi huomautan, että viimeksi livenä näkemästäni jääkiekkopelistä on aikaa joten vertailupohjaa ei ole kuin kaukaa historiasta.

Ennakko-odotukset oli nähdä miten Petriläinen ja Yerkovich pelaavat pakeista ja nähdä pelinavauksen ja kiekkolisen pelin toimivuus.

Petriläisestä en voi muuta sanoa, kuin että ei niin paska kuin ehkä haukutaan, mutta silti. Grönman-Seikola pari oli kuitenkin eniten hukassa. Mikkolan ketju oli ihastelemassa ainakin kahta maalia kentällä.
Yerkovich ei näkynyt ennen kolmatta erää, jossa mies oli paikallaan puolustuspäässä. Kolmannessa tuli myös TPS:n kaksi huomaamani selkeää niittiä.

Itse peliin. TPS:hän sai unelma alun, kun suoraan aloituksesta hyökkäyssinisen yli ja kaitsun veto kimposi pleksistä maalin eteen, josta Honken laittoi reppuun. Yleisesti erä meni TPS merkeissä ja kerran Lehto keräsi kiekon viivalta talteen viime hetkellä. Lisäksi Liuksella sietäisi olla parempi veto. Tapparalla oli kanssa pari paikkaa, mutta paikkani toisessa päässä rajoitti sen verran näkyvyyttä, että en sano tarkempaa.
Erän loppuun sitten nukahti Elliot sylkien kiekon eteen ja pakki seilasi jo odottamaan maalin taakse, kun Alanen kävi laittamassa kiekon sisään. Erästä olisi ehdottomasti pitänyt selvitä johdossa, jotta toiseen erään olisi ollut paremmat asetelmat.

Toinen alkoi sitten vähän kääntäen ja Tappara tuli höyryllä ja saikin aloitusvoiton jälkeen kiekon Bissetin toimesta maaliin. Alatalo kuittasi kuitenkin heti perään aika pienestä kulmasta lähteneellä vedolla (ainakin toiseen päätyyn näytti siltä) ja TPS pääsi vähän Tapparan ekan erän maalin tapaan peliin takaisin vähän varkain. Tappara kuitenkin jatkoi paremmalla temmolla ja loppujen lopuksi TPS pakkien kasattua kunnon maskin Elliotin eteen pääsi Tapparan mies lataamaan täydellisen maskin takaa kiekon P-pisteen läheisyydestä maaliin. Tapparan merkeissä erää suurimmaksi osaksi mentiin. TPS pääsi kuitenkin mukaan peliin erän loppua kohti.

Kolmas erä oli sitten vähän toisen erän toisinto, Tapparalla oli alkuerästä pari todella hyvää paikkaa, mutta pelin lopussa olikohan Lius, kun pääsi laittamaan takatolpalta maassa makaavan Lehdon yli, jonka Lehto koppasi todella tärkeään paikkaan. Siihen sitten TPS:n paras terä jäi ja lopun aikalisäkämmäys varmisti sen. TPS otti aikalisän ja aikoi ottaa (kai) moken pois, mutta aloitukseen ei tultu ajoissa ja Tappara sa iilmaiseksi kiekon. Lopussa Tappara oli lähempänä tyhjään maaliin kiekon laittamista kuin TPS tasoitusta.

Yleisesti TPS:n pelistä jäi tyydyttävä kuva ekassa erässä. Johtuiko sitten Tappara huonoudesta vai mistä . Siihen erän lopun maaliin tuntui suurin into loppuneen. Peli muuttui sekaiseksi ja avauspeli oli kyllä surkeaa, muutenkin tuntui kiekko pomppivan ja syötöt karkasivat koko ajan. Täytyy kyllä sanoa, että molemmilla oli syöttötarkkuudessa parantamisen varaa ja peli oli välillä aika sähläystä. Ylivoimakin oli suoraan ahterista, kun odotin että se pelastaisi TPS:n mukaan.

Niin ja loppuun voi sanoa, että Kaislehto vai mikä raitapaitaa punaisilla hihamerkeillä piti oli pelistä pihalla kuin lumiukko aika ajoin.

edit: unohtui mainita, että Rautee ei pelannut ekan erän jälkeen, tunnustan etten huomannut tarkalleen missä kohtaa jäi pois
 
Viimeksi muokattu:

holvius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Red Wings
Tappara oli ensimmäisen erän kohmeessa, mikään ei onnistunut, syötöt menivät minne sattuivat ja luistin ei liikkunut. 1-1 oli Tapelle voitto siitä erästä. Kangasniemi onnitui mm. tarjoilemaan taaksepäin syötöllään TPS:lle täysin avoimen tilanteen, mutta Lehto kesti. Yv:llä Tapparalla oli Välivaaran toimesta loistava paikka, mutta jotenkin sekin meni käsille. Onneksi Elliot onnistui viime minuutilla sössimään niin, että Alanen onnistui tasoittaan. Siitä Tappara sai virtaa ja homma alkoi pikku hiljaa kääntymään. Toinen erä oli Tapparan. Tappara liikkuin paremmin ja oli aktiivisempi. Paikkoja oli ratkaista koko peli, mm. Tarvaisella.

3 erässä Tappara jäädytti hyvin peliä ja ainoa paikka oli juuri Wakyn mainitsema tilanne. Ei oikein muuta. Tappara parantaa nähtävästi koko ajan. Maalivahti peli ja puolustus on kunnossa, jos hyökkäääjät saavat vielä lisää tehoja niin hyvä tulee.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
6 peliä, 5 tappiota...

Onneksi olkoon Tappara. Pitäisiköhän laittaa tällainen valmiit onnittelut sisältävä viestipohja, jottei tarvitsisi kuin vaihtaa seuran nimi kulloisenkin vastustajan kohdalle?

Mopolla on lähdetty moottoritielle, kun tällä jengillä lähdettiin SM-Liigaan. Eivät keskinkertaiset pelaajat muutu voittajiksi automaattisesti vetäessään TPS:n paidan päällleen. Ei yksi voitto sarjajohtajasta vielä mitään todista. Seitsemän peliä, kuusi tappiota - siinä synkkä saldo. Sanotaan Kojon tekemisistä sitten mitä tahansa, niin ei hänellä mitään täyskättä ole eväiksikään annettu. Kiitos siitä, Ruissalo!
 
Viimeksi muokattu:

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Suhteellisen vauhdikas (verraten Tapparan aikaisempiin) mailaviidakko, joss tuomari näytteli kyvyttömyydellään suurta osaa pelissä. Tiukemmalla linjalla olisi pelissä istuttu 20min enemmän jäähyllä ja pelin viihde aste olisi noussut huomattavasti.

Tps aloitti hurjasti 13 s ja kiekko ekaa kertaa Lehdon selän takana. Maali menee Ojasen Jannen piikkiin, joka ei pitänyt Holmgvistia maalilla, vaan lähinnä luisteli vierellä katselemassa mitä tapahtuu. Nurminen veti päät pleksiin kuuluisan rannarin, jonka Holmgvistin oli helppo lyödä yli jäässä olevan Lehdon. Tps:n hyvä ote jatkui vielä hetken aikaa ja Lehdon pelastus maaliviivalta piti Tapparan mukana pelissä. Mitä enemmän peliä pelattiin, sitä selvemmin ote siirtyi Tapparalle, joka muutaman kerran kokeili Elliotin nivusten notkeutta. Kummatkin sai yhden jäähyn erässä, jonka aikana ei kumpikaan saanut mitään mainittavaa aikaan. Jos Tps:n avausmaali tuli yllätteän, niin sitä oli myös Tapparan tasoitus. Luoma lyö kiekon siniseltä kohti Elliottia, joka torjuu helpon laukauksen eteensä ja kun samalla hetkellä Tps:n pakki menee maalin taakse on Alasen Jonskilla helppo työ ohittaa Jason. Maalissa meni Tepsin puolustajan ja maalivahdin ajatukset ristiin ja näin Tapparalle hieman ilmainen maali.

Toisen erän alun Tappara painaa päälle, kuin yleinen syyttäjä ja Jasonin torjunnat ja Tps puolustuksen purkukiekot pitää Tps:n mukana. Kunnes erää on pelattu 1.01 ampuu Tapparan toinen alkoholituote Tom Bisset karat sisään ja Tappara johtaa 2-1. Aloituksesta Janne Grönvall ampuu kiekon kohti Elliottia, joka torjuu kiekon suoraan yksinäiselle Bissetille. Tps:n puolustus uinuu. Maalin jälkeen Tapparan hyvä ote jatkuu ja sillä on paljonkin paikkoja tehdä maali, mutta ei kelpaa edes Tarvaiselle joka ampuu avo paikasta ohi. Tps:n maali syntyy sen lähes ainoasta hyökkäyksestä erän ensimmäisellä puoliskolla. Kankaanperä ja Vahalahti riistää Tappara puolustuksen huonon purun ja kiekon saa ei Mikko, vaan Mika Alatalo, joka tekee illan hienoimman maalin, ampuen kiekon aivan Tappara puolustajan jaloista ja kiekko Lehdon kainalosta maalin yläkulmaan, peli 2-2. Maali luo Tepsille lisää uskoa ja Tappara ei hallitse enään, niin selvästi kuin erän alussa. Tappara saa kuitenkin pienen painostus poikasen jälkeen kiekon Tps:n maaliin. Tähän Tapparan johto- ja voitto maaliin tekee esityöt Grönvall ja Uhlbäck ja isokynä Sasha Barkovin kautta kiekko maaliin. Uhlbäck mielestäni laukaisee kiekon kohti Ellioittia ja keikko muuttaa matkalla suuntaa Barkovista. Barkovin jalka liikahtaa mielestäni siihen malliin, että, sanotaan nyt ihan hiljaa, se näytti potkumaalilta, mutta en tilannetta nähnyt kunnolla joten en tiedä siitä sen enempää.

Loppu pelistä mainittavaksi jää lähinnä tuomarin show toisen erän lopussa ja Sashan tolppa laukaus Tps:n tyhjään maaliin. Tapparalla oli mielestäni parempi liike ja näin ansaitsee 2 pistettä!

edit.
vielä maininta Lehdon upeasta pelastuksesta 30s. ennen pelin loppua. Nyt viimeistään Lehto on osoittanut mikä hän on miehiään.
 
Viimeksi muokattu:

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kahdesta huonosta joukkueesta se vähemmän huono voitti. Enpä ole näiden joukkueiden välillä nähnyt vuosiin näin pitkästyttävää matsia.

Se, että voittaa nykyisen Tepsin 3-2, ei ole kyllä mikään meriitti. Turkulaiset olivat taas palanneet omalle tasolleen Jokerien kaadon jälkeen.

Onneksi torstaina on vastassa Ilves. Muita vastaan meillä ei ole nyt minkäänlaisia saumoja, kun taas Rauteekin loukkaantui.
 

tsei_tsei

Jäsen
Mielestäni joukkueet ja peli ei ollut huonoa. Vauhtia oli riittämiin ja maalitilanteita saatiin luotua muutenkin kuin puolustuksen virheistä. Parasta Tapparaa aikoihin. TPS:n pelistä näkyy kyllä materiaalin kapeus, mutta ei turkulaiset nyt kokonaisuudessaan mitenkään heikosti esiintyneet.
 

Konsta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura ja lounaisrannikko
Kuudesta pelistä viisi tappiota, tähän ollaan tultu, jees. Ihmetyttää vielä Iso-H:n kommentit Jokeri pelin jälkeen että
nyt ei ole taas mitään hätää kun sarjajohtaja( jopa maalilla)
voitettiin, ttu. Tämänhetken Palloseuran peliä voisi kuvailla
sanoilla saamatonta mokellusta toisessa potenssissa. Täytyykö nyt taas hävitä neljä peliä putkeen että arvon Ruissalon
herrat edes alkavat harkitsemaan mitään liikkeitä? Merkillistä touhua.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Tuntuu jostain syystä erittäin hyvältä eilinen voitto. Oli ainakin meikäläisen silmiin ajoittain jo helvetin hyvää kiekkoa. Eteenpäin mennään ilmeisesti koko ajan. Lehto teki taas pakolliset eli pari helppoa meni, mutta muuten oli kyllä varman oloinen. Lehdon yksi parhaita puolia on se, että hää pyrkii aina pistämään kiekon takaisin peliin, jos vain mahdollisuuksia on. Sillä saralla hää on erittäin aktiivinen. Mycket bra.

Pelin toinen erä oli muuten viihdearvoltaan paras pitkään aikaan Hakametsässä. Katsomokin pääsi peliin mukaan hawaii-kiekkoa seuratessaan. Kaikki hyökkää.

Meinasin hieraista pariin otteeseen silmiäni kun luulin nähneeni Bissetin polkevan vauhtia kentällä. Oikein näin. En vain tahdo uskoa sitä vieläkään. Yleensä meidän Tomppa vain ottaa kentälle tullessaan pari potkua että pysyy liikkeessä ja liukuu sen jälkeen koko vaihdon.

Koskenkorva oli taas hyvä. Oli muuten varmaan neloskentän ainut joka edes haki kontaktia. Tais taklatakkin pari kertaa? Varokaa vaan vastustajat, Kossun taklausten jälkeen kutsuu lasaretti. Vielä kun näkis Mäkisen taklaavan tän kauden aikana.

Venäläinen jäi mieleeni myös. Kaverista on tullut pirun hyvä karvaaja. Useammin kuin pari kertaa tuli TPS:n pakeille hätäsiä ratkasuja kun Venäläinen kävi päälle.

TPS:n avaukset oli aika kehnoja, menee roiskimiseksi. Erityisesti tässä kunnostautui good old Passo.

Tästä on hyvä jatkaa.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Elliottista

Koko kauden on ottanut silmään Elliottin tapa räkiä lähes kaikki kiekot eteensä. Eilisessäkin pelissäkin kaksi ekaa maalia tuli Elliottin helpoista ripareista, ainakin mitä Kiekkoyön kahden sekunnin välähdyksistä ja täälläkin annetuista kommenteista voi ymmärtää.
Totta kai voidaan peräänkuuluttaa myös pakkeja siivoamaan maalinedustaa mutta tällä kaudella sekin tuntuu olevan liikaa vaadittu.
Satunnaisista huippupeleistä huolimatta on Palloseura onnistunut hankkimaan maalilleen maalivahdin, joka kuvastaa täysin tämän kauden koko joukkuetta: keskinkertaisuuden, jonka kanssa ei suuriin tekoihin venytä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Elliottista

Viestin lähetti Reverent
Satunnaisista huippupeleistä huolimatta on Palloseura onnistunut hankkimaan maalilleen maalivahdin, joka kuvastaa täysin tämän kauden koko joukkuetta: keskinkertaisuuden, jonka kanssa ei suuriin tekoihin venytä.

Mielipiteitä on monenlaisia, mutta paskalla, lue keskinkertaisella, maalivahdilla ei ole yli 92 prosentin torjuntalukemia Tepsin tasoisessa joukkueessa.

Njyrminen ja Elliot kuuluvat Tepsin eliittiin, muut ovat paskoja tai jopa sen alapuolella(Petriläinen).

Tapparalaisten ei kannata kauheasti paukutella kylillä henkseleitään - TPS ei valitettavasti ole mikään mittari yhdellekkään kärkisijoja havittelevalle joukkueelle.
 

verco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Pelin tylsyydestä

Näin tepsin kannattajan näkökulmasta peli oli todellakin tylsä. Todellisia vaarapaikkoja omilla ei ollut kuin pari yksittäistä ja maalitkin tuli vaarattoman näköisistä paikoista. Kolmas erä oli molemmilta vain pelailua ja parin viimeisen minuutin odottelua, silloinkaan mitään erikoista ei nähty.

Sitten pientä "vikalistaa" omien pelistä. Ensimmäiseen erään potkua riitti vielä hyvin ja aika ajoin peliä ehkä jopa hallittiin. Ote pelistä katosi 11 sekuntia ennen avauserän loppua, kun Elliot sylki keskialueelta roiskaistun kiekon pari metriä eteensä ja suoraan vastustajalle. Ensimmäisen erän aloituksissa käytettiin ahkerasti Liusta varsinkin omassa päässä. Toisen erän alussa Kankaanperä aloitti ensimmäistä kertaa oman pään aloituksen, 100-0 tappio ja siniviivavedosta jälleen ripari maaliin. Jälleen kerran miehet maalin edustalla eksyi johonkin ja sinipaita ensimmäisenä irtokiekossa. Joku toinen ehkä olisi saattanut torjua kiekon kulmaukseen, mutta maali meni ennen kaikkea surkean aloitussähläyksen piikkiin. Toisessa erässä Tapparalle aukesi useita ylivoimahyökkäyksiä, joista onneksi haettiin liian hienoja ja vaikeita ratkaisuja. Kolmannessa erässä muuta kiinnostavaa ei ollutkaan, kuin aikalisä pari minuuttia ennen pelin loppua. Aikalisä päättyi ja miehet seiseskeli vaihtoaition vieressä, kun kiekko tiputettiin Tapparalaisille. Siinä meni hukkaan nekin taktikoinnit. Lius oli vielä vähällä tasoittaa, mutta Lehto teki huippupelastuksen ja siihen loppui Tepsin pyristely.

Pelissä ei missään vaiheessa oltu selvästi jäljessä, mutta toisaalta ei myöskään tehty mitään, millä voitto ansaitaan. Hyökkäyskalusto heikkeni taas Rauteen loukkaannuttua, mutta puolustukseenkin tarvittaisíin jotain kipeästi. Kiekollinen peli oli surkeaa ja kunnon avauksia ei nähty ollenkaan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Elliotista

Pakko otta kantaa, näin toiseltakin puolelta.
Alasen maalia edeltänyt torjunta oli vaikea, mielestäni TPS:än pakki muutti kiekon suuntaa molarin edessä (yritti saada kiekon omaan lapaan) ja näin ollen Elliot joutui torjumaan eteensä. Samainen pakki jatkoi kaarteluaan maalin taakse, josta seurasin maalin synnyn. Tuli seurattua peliä hyvältä paikalta livenä, että tämän näin. Bissetin maaliinkaan en voi maalivahtia laittaa syylliseksi, koska millään muulla kun jalalla tuollaista alanurkka vetoa ei voi torjua, ei yltä maila eikä varsinkaan vasemman käden hanska. TPS:än pakkeja voi kyllä silitellä vähän kovempaakin ottan kohdalta, niin unessa ne näiden kahden maalin aikana olivat.
Voittomaali oli taas sellainen, jolle ei mahda molari mitään, jollei syliin tupsahda.

Ja vielä peliin liittyvä kommentti:
Peliä hallitsi jokaisessa erässä se jolla oli parempi liike, TPS ekaa erää ja Tappara kahta viimeistä.

Edit: Maaleja voi vielä tarkistella täältä, jos haluaapi:
http://www.tapparafancenter.com/2002/mpeg.htm
 
Viimeksi muokattu:

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti TBK
Tapparan kolmonen kaatuu taas tehottomuuteensa. Ketjussa ei yhtäkään ratkaisijaa, vain 2 rakettia ja yksi kettu. Toivottavasti olen väärässä.

Onneksi olin, niin väärässä.
Huomasiko muuten kukaan oliko Ville Hämäläinen kertaakaan kentällä? Itse en ainakaan äijjää kaukalossa lämmittelyn ja kättelyn välissä havainnut.
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Heh, joo Alanen on tehnyt viidessä viimeisessä pelissään neljä maalia. Muutenkin Alanen-Barkov-Uhlbäck on onnistunut yllättävän hyvin ja se olikin eilen paras ketju.


Minä nyt en hirveästi Lehdon eilistä peliä kehuisi. Toisen maalin voi laittaa melkeinpä täysin Lehdon piikkiin. Lerppu pienestä kulmasta, tämmöisiä virheitä ei missään tapauksessa saisi tulla. Toki peliin mahtui pari hienoa torjuntaakin, mutta mihinkään kovaan laukaussateeseen Lehto ei kyllä joutunut missään vaiheessa.

Bissettin ja Barkovin onnistumiset maalinteossa lisäsivät varmasti kummankin itseluottamusta, vähän takkuista on ollut kummankin peli viime otteluissa. Nyt molemmat pelasivat myös maalinteon lisäksi hyvän pelin. Bissett taisteli kulmissakin ihan kiitettävästi.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ikurin turbiinille ensin Mäkisestä. Mies tuskin uskaltaa taklata sen jälkeen, kun HPK ottelussa sai täysin puhtaasta taklauksesta 5+20, sama koskee Grönvallia. Eiköhän sen jälkeen varo, kun linja on mitä on. Kukaan ei tahdo lentää ottelusta ulos, jos voi sitä välttää. Valitettavasti liigassa ei isomies saa taklata, koska vastustajaa voi sattua ja siitä tulee automaattisesti 5+20 sitten.

Elliot torjuu ehkä paljon eteen, mutta mitä muuta voi odottaa. P-Amerikassa miehet koulutetaan tuohon tyyliin, eikä sitä parissa kuukaudessa, muuteta. Jotain pieniä asioita voi aina hioa, mutta jos on koko ajan tottunut tiettyyn tyyliin, niin sen muuttaminen varmasti kestää.

Lehto tosiaan on nostanut aktiviteettia ja samalla parantuneet otteetkin. Mielestäni kuitenkin epävarmuutta on lähtenyt pois, vaikka muutama ns. helppo onkin mennyt viimeisissä voitto-otteluissa. Ja tietenkin vastapainoksi mies on ottanut loistavia koppeja.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös