Taas saa äänestää – Jatkoajan Vuoden urheilija, joukkue ja jääkiekkoilija vuosimallia 2015!

  • 8 724
  • 79

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Obama olisi vienyt kisan kirkkaasti, jos olisi viitsinyt piipahtaa Suomessa.
Ja etukäteen.

Vuoden joukkueeksi olisi pitänyt valita hallitus. Kannustivat ihmisiä kaduille liikkumaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Menen varmaan johonkin vanhanaikaiseen, mutta SJK oli vuoden joukkue. Jauhis ja Niskanen edelliskerralla.

Kuten @pehtoori jo yllä kertoi, niin Musti+Iivo eivät olleet vuoden joukkue, vaan vuoden urheilija. Tämä sitten herättikin paljon keskustelua, että miten joukkue voi olla (yksi?) urheilija.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Tämä sitten herättikin paljon keskustelua, että miten joukkue voi olla (yksi?) urheilija.

Minusta on traagista ja kuvaavaa, että tuosta voidaan ylipäänsä keskustella. Tulos olisi pitänyt hylätä juryn päätöksellä, ja julistaa toiseksi tullut... siis kolmanneksi... siis ensimmäiseksi tullut urheilija voittajaksi.

Toisaalta juryn tehtävä myös päättää, olisiko Jauhojärvi ollut tähän oikea valinta aakkosjärjestyksen perusteella. Julistettiinhaan taannoin kilpakävelyssäkin maaliin halailleesta parista maalilinjan ensin kamerakuvan perusteella ylittänyt voittajaksi. EDIT. Se olikin Niskanen/Jauhojärvi. Eli ehkä Niskanen sitten kuitenkin, vaikka Jauhojärvi maalilinjan ylittikin.

Eikö suomen kielen tunneilla enää opeteta yksikön ja monikon eroa?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Minusta on traagista ja kuvaavaa, että tuosta voidaan ylipäänsä keskustella. Tulos olisi pitänyt hylätä juryn päätöksellä, ja julistaa toiseksi tullut... siis ensimmäiseksi tullut urheilija voittajaksi.

Eikö suomen kielen tunneilla enää opeteta yksikön ja monikon eroa?

Niin, mielestäni heidän olisi kuulunut voittaa joukkuekategoria ja tämän lisäksi "sykähdyttävin hetki"/vuoden urheiluteko tms.

Jos ihan tarkkoja ollaan, niin käytännössä se sykähdyttävin hetki taisi olla se loppusuoralle kaarrettaessa tapahtunut kyynerpääpeli, jossa (kerrankin!!!) suomalainen ei jäänyt anteeksipyydellen kanssakisailijoiden jalkoihin.

Ilman kultamitaliakin tämä oli maininnan arvoinen uroteko Mustilta. :)
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pisteiden lasku on hieman myöhästynyt ja myöhästyy kun allekirjoittanut on ollut sairaalahoidossa jo kolmen kuukauden ajan eikä ole päässyt niin vain ääniä laskemaan.

Nyt kuitenkin onnistuin tuossa vuoden urheilija äänestyksen pisteet laskemaan yhteen ja Jatkoajan vuoden urheilija on tiedossa.

Jatkoajan vuoden urheilija- äänestyksen voittaa keihäänheittäjä Tero Pitkämäki 69 pisteellä. Pitkämäelle irtosi äänestyksen ykkössija melko selkeästi, sillä äänestyksen toiseksi sijoittunut Roman Eremenko keräsi pisteitä yhteensä 43 pistettä.

Tässä Jatkoajan vuoden urheilija-äänestyksen viisi parasta:

1. Tero Pitkämäki 69p. (8 ykkössijoitusta)
2. Roman Eremenko 43p. (9 ykkössijoitusta)
3. Jenna Laukkanen 29p. (5 ykkössijoitusta)
4. Kaisa Mäkäräinen 27p. (5 ykkössijoitusta)
5. Makwan Amirkhani 24p. (5 ykkössijoitusta)

Jatkoajan vuoden joukkue- ja vuoden jääkiekkoilija äänestyksen lopputulokset tulevat myöhemmin tällä viikolla.

Jääkiekkoilija- ja joukkue-äänestyksien tuloksissa menikin hivenen kauemmin, ja jopa järjestäjän nimimerkkikin tässä rytäkässä vaihtui, mutta tässäpä nyt vielä viiden kärki näistä kategorioista vuodelta 2015. Menin nämä nyt 2016-äänestystä varten laskemaan jotta sai taulukot päivitettyä, niin laitetaan nää nyt sit tännekin.

Jääkiekkoilija:
1. Pekka Rinne, 59p. (12 ykkössijoitusta)
2. Teuvo Teräväinen, 49 p. (8 ykkössijoitusta)
3. Kimmo Timonen, 45p. (10 ykkössijoitusta)
4. Valtteri Filppula, 17p. (3 ykkössijoitusta)
5. Sami Vatanen, 17p. (2 ykkössijoitusta)

Sexi-Pexi vei taas voiton, Chicagon Stanley Cup -kaksikko antoi hyvää kiriä mutta lopulta Pekka voiton vei. Timonen sai Teräväistä enemmän ykkössijoitusta, mutta Teräväinen oli useammilla listoilla mukana, moni ei nähtävästi Kimmon lähinnä katsomosta antamaa panosta Stanley Cup -finaaleissa kuitenkaan niin korkealle arvostanut että mahtui top-kolmoseen.

Joukkue:
1. SJK, 82p. (22 ykkössijoitusta)
2. Suomi, miesten u-18 jääkiekkomaajoukkue, 36p. (6 ykkössijoitusta)
3. Oulun Kärpät, 32p. (1 ykkössijoitus)
4. RoPS, 24p. (2 ykkössijoitusta)
5. Suomi, miesten koripallomaajoukkue, 20p. (3 ykkössijoitusta)

Joukkueäänestyksessä Veikkausliigan sensaatiomaisesti miljardööri-HJK:n nenän edestä repäissyt SJK oli selkeä ykkönen. Hopealle ylsi Leijonien alle 18-vuotiaiden jengi, joka pääsi finaaliin asti mutta siellä tuli jatkoajalla käkättimeen. Toisen peräkkäisen Liiga-mestaruuden napannut Kärpät keräsi sen verran kakkos- ja ykkössijoja että loppupisteissä se oli pronssilla, vain yksi ainoa katsoi Kärppien olleen koko vuoden ykkösjoukkue.

Semmosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös