Tänään TV:ssä

  • 829 309
  • 3 622

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...

Kakkosella puolestaan alkaa tänään 22.05 toinen kausi sarjasta Game of Thrones. Heti tulee viisi jaksoa putkeen.

Jep - tuli näin myöhäisherännäisenä katseltua pikana, aina viisi annosta putkeen, tuo ensimmäinen tuotantokausi ja nyt olisi tarkoitus jatkaa saumattomasti tätä seuraavaa.
Kiitos YLE:lle, että uusivat ekan kauden näin nätisti toisen yhteyteen, kun näitä yksittäisiä jaksojakaan ei voi juoneltaan ja tapahtumiltaan erottaa mitenkään omaksi kokonaisuudekseen, vaan nivoutuvat aina toisiinsa saumattomasti ja kronologisesti.
Kirjoja en ole lukenut, joten juonenkehittelystä päätellen on odotettavissa edelleen ihan mielenkiintoisia hetkiä sarjan parissa.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yle Teema klo. 21.00. Freddie Mercuryn tarina

Tuore, uutta aineistoa sisältävä henkilökuva rockin karismaattisimpiin laulajiin kuuluneesta supertähdestä, oopperanrakastajasta, hedonistista ja ujosta ihmisestä. (Freddie Mercury - The Great Pretender, BBC 2012)
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tänään tulee Batmanin Yön Ritari Subilta klo 21:00. Muistikuvani mukaan erittäin hyvä elokuva ja taidan itse ainakin aloittaa kyseisen elokuvan.

Huom! SUBilta se tulee.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Tänään tulee Batmanin Yön Ritari Neloselta klo 21:00. Muistikuvani mukaan erittäin hyvä elokuva ja taidan itse ainakin aloittaa kyseisen elokuvan.
Aivan loistava elokuva - huikea suorastaan!

Dark Knight on lisäksi kerronnaltaan ja teemoiltaan hyvin poikkeuksellinen supersankarielokuva; lasken sen omissa papereissani ja suosikkilistauksissani täysin omaan luokkaansa yhdessä ilmiömäisten Watchmen- (2009) ja V for Vendetta (2005) -filmatisointien kanssa, jotka perustuvat Alan Mooren mestarillisiin graphic novel -teoksiin.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Flunssassa voisin tänään katsella tv:tä

9.35-10.25 Rachael Ray Show (Ava) "Vieraina ovat näyttelijät Joan ja Melissa Rivers, jotka keskustelevat elämästä, julkkiksista, lapsista, työstä, perheestä ja kaikesta sydämiään lähellä olevasta. Ruokalistalla on valkosipulivoilla maustettuja lohkoperunoita kanan ja chorizon kera". Ainoa miinuspuoli on, että Nelosella näkyy samaan aikaan Luksusmammat 9.25-9.55, eikä ole tallennusmahdollisuutta mutta valintoja on tehtävä.

10.25-10.55 Pikakurssi kodinostoon (Nelonen). "Rakkautta ensikäynnillä. Daniellen ja Brianin haaveissa siintää idyllinen esikaupunkikoti valkoisine säleaitoineen." Kodit on kivoja.

11.00-12.20 Master Chef (JIM). Nälkähän tässä taas alkaakin olla.

12.25-12.50 Viivin mallijahti (FOX). "Viivi Pumpasen juontamassa ohjelmassa etsitään tyttö- ja poikakykyä muoti- sekä mallimaailmaan. Sarjassa seurataan mallikokelaiden koekuvauksia, muotinäytöksiä, mallivalmennusta ja takahuoneen tapahtumia." Kukapa ei pukeutuisi, hei!

12.55-13.25 Luksusmammat (Nelonen). On kyllä varmasti niin eliittisarja, että onneksi samalle päivälle tulee toinenkin jakso tätä laatuohjelmaa, kun päivän eka osa jää näkemättä.

13.20-14.10 Hulppeat hääkakut (TV5). "Yksilöllinen hääkakku. Kaikilta leipomoilta tilataan hyvin yksilöllinen hääkakku. Revan kakussa näkyy intohimo teatteriin, Chrisin kakussa kukkivat lootukset ja Laurin kakussa säihkyvät sokerijoutsenet." Toivottavasti ei mene tuota viittä minuuttia päällekkäin Luksusmammain kanssa, ettei jää alku näkemättä.

14.10-14.45 (MTV3) Jamie Oliverin kotona. Ohjelmassa ollaan Jamie Oliverin kotona.

14.45-15.15 (MTV3) Jamie Oliverin helpot herkut. Taas on nälkä.

15.00-16.00 olisi Tanssi peppu pieneksi -ohjelma vaan tässä kohtaa pidän kokonaista vartin ruuanlaittotauon, joten vasta klo 15.30-16.25 katselen Los Angelesin tatuointitarinoita. (JIM).

16.00-17.00 Hurja painonpudotus (Nelonen). Ähkyssä tätä katsellessa tullee vähän morkkis, joten morkkissyistä en katso ohjelmaa kuin puolivälistä loppuun.

Kyllä tässä kivasti päivä soljunee etiäpäin. Mitähän sitä illalla tulee tv:stä.
 

Balrog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Erilliset saarekkeet
16.00 Eduskunnan kyselytunti (Yle tv 1)

21.05 A-Talk (Yle tv 1) Piikki auki EU:lle. Vieraina kansanedustajat Jouni Backman (sd.), Kimmo Sasi (kok.) ja Timo Soini (ps.) sekä EU-kriitikko Esko Seppänen.

22.35 Enbuske & Linnanahde Crew (MTV3) "Kaksikko Tuomas Enbuske ja Aki Linnanahde käsittelevät kuluneen viikon puheenaiheita. Vieraana tällä viikolla Jörn Donner sekä Kalervo Kummola. #elcrew Suora lähetys."
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se hyvä puoli tässä dementiassa on että joka päivä tulee paljon uusia hyviä ohjelmia telkkarista. Tänäänkin MTV3:lla kello 22.35: Joe Kidd. Harvemmin nähty Clint Eastwoodin western.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Hiton kova länkkäri 3:10 to Yuma alkaa just kakkoselta.
 

Seymon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
Viiden minuutin kulutta subilta alkaa loistava norjalainen elokuva Headhunters. Meno äityy välillä aika hurjaksikin tässä pilke silmäkulmassa tehdyssä toimintaleffassa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
TV 1 tänään kello 21.30: Dokumenttiprojekti: Naapurit.

Elokuva siitä miten kantasuomalaiset ja maahanmuuttajat pärjäävät keskenään vuokrataloyhtiössä. Pääosassa vahvaa tampereen/ylöjärven murretta vääntävä talotoimikunnan puheenjohtaja Pekka, eläkkeellä oleva nosturinkuljettaja.
 

voittamaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Just alko Subilla Harold & Kumar 2: Pako Guantanamosta. Ekan ja kolmannen osan oon tästä leffasarjasta nähnyt aiemmin ja niiden perusteella kannattaa katsoa! Ja tämäkin on jo alkanut lupaavasti.

Edit. Komedia-leffa siis kyseessä
 
Suosikkijoukkue
Big Buff#33
Olipas hyvä a-studio, puolituntia ei ikävä kyllä riittänyt syvällisempään keskusteluun. Kauhealla kiireellä kysymykset läpi.
Palander oli yllättävän vaisu, Valavuori on kyllä urheilu-ja vedonlyöntimies viimesen päälle. Löytyy varmaan kohta Areenasta, kannattaa katsoa.

Aiheena oli mm. veikkauksen monopoli ja sen vaikutus huippu-urheiluun.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Meni vähän ohi toi ulkomaalaisen vedonlyöntifirman tarjoama 1,5 miljoonan shekki SM-liigalle turvakaukaloista, jota Valavuori esitteli. Edellytettiinkö tässä nyt Veikkauksen monopoliaseman purkamista vai mjätääh??
 
Suosikkijoukkue
Big Buff#33
Meni vähän ohi toi ulkomaalaisen vedonlyöntifirman tarjoama 1,5 miljoonan shekki SM-liigalle turvakaukaloista, jota Valavuori esitteli. Edellytettiinkö tässä nyt Veikkauksen monopoliaseman purkamista vai mjätääh??

Ilmeisesti, aika nopeasti sivuutettiin kyseinen shekki syynä lienee tämä: "Ylen julkaisemat sisällöt eivät saa sisältää mainontaa eivätkä markkinointiviestintää."
Muutenkin eivät juontajat oiken vakuuttaneet.

Mutta niin kauan kuin on Veikkaus yksinvaltiaana niin ei Betssonin tarjous ollut muuta kuin mainos.
 

Balrog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Erilliset saarekkeet
Yle tv1: MOT: Suomi polvilleen 15 minuutissa kello 20.00
MTV3: Diili kello 20.05
Nelonen: 007 ja kultainen ase kello 21.00
Kutonen: Ihmemies McGyver kello 19.00
Yle Fem: Vallan linnake kello 22.00
MTV3 Fakta XL: Kommunismin kadonnut maailma 18.05
Eurosport 2: Eurogoals kello 23.15
C More Action: Pappi lukkari talonpoika vakooja kello 19.55
C More Series: Banshee kello 23.00
BBC Entertainment: A Bit of Fry and Laurie kello 19.05
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
YLE Teema klo. 22.55: Korsoteoria

Vuosi sitten ensi-iltansa saanut, sinänsä hyvinkin vähäeleinen mutta hauska 30-minuuttinen kertomus rikkinäisten vantaalaisten ihmissielujen arjesta. Armi Toivanen tekee pääosassa erittäin tyylikkään roolisuorituksen. Kannattaa katsoa ihan vaikka sen vuoksi.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Yle tv1: Sinivalkoinen valhe kello 21.30.

Juha Mieto on jo yksin hyvä syy katsoa tuo show.

Tuli katsottua tuo kyseinen pätkä elokuvateatterissa erään hiihtäjäkaverin houkuttelemana. Olivat muuten huonoiten sijoitetut 13,50 euroa.
Samaa vanhaa paskaa siinä höpötetään kuin muutenkin koko touhun ympärillä.

Vain suomalaiset eivät pääse tällaisen asian yli vaan siitä on pakko jauhaa seuraavat sata vuotta. Seuraavaa leffaa odotellessa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös