Tähdistöketju vuosimallia 2019–2020

  • 105 679
  • 1 560

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Se on, ku jengi katsoo pistepörssit ja sen suunnalta valitsee parhaat.
joku Heikkinen, Nemecek tai muut ei juur juhli, kun kukaan ei katso muita kuin pisteiden tekijöitä.
sen takia en ite jaksa juur enää tähän ketjuun laittaa mitään, kun tykkään noista näkymättömän työn tekijöistä myös eikä ne pääse listoille.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kannatan myös tämän pisteytyksen uudelleenmietintää ensi kaudelle, niin kuin jo aikaisemmin kirjoitin. Nykyinen on maalivahtien show liikaa. Todella hyvä idea silti tämä tähteytys yleisesti, koska viralliset tähdet nyt ei ainakaan kerro mitään.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itse en jakaisi mitään puolustuksen tähtiä ja hyökkäyksen tähtiä, vaan ihan vaan lisäisin yhden tähden. Tai siis kolme. Eli yksi, kaksi ja kolme tähteä. Tulisi enemmän hajontaa. Toki tämä lisäisi entisestään laskijan töitä, ja itse kun tykkään tulla lähinnä valmiiseen pöytään niin ymmärrän jos tämä ehdotus ei maistu. Toki laskijan hommaakin voisi helpottaa niin, että löisi avausviestiin järjestysnumerot 1-60, jonka jälkeen halukkaat nappaisivat sieltä yhden kaksi laskuvuoroa. Semmoiseen meikäläisen kaltainenkin työnvieroksuja voisi pystyä revetä.

Nykyinen järjestelmä on ehkä maalivahtien show liikaa, mutta toisaalta voidaan perustella myös, että maalivahdithan ne kantavat voimat ovat koko kauden olleet.
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
Sekin voisi helpottaa, jos vaikka tehtäisiin herrasmiessopimus ettei tänne laiteta tähtiä jollei oikeasti olla nähty matsia, vaan ollaan tilastojen tai radioselostuksen varassa. Itse olen ainakin näin toiminut.

Mielestäni tosin kokonaistilanne kyllä vastaa tällä hetkellä todellisuutta varsin hyvin, kun vain kaksi pelaajaa nimetään per matsi. Monet voitot ovat tulleet juurikin maalivahtien ilmiömäisen pelaamisen kautta, molempien vuoroillaan venyessään myös huikeisiin game saver torjuntoihin. Sitten on tietysti Danforth, joka silloin tällöin ottaa joukkueen reppuselkään ja heittää kolme tehopistettä.

Oma ehdotus olisi, että jatkossakin jokainen nimeäisi kaksi pelaajaa, mutta lopputuloksena jaetaan yhdelle pelaajalle ne kaksi pistettä ja sitten kolme seuraavaksi eniten pisteitä saanutta pelaajaa saisi jokainen yhden. Silloin tulisi laajemmalle rintamalle jaettua pisteitä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niinkuin tuossa ylempänä todettiin niin ainahan tällaisissa rankkauksissa joku tulee syrjityksi. Se nyt vaan menee niin että pisteiden tekijät ja hyvä maalivahti huomataan, harvoin muissakaan palkintojenjaoissa ketään ronisevästä tai heikkiliedestä pelin parhaana palkitaan.

En tietenkään vastusta jos ensi kaudeksi jotain muutoksia keksitään. Minusta tämäkin systeemi on toiminut oikein hyvin.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En nyt käsitä sitä, että miksi joku ihmettelee ettei tämä systeemi toimi. Aikanaan tätä suunnitellessa ja myöhemmin todennut myös, että tämä on kuin NHL:n hart trophy. Harvemmin sitä pakki voittaa. Ei tuo Heikkisen tilasto tässä kilpailussa tarkoita sitä, etteikö olisi pelannut hyvin, mutta onko muka ollut peleissä Lukon tärkein jonkun mielestä monena iltana?

Lisään tähän myös saman, mitä @Via Dolorosa kanssa käynyt läpi. Eli suunnitteilla olisi, että pleijarit lasketaan tähän listaan mukaan painotettuna. Ensimmäinen tähti saisi 3 tai 4 pistettä ja kakkonen saisi 2 pistettä. Näin pleijareiden merkitys korotuisi myös tässä kausikilpailussa. Jos joku pysti nyt ollaan ostamassa niin turha sellaista kuitenkaan on ostaa sekä runkosarjaan ja pleijareihin.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
** Pikku-Dee
* Heinola
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
**Heinola
*Petman V.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
2 p. Oskari Setänen: selvistä loppunumeroista huolimatta nollapeli on aina nollapeli
1 p. Ville Petman: sai heittokeikan ykkösketjun laitaan ja hoiti hommansa mallikkaasti

Kyllähän se tämmöisen pelin jälkeen olisi melkeinpä yksi ja sama ketkä kaksi nostaa esille, ei siinä paljon väärin ainakaan valitse.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös