Synergia-areena – helvetin esikartano?

  • 528 370
  • 1 924

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Jos realismiin tekee paluun, niin ajatuksena aika mahdoton. Niin paljon aikaa vievä on tuo kierros. Mutta kiehtova silti.

Mutta jos sitä aikaa yksinkertaisesti varaa. Tai sitten joku sellainen reitti tai määränpää missä sitä porukkaa on kyselyn perusteella kunnolla lähdössä. Facebookista jos laittaisi alustavaa kyselyä, ei varmasti paljoa menetä.

Se on vaan niin että jos ei mitään konkreettista aleta tekemään, vaan jauhetaan täällä iän kaiken sitä että pitää taputtaa kovemmin ja rummut plää plää, jäädään ikuisesti samalle tasolle junnaamaan.
 

Handyy

Jäsen
Minua ärsyttää tässä tämä muiden syyttely. Kuitenkaan aika harvalla on oikeasti mitään oikeita ideoita siihen, miten tunnelmaa parannetaan. Kuten yllä kirjoitettiin, niin ei se rumpujen pauke peitä allaan muuta kannustusta, kun sitä muuta kannustusta on riittävästi. Tällä hetkellä sitä muuta kannustusta on vain niin vähän ja se on niin hiljaista, että se peittyy siihen, kun kuulutetaan autoista pelastusväylillä. Ja mielestäni Rumpuryhmä on lähtenyt ihan asiallisesti mukaan, jos FC:n porukka on aloittanut jonkun kannustuksen.
En voi kuin toistella että silloin kun rummut eivät olleet hallissa, 3500 ihmistä saivat harjoituspelissä paremman tunnelman aikaan. Laitetaan ihmiset ja kannustusryhmät samalle tasolle, niin homma paranee. Rummuilla saa aikaan isomman melun vähemmällä vaivalla, joten ketään ei kiinnosta lähteä kilpailemaan sen kanssa. Ja edelleen, harjoituspelissä todistettu että tunnelma ei jäänyt kiinni rumpujen puuttumisen takia.

Ratkaisu on kokeilla joku tietty ajanjakso ilman rumpuja ja katsoa mihin se johtaa. Ratkaisu ei ole kritisoida tämänhetkisten ongelmien kritisoijia. Rumpuja kritisoi tällä hetkellä jo aika moni JYP-kannattaja ja koko muu Suomi. Minäkään en jaksa enää käydä vierasreissuilla, kun on aina se mahdollisuus joutua parin metrin päähän siitä helvetillisestä paukkeesta ja osa katsojista ei tule seisomaan kotipeleihinkään samasta syystä. Mutta ihan turhahan tätä minunkaan on jauhaa, kun asiasta vastaavilla henkilöillä ei ole mitään aikomustakaan ottaa asiaa huomioon.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Ratkaisu on kokeilla joku tietty ajanjakso ilman rumpuja ja katsoa mihin se johtaa. Ratkaisu ei ole kritisoida tämänhetkisten ongelmien kritisoijia. Rumpuja kritisoi tällä hetkellä jo aika moni JYP-kannattaja ja koko muu Suomi.

Näin! Juuri näin. Mitä hävittävää tässä olisi? (Okei se, että ei pääse enää hallillla hiplaamaan rumpuja, mutta se ei oikeasti ole edes mikään häviö....) Rummut itsessään on mahtava soitin. Nimenomaan soitin. Erinäinen määrä rumpupurnukoita jääkiekko-ottelussa on ihan ryybenistä. Niitä on tuolla meillä Hippoksella kuusi! 6!
Miksi ei voisi ottaa noista kuudesta vaikka viittä pois ja jättää sinne yhtä bassorumpua pitämään tahtia?

No tätähän suunniteltiin kauden alussa. Tarkoitus oli, että rumpuryhmä olisi siirtynyt alemmas ja FC olisi tullut meidän yläpuolelle. Mutta siinä alhaalla on inva paikat joten rumpuryhmää ei haluttu siirtää siihen alas invapaikkojen taakse. FC ei sitten halunnut tulla siihen rumpuryhmän alapuolelle.

Tämä on totta.... Mutta invapaikoilla olevat henkilöt ei oletettavasti halunneet että 4 kannua paukkaa ja 2 rämisee korvan juuressa? Juuri tämän takia myöskään myö ei haluta tulla rumpujen alle. ("Laittakaa korvatulpat jos häiritsee on ehkä urpoin kommentti mitä on kuultu tähän vastaukseksi".) Kun jätettäisiin vain yksi rumpu, yksi basso, ei varmaankaan olisi ongelma muuttaa A-puolelta B-puolelle.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Mikä on se rap-biisi, joka soi ennen toisen ja kolmannen erän alkua? Ensimmäisen kerran kuullessani se oli jotenkin hämmentävä, mutta sittemmin olen sille vähän lämmennyt ja oikeastaan se soisi jo varmaan välillä päässäkin jos sanoja vaivautuisi kuuntelemaan paremmin.
 

Winston Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Mikä on se rap-biisi, joka soi ennen toisen ja kolmannen erän alkua? Ensimmäisen kerran kuullessani se oli jotenkin hämmentävä, mutta sittemmin olen sille vähän lämmennyt ja oikeastaan se soisi jo varmaan välillä päässäkin jos sanoja vaivautuisi kuuntelemaan paremmin.
Ainakin yks räppibiisi jonka kuulee joka pelissä on Puff Daddy - Come with me. Loistava kappale, Godzilla elokuvasta tuttu.
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Nyt kun tuosta tunnelman paskuudesta on ollut puhetta tuolla facebookin puolella niin mieleen tuli pienoinen kompromissi tuon istumakatsomon suhteen siellä päädyssä. Paras tilanne tietenkin olisi että päästäisiin koko istumakatsomosta eroon mutta raha sanelee.

Eli jos ensi kaudeksi tehtäisiin sellanen päivitys, että noin puolet (tai niin paljon kun toiselle puolelle mahtuu) HK-katsomon jakkaroista siirrettäisiin A-puolen suuntaan, siten että B-puolelta päädyn keskivaiheille asti tai ylitekkin, olisi yhtenäistä seisomakatsomoa ja siitä A-puolelle päin, sen mitä jakkaroille tilaa tarvii, olisi istumakatsomoa. Nythän ne istumapaikat on keskellä että saadaan maksimihinta tietenkin lipusta. Mutta niin suuri vaikutus tuolla muutoksella varmasti olisi tunnelmaan että menetetyt roposet tulisi monin verroin takaisin.

Lyhyesti: B-puolen pääty olisi noin puoleen väliin yhtenäistä seisomakatsomoa ja A-puolen pääty kulmaukseen asti istumakatsomoa, kuten etukatsomokin toisessa päädyssä. Toki saman muutoksen voi tehdä toiseenkin suuntaan mutta näin nyt ainakin esimerkkinä.

Kyllä Tynissä on oltava sen verran lätkäjätkän vikaa että tuollaiseen suostuu, kunhan vaan fanit osataan joukolla vaatia, sen verran kosmeettisesta muutoksesta on kyse. Luulen että tuonkin kokoiseen seisomakatsomoon mahtuisi heittämällä sen 500 henkeä. Toivotaan kuitenkin että sinne ei ketään heitetä :)
 
Viimeksi muokattu:

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Siirretään takaisin tänne vitutusketjusta:

Vituttaa nuo klassikkopaidat ja kuinka säälittäviä rävellyksiä osa noista onkaan. Pohjanoteerauksena toki tämä viimeisin TPS-paita. Jonne 12v:kö siellä näitä tekstejä väsäilee?

Samaa mieltä. Tuo paita oli jo eräänlainen pohjanoteeraus. Eikö noihin paitoihin voisi nuo tekstit edes painattaa oikealla kieliopilla? Nyt paidassa siis luki

ME ON KAI HÄVITTY TÄÄ PELI
Tepsin pelaajat


Olisi paljon tyylikkäämmin kirjoitettu tuo sama

"ME ON KAI HÄVITTY TÄÄ PELI"
-Tepsin pelaajat


Lisäksi tuon "Tepsin pelaajat" olisi voinut vaihtaa "TPS kaudella 2013-14".

Muutenkin, itse en kannata maassamakaavan lyömistä. Turussa ei mene kovin hyvin, Esko Seppänen tiivistikin jossain jo että "Tepsille naureskelu menee tällä hetkellä samaan kategoriaan paralympialaisissa buuaamisen kanssa." En lähtisi itse tälläisiä julkisia mollauksia tekemään. Vesalaisen Joni oli aikanaan jossain haastattelussa samaa mieltä, että toisen seuran ahdinkoa ei saisi käyttää itsensä markkinoinnissa.

Tulen tarkoituksella tästä paidasta (taas) valittamaan vasta nyt, sillä hieman jopa toivoin JYPin häviötä tänään. Taas hyvä näpäytys toimiston suuntaan että ei pitäisi JYPin ollenkaan lähteä tälläisiin keulimisiin. Muistissa on vieläkin kevät 2010 kuuluisat finaali-kypärät. Kai tässä runkosarjan lopussa klassikkopaidoissa lukee vielä slogan "finaalit 2014" ja playoffien alussa jaetaan jo "suomen mestarit 2014"-paitoja.

Kyllä tuon klassikkopaita-touhun voisi jo lopettaa. Vaihtakaa paidoiksi mieluummin kevään 2012 tyyliset valkoiset playoff-paidat, ja jaatte niitä samalla periaatteella kuin tällä hetkellä. Sillä erotuksella että paidat pysyvät samoina jokaisessa ottelussa. Ja muutenkin playoffeihin voisi ottaa taas tuollaisen "väriä katsomoon"-paidat.

Lisätääs tavaraa kun Flou kirjoitti jo toisenkin viestin kirjoitteluni aikana:

Itse itseäni lainaten. Finaalit 20xx -kypäristä ei opittu vaan piti taas kokeilla ja sinne lähti 2 pistettä Turkuun. Ei varmaan toiminut kivana pikku motivoijana nämä JYPin vitun idioottimaiset klassikkopaidat TPS:n porukalle, ehei.
Edellisessäkin pelissä tuli jo kuokkaan ja silti piti kaivaa verta nenästä tuolla paitatekstillä. Eivät sit vissiin hävinneetkään sitä peliä?
Tynille terveisiä, että pelit ratkaistaan jatkossakin kaukalossa, eikä millään saatanan tyhmillä paitateksteillä.

Joo onhan tuo vähän koomista, tällä kaudella JYP hävinnyt kerran puhtaasti TPS:lle, kerran jatkoajalla. Kerran on voitettu rankuissa ja kerran suoraan. Pisteet siis neljästä ottelusta 6-6. Ei ole mielestäni varaa huudella, kerta kyseessä sarjajumbo.

Ilves voisi seuraavaan JYP-matsiin painattaa klassikkopaidan "0-5, siitä viis - JYPin pelaajat".
 
Viimeksi muokattu:

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Päivällä tähän oli herätty jo Turussakin...

Ketjun aiheeseen liittyen, oliko tänään parempi tunnelma? Ilmeisesti eilisen facebook keskustelun perusteella fc ja rumpuryhmä olisi nyt ollut samalla puolella ja rumpuja vähemmän?
Ei kyllä siellä Facebookissa mainittiin että rumpuryhmä ei ole valmis joustamaan rumpujen määrästä. Tänään oli myös fanclubilla hiljainen statement ja antoivat rumpuryhmän luoda tunnelman.

Tai siis. Eihän sitä ollut....
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Kyllä voitas jo välillä kokeilla kannustusta ilman sitä rummun rätkettä. Tappara pelissä oli ihan hyvä tunnelma ilman niitä.Tuntuu että jengi lähtee mukaan vasta kun on huippujoukkue vastassa, muuten ei vaan jakseta. Poffeihin toivoisin jotain uutta tähän kannustukseen, onko se taas joku noitaukko tai joku muu hahmo,niin olis tunnelman kannalta hyvä jos saatas nämä A ja B puolen istumakatsomot innostumaan.
Toivoisin että saatas taas takaisin se vanha "Hippoksen kiima" kannustukseen,
jolloin katsomo on se kuudes pelaaja, ja vastustajilla on köntsät housussa jo ennen peliä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka peli oli yksi kauden pohjanoteerauksia niin kyllä tuo rummuttaminen ja kannattaminen nykyisellään on myös sitä. Muutaman kerran sieltä paukkeen seasta olisin havainnut että yritettiin jotain myös huutaa... miksei vain voisi 1-2 rumalla antaa sitä tahtia, ehkä myös pysyttäisiin näin paremmin rytmissä? Tyni ja kumppanit nyt hereillä...
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Edelleen palautan mieliinne viime elokuussa pelatun JYP-Pelicans - harjoituspelin. Ulkona oli +25 lämmintä, pleksit huurussa ja hallista medialaitteet pois päältä. Ei rumpupauketta, ei mainospaskaa, ei jytämusiikkia joka helvetin katkolla. 2000 katsojaa ja peli. Siinä oltiin perusasioiden äärellä.

Ja tunnelma oli paras jossa olen pitkään aikaan ollut. Istumakatsomokin aloitti ihan spontaanisti kannustuksia, kun hiljaisuus mahdollisti sen.

Tietysti on epärealistista, että mökälaitteet ja rumpalit katoaisivat yhtäkkiä jonnekin limboon. Ja mainostulojakin tarvii seura. Mutta onhan sitä kiva aina haaveilla, sen verran hieno kokemus tuo oli.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
miksei vain voisi 1-2 rumalla antaa sitä tahtia, ehkä myös pysyttäisiin näin paremmin rytmissä? Tyni ja kumppanit nyt hereillä...

Onhan toimistolla oltukin hereillä. Mikit rumpuryhmän sekaan. Myötähäpeän tunne on sanoinkuvaamattoman suuri! Näköjään hätä katsojakadostakin on todella suuri, kun tuollaisiin epätoivoisiin tekoihin on kerran lähdetty. Siihen olisi kuitenkin varsin yksinkertainen lääke: paluu juurille ja taisteleva soturikiekko. Kai sellaisen luulisi kelpaavan VIP-katsomon turkkitädeillekin - sikäli kun peliä lainkaan katsovat.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Kai rumpuryhmän haluttomuus luopua rummuista johtuu ns. "saavutetuista eduista" luopumisesta. Tokkopa Tyni & co tarjoavat staff-kortteja pelkille huutajille. Joten kukapa sitä omaa oksaansa sahaisi...
 
Viimeksi muokattu:

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Viimeinkin JYP tulee vastaan seisomakatsomolippujen hinnassa. Nyt perjantaisen JYP-Lukko otteluun pääsee 12 eurolla kaveri kanssa. Lainaus suoraan Facebookista

Lukitsimme JYP-Lukko otteluun kaksi Klassikkolippua yhteen hintaan 12 € (norm. 10 € / kpl).
Tarjous voimassa Ystävänpäivänä pe 14.2. VAIN NETISSÄ klo 14-18.
Toimintaohje: osta perjantain Ystävänpäivälippu netistä klo 14-18, tulosta lippu (yksi) ja tule lauantaina matsiin kaksin. Pääsette molemmat samalla lipulla otteluun, joka alkaa tuttuun tapaan klo 17.00. Ja hei, ole nopea! Lippuja on runsas, mutta rajoitettu erä.

Mielestäni hyvä idea. Peukkua toimistolle että siellä yritetään jotain muutakin kuin paita-touhua.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
"Klassikko"paitakokeilu on ilmeisesti yhtä peliä lukuunottamatta pistetty jäihin. Näin kertoo JYPin facebookki.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Klassikkopaitakampanja hyllytetty. Näin kertoo Facebook. Onkohan Tynille ottanut koville nöyrtyä?
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Klassikkopaitakampanja hyllytetty. Näin kertoo Facebook. Onkohan Tynille ottanut koville nöyrtyä?

Veikkaan myönteistä vastausta. Saa nähdä mitä tulee tilalle..?
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
No Facebookistahan näkyy, että tilalle on otettu sponsoroitavaksi seuran toimitusjohtajaa parodioiva Twitter-tili. Ei kyllä aika käy pitkäksi näitä seuratessa.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Liekö olisi kampanja loppunut ellei Liigalta olisi tullut noottia.

Ei muuta kuin pää pystyyn ja uusia ideoita kehiin. Paitakampanja oli ihan ok, mutta nuo sloganit olivat huonoja. Toivottavasti playoffeihin palaisi tuo kevään 2012 paitakampanja. Jos joku ei muista mistä on kyse, niin maikkarin arkistoista löytyy kuva paidoista.
 

SjV

Jäsen
Jaahas, Synergian jää on taas rikki. Akatemia joutui kolmannessa erässä siirtymään harkkahallin puolellle ja KSMLn mukaan huomisesta liigan pelistä ei vielä ole varmuutta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Ihmeiden aika ei ole ohi

Otsikko siksi, että Synergia-Areenan tunnelmaa ruvetaan oikeasti korjaamaan ja vanha rumpuryhmä on osittain historiaa:

JYPin Fan Clubin Facebook-sivuilla näin:

Jatkossa Synergia-areenalla on yksi yhtenäinen kannattajakatsomo hallin B-puolella. Tulkaa kanssamme huutamaan sekä taputtamaan JYP voittoon ja kohti kultaista kevättä. Hurrikaanisydän lyö!
 

chubster

Jäsen
Mitähän tämä mahtanee sitten käytännössä tarkoittaa?

Onko luvassa rumpujen vähennystä. Mites käy paukuttajille ilmaisten pelien suhteen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös