Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Symppaan:

1. Flordia
2. Washnigton
3. New Yrok Isdanlers
4. Edtonmon
5. Daslla

Antipatiat:

1. New Jesrey (90-luvun SC menestyksen ja muutaman silloin jengissä pelanneen pelaajan takia)
2. Ahaneim (Perry, nuff said?)
3. Botson (tää on uskomatonta, lapsuuden suosikki jengi kuiten kyseessä, mutta ehkä suurin syy on Marchand)
4. Montlear
5. Redtoit
 
" I only shoot and score then you score then will come "

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
1. Carolaina - Se oli silloin kun Scott Stevens jyräsi Kapasen paskaksi kun tajusin, että Carolaina on mun jengi.
2. Tamba Bay - MITEN TÄSTÄ VOI OLLA PITÄMÄTTÄ??!! #Kucherov66, #Palat19, #Johnson16, #Killorn55, #Hedman2, #Stamkos91, #Strålman22, #Brown99, #Namestnikov71
3. Chigago - Windy Town. Vieläkin syö se Tseliosin menettäminen, ja Chelios translitteroidaan juuri noin koska se on ulkomaalainen nimi ja vain homojenkit käyttävät tuota muotoa Khrisin nimestä.
4. Galgary - täytyy myöntää, että luulin aluksi Mikael Backlundia ja Mikael Granlundia samaksi henkilöksi. Jotenkin se fanitus vaan jäi päälle sitten. Deryk Engelland, Brandon Bollig yms ihan mun suosikkeja.
5. Pitsburgh - fanitus alkoi vuonna 2005. Hienon kauden päätteeksi saatiin Crosby, vaikka esitykset kaukalossa olivatkin aika säälittäviä ennen hänen saapumistaan. Muistaakseni ei tuolloin 2004-5 kaudella paljoakaan voitettu, vaikka joukkueessa olikin kovia nimiä mm. Daigel ja Morozov(dominoiva pelaaja). Voisi sanoa, että olen ollut kova fani jo oikeastaan siitä lähtien kun me saatiin neljä top-2 varausta putkeen. Lippiksenkin ostin nyt kun me voitettiin mestaruus.
 

FourPasses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings-mikkihiiret. #13, #71
Muistaakseni ei tuolloin 2004-5 kaudella paljoakaan voitettu, vaikka joukkueessa olikin kovia nimiä mm. Daigel ja Morozov(dominoiva pelaaja).
Muistat oikein, Pens ei tuolla kaudella juurikaan voittanut.
 
Musta silmä, koukkaamisyritys mutta ei edes yletä koska ei vauhti riitä, neppi nollakulmasta maalin ohi. = Dan Cleary-Hattrick
-Henkka

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, New Jersey Devils
Sympatiat:
1) Winnibeg Jet - Jo ammoin, kun Keith Thazak pelasi siellä, ja muuan Teemu Selänekin taisi pari vuotta piipahtaa. Teppo Winningbegiä ei sovi myöskään unohtaa!
2) Floraida Banters - Jo ammoin, kun Oli Jokinen pelasi siellä, ja muuan Alegsander Bargov taitaa pelata siellä edelleenkin. Hienoa bantterilogoa ei sovi myöskään unohtaa!
3) St. Lois Blegs - Jo ammoin, kun Keith Thazak pelasi siellä, ja muuan Jore Lehteri taitaa pelata siellä edelleenkin. Esa Tikkistä ei sovi myöskään unohtaa.
Bubling unders: Minnessota Wilds ja Tamba Pay Lightnings.

Antipatiat:
1) Pitsburg Penquin - En tykkää Sindey Crobystä. Yewgeny Malkkin (oik. suom. trans. lit.) on kyllä hyvä pelaaja, mutta muuten on ihan tymä joukkoe!
2) Phliadeplia Flyers - Vasten mielisiä tappelioita koko sakki!
3) Garolina Huriganes - Ihan tymä joukkoe, voittaa aina suosikkini New York Devilsin pudotus peleissä ja on ihan tymä!
 
Tämän allekirjoituksen saa ottaa talteen.

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Muistat oikein, Pens ei tuolla kaudella juurikaan voittanut.
Pitsburgh-fanina vitutti eniten se, että vaikka käytännössä joukkue suoriutui jäällä ihan yhtä hyvin kuin mikä tahansa muukin NHL-joukkue, ei pudotuspeleihin ollut asiaa. Tilastoissa yksikään pelaaja ei varsinaisesti nouse esiin ja tuo saattoikin olla historian tasapainoisin Pitsburgh Pinguins -nimellä kiekkoillut joukkue. Pettymyksiä olivat tietysti Mario Lemieux ja Alyxyei Kovayleuv, jotka eivät pisteillä juhlineet. Positiivista on kuitenkin se, että maalivahdit eivät paljoa maaleja päästäneet eikä kukaan kenttäpelaajista tainnut jäädä +/- -sarakkeessa pakkasen puolelle. No, onneksi kauden jälkeen sentään saatiin Sindey, Kapteeni isolla C:lla.
 

Gemondo

Jäsen
Listataanpa jälleen uuden kauden kunniaksi joukkueet järjestykseen.

Sympatiat
Dallas Stars - Dallas pitää pintansa listan kärkikahinoissa. Kaikinpuolin mielenkiintoinen jengi kasassa. Lisäksi pelaa katsojaystävällistä hokia.
Toronto Maple Leafs - Jokohan se nousu kohti kärkeä alkaisi?
Columbus Blue Jackets - Edelleen sympaattisten joukossa vain Kekäläisen ansiosta.
Los Angeles Kings - Pitkäaikaisimpia suosikkejani. Rosteri kaipaisi kyllä pikkuhiljaa suurempaa tuuletusta ja eritoten Lucicin kaltaista pelaajaa.
New York Islanders - Pieni ja sympaatinen New Yorkin altavastaaja. Muutaman vuoden orastava nousu vain taisi tyssätä tähän kauteen.
Philadelphia Flyers - Joku tässä vain kiehtoo vuodesta toiseen. Pelkästään Konecknyn takia tulee varmasti muutama peli katsottua.
Montreal Canadiens - Nousee sympaattisten osastoon Radulovin ja Weberin saapumisen myötä.

Neutraalit
Edmonton Oilers - Oilersin pelejä tulee varmasti katsottua jo pelkästään McDavidin vuoksi. Toivottavasti myös menestystä alkaisi tulemaan lähitulevaisuudessa.
Florida Panthers - Jatkaa vahvaa nousuaan. Nuori ja mielenkiintoinen joukkue edelleen kasassa.
St. Louis Blues - Viime kevään pudotuspeleissä tämä joukkue vei melkein sydämeni. Mutta jotenkin Backesin, Ottin ja Brouwerin lähdön jälkeen ei kuitenkaan tunnu enää samalta joukkueelta., joten sympattiisten joukkoon ei ole asiaa. Ainakaan vielä.
Arizona Coyotes - Nuorisojoukkue tekee nousuaan ja on hilkulla nousta sympaattisten joukkoon.
Tampa Bay Lightning - Myös Tampa on lähellä sympaattisen rajaa, mutta se jokin tästäkin tuntuu puuttuvan jotta herättäisi sen kummempia tunteita.
Boston Bruins - Hieman sekava joukkueen rakennus syö mielenkiintoa. Mielestäni Bruinsin tulisi pitää vahvemmin kiinni BBB:n imagostaan.
San Jose Sharks - Viime kauden hieno venyminen nosti osakkeita mutta ei edelleenkään mikään suosikkijoukkue.
Chicago Blackhawks - Viime kaudella vielä symppaattisten joukossa ollut joukkue. Vaan eipä ole enää, tällä kaudella tuntuu ainoa mielenkiinto olevan sen seuraamisessa että kuinka hyvin NHL:ssä pärjää kahdella hyökkäysketjulla ja kolmella pakkiparilla. Veikkaisin että yhtä hyvin kuin viime kaudella kolmella hyökkäysketjulla ja kahdella pakkiparilla. Ja toki se kiinnostaa kenet meinaavat tällä kertaa laittaa lihoiksi TDL:lla. Mahtaa olla mielenkiintoinen joukkue kasassa parin-kolmen vuoden päästä.
Ottawa Senators - Ilman Erik Karlssonia joukkue sijoittuisi varmaankin antipatiasarjaan mutta eihän joukkuetta jossa Karlsson pelaa voi vihata.
Calgary Flames - Eipä herätä erityisiä tuntemuksia. Guadreau ainoa mielenkiintoinen pelaaja.
Buffalo Sabres - Ruman tankkauksen aiheuttamista antipatioista on päästy ylitse ja Puhvelit nousevat listalla ylöspäin.
Colorado Avalanche - Muutama mielenkiintoinen yksilö mutta loppupeleissä melko mitäänsanomaton joukkue.
Minnesota Wild - Todella neutraali joukkue, kapteeninsa näköinen.
New York Rangers - New Yorkin versio Wildista.
Washington Capitals - Meinasin listata antipatioiden puolelle, mutta liian tylsä joukkue sinne.
Carolina Hurricanes - Seurana kuuluisi edelleen antipatioita aiheuttavien joukkoon mutta Ahon ja Teräväisen liittyminen joukkueeseen nostaa sijoitusta muutaman pykälän positiivisempaan suuntaan.

Antipatiat
Anaheim Ducks - Viime kaudella ei enää niin ärsyttävä kuin aiemmin, mutta tarpeeksi kuitenkin pitääkseen pintansa tässä osiossa.
New Jersey Devils - Aivan liian tylsä ollakseen edes neutraali.
Vancouver Canucks - Antipatiat käyvät pikkuhiljaa melko vaisuiksi kun ei nämä edes menesty enää. Silti ärsyttävä jengi.
Winnipeg Jets - Logo ja paita ovat niin rumia että pistää vihaksi. Pelityyli oikeuttaisi kyllä paremmille sijoituksille. Saattaa olla että Laine onnistuu lakaisemaan tulevaisuudessa antipatiani Jetsiä kohtaan maton alle.
Pittsburgh Penguins - Tässä tökkii aina vain jokin. Tai oikeastaan kaikki.
Detroit Red Wings - Helvetin ärsyttävä joukkue. Miksi näiden pitää edes pelata koko liigassa, ei mitään annettavaa ja tulevat aina pilaamaan pudotuspelien ensimmäistä kierrostakin. Tai tulivat, eivät tule enää. NHL olisi parempi paikka ilman Red Wingsejä.
 
Kuukauden kunnianosoitus
Mick Vukota

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Uuden NHL jengin kunniaksi tulipa tehtyä uudestaan tämä NHL seurojen sympatia/antipatia -testi. Testissä ei ole vielä Vegasin porukkaa, mutta pystyin sen sijoittamaan sen ihan fiilksellä.

1 New Jersey Devils
2 Winnipeg Jets
3 Edmonton Oilers
4 Chicago Blackhawks
5 Ottawa Senators
6 Buffalo Sabres
7 Montreal Canadiens
8 New York Rangers
9 Detroit Red Wings
10 Boston Bruins
11 San Jose Sharks
12 St. Louis Blues
13 Minnesota Wild
14 Columbus Blue Jackets
15 New York Islanders
16 Calgary Flames
17 Toronto Maple Leafs
18 Pittsburgh Penguins
19 Vancouver Canucks
20 Tampa Bay Lightning
21 Colorado Avalanche
22 Arizona Coyotes
23 Florida Panthers
24 Dallas Stars
25 LA Kings
26 Anaheim Ducks
27 Carolina Hurricanes
28 Nashville Predators
29 Vegas Golden Knights
30 Philadelphia Flyers
31 Washington Capitals

Winnipeg on nyt noussut sijalle kaksi ihan sen ansiosta että Laineen takia on tullut seurattua nyt seuraa enemmän. Lisäksi sen vanhan Jetsin suomalaishistoria on nostanut arvostusta ja kyllä on helppo myös kanattaa NHL:län pikkuisinta seuraa. Chicago nyt tippui muutaman sijan joka varmaan selittyy lähinnä muiden nousemisella. Toisaalta kyllä menestystarinaakin kyllästyy ja onhan ne myös potkinu kaikki suomalaiset pois.

Vegasin porukka pääsi suoraan HMV osaston pohjimaiseksi, ja kaksi porukkaa on ns. inhokkilistalla.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Antipatiat:
Flyers- Tätä ei tarvitse edes perustella.
Canucks- Sedinin siskot
Vegas- Tuo nimi on nyt vaan niin vitun typerä
 
Derek Boogaard 23.6.82-13.5.2011
Pens,Wild

Snagari

Jäsen
Uuden NHL jengin kunniaksi tulipa tehtyä uudestaan tämä NHL seurojen sympatia/antipatia -testi. Testissä ei ole vielä Vegasin porukkaa, mutta pystyin sen sijoittamaan sen ihan fiilksellä.
Tuli mieleen kesken työpäivän tämä testi ja päätin pitkästä aikaa laittaa joukkueita hieman järjestykseen. Paljon on muuttunut uusien tähtien tullessa liigaan.

Washington Capitals
Winnipeg Jets
Carolina Hurricanes
Columbus Blue Jackets
Boston Bruins
Minnesota Wild
Chicago Blackhawks
Philadelphia Flyers
Colorado Avalanche
Arizona Coyotes
Dallas Stars
Nashville Predators
Vegas Golden Knights
San Jose Sharks
Florida Panthers
Tampa Bay Lightning
New York Rangers
New Jersey Devils
New York Islanders
St. Louis Blues
Calgary Flames
LA Kings
Buffalo Sabres
Vancouver Canucks
Ottawa Senators
Anaheim Ducks
Montreal Canadiens
Detroit Red Wings
Edmonton Oilers
Pittsburgh Penguins
Toronto Maple Leafs
 

Knap

Jäsen
Piti itsekin tehdä tuo lista uusiksi, kun aika suuresti vaihtuu sympatiat ja antipatiat rostereiden vaihtuessa. Esimerkiksi Torontoon ja Edmontoniin syntynyt sympatiaa, kun joukkueita alettu johtamaan paremmin, ja tullut mielenkiintoisia pelaajia.
1 Boston Bruins
2 Winnipeg Jets
3 Minnesota Wild
4 Arizona Coyotes
4 Carolina Hurricanes
4 Nashville Predators
7 Florida Panthers
8 Buffalo Sabres
9 Toronto Maple Leafs
9 Philadelphia Flyers
9 Calgary Flames
12 Dallas Stars
12 Edmonton Oilers
12 Chicago Blackhawks
12 New York Rangers
12 Detroit Red Wings
12 LA Kings
12 Anaheim Ducks
19 Ottawa Senators
19 Pittsburgh Penguins
19 San Jose Sharks
19 New York Islanders
19 Colorado Avalanche
19 Tampa Bay Lightning
19 New Jersey Devils
19 St. Louis Blues
19 Columbus Blue Jackets
19 Washington Capitals
29 Montreal Canadiens
29 Vancouver Canucks
Aika pitkälti se tämän näköinen lista on, Kingsit, Wingsit, Islesin, Rangersin ja Devilsin tiputtaisin alemmaksi ainakin, Columbusta nostaisin.
TOP-5 Sympatiat:
1. Winnipeg
2. Nashville
3. Carolina
4. Philly
5. Arizona/Minnesota

TOP-5 Antipatiat:
1. Montreal
2. Vancouver
3. Wings
4. Islanders
5. Devils
 
KalPa, Brad Marchand #63

Hockey Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, junnut & Kimi Räikkönen
Tein aiemmin viime vuonna puhtaasti viha/rakkaus-periaatteella tuon testin, mutta nyt tein listauksen kiinnostusmittarin mukaan ja tulos eroaakin melkoisesti ekasta. Kaikkia joukkueita jaksan katsella silloin kun Wings on vastustaja, mutta muuten jako voisi mennä jotenkin seuraavasti:

Katson ottelun siksi/seuraan tiiviimmin, koska joukkue kiinnostaa:

Detroit Red Wings
Tampa Bay Lightning
Winnipeg Jets
Toronto Maple Leafs
Nashville Predators
Chicago Blackhawks
Dallas Stars
Minnesota Wild
Carolina Hurricanes
Edmonton Oilers

Katson paremman puutteessa/päivitän tietoutta aina silloin tällöin:

Buffalo Sabres
Columbus Blue Jackets
Washington Capitals
Calgary Flames
Montreal Canadiens
Boston Bruins
Florida Panthers
Pittsburgh Penguins
San Jose Sharks
St. Louis Blues
Los Angeles Kings
Anaheim Ducks
Vancouver Canucks

Katson pahimpaan tylsyyskuolemaan tai jos Wings tai joku aivan kinnostavimmista joukkueista pelaa vastaan.

New York Rangers
Colorado Avalanche
Ottawa Senators
New York Islanders
Arizona Coyotes
Philadelphia Flyers
New Jersey Devils

Muutamia knoppeja miksi joku joukkue kiinnostaa/ei kiinnosta:

- Jetsillä Laine, Scheifele, Ehlers ja Trouba nostaa osakkeita roimasti, vaikkakin valmennuksen paskuus laskee niitä
- Leafsissa hienoa on Babcock + joukkue yleisesti, erityisesti nuoret
- Predatorsin puolustus on vaan särmä + siellä on Pekka ja Saros
- Starsin paperilla oleva tulivoima
- Oilersin osakkeita nostaa huikeasti McDavid, jonkin verran Draisaitl, Klefbom ja Talbot

- keskikastin joukkueet on aika samalla viivalla kiinnostuksen kanssa, yksittäisiä pelaajia joka jengissä, jotka vetoaa. Järjestys listauksessa aika suuntaa antava. Pelityylillä on näissä joukkueissa jonkin verran enemmän merkitystä mitä kärkijengeillä

- Viimeisen korin joukkueet eivät kiinnosta yleisilmeen/omasta mielestä kiinnostavien pelaajien puutteen takia. HMV-osastoa kaikki.

E: Niin juu, Vegas unohtui kokonaan. Noh, eipä ole kauden alettua juuri tullut seurattua, joten mennee tuonne HMV-kastin yläpäähän.
 
"Emmätiä" - Kimi Räikkönen 2001 ->

Ralph

Jäsen
Tuo ranking-sivusto laittoi minulle seuraavan. Golden Knights menee jonnekin keskikastiin, ehkä sijoille 13-19.

1 Colorado Avalanche
2 St. Louis Blues
3 Washington Capitals
4 Toronto Maple Leafs
5 LA Kings
6 Philadelphia Flyers
7 Arizona Coyotes
8 Tampa Bay Lightning
9 Buffalo Sabres
10 Detroit Red Wings
11 Ottawa Senators
12 New Jersey Devils
13 Nashville Predators
14 New York Rangers
15 Montreal Canadiens
16 Dallas Stars
17 Columbus Blue Jackets
18 Pittsburgh Penguins
19 Vancouver Canucks
20 Winnipeg Jets
21 San Jose Sharks
22 Anaheim Ducks
23 New York Islanders
24 Boston Bruins
25 Chicago Blackhawks
26 Florida Panthers
27 Edmonton Oilers
28 Carolina Hurricanes
29 Calgary Flames
30 Minnesota Wild
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
En muka ole tähän ketjuun kirjoittanut, vaikka olen varma, että olen. No mutta.

En tuota testiä tee (tai tuloksia julkaise, koska se ei ihan oikeaa kuvaa anna).

TOP-6 Sympatiat (jätetään se obvious pois):

1. Ottawa Senators - joku tässä piskuisessa joukkueessa sytyttää, toki Karlsson yksi maailman viihdyttävimpiä pelaajia koskaan, Stone sekä Pageau edustavat pelaajatyyppinä myös sitä mitä arvostan erityisen korkealle
2. Carolina Hurricanes - hyökkäys on mulle aika HMV-tasoa joskin Skinneristä tykkään ja Necas ihastutti junnukisoissa sekä harkkakaudella, mutta ekat kaksi paria puolustuksessa on silkkaa seksiä, Haydn Fleurysta sekä Jake Beanista puhumattakaan. Darling on myös kiva
3. Tampa Bay Lightning - viihdyttävä joukkue parhaimmillaan, up-tempo pelityyli sekä hienoja yksilöitä, 2015 kevät vaikuttaa tähän, kun tuli idästä läpi ja pudotti ne ärsyttävät joukkueet
4. Arizona Coyotes - Hjalmarssonin siirto, useita nuoria kiinnostavia pelaajia, Doanin legacy, nuori GM. Toivottavasti joskus lunastavat odotukset ja aavikolla pelataan contender-kiekkoa
5. Columbus Blue Jackets - ei tuosta pelityylistä voi olla pitämättä, paitsi ehkä Penguinsin kannattajat. Werenski on huikea, Jones on huikea, Panarin nyt on mulle Panarin.
6. Edmonton Oilers - outo valinta sinänsä, kun vielä kaksi vuotta sitten oli varmaan omissa papereissa pohjilla, mutta on se yksi pelaaja vaan niin huikea seurattava. Tykkään Leonista toki myös ja Adam Larsson on hieno puolustaja. Toivon todella, että McDavid jatkaa nykyisiä otteitaan eikä hänestä koskaan kuoriudu esiin mitään rottaa.

TOP-6 Antipatiat:

1. Vancouver Canucks - 2011, iso rivalry viimeisten vuosien aikana, kaksoset sekä entisistä pelaajista Kesler ja Burrows. Mutta ehkä hienoimmat kannattajat Jatkoajassa, joskin laatu todellakin korvaa määrän.
2. St. Louis Blues - ei tässä ole mitään seliteltävää edes, mutta tykkään pelaajina Tarasenkosta, Paraykosta sekä Steenistä eikä enää Backesia näy, joten toisena listalla.
3. Pittsburgh Penguins - viime vuodet pensselit ovat olleet pisteautomaattina omalle suosikkiseuralle, mutta kaksi viimeisintä mestaruutta vituttaa.
4. Minnesota Wild - ei vaan sytytä nämä "Suomen joukkue"-hehkutukset, Jatkoajassa hienot fanit kuitenkin
5. Detroit Red Wings - siirto itään vei rivalryn poies, mutta toivotaan uuden laajennusjoukkueen muokkaavan divareita uuteen uskoon, niin pääsette ensimmäiseksi taas. Tunne lienee molemminpuolinen.
6. Anaheim Ducks - Kesler, Getzlaf, Perry. Kunhan tuosta kolmikosta päästään eroon, niin pääsee posien listalle.

Bubbling under sympatiaa: Flyers sekä Leafs.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Symppikset menee Carolina Hurricanesille (Teuvo ja Proffa), Minnesota Wildille (Mikke ja Mikko), Winnipeg Jetsille (Patulaine ja taitavia nuoria), Florida Panthersille (Barkov) ja Edmonton Oilersille (lähinnä koska McDavid on vain niin viihdyttävä pelaaja + Pulju ja Jokinen). Yleensä seuraan aktiivisemmin niitä joukkueita joissa on suomalaisia. Uutena tulokkaana Golden Knights koska onhan tuota nyt viihdyttävä seurata miten laajennusjengillä lähtee pelit kulkemaan (ja ekoista peleistä jäänyt sellainen taisteluilme että mielellään katsoo ainakin highlightsit).

Erityisiä antipatioita ei ole, mutta esimerkiksi Canucks (vaikka niillä onkin pikkuGranlund), Islanders ja Devils nyt esimerkiksi on sellaisia joukkueita joiden pelejä ei jaksa katsoa edes highlightseista. En tiedä miksi mutta jotenkin aika hajuttomia ja mauttomia jengejä.
 

Louis

Jäsen
Rank Team
1 Florida Panthers
2 Edmonton Oilers
2 Calgary Flames
4 Arizona Coyotes
5 Chicago Blackhawks
5 New York Rangers
5 LA Kings
8 Winnipeg Jets
9 Philadelphia Flyers
9 Anaheim Ducks
11 San Jose Sharks
11 Buffalo Sabres
13 Toronto Maple Leafs
13 Dallas Stars
15 Montreal Canadiens
15 Vancouver Canucks
15 Pittsburgh Penguins
18 New York Islanders
18 Colorado Avalanche
18 Tampa Bay Lightning
21 Detroit Red Wings
22 Carolina Hurricanes
23 Boston Bruins
24 St. Louis Blues
25 New Jersey Devils
26 Ottawa Senators
27 Nashville Predators
27 Washington Capitals
29 Minnesota Wild
30 Columbus Blue Jackets

Listaan vaikutti aika paljon tietty mielenkiintoisuus/hajuttomuus, vaihdokset joukkueessa sekä joukkueen TV-kommentaattorien taso myös jonkun verran.

Top 5
1. Florida - Suosikkijoukkue. Viihdyttävä joukkue.
2. Edmonton - Tuli jo seurattua Edmontonin pelejä paljon jo silloin kuin räpelsi pitkään sarjan pohjalla. Taival on siis tuttu. McDavid on myös sellainen jääkiekkostara, joka itsessään vetää faneja ja katsojia puoleensa.
3. Calgary - Ehkä vähän tämä tutkimus vääristää, mutta silti kuuluu sinne paremmalle puolelle. Viihdyttävä joukkue, hyvä tunnelma peleissä, Jagrin otteet kiinnostavat kyllä kun kausi alkaa.
4. Arizona - Paljon muutoksia, nuoria ja nälkäisiä pelaajia paljon jotka yrittävät vakiinnuttaa paikkaansa NHL:ssa. Keller, Strome, Crouse, Domi, Duclair, Dvorak, Fischer, Perlini jne. Raanta myös ykkösenä nykyään maalilla. Mielenkiintoinen runkosarja edessä ja jokainen piste tärkeä, pääseekö playoffeihin?
5. Chicago - Taitava joukkue ja tällä kaudella taas muutoksien myötä viihdyttävämpi.

Bonuksena tuolta pitäisi Montrealia nostaa ylöspäin hyvän tunnelman takia ja Pittsburghia myös ylös Crosbyn, Kesselin ja Malkinin show'n takia.

Bottom 5
1. Columbus - Mielikuva hajuttomasta ja työmyyräjoukkueesta. Ei pelaa oikein paikallispelejäkään ketään vastaan - ainakaan sellaista, jolle se olisi myös tärkein vastustaja.
2. Minnesota - Näiden TV-kommentaattorit ei kyllä vakuuta yhtään. Joukkue myöskin aika tylsä ja pysynyt pitkään samanlaisena.
3. Washington - Aika lailla sama tilanne kuin Minnesotan kanssa siinä suhteessa ettei pitkään ole tapahtunut isoja muutoksia. Pärjää myös runkosarjassa niin hyvin ettei yleensä kauden puolivälin jälkeen ole enää runkosarjan pisteillä mitään väliä. Ajantuhlausta.
4. Nashville - Ei vaan näistäkään jaksa syttyä, eivät oikein koskaan pelaa mitään isoja paikallispelejä. Puolustus hyvä, mutta hyökkäys aika hajuton ja mauton vaikka siellä Johansen ja Forsberg nykyään ovatkin.
5. Ottawa - Tiukkaa puolustuspeliä kyllä arvostan, mutta vauhdikkaita tilanteitakaan ei hirveästi ole. Hyökkäyskin aika hajuton Stonen, Hoffmanin ja Ryanin tähdittämänä. Ei muiden kanadalaisjoukkueiden tasolla mielenkiintoisuudessa.
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Tämän näköisen listan sain tehtyä tuolla sivustolla.
1 Pittsburgh Penguins

2 Nashville Predators
2 Florida Panthers

4 Winnipeg Jets
5 Calgary Flames
6 Arizona Coyotes
6 Carolina Hurricanes
8 Toronto Maple Leafs
8 Dallas Stars

10 Anaheim Ducks
11 Edmonton Oilers
12 Minnesota Wild
13 Colorado Avalanche
13 Tampa Bay Lightning

15 New Jersey Devils
16 Buffalo Sabres
17 St. Louis Blues
18 San Jose Sharks

19 New York Islanders
19 Columbus Blue Jackets
21 Ottawa Senators
21 Montreal Canadiens

21 Vancouver Canucks
21 Boston Bruins
21 Chicago Blackhawks
21 New York Rangers
21 Detroit Red Wings
21 LA Kings
21 Philadelphia Flyers
30 Washington Capitals
E. Vegas varmaan tulisi tuohon 10-13 joukkoon.
 

Aze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
TOP-5 Sympatiat:

1. Columbus Blue Jackets
2. Carolina Hurricanes
3. Los Angeles Kings
4. Minnesota Wild
5. Arizona Coyotes

TOP-5 Antipatiat:

1. New York Islanders
2. Philadelphia Flyers
3. Chicago Blackhawks
4. Anaheim Ducks
5. Florida Panthers
 

neks0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Juventus, HIFK, Darts
TOP-5 Sympatiat:

1. Los Angeles Kings
2. Toronto Maple Leafs
3. New York Rangers
4. Edmonton Oilers
5. Ottawa Senators

TOP-5 Antipatiat:

1. Pittsburgh Penguins
2. Chicago Blackhawks
3. Boston Bruins
4. Nashville Predators
5. Tampa Bay Lightning
 
Fucking slash me again you little fucking shit, I'll fucking fuck you up - Drew Doughty to Paul Byron

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Pikku sympatiat Bostonille ja Montrealille. Paitaa en silti päälleni laittais ;).

Antipatiat ja isot sellaiset
Rangers ja Pittsburgh. Tosin täytyy heti perään kirjottaa että pelit noita kahta jengiä vastaan on kauden odotetuimmat.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Top 5 suosikit

1. Edmonton Oilers. Suosikkijoukkue jo pienestä lähtien, Värikäs historia johon mahtuu ylämäkiä ja alamäkiä. Gretzky, Kurri, Oates, Messier ja nyt McDavid. Hienoja pelimiehiä on Oilersissa vuosien varrella pelannut, myös laihoina vuosina. Viihdyttävä pelityyli.

2. San Jose Sharks. Pääasiassa oman kylän pojan Joonas Donskoin takia. Toki joukkueessa on muitakin hyviä pelimiehiä kuten Joe Pavelski ja Brent Burns.

3. Nashville Predators. Koska Miikka Salomäki. Predators on myös karistanut HMV-joukkueen leiman harteiltaan ja näyttää jo oikealta kiekkojoukkueelta. Viihdyttävä pelityyli (tätä ei olisi pari vuotta sitten voinut kuvitellakaan sanovansa ääneen Predsin kohdalla)

4. Winnipeg Jets. Laine ja Ehlers, nuff said. Ja NHL:n äänekkäin kotiyleisö.

5. Toronto Maple Leafs. Hienoa seurata Matthewsin ja muiden nuorten jätkien menoa.

Top 5 inhokit

1. Buffalo Sabres. Jo pelkästään Jack Eichelin vastenmielinen olemus tekee Sabresista ykkösinhokkini. Flegumpaa pelaajaa saa hakea, surffaa jäällä kontakteja vältellen ja suurimman osan ajasta näyttää siltä kuin ei kiinnosta yhtään.
2. Pittsburgh Penguins. Ennen joukkueessa oli rotta nimeltä Matt Cooke, nyt rotan virkaa toimittaa Sidney Crosby.
3. Vancouver Canucks. Sedinit, ei tarvitse enempää sanoa.
4. Anaheim Ducks. Getzlaf ja Perry, siinä kaksi oivaa syytä vihata Ankkoja.
5. Minnesota Wild. Umpitylsää trap-kiekkoa jota eivät edes Koivu ja Granlund pysty pelastamaan.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / Detroit Red Wings / Dallas Stars
Jengit, joille toivon menestystä ja joiden pelejä kiinnostaa katella:

Detroit Red Wings
Toronto Maple Leafs
Tampa Bay Lightning
Nashville Predators

Näiden matseja en juuri kattele, mutta symppaan ja toivon menestystä:
Montreal Canadiens
LA Kings
Minnesota Wild
Boston Bruins
Edmonton Oilers
Chicago Blackhawks

Eivät kiinnosta ollenkaan:
Dallas Stars
Ottawa Senators
San Jose Sharks
Colorado Avalanche
Carolina Hurricanes
Pittsburgh Penguins
New York Rangers
Philadelphia Flyers
Anaheim Ducks
Calgary Flames
Buffalo Sabres
Winnipeg Jets
New York Islanders
New Jersey Devils
St. Louis Blues
Columbus Blue Jackets
Florida Panthers
Washington Capitals
Vancouver Canucks
Arizona Coyotes
 
❤Kuhta - Elkins - Rask❤
Heiskanen - Söderholm​

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Sympatiat:

Toronto Maple Leafs
ja Matthews, siinä syy miksi sympata Torontoa kaikkia muita vastaan paitsi Penguinsia. Nylander ja lätyt kanssa hienoa katsottavaa eikä tuo Marner huono kaveri ole myöskään, mutta kyllä toi Matthews vaan on huikea. Nuoresta kaverista oikein huokuu oikea asenne hommaan, hieno pelaaja kerta kaikkiaan.

Boston Bruins on jollain tavalla vain hieno seura aina vaikka Bruinsin pelit eivät ihan semmoista viihdettä enää olekaan olleet mitä ne olivat vielä muutama vuosi sitten. Marchand on uskomaton pelimies vaikka samalla onkin se varjopuoli mukana touhussa. Omat rakastaa ja vastustajat vihaa kärjistetysti.

Muita mainittavia: Arizona Coyotes, San Jose Sharks, Nashville Predators ja Calgary Flames.

Antipatiat:

Washington Capitals, Detroit Red Wings sekä Philadelphia Flyers. Nämä vain siksi, että on ollut kovia vääntöjä Penguinsin kanssa historian saatossa. Onneksi nämä seurat löytyvät NHL:stä eivätkä ole lähdössä mihinkään! Parhaat voitot ja katkerimmat tappiot jne. Detroit on vähän tylsä tällä hetkellä, mutta kyllä se siitä ajan kanssa taas.

Ja kai se Chicago Blackhawks on mainittavat kun kilpailevat Pensin kanssa palkkakatto-aikakauden parhaan joukkueen tittelistä, ovat myös viime ajat olleet ylitsepääsemätön vastus runkosarjassa Pensille...
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

scholl

Jäsen
Inhosin ennen Detroitia ja New Jerseyä, sillä ne näyttävät jotenkin pelipaitoja myöten jotenkin kauhean ankeilta. Tulee jotenkin Neuvostoliitto mieleen. Sittemmin olen tajunnut sen, etten saavuta oikein inhoamisella mitään. On paljon joukkueita, jotka ovat minulle ns. ihan sama, mutta en varsinaisesti inhoa.

Kannatan ja seuraan Florida Panthersia, sillä kun tuli oltua muutamia kertoja siellä ja peleissäkin, niin päätin, että alan seurata tarkemmin. Olin jo itseasiassa seurannut laajennuksesta alkaen, mutta tuolloin joskus 2003 se vahvistui lopullisesti. Ei se side siihen organisaatioon kuitenkaan ole mitenkään vahva kuten Bayern Müncheniin tai HIFK:hon, mutta on mukava, jos menestyvät.

Sympatiat menevät niin, että tavallaan on kiva, jos joku menestyy, mutta sitten kun se menestyy toistuvasti, niin se menettää hohtonsa. Chicagon suhteen oli näin. Halusin, että se menestyi, kun oli perinteinen seura, jota menestys oli karttanut. Sitten kun menestystä tuli paljon, se ei enää minua napannut. Nyt on vähän sama Toronton kanssa. Toivon, että voittavat Stanley Cupin. Toivon myös aina NY Rangersille menestystä. Muistan 1994 finaalit, joita tuli katsottua yötä myöten ja se oli hienoa, kun silloin voittivat. NYC ja MSG ovat legendaarisia juttuja ja onhan se aina jotenkin iso juttu, jos sinne menisi menestystä. Kunhan eivät voita koko ajan joka vuosi. Olen myös alkanut vähän seurata mitä NY Islanders puuhaa ja omassa varjoporukassa loimme vähän sellaisen "ryhdy faniksi" -ketjun, jotta voisi seurata joukkuetta, jota ei tavallaan kannata. Nythän Las Vegas on tarjonnut monelle samanlaisen mahdollisuuden ihan puhtaalta pöydältä.

Tykkään myös Nashvillen meiningistä ja fanikulttuurista. Se tuli tavallaan itselleni aika puskista ja onhan country musiikkikin jees. Siinä on jotain sellaista rehellistä rentoa meininkiä. Ajataan autoilla, joissa on oikeasti iso moottori ja otetaan rennosti. Syödään lihaa, eikä mitään ituja. Ei ole mitään toukoaaltomaista touhua siinä meiningissä. Se on vähän junttia toki, mutta koko lätkä on tavallaan junttilaji, joten tuollainen meininki, mitä Nashvillessä on tai oli finaalien aikaan, on itseasiassa just sitä, mitä lätkä kaipaa. Karnevaalia, bisseä ja hillitöntä hauskanpitoa. En seuraa nyt ollenkaan Nashvilleä, mutta jos menevät pitkälle, niin keväällä hyppään taas seuraamaan. En itseasiassa pidä edes siitä Pekka Rinteestä. Hän on jotenkin jäykkä, jäyhä jätkä, enkä diggaa sellaisesta olemuksesta, mutta keväällä toivoin, että hän pelaisi hyvin, jotta voittaisivat cupin.

Mikään muu joukkue ei sytytä kyllä yhtään, Tietyllä tavalla toivoisin Montrealille menestystä. Arvostin tosi paljon sitä, miten esim. Saku Koivua siellä kohdeltiin, kun järjestettiin tilaisuus, jossa häntä kunnioitettiin. Perinteet, fanien sitoutuminen siihen juttuun ja se ranskankieli ovat asioita, jotka tavallaan luovat sen ympärille positiivisen latauksen, mutta toisaalta mulla on hampaankolossa 1993 finaaleista, kun toivoin Kurrille ja Gretzkylle vielä yhtä mestaruutta. Ehkä jossain vaiheessa voin sympatiseerata Montrealia, mutta se ei ole vielä ihan siellä. Se vaatisi jotain lisää. Muut jengit ovat kaikki sellaisia, joille en toivo mestaruuksia. Eli siis Stanley Cup on sallittu mennä Floridalle, Torontolle, Nashvillelle, NY Rangersille tai NY Islandersille ja varauksin Chicagolle tai Montrealille.
 
Tiedote: scholl is back!

scholl

Jäsen
2. Edmonton - Tuli jo seurattua Edmontonin pelejä paljon jo silloin kuin räpelsi pitkään sarjan pohjalla. Taival on siis tuttu. McDavid on myös sellainen jääkiekkostara, joka itsessään vetää faneja ja katsojia puoleensa.
3. Calgary - Ehkä vähän tämä tutkimus vääristää, mutta silti kuuluu sinne paremmalle puolelle. Viihdyttävä joukkue, hyvä tunnelma peleissä, Jagrin otteet kiinnostavat kyllä kun kausi alkaa.
Tämä juttu mua ihmetyttää. Noihan ovat verivihollisia Albertasta. Mulla sain joskus 1983 tai 1984 Oilersin toppatakin. Muistan vieläkin kun mulle ja broidille käytiin ne takit ostamassa. Sitten seurattiin kuinka monta mestaruutta Gretzky, Kurri ja Tikkanen voittavat. Jokainen varmaan Suomessa tiesi jokaisen Oilers-pelaajan. Calgary oli aina verivihollinen, sillä jos sille hävisi, niin putosi heti pleijareissa. Se on joko tai. Sama juttu toistepäin. Jos joku fanitti Theo Fleurya ja Calgarya, niin silloin oli pakko vihata Edmontonia, koska EDM aina aiheutti sen, ettei CGY mene pitkälle. Paitsi 1988. Mulla meni jotenkin maku Edmontoniin sen jälkeen kun Gretzky myytiin ja jälkeenpäin olen miettinyt, että mitä hiton järkeä on seurata jotain jengiä, mikä on jossain hiton hevonkuusessa Kanadassa öljykentillä. Eihän mulla ole mitään tarttumapintaa koko Albertaan. En ole käynyt siellä, enkä tiedä onko intoa käydäkään. Lisäksi se, että heillä oli noin paljon kärkivarausvuoroja vuosien ajan ja silti alisuorittivat organisaationa, oli kyllä ihan naurettavaa touhua.
 
Tiedote: scholl is back!

Kheldaur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Leijonat, (Saipa).
Sympatiaa saavat:
- Winnipeg Jets. Ihan Patun takia. Muuten joukkueen seuraaminen ei niinkään kiinnosta, mutta Laineen otteita tekee mieli katsoa, toivottavasti menevät vielä pitkälle ja ovat kilpailukykyisiä pitkälle tulevaisuuteen.
- Nashville Predators. Pidin jo aikoinaan, kun liigaan tulivat. Komea logo, sekä sympaattinen seura alueella, joka ei niin ole kiekosta tunnettu. Ja maalivahtien fanina Pekka Rinnettä on hieno seurata.
- Minnesota Wild. Ihan vain Mikael Granlundin vuoksi. Hienosti Mikke noussut johtavaksi pelaajaksi.

Antipatiaa saavat:
- Pittsburgh Penguins. Tai siis Bitchburgh Penguins. Lienee sanomattakin selvää, että kyseinen lintulauma ei sympatiaa saa. Syynä toki se, että kyseessä on lempijoukkueeni kanssa kilpaileva porukka. Sekä myös, että logonsa on naurettava ja kapteeninsa säälittävä neiti.
- Washington Capitals. Antipatiaa ainoastaan tuon homoseksuaalimongoloidin, eli Ovechkinin takia. Kaikin tavoin vastenmielinen elukka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy