Syksyn sensaatiot sammuneet

  • 6 716
  • 37

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti PRO
Sokaisun jälkeen taas tajuan ettei SaiPalta odoteta mitään mestaruutta, pikemminkin parhaimpaan venymistä. Tietysti toivon että syksyn "hypersuper" putki taas jatkuu ja keltapaidat pelaa varmoja pisteitä tuovia pelejä. Innolla odottaen...

Kyllä ne pleijareihin pääsee...

Kyllä vaan, tuo alkukauden komeettana olo oli tietenkin mannaa omalla tavallaan kärsineille kannattajille ja toki monille pelaajillekin. Kärkisijoilla pysyminen ja ennen kaikkea niistä tosissaan taisteleminen oli jo huuman aikanakin utopiaa. Jokainen tiesi ettei se ikuisesti tule niin olemaan, mutta saihan nauttia kuitenkin ainakin hetken...
Mikä nyt kuitenkin on tärkeintä, on se että SaiPa todella taistelee vahvasti mukana keskikastissa eikä ole viimekauden tapaan huitomassa epätoivoisesti tuulimyllyjä vastaan pahnan pohjimmaisena. Tällä kertaa, jos kurssi pysyy suhteellisen suopeana, play-off paikasta voi taistella tosissaan. Ei sitten kausi ole ainakaan ohi ennen aikojaan.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Saipan uskomaton alku on tosiaan lievasti hiipunut viimeisten 10 pelin aikana, mutta kai niita voittojakin tulee. Saipa laskeutuu vaan lahemmaksi playoff viivaa, jonne se mielestani kuuluukin. En todellakaan odottanut saipan taistelevan mitaleista vaan tosiaan siita pleijaripaikasta, niin, yhdessa lukon kanssa. Eihan kukaan ole vaittanyt, etta Saipa on Jokerien veroinen paperilla tai kentalla.. ei tietenkaan ole!

Se on hienoa, etta pikkujoukkue tsemppaa ja kaataa isompiaan ja taistelee taysilla pleijareissa, sitahan muidenkin taajamien joukkueet varmasti toivovat.

Kuntopuntari kylla kertoo vaan sen FAKTAN, etta kuinka hyvin joukkue on pelannut viime pelit. Sen perusteella Saipalla menee nyt heikosti, kuten assillakin.. pitkavedossa laittaisin kuitenkin saipan voittavan tepsin 1-2, koska turku on ollut talla kaudella paha paikka turkulaisille :)
 

onlainari

Jäsen
PAHAn kanssa täysin samaa mieltä onnistujista ja epäonnistujista.

Saipa alkaa hiipumaan,mutta JYP jatkaa tasaisen hyvää puurtamistaan. Mitä Linkkukin Sport FM:llä on asiasta joskus jotain puhunut,niin Jyppi on pelannut paljon hyviä pelejä,jotka se on mennyt lopulta tyrimään yhden kahden maalin tappioihin. Tähän mennessä ainoastaan muutama lekkeriksi mennyt kotipeli tilastoja katsellessa hpk:ta ja kärppiä vastaan. Pelicans myös ollut tilastojen mukaan harjoituspeleistä asti ohitsepääsemätön este Jypille. Kaikista muista peleistä Jyp varmaan pisteitä käsitykseni mukaan olisi voinut kahmia paremmalla onnella,joten Jyp voisi olla korkeammallakin.
Sen lisäksi uskon IFK:n alkavan keräämään pisteitä enemmän kuin 1p/ottelu keskiarvolla kevättä kohden mentäessä. Tapparasta tulee tämän kauden pettymys. TPS herää myöhään,mutta nousee lopulta sille tasolle mitä siltä suurin piirtein odotetaankin.
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä yksi syksyn sensaatioista Helsingin Jokerit jatkaa vakuuttavasti menoaan. käsittämättömän kauan se jaksaa, saipa ja Ässät tippuivat ajat sitten, mut Jokerit tuntuu repivän eroa todelliseen suosikkiin eli Kärppiin.
Saas nähä, loppuuko jokerilento tänään Areenalla.

ajattelin kaudenalussa että tuolla Jokereitten sakilla tapellaan sijoista 5-8. mut jokerit on todistanut minulle et "paskallakin" jengillä voidaan voittaa runkosarja, tai ainakin johtaa sitä pitäkään. Jokereille pitää antaa jonkunäköinen tunnustus, ottivat ilveksen "ongelma" pelaajan riveihinsä että Ilveksen ei tarvitsisi enää kärsiä! jalo teko jokereilta.

onnea jokereille jatkossakin.
ehkä teidän hurmos siivittää koko runkosarjan, eikä "floppaamista" ässien tavoin tule ollenkaan!
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Viestin lähetti H.Hietaharju
Kyllä yksi syksyn sensaatioista Helsingin Jokerit jatkaa vakuuttavasti menoaan. !

Joo todella hienoa havaita että ns. pieni joukkue tekee tollaista tulosta ja haastaa isot. Ok. moni voitto on tullut van yhdellä maalilla ja niitä ei ole kuin about 90% otteluista.

Jokerit kyllä tekee liigasta mielenkiintoisen...

- tapio
 

Vaicci#63

Jäsen
Eikä se tappioputki paisunutkaan Saipalla vaan tänään tuli upea voitto Tepsistä. Eikä tämän voiton arvaamiseen mikään kuntopuntari auttanut...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Hearsay
Pitkin syksyä kohutut SaiPa ja Ässät ovat jämähtäneet aika pahasti. Tämän illan selkäsauna Jokereilta herätti varmaan suurimman osan Saipa-faneista tajuamaan, että heidän joukkueensa ei ehkä sittenkään ole Jokereihin verrattava HUIPPUJOUKKUE.

Kolme perinteistä suurseuraa Ilves, Tappara ja TPS kahlaavat myös syvällä. Ilves on jo vaihtanut valmentajaa, Tappara hankki maalivahdin, joka oli floppi. Seuraavaksi odotellaan siirtoa Aurajoen suunnalta.

Näillä näkymin play-offien ulkopuolelle ovat selvästi jäämässä Ilves, Pelicans ja Ässät. Neljänneksi rannalle jääväksi liukuu Saipa.

Tämän hetken pirtein joukkue (ja kuntopuntarin kärki) on selkeästi JYP.

Tuntuu olevan lyhyt muisti Raumalla. Meinaan vaan sitä että vuosi sitten raumalaiset taapersivat tappioputkessa ja uhosivat pleijareista, vaan miten kävi "tieksää". Mutta sehän oli vain poikien kasvattamista, joten tänä vuonna Lukon miehistö menee heittämällä pudotuspeleihin, mutta mitä jos tulee tappioputki taas ??? Itse uskon että pois pleijareista jää Ilves ja lopuista paikoista "taistelevat" muut paitsi Jokerit.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Kolme sisällä, yksi ulkona

Teoriassa on kaikki mahdollista, mutta eiköhän Jokerit, Kärpät ja HPK ole jo pudotuspeleissä mukana? Tuskin niin pitkää tappioputkea tulee kellekään, että joku jäisi 8 parhaan ulkopuolelle.

Ilves ei kyllä enää pudotuspeleihin yllä. Muilla on siihen teoriassa mahdollisuus, mutta tämä ja ensi viikko näyttää, onko Pelicanseilla ja Ässillä mahiksia kahdeksan sakkiin.

Tappara voitti tänään jatkoajalla ja kyllä joukkue selvittää itsensä kahdeksan sakkiin. Myös SaiPa otti ensimmäisen vierasvoittonsa Elyseeareenalla, joten SaiPa ei ole pysähtynyt. Tosin TPS (myös loukkaantumissuman uhrina) noussee pleijareihin.

Lukko? On kahdeksan pistettä Ässien edellä. Runkosarjassa 33 peliä jäljellä, joista monta juuri paikallispelinä Lukkoa vastaan! Mielestäni tällä kertaa paikallispelit Lukkoa vastaan saattavat ratkaista Ässien kohtalon kevään pudotuspeleihin.

Voi olla, ettei sekään riitä, sillä Tappara ja TPS taitavat mennä karkuun ja vaikka Pelicans ja Lukko (ja tietysti Ilves) jäisivät taakse, se ei riittäisi keväällä pudotuspelipaikkaan. Tähän on nykypelien mukaan taas vaan Porissa totuttava.
 

PRO

Jäsen
Suosikkijoukkue
LIFK
Noh taas pari viimeistä peliä SaiPan osalta taas osoittivat sen kuntopuntarin huonommaksi vertailukohtaksi kuin sarjataulukon. Kaksi vieraspeliä ja 4 pistettä. Ei se alamäki vielä alkanutkaan... Mukavasti lämmitti nuo kaksi voittoa, varsinkin TPSstä ja vielä elyseellä (!)...Edelleen syksyn sensaatio...
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Hearsay
Pitkin syksyä kohutut SaiPa ja Ässät ovat jämähtäneet aika pahasti. Tämän illan selkäsauna Jokereilta herätti varmaan suurimman osan Saipa-faneista tajuamaan, että heidän joukkueensa ei ehkä sittenkään ole Jokereihin verrattava HUIPPUJOUKKUE.

Kolme perinteistä suurseuraa Ilves, Tappara ja TPS kahlaavat myös syvällä. Ilves on jo vaihtanut valmentajaa, Tappara hankki maalivahdin, joka oli floppi. Seuraavaksi odotellaan siirtoa Aurajoen suunnalta.

Näillä näkymin play-offien ulkopuolelle ovat selvästi jäämässä Ilves, Pelicans ja Ässät. Neljänneksi rannalle jääväksi liukuu Saipa.

Tämän hetken pirtein joukkue (ja kuntopuntarin kärki) on selkeästi JYP.

Saipa ei ole kyllä millään tavalla hyytynyt. Vaikka Lukko fani olenkin niin täytyy sanoa, että Lukko on lähempänä pleijareista ulos jäämistä kun Saipa.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Viestin lähetti H.Hietaharju
saipa ja Ässät tippuivat ajat sitten, mut Jokerit tuntuu repivän eroa todelliseen suosikkiin eli Kärppiin.

Kyllä ainakin minun edessäni olevan sarjantaulukon mukaan SaiPa on Kärppien edellä, eli jos SaiPa on tippunut aikoja sitten, niin missä Kärpät sitten on? :D

Viestin lähetti H.Hietaharju
ajattelin kaudenalussa että tuolla Jokereitten sakilla tapellaan sijoista 5-8. mut jokerit on todistanut minulle et "paskallakin" jengillä voidaan voittaa runkosarja, tai ainakin johtaa sitä pitäkään.

Jos Jokerien rosteria väität paskaksi, kertoo se enemmän sinun asiantuntemuksestasi kuin narrilauman huonoudesta. Joukkue, jolla on maalissaan liigan paras torjuja ja hyökkäyspäässä sellaiset nimet kuin Peltonen, Hentunen, Aalto, Pakaslahti, Nemirovsky (no kauden alussa siinä oli Banham, joka kyllä siinä vaiheessa oli nimenä yhtä kova Nemon kanssa), ei voi millään asteikolla saada määritelmää "paska". Valmennuksen perusteellakaan et ole voinut määritelmääsi tehdä, koska Jokereilla käskyjä jakaa tuore maajoukkuevalmentaja.
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
Jos Jokerien rosteria väität paskaksi, kertoo se enemmän sinun asiantuntemuksestasi kuin narrilauman huonoudesta.

Ja ehkä vielä enemmän sun luetun ymmärtämisestä ;) Varmaan joku kirjoittaa tuommosta tosissaan. eihän vaan ollut mitään sarkasmia sinne helsingin suuntaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös