Suurin floppihankinta?

  • 77 698
  • 305

Archon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Jokerit

Viestin lähetti Janos


Älä unohda Tuomas Eskelistä, jossa tosin minä näen potentiaalia.

Meni päittäin Heiskasesta joten se oli ehkä kohtalaisen tasanen ehkä lievästi parempi kauppa. Huhut (lintueläin) kertoivat että kaverilla oli jotain ongelmia Summasen valmennusideologian kanssa ja kaverille näytettiin ovea. Tilalle sitten saatiin Raivolle oikea nk. rääpijä Heiskanen. Heiskanen ei sitten IFKsta siirtymisen jälkeen ole juuri missään onnistunut. (?)
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Re: Re: Re: Re: Jokerit

Viestin lähetti Archon
Meni päittäin Heiskasesta joten se oli ehkä kohtalaisen tasanen ehkä lievästi parempi kauppa. Huhut (lintueläin) kertoivat että kaverilla oli jotain ongelmia Summasen valmennusideologian kanssa ja kaverille näytettiin ovea. Tilalle sitten saatiin Raivolle oikea nk. rääpijä Heiskanen. Heiskanen ei sitten IFKsta siirtymisen jälkeen ole juuri missään onnistunut. (?)
Näinhän se taisi olla, että Eskelinen ei sopeutunut lainkaan Summasen systeemeihin, ja tämä siirto oli "lahja" Tumpille.

Muistaakos kukaan muuten sitä Jokerit - IFK- EHL- matsia joskus ammoin, jolloin Heiskanen iski KAKSI MAALIA Narrien verkkoon ja HIFK otti 3-2 voiton, vaikka taisi olla 2.erän jälkeen 1-2- tappiolla?
 

Rob Van Dam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotoisessa SM-liigassa HIFK
Vähän matkan päässä V
Löysin juuri käteeni vanhan Jääkiekko-lehden kaudelta 99-00 ja siinähän on rankattu pelaajat paremmuusjärjestykseen ja päätin poimia muutaman helmen:

17. Aigars Cipruss (46)
pelicansin raumalta nappaama kultamuna. viime ja toissa kaudella 35 tehopistettä lukossa. huippuluokkaa peliälyltään, mailatekniikaltaan ja luistelultaan, saa pelata niin paljon kuin jaksaa. lahtelaisten tärkein lenkki.

24. Mika Nieminen (6)
Kaukalotaituri. Maagiset kädet ja erinomainen lähtönopeus.:D :D
Pääsee nyt toteuttamaan itseään paremmin kuin viime kaudella. Kaipaa vastuuta ja vapauksia. Takana hyvä harjoittelukausi.

45. Scott Bailey
Laaja torjuntarepertuaari. Liikkeet vaikeasti luettavissa vastustajille. Nopeat jalat ja kädet. Ohjaa peliä huudoillaan. Pellannut 19 NHL-ottelua Bostonissa. Avuja jopa SM-liigan parhaimmaksi torjujaksi.
 

erkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kari Jalonen ifk:ssa

no joo, tilastojen valossa ei niin poskelleen kuin muistelen, tosin noihin aikoihin kai odoteltiin Karin väsäävän 2 pistettä per ottelu...
 

Jindebyne

Jäsen
Tällä kaudella on kyllä ollut parikin aika lepsua peluria. J. Junkka ja Podkonicky ( vai miten se kirjoitetaan) tulee ekana mieleen. Latvian lahjalla joskus hyviä pelejä joten ei niitä pahimpia floppeja. Suomalaisista häikäisevin ostos on Super Vauhkonen, aivan uskomaton pelimies ;)
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Nostetaanpa tämä vallankin hieno ketju ylös näin työsulun värittämän kauden päätteeksi...

Matti Virmanen ylitti itsensä viime kaudella, ei yhtään Todellista floppihankintaa. Quinn Hancockia voi toki sellaisena pitää, jos haluaa.

Muista joukkueista viime kaudelta tulee mieleen ainakin Vokoun (pudotuspelit!), Bluesin hankkima Bryan Muir (saiko se mitään aikaiseksi??). Bluesista tulee toinenkin nimi mieleen, nimittäin eihän se Niskasen Mika tainnut odotuksia lunastaa. Oli perhanan hyvä Pelicansissa, mutta...
Muut voi lisäillä noita nimiä omien joukkueidensa kohdalla.

Ja koska alunperin otsikko on yksikössä, niin kaikkien aikojen floppi odotuksiin nähden Jokereissa on ehdottomasti Mika Nieminen. Äijästä odotettiin uutta messiasta, mutta oli löysä paska, joka pelasi omaan pussiinsa vailla minkäänlaista henkeä.
 

Turo92

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Florida Panthers
Floppien Floppi

Sean Avery ja Krys Kolanos... Petturikaksikko vailla vertaa!
ja suurimmat flopit.
 

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
Avery, Kolanos, Malone, Madden. Nämä herrat ovat päällimmäisenä mielessä, kun floppeja kysellään...
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Muutamia pettymyksiä HPK:n riveistä...

1. Jason Miller
- Kauheita tehoja rapakontakaisissa sarjoissa, joten odotukset ainakin allekirjoittaneella kovat. Tulosta ei tullut, kiitos ja näkemiin. Piti osata, ei osannut, piti pysyä, ei pysynyt.

2. D. Prinz
- Lupaavana tätäkin hemmoa pidettiin, kai alkanut niitä lunastellakin sittemmin. HPK:ssa sysipaska, veltto ja aneeminen. Baarissa nähtynä paksuimmat käsivarret ikinä, mutta eipä kentällä näkynyt.

3. V-P Laitinen
- No niin, "lempilapseni". Mitä tosta nyt voi sanoa - Tuulolaksi Tuulolan paikalle... Ehkä ens kaudella.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Viestin lähetti Emilio
Avery, Kolanos, Malone, Madden. Nämä herrat ovat päällimmäisenä mielessä, kun floppeja kysellään...

Niin, eihän Avery sinänsä muuten flopannut, paitsi, että lähti lätkimään kesken kaiken... Tekihän tuo ihan mukavat tehot niissä peleissä missä pelasi.

John Madden onkin sitten oma lukunsa. Armoton hehkutus etukäteen ja tulos jäällä täysi nolla. Henkisesti oli myös täysi nolla, kun ei Suomen talvea kestänyt kuin 1½ viikkoa... Eli, ennakko-odotuksiin nähden Stanley cup-voittaja oli yksi liigan historian suurimmista flopeista.
 
Päättyneellä kaudella yksi oli ylitse muiden Rauman Lukossa, nimittäin Ville "0+3" Snellman, jonka hinta-laatusuhde on kenties paskin koko liigassa.

No, aina ei voi voittaa.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
En jaksanut lukea koko ketjua joten pahoittelut jos tulee vanhan kertausta.

Tapparan osalta floppihankintoja on aika läjä, suurin osa ulkomaalaisia.

Scott Bailey, mv:
Kovat meriitit Ameriikan mailta ja jopa NHL-pelejä taskussa mutta oli aivan totaalinen seula. 6 ottelua masentavalla torjuntaprosentilla ja kotiin. Tilalle tuli Jason Muzzatti joka pelasi itsensä heti fanien sydämiin.

Drahomir Kadlec, p:
IFK:ssakin joskus luutinut tshekki tuli samaan aikaan Baileyn kanssa. Alusta asti näki että ikä oli tehnyt tehtävänsä ja kiekollista johtajaa miehestä ei olisi saanut tehtyä edes Sarasvuo. Nopeasti kotiin ja tilalle Per Löfström.

Tomas Chlubna, h:
Kovia tehoja JYPistä ja alla pikkaisen epäonnistunut Venäjän reissu. Kaikki piti siis olla pedattuna huippukautta varten mutta mitä vielä. Ensin yritti, sitten tuskastui ja lopulta luovutti. 18 ottelua, 1 maali (jonka teki Nimo) ja au revoir.

Mathieu Descoteaux, p:
Leinosen ja kumppaneiden shot in the dark. Oli olevinaan lupaava ja hyvin liikkuva, moderni isokokoinen pakki. Todellisuudessa oli polvivaivainen kaksimetrinen jääpuikko joka ei osannut luistella. Hei hei...

Mikko Mäkelä, h:
Tapparan hullun kauden 98-99 ruumiillistuma. Täysin järjetön hankinta joka taisi olla enemmän kaverisuhteiden voitelua kuin mitään muuta. Oli huono.

Aleksei Tkatshuk,h:
Tuli kaudella 96-97 suurin odotuksin Tapparaan. Sasha Barkovin vanha tutkapari joka oli tehoillut #16:n kanssa jo Italian aikoina. Pelasi yhden huikean Ilves-matsin (Tappara voitti 7-5) mutta siihen maineteot jäivät.

Petr Pavlas, p:
Huippuhankintana pidetty Tshekin maajoukkuepakki oli lopulta paha pettymys. Syystä tai toisesta peli ei koskaan lähtenyt toimimaan Tapparassa.

Patrik Höglund, p:
Toisen hullun kauden eli 96-97 floppeja. Bosman-päätös avasi portit ja Tapparaankin virtasi aivan surkuhupaisia jääkiekkoilijoita. Ei mitään hyötyä.

Denis Tshervjakov, p:
Edelleen samaa kautta. Tuli Lukosta Tapparaan tuomaan "kovuutta" mutta istui lopulta jäähyllä koko ajan. Yksi huonoimpia ulkomaalaisia Tapparassa ikinä.

Ryan Duthie, h:
Pienikokoinen taskuraketti oli Rane Korven mielestä potentiaalinen tähtipelaaja mutta oikeasti ei ollut. Siirtyi myöhemmin Lukkoon laihoin tuloksin.

Ulf Sundström, h:
Tuli KalPasta hullulla kaudella 96-97. Infernaalisen huono. "Snaipperi".

Lasse Jämsen, h:
Hankittiin mestaruuskaudella jostain syystä. Komeita tehoja Lahdessa, Tampereella yksi maali 7.puolivälierän jatkoajalla. Muuten aivan turha jätkä.

Alfie Michaud, mv:
Tuli auttamaan Lehtoa ja korjaamaan aukkoa Tapparan maalilla. Pieleen meni. Oli epätasainen ja epävarma.

Andrew Raycroft, mv:
NHL:n Vuoden tulokas 2004. Tapparan Vuoden floppi 2005. Ei kertakaikkiaan ollut kunnossa.

Sean O'Brien, p:
Hankittiin kiekolliseksi pakiksi jonka piti tuoda lisää tehoa etenkin ylivoimaan. Taisi tehdä yhden maalin Porissa Ässiä vastaan, veti Antti Törmästä turpaan ja katseli playoffit katsomosta. Turha jätkä.

Anatoli Fedotov, p:
Oli hyökkäyspäässä asiallinen ja omassa päässä luisteleva katastrofi. Hullun kauden pelaajia ja muodosti Laurilan kanssa yhden kaikkien aikojen huonoiten puolustavista pakkipareista.

Pekka Laksola, p:
Tämä on siis Löki vm. 1999. Tuli jäähdyttelemään muiden vanhojen kavereiden kanssa. Teki avauspelissä TPS:ää vastaan maalin ja Tappara hävisi 1-7 tai 2-8. Ei mitään käyttöä.

Jarkko Varvio, h:
Pakko. Vaikka aloitti kauden hienosti niin ei ollut se maalipyssy joksi hankittiin. Loppukaudesta pihalla kuin lintulauta.

Sitten vielä kaiken maailman Trevor Gallantit, Christian Sjögrenit, Jeff Williamsit, Robert Tomikit ja kumppanit. Varmaan vielä joku unohtuikin, mutta ne eivät ole muistamisen arvoisia.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärppien osalta muutama hieman vanhempi "vahvistus"

Claude Lemiux : Myytiin Ouluun joskus 80-luvun puolivälissä pelkällä sukunimellä, olisi ollut peluri jos olisi osannut luistella.
Tosin Kärpien silloinen johto teki paikon, myivät pirut tämän kuminilkan Saipaan :) Tosin "myydä" on aika rehvakkaasti sanottu, luulen että joutuivat antamaan tukun seteleitä Saipalle, että ottivat hemmon sinne.

Eduard Musil: Tuli 90-luvun alussa divarijoukkueeseen yhdessä Kamesin kanssa. Musil oli varsinainen pelle, parempi paikka olisi ollut Sirkus Finlandia, siellä olisi ollut muitakin voltinheittäjiä ja kaikenmaailman akrobaatteja. Kaverilla oli muuten aika hyvät meriitit, oli muutama vuosi aikaisemmin voittanut Tsekkoslovakian sarjassa Play-Offin pistepörssin.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti Lisäalueen mies
Kärppien osalta muutama hieman vanhempi "vahvistus"

Claude Lemiux : Myytiin Ouluun joskus 80-luvun puolivälissä pelkällä sukunimellä, olisi ollut peluri jos olisi osannut luistella.
Tosin Kärpien silloinen johto teki paikon, myivät pirut tämän kuminilkan Saipaan :) Tosin "myydä" on aika rehvakkaasti sanottu, luulen että joutuivat antamaan tukun seteleitä Saipalle, että ottivat hemmon sinne.

Eduard Musil: Tuli 90-luvun alussa divarijoukkueeseen yhdessä Kamesin kanssa. Musil oli varsinainen pelle, parempi paikka olisi ollut Sirkus Finlandia, siellä olisi ollut muitakin voltinheittäjiä ja kaikenmaailman akrobaatteja. Kaverilla oli muuten aika hyvät meriitit, oli muutama vuosi aikaisemmin voittanut Tsekkoslovakian sarjassa Play-Offin pistepörssin.

Tokihan kyseessä oli Alain Lemieux, Mario Lemieuxin veli.

Ja Evzen "Eetu" Musil (ei Eduard) oli puolisokea, eli toisessa silmässä ei ollut näköä, vissiin ollenkaan?. Maaliin silti silloin tällöin osui, ei nyt aivan floppi...toi ainakin väriä ja mielenkiintoa peleihin. Puolivolteillaan ja katsomoon kiipeämisillään...harvemmin kukaan jääkiekkoilija tekee keskiympyrään puolivoltin maalin jälkeen. Hieno mies :)
 
Viimeksi muokattu:

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Lisäalueen mies
Kärppien osalta muutama hieman vanhempi "vahvistus"

Claude Lemiux : Myytiin Ouluun joskus 80-luvun puolivälissä pelkällä sukunimellä, olisi ollut peluri jos olisi osannut luistella.
Tosin Kärpien silloinen johto teki paikon, myivät pirut tämän kuminilkan Saipaan :) Tosin "myydä" on aika rehvakkaasti sanottu, luulen että joutuivat antamaan tukun seteleitä Saipalle, että ottivat hemmon sinne.

No aika hyvän uran Claude Lemieux on kuitenkin tehnyt. NHL:n totalsit: 1197 379+406=785
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Wiltord
No aika hyvän uran Claude Lemieux on kuitenkin tehnyt. NHL:n totalsit: 1197 379+406=785

Hitto, sinnekö ne sen Suomesta tyrkkäsivät :) Joo ,sama nimi oli tällä hepulla, joka täällä vieraili, muistelen vielä, että olisi ollut Mariolle jotakin sukuakin, ainakin täällä päin lehdet sitä hehkuttivat.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti Lisäalueen mies
Hitto, sinnekö ne sen Suomesta tyrkkäsivät :) Joo ,sama nimi oli tällä hepulla, joka täällä vieraili, muistelen vielä, että olisi ollut Mariolle jotakin sukuakin, ainakin täällä päin lehdet sitä hehkuttivat.

Ootko yhtä sokea kuin Musil? Montako kertaa se pitää sanoa: Alain Lemieux. Ja Marion veli.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Tutkapari!!!

Sorry, jos kertaan vanhaa mutta kaikista IFK:n umpisurkeista tunareista, jotka tässä tulevat mieleen, nostan seuraavat jannut:

Teppo Kivelä ja Pekka Peltola!!!!

Eivät välttämättä surkeimmat koskaan, mutta todellakin floppeja. Siis FLOPPEJA!!!!
Kivelän ensimmäinen kausi sujui vielä varsin mukavasti hänen ollessa joukkueen paras pistemies, mutta...
Seuraavalla kaudella Don Frank hankki rosteriin Tepon Kerhoaikaisen tutkaparin, Pekka "Tsemppari" Peltolan. Odotukset nousivat pilviin, kuten viime kaudella. Kuinkas sitten kävikään. Molemmat umpipaskoja. Odotuksiin nähden siis hinta/laatu-suhteeltaan jopa surkeampia hankintoja kuin Nicce Hedberg... tai no... Enpä olekaan niin varma... ;)

Ps. J. Grönwall: Onpa mahtava lista Tapparan turisteista. En muistanutkaan, että niitä oli NIIIN MONTA...
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sokea taidan olla, sorry :) otin tänään aurinkoa ja näköjään liikaa, jotenkin oli tuo Claude jäänyt tyhjään päähän kiertämään kehää. Alain tosiaankin oli etunimi, sukulaisuudesta olin hajulla, mutta ihan velipoika, sitä en muistanut. Varmaankin ne sitten olettivat, että pelimiehen sen täytyy olla jos se samoista pusseista on kotoisin.

Edit Typo
 

axe

Jäsen
Pikkusen mää haluan J.Grönvallin floppilistaa kommentoida.

Vaikka kauden jälkimmäinen puolisko olisikin ollut heikompi, niin 19 maalia kaudella tehnyttä pelaajaa (Varvio) EI VOI pitää floppina. Kyllä silloin on kyse enemmänkin ylimitotetuista odotuksista kuin pelaajan epäonnistumisesta.

Höglundiakaan en millään hyväksy flopiksi. Eihän kyseessä ollut mikään tähtipakki, mutta hoiteli oman ruutunsa kyllä oikein hyvin -- plusmiinuskin surkeahkossa joukkueessa +8. Vielä kun "pakotettiin" pelaamaan lähes koko kausi jonkin sortin toipilaana, ettei ihan parasta ja terveintä miestä päästy näkemään juuri lainkaan.

Kadlecin suhteen olen täsmälleen samaa mieltä siitä, että oli hassu hankinta ja floppi, mutta vain koska mies oli niin ylipainoinen ja järjettömän rapakuntoinen. Pelimieshän edelleen oli kyseessä ja harjoituspelissä syöttöpisteetkin ylivoimalla löysivät äijän vieläkin (7 peliä 0+5). Liigavauhti sitten vasta todella paljasti sen kunnon ja vauhdin puutteen eikä niitä ollut aikaa ruveta siinä vaiheessa enää korjaamaan.

Pavlas ei ollut se huippuhankintana pidetty maajoukkuepakki, vaan myönnetysti tsekkiliigan tehopistesaldoista scoutattu toivotaan-toivotaan-hankinta. Se maajoukkueestakin tuttu epäonnistunut huippuhankinta oli Bedrich Scerban.

Duthie ja Tshervjakov menevät tavallaan "yhtenä floppina", koska Tshervishän oli vain pakko ottaa vaihdokkina, että Duthiesta päästiin eroon. Ja Duthiehan sitä paitsi onnistui Lukossa ihan mukiinmenevästi parin muun pikkumiehen kanssa (oliko Cipruss ja Tambijevs?). Niin ja yritettiinhän Tshervjakovistakin päästä vielä eroon toisella vaihtokaupalla, jossa Ässistä saatiin kokeelle Jan Lipiansky, mutta kolmen matsin jälkeen nämäkin ukot palautuivat omiin seuroihinsa! Oli ne kyllä aikoja...

Ja Löki Laksolahan oli aivan tulessa silloin kun Tapparaan palasi. Eihän tässä maailmassa ole ketään, joka ei olisi tehnyt sopimusta pakille, jolla on takanaan kymmenkunta suunnilleen 30 pisteen liigakautta ja joka kuuden ottelun tryoutissaankin täräyttää tehot 3+6. Aika taikuri olisi pitänyt olla, että olisi voinut arvata kauden loppujen 25 pelin tuovan enää sitten tehot 3+5.
 

SyPe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tempo
Viestin lähetti axe
Ja Duthiehan sitä paitsi onnistui Lukossa ihan mukiinmenevästi parin muun pikkumiehen kanssa (oliko Cipruss ja Tambijevs?).


Kyllä eli ns. metri-keju: Duthie-Cipruss-Tambijevs
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tässä muutama poiminta IFK.n flopeista, ja pahoittelut jos pelaajat on mainittu jo aikaisemmin ketjussa.

Scott Malone, p: Alku oli lupaava, teki heti ekassa pelissään maalin, mutta sen jälkeen osoitti oman tasonsa. Myytiin loppukaudeksi Bluesiin.

Jeff Scissons, h: Sir.Penan huippuhankinta, täysi floppi.

Jan Kobezda, p: Ei tainut pelata IFK:ssa SM-Liigaa ollenkaan. IFK maksoi tämänkin sankarin palkan aika kauan.

Lubomir Hurtaj, aloitti tosi hyvin, mutta oli autamatta liian heppoinen SM-Liigaan.

Sitten sellaisia pelaajia, joita en pysty ikäni puolesta kovinkaan hyvin arvioimaan, että olivatko floppeja vai ei: 96-97 kauden vahvistukset Ove Molin, Tom Bisset, Mikael Wahlberg ja Niklas Eriksson. 97-98 pelaajat Mike Legg, Tim Bergland ja Ryan Savoia, jos joku voisi hiukan valaista minua näistä kaiffareista.
 

kkiona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Viestin lähetti Emilio
Avery, Kolanos, Malone, Madden. Nämä herrat ovat päällimmäisenä mielessä, kun floppeja kysellään...

Minä en koskaan suostu nimeämään Kolanosta flopiksi! Mies teki sentään 15 pelissä 16 pistettä ja oli paskan kauden 8 paras pistemies noin vähillä peleillä!



1. Kohn Ladislav 56 17+28=45 90
2. MacLean Donald 51 22+21=43 46
3. Elomo Teemu 55 8+19=27 48
4. Wilson Landon 37 8+1=19 80
5. Ahonen Olli 52 9+8=17 36
6. Ribeiro Mike 17 8+9=17 4
7. Hurme Markku 33 10+6=16 20
8. Kolanos Krystofer 15 7+9=16 40



Petturina Kolaa voi toki pitää, mutta ei missään nimessä floppina, koska häneltä ei edes odotettu mitään. Mielestäni hän on yksi parhaista Bluesissa pelanneista hyökkääjistä, vaikka puolustaminen ei kiinostanut pätkääkään!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös