Suunnitelkaamme tosi-tv sarja.

  • 1 898
  • 18

Kyle

Jäsen
Tässä tuli mieleen näitä tämän vuosikymmenen kulttisarjoiksi nouseista reality-sarjoja katsellessa, että minkälainen vielä tarvittaisiin(jos on hyvä maku ohjelmien suhteen, niin tuskin tarvittaisiin ollenkaan, joten tiukkapipot pysyköön poissa).
Nyttenhän on näitä selviytymis-, matkustus-, parin haku- ja pelkokerroin ohjelmia mielinmäärin ja käsittääkseni ne myyvät kuin tauti isoille katsoja ryhmille.

Joten tässä ketjussa Jatkoaikalaiset saavat keksiä uuden, omaperäisen näitten loppuun kulutettujen sarjojen joukkoon.
Kaveriporukassa kyseistä lajityypin ohjelmaa katsoessa tuli mieleen ohjelma suomalaisten makuun, joka varmasti keräisi suuria katsoja lukuja. Tämän idea olisi simppeli; olisi esimerkiksi pari jonka tehtävä olisi tyhjentää mahdollisimman nopeasti litran vodka pullo ja tämän jälkeen odotella puolisen tuntia ja lähteä esteradalle tai tehdä joku vastaava tehtävä. Tärkeintä olisi kuitenkin että promilleja olisi veressä.

Tuo saattoi joittenkin mielestä olla mauton, ainakin monen katsojan, mutta jatkakaa te tästä.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Gerodz
Tuo saattoi joittenkin mielestä olla mauton, ainakin monen katsojan, mutta jatkakaa te tästä.

Juu, kukkahattutädit haukkovat henkeään kun kansaa opetetaan ryyppäämään sivistymättömästi. Ei taitaisi mennä läpi kun meitä niin paapotaan. Voisi olla hauska juttu ekat pari kertaa, mutta varmaan hauskuus loppuisi aika pian. Kännissä örveltämistä näkee ilman tositeeveetäkin ihan kiitettävästi.

Itsehän näkisin mielelläni jotain hiukan enemmän extreme-juttuja, ja mielellään siten että tositv-päätähdet eivät edes tietäisi olevansa tositv:ssä. Esim pieni turistiryhmä viedään maisemalennolle jonnekin, kunnes keskenkaiken lentäjä hyppääkin laskuvarjolla ulos. Kone olisi luonnollisesti täynnä kameroita, ja varapilottikin voisi olla jossain komerossa piilossa kaiken varalta. Siinä sitten seurataan miten turistiryhmä alkaisi hoitaa konetta alas, vai tulisiko vain paniikki ja itkuraivari.

Jotain tämmöstä.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Seiska-TV ylpeänä esittää:

Haluatko Salarakkaaksi?

Ohjelmassa useat innokkaat tytöt ottavat mittaa toisistaan tavoitteenaan salainen suhde super-julkkiksen kanssa. Tänään kilpailijat harjoittelevat muun muassa oman yksityiselämänsä myymistä juorulehdille, silikonirintojen ottamista, avioliittoon menemistä, asumuseroa, avioeroa, uutta avioliittoa, pettämistä, kihloissa oloa ja seksipalstan ylläpitoa verkossa.

Juontajat: Marika Fingerroos ja Marita Aittolahti
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Realcowboy
Tälläinen löytyi arkistojen kätköistä ja BigRedBobin formaatti sai kannatustakin.

Do you want to be a pornstar-ohjelma on jo tehty, ja on julkaistu tätä nykyä myös DVD:nä.

Jaa mistäkö tiedän? No sanotaan että isot pojat kertoivat.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Tosi-TV:n Selviytyjät-ohjelmat ovat lällyä kamaa. Siksi ehdottaisin Hard Core Selviytyjät-ohjelmaa, jossa tehtävinä voisivat olla:
-Taiwanin lipun heiluttaminen Taivaallisen rauhan aukiolla
-Koraanin käyttäminen sytykkeenä iranilaisella paimentolaisnuotiolla
-Ateistien ystävät-haarakonttorin perustaminen ja ylläpito Lapuan keskustassa tai Aborttikliniikan avaaminen Texasiin
-Jalkapallotuomarina toimiminen Kolumbian futissarjan päätösottelussa tai illan vietto Liverpoolilaisissa baareissa ManUn paita päällä
-Yhdysvaltalaismielisen tiedotusministeriön pitäminen Bagdadissa
-Miesnäkökulman puolustaminen viikon ajan suomalaisessa mediassa

Varmasti actionia piisaisi...mutta joskus toivoisi, että reality-sarjat olisivat todellakin tosielämään pohjautuvia. OK, siis tylsiä dokumentteja, mutta kuitenkin. Diilissä idea on ihan OK, mutta olisi mukava nähdä kuinka ihmiset saisivat pystyyn uutta bisnestä. Noin 20 ihmistä, jotka jakautuvat kahteen ryhmään. Hoitavat paperiasiat, luovat perusorganisaatiot ja valitsevat porukan ideoiden pohjalta yhden businessidean. Sitä viemään eteenpäin ja katsotaan mitä aloittavan yrittäjän toiminta on...
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Huerzo
-Yhdysvaltalaismielisen tiedotusministeriön pitäminen Bagdadissa

Mielestäni vielä tehokkaampaa olisi järjestää Bagdadin keskustassa mielenosoitus, jossa kannetaan USA:n miehitystä ylistäviä iskulauseita sisältäviä kylttejä. Alkuun vaikkapa kaikki kilpailijat kulkueeseen ja tuomaristo sitten napsii singoilla ja itsemurhapommittajilla aina kilpailijoita pois... viimeisenä elossa oleva voittaa....
 
Kilpaililijoille annettaisiin kaikki mitä he tarvitsevat, paitsi riittävästi ruokaa. Jaettavan ruoan määrää vähennettäisiin pikkusen kerrallaan koko ajan. Ketään ei potkittaisi pois, vaan vain luopumalla peli päättyisi kilpailijan osalta. Ruokaa ei annosteltaisi kilpailijoille, vaan heidän olisi jaettava se keskenään, sovinnollisesti tai ei.
 

zamuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Esimerkiksi muinaiset roomalaiset keksivät paljon hauskoja lajeja, joita voisi soveltaa myös tositelkkarissa. Siinä saisi selviytyjien kaksinkamppailut ja joukkueiden väliset kilpailut ihan uuden merkityksen. Otteluissa voisi käyttää esim. neljästä raajasta poikki sääntöä.

Hauskana piilokameratyyppisenä sarjana voisi olla joku Haluatko itsemurhaiskijäksi teema. Siinä isolle nipulle innokkaita vapaaehtoisia jaettaisiin pommivöitä, mutta ei oikeita räjähteitä tai Kalashnikovissa olisikin vain paukkupatruunoita. Voi sitä riemua, kun aseistus ei toimisikaan.

Sillä silmällä 2 -sarjassa nahkahomot ja drag queenit stailaisivat miehiä uuteen iskuun. Muodonmuutos Tom of Finland tyyliin tai kunnon meikkaus ja kiva kolttu muuttaisivat varmasti osallistujan elämää uuteen suuntaan.

Haluatko taiteilijaksi? sarjassa kisattaisiin taiteilijan tittelistä. Ensin porukka vetäisi viinaa, mömmöjä ja sieniä yms. Sitten itse taideteoksen tekeminen voitaisiinkin aloittaa kasaamalla erilaisia pilaantuvia tuotteita "installaatioiksi" (esim. nitomalla pihvilihaa seinään) tahi koostamalla moderni ja puhutteleva multimediateos. Eli ensin kuvataan käsivaralla tuhannen päissään mökkimatkan tapahtumia ja mädäntynyttä kalaa, sitten leikellään sekään vähän pätkiä Afrikan nälkää näkevistä ja jonkun sodan uhreista. Parilla projektorilla sitten suihkitaan kuvia seinille ja taustalle strobovalo.

Lopulta tuomaristo sitten valitsee parhaat teokset. Ne pistetään Kiasmaan näytille ja tekijät palkitaan vuoden nuori taiteilija tittelillä.
 

Dead Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse kehittelin tuossa jokin aika sitten tällaista. En jaksa kirjoittaa uudestaan, copy-paste hoitakoon homman. Eiköhän olennainen välity.

Kilpailijoiksi valitaan heterogeeninen joukko miehiä ja naisia - iältään, asemaltaan, ulkonäöltään ja kaikin tavoin mahdollisimman erilaisia ihmisiä kuitenkin siten, että miehiä on noin kolminkertainen määrä naisiin verrattuna. Esimerkiksi kahdeksan naista ja 24 miestä voisi olla sopiva määrä. Tämän jälkeen kilpailijat viedään syrjäiseen lomakylään tai vastaavaan. Ohjelmassa miehet ovat kilpailijoita, joiden päämääränä on harrastaa seksiä mahdollisimman monen naisen kanssa esim. kuukauden aikana. Miehille tämä kerrotaan, mutta naisille ei sanota mitään. Se kuka makaa useimman naisen kanssa kuukauden aikana voittaa 200 000 euroa, maailmanympärimatkan tai vastaavaa.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Tuonon sarjaanne ei sovi kuin yksi juyontaja: the one and only....Pentti "Pena" Matikainen. Pena vois olla myös kaikki kilpailijat ja studioleyisö.
 

zamuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Dead Man
I
Kilpailijoiksi valitaan heterogeeninen joukko miehiä ja naisia - iältään, asemaltaan, ulkonäöltään ja kaikin tavoin mahdollisimman erilaisia ihmisiä kuitenkin siten, että miehiä on noin kolminkertainen määrä naisiin verrattuna. Esimerkiksi kahdeksan naista ja 24 miestä voisi olla sopiva määrä. Tämän jälkeen kilpailijat viedään syrjäiseen lomakylään tai vastaavaan. Ohjelmassa miehet ovat kilpailijoita, joiden päämääränä on harrastaa seksiä mahdollisimman monen naisen kanssa esim. kuukauden aikana.

Konseptia voisi parantaa niin, että tehtävä olisikin naisilla. :) Ensimmäisenä kaikkien miesten kanssa hommat hoitanut voittaisi.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Otetaan kymmenen jatkoaikalaista (kiihkeintä sellaista). Suljetaan heidät yhteiseen taloon maalis-huhtikuun ajaksi ilman mitään kontaktia ulkopuolelle, ei tv:tä, ei puhelinta, ei nettiä, ei edes radiota. Se, joka viimeisenä tekee itsarin, julistetaan voittajaksi.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti pekutti
Se, joka viimeisenä tekee itsarin, julistetaan voittajaksi.
Vähän liian julmaa. Sovitaan, että se, joka viimeisenä myöntää olleensa väärässä jossain, on voittaja. Ohjelmasta tulisi äärettömän viihteellinen ja aika helkkarin pitkä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minä ehdotan ohjelmaa, jossa otettaisiin kohteeksi, sanotaanko nyt vaikka että 10 jatkislaista. Sitten seurailtaisiin näiden arkielämää ja reaktioita kun lukevat Jatkoaikaa ja kirjoittelevat sinne hassunhauskoja viestejään.

Olisi ainakin mielenkiintoista. Minä katsoisin!
 

Kyle

Jäsen
Viestin lähetti Designer
Vähän liian julmaa. Sovitaan, että se, joka viimeisenä myöntää olleensa väärässä jossain, on voittaja. Ohjelmasta tulisi äärettömän viihteellinen ja aika helkkarin pitkä.

Kilpailussa otetaan jatkoaikalaisia kahdesta eri joukkueesta, kuten esimerkiksi Ässistä ja Lukosta. Tämän jälkeen näytetään videon pätkä vuoden luu ja kivi, jossa Lukkolainen taklaa Ässä pelaajaa siten että tälle pelaajalle tuomitaan 5+20 minuuttia. Sitten keskustellaan, se joka ensimmäisenä nousee tuoliltaan hermoromahduksen partaalla tippuu pelistä, viimmeisimmät kiltisti paikallaan istuneet voittavat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös