Mainos

Super Bowl XLVII

  • 21 457
  • 103

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Pettymyshän tästä sitten tuli näin 49ersiä kannattaneen näkökulmasta. Ravens toki on hyvä porukka ja sai pelinsä toimimaan heikon loppukauden jälkeen. En tiedä onko oikeasti Ray Lewis -run saanut niin vahvaa tunnelatausta koko joukkueeseen että lopulta kaikki loksahti kohdalleen mutta tuntui että Flaccon parit epätoivoiseltakin tuntuneet hätäheitot löysivat kohteitaan ja Goren juoksupeli otettiin kokonaan pois.

Kuitenkin lopulta sanoisin, että Niners kaatui Kapernickin murenemiseen ensimmäisellä puoliajalla. Heti ensimmäisen heiton jälkeinen keltainen lippu ja sen jälkeen three-and-out sai jo pelkoa perseeseen, että sinne meni keskittyminen. Tyhmä intteri ja suhteellisen mielikuvitukseton heittopelaaminen eivät saaneet hyökkäyspelaamista toimimaan. Sähkökatkolla tuntui että Ravens keskittyi enemmän nauttimaan tilanteesta ja pelistä, Niners pääsi paremmin mukaan mutta ei kuitenkaan riittänyt.

Loppuratkaisuksi muodostunut safety oli jefua parhaimmillaan, kellonhallintaa ja taktisesti oikeita ratkaisuja. Olisiko punttaaja voinut vielä heittää palloa sivuttaissuunnassa maalialueella jolla olisi saatu kello kokonaan nolliin? No, huikean riskialtis ratkaisuhan tuo olisi ollut joten turvallisempi ratkaisu toki oli jättää nuo 4 sekuntia aikaa sen sijaan että olisi ottanut riskin syötön katkosta ja Niners -TD:stä.

Onnittelut Ravens -kannattajille!
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Hitusen kyllä pistää vituttamaan tosin se, että tuomarilinja muuttuu näihin isoihin peleihin. Nytkin 4Pron jenkkiselostajat moneen kertaan sanoivat, että tästä tilanteesta olisi tullut runkosarjassa penalttia, mutta näin super bowlissa tuomarit "antavat pelaajien pelata". Tämä sitten tarkoittaa sitä, että syötönhäirintää ja myöhäisiä hittejä ym. katsotaan läpi sormien. Etenkin syötön häirinnässä nimenomaan ei anneta pelaajien pelata vaan sääntöjen vastaisesti viedään receiveriltä mahdollisuudet ottaa pallo kiinni.

Tuo pass interferencen liputtelu jätti vähän paskan maun koko ottelusta. Lopussa 3rd down tilanteessa PI liputettiin Ravenssin hyväksi, mutta sitten tuo 49ersin 4th down heitto maalialueelle jätettiin liputtamatta, vaikka siinä oli edellistä tilannetta pahempaa roikkumista ja repimistä.

Denveriä vastaan Ravens hyötyi kanssa tuosta epäjohdonmukaisesta pass interferencen liputtamisesta, mutta pelit on pelattu, eikä virheen tai kahden syyksi voi tappiota tyystin laittaa.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Hieno peli tuli lopulta, vaikka näytti että Ravens menee menojaan. Loppuun vielä loistava taktinen oma maali. Paras finaali muutamaan vuoteen. Ja oikealle joukkueelle tuo meni. Ei joukkue, jolla on QB:nä Kaepernickin kaltainen kaveri, joka ei osaa HEITTÄÄ palloa, mikä on se tärkein QB:n tehtävä. Myös puoliaikashow oli monen vuoden jälkeen katsottava, kun Beyonce heilutti persettään.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Hieno peli tuli lopulta, vaikka näytti että Ravens menee menojaan. Loppuun vielä loistava taktinen oma maali. Paras finaali muutamaan vuoteen. Ja oikealle joukkueelle tuo meni. Ei joukkue, jolla on QB:nä Kaepernickin kaltainen kaveri, joka ei osaa HEITTÄÄ palloa, mikä on se tärkein QB:n tehtävä. Myös puoliaikashow oli monen vuoden jälkeen katsottava, kun Beyonce heilutti persettään.

Miten niin ei osaa?
 
Ja oikealle joukkueelle tuo meni. Ei joukkue, jolla on QB:nä Kaepernickin kaltainen kaveri, joka ei osaa HEITTÄÄ palloa, mikä on se tärkein QB:n tehtävä.

Tuosta pitää olla kyllä eri mieltä, ettei Kaepernick osaisi heittää palloa. Runkosarjassa 10td 3int, onnistumisprosentti 62,4, joka on muuten 0,6 vähemmän kuin Bradylla ja Breesillä (yrityksiä luonnollisesti paljon vähemmän). Kaepernick ei ole tietenkään perinteinen pocket-passer, mutta se johtuu myös tuosta option-hyökkäyksestä, josta on tässä ketjussa jo puhuttukin.

Viime kaudella joku tällä foorumilla muistaakseni tuomitsi option-hyökkäyksen "option-homoiluksi", eikä uskonut sen tulevaisuuteen NFL:ssä, mutta mielestäni tämä kausi on osoittanut sen luulon kyllä vääräksi. Se johtuu nimenomaan siitä, että tällä kaudella on tullut urheilullisia pelinrakentajia, jotka osaavat myös heittää, mikä on huikea ero vaikkapa Tim Tebowiin. Minusta mielenkiintoinen suuntaus ja tuo vaihtelua melko samanlaisiin hyökkäyspelikirjoihin.
 

Cube

Jäsen
Haluan myös onnitella kaikkia Jatkoajan Ravens-kannattajia joukkueenne saavuttamasta menestyksestä, etunimessä nimimerkkiä Cube.
Kiitos, kiitos! Tätä on todellakin odotettu ja lukuisten (isojenkin) pettymysten jälkeen maistuu kertakaikkiaan. Kannattaa maistuakin, koska ties vaikka saisi seuraavaa taas odottaa reilun vuosikymmenen verran.

Viime kaudella joku tällä foorumilla muistaakseni tuomitsi option-hyökkäyksen "option-homoiluksi", eikä uskonut sen tulevaisuuteen NFL:ssä, mutta mielestäni tämä kausi on osoittanut sen luulon kyllä vääräksi.
Muistat väärin tai sitten vääristelet rajusti. Kyse oli nimenomaan Denverin option-homoilusta - siitä missä muuan heittotaidoiltaan umpisurkea ja taktiselta ymmärrykseltään vajavainen Tim Tebow hääri kapellimestarina. Tokikaan en odottanut tällaista read-optionin esiinmarssia kuluneella kaudella, kuten ei varmaan pahemmin kukaan muukaan, mutta luonnollisesti Russell Wilson, RG3 ja Colin Kaepernick ovat VÄHÄN eri asia kuin roska-Tebow. Kaikilla noilla sälleillä on äärimmäisen vahva ja hyvä käsi, mikä avaa koko pakettia aivan toisella tavalla. Nyt ei kyseessä ole gimmick, vaan pysyvä vahvuus niin kauan kuin ko. pelaajat pysyvät sen verran terveinä, ettei huikea liikkumiskyky kärsi.

Tebow'n kykyihin pätevänä NFL-pelinrakentajana en missään vaiheessa uskonut, enkä usko.
 

#76

Jäsen
Ei joukkue, jolla on QB:nä Kaepernickin kaltainen kaveri, joka ei osaa HEITTÄÄ palloa, mikä on se tärkein QB:n tehtävä.
Kaepernick tuskin ikinä tulee heittämään yli 5000 jaardia kaudessa, mutta lukuisia hyviä heittoja mies silti tuossakin ottelussa heitti. Jonkinlainen vertailukohta voisi olla Aaron Rodgers, joka lasketaan eliitti-qb kerhoon. Toisinkuin vaikka Peyton Manning ja Tom Brady, niin Rodgers juoksee noin 60 kertaa kauden aikana noin 5 jaardin keskiarvolla ja hänen heitto jaardikeskiarvonsa jääkin alle 4300 viimeisen viiden kauden aikana.

Veikkaan, että Kaepernick pelaa mukavan NFL-uran, ainekin kaikki edellytykset siihen on olemassa. Ninerssillä on nyt hyvä meno päällä ja heillä on kaikki edellytykset ensi kaudella pelata Jerseyssä Flaccon VajakkiBowlissa.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Kaepernick on teknisesti erinomainen heittäjä. Varsinkin ns. laserina heitetyt pallot löytävät loistavasti targetit. Suurin puute on kentän ja vapaiden aukkojen näkeminen, mutta sekin todennäköisesti kehittyy kokemuksen myötä. Kaepernickin pelaamisessa mielestäni parasta tietynlainen viisaus. Varsinkin juostessa mies ei pakota itseään yrittämään maksimaalista ns. viimeistä jaardia, jolloin loukkaantumis- ja fumbleriski nousisi älyttömästi ( vrt. esim. Vick ja RGIII). Heittopuolella pakotettuihin/ ennaltapäätettyihin mestoihin heittämistä on jonkinverran, mutta ei Kaeper lähellekään liigan pahimpia laput silmillä viskojia. Ennemminkin siellä paremmalla puoliskolla.
 
Muistat väärin tai sitten vääristelet rajusti. Kyse oli nimenomaan Denverin option-homoilusta - siitä missä muuan heittotaidoiltaan umpisurkea ja taktiselta ymmärrykseltään vajavainen Tim Tebow hääri kapellimestarina. Tokikaan en odottanut tällaista read-optionin esiinmarssia kuluneella kaudella, kuten ei varmaan pahemmin kukaan muukaan, mutta luonnollisesti Russell Wilson, RG3 ja Colin Kaepernick ovat VÄHÄN eri asia kuin roska-Tebow.

Varmaankin muistan väärin. Tuollainen "termi" tuli viime kaudelta mieleen ja muistin, että kritiikki liittyi optioniin hyökkäystapana eikä niinkään vain Tebow'hun. My bad. Sekin olisi kyllä mielenkiintoista, jos Tebow saisi vielä mahdollisuuden olla aloittaja jossain, mutta tuskinpa niin tulee käymään.

Kyllä kai read-optionilla vieläkin on epäilijänsä NFL-tasolla ja sanotaan, että puolustukset oppii lukemaan tätä koko ajan paremmin. Siksi onkin jännä nähdä ensi kaudella, vieläkö Redskins, Seahawks ja Niners ovat yhtä kovia kuin nyt.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Mina olen old-school baller enka usko read-optionin mitenkaan muuttavan pelia. Luulin Michael Vickin pystyvan siihen aikanaan, mutta kaikkiin pelitapoihin loydetaan lopulta aina vastaus. Toki nama quarterbackit voivat menestya ja voittaa palkintoja seka Super Bowleja, mutta mikaan revolution tasta tuskin NFL'ssa tulee.

Esimerkiksi Giants valmistautuu jo siihen, etta linebackers ovat nopeampia. Niinpa Rivers ottaa ehka Blackburnin paikan ja Jacquain Williams Michael Boleyn paikan avauksessa. Sitten kun joukkueet ovat saanet puolustuksen siihen kuntoon ja alkavat pelaamaan juoksupuolustusta painotettuna niin, etta nama RG3 ja Wilson eivat paase front sevenista enaa ohi juoksemaan secondarya vastaan, niin quarterbackin taytyykin taas heittaa pocketista, koska hanta ei voi uhrata niin monelle taklaukselle kun puolustus on selvittanyt sen read-optionin.

Jos tallainen QB sitten pystyy heittamaan klassista pass rushia vastaan niin heista tulee dual threats ja silloin puolustus joutuu vaikeuksiin. Nykyaanhan oikeastaan vain RG3 oli silla tasolla, mutta saa nahda minkalainen pelaaja han on nyt loukkaantumisen jalkeen ja kuinka paljon Skins edes antaa hanen enaa juosta. Katsokaa vaikka Kaepernickia siina viimeisessa drivessa kun Ravens toi pass rushin. Se viimeinen heittohan meni jo ulos end zonelta kun sielta tuli oliko se nyt sitten Lewis paalle. Vaitan, etta Flacco olisi samassa tilanteessa saanut pallon end zonelle heittamalla, koska hanella on se pocket passerin kokemus pass rushia vastaan heittamalla. Kaepernick kun ei voinut juosta enaa pakoon vaan oli pakko heittaa niin homma menikin vaikeammaksi.

Tassa naiden read-option tyyppien pitaa se isoin oppiminen tehda eli oppia lukemaan pass rush ja blitz. Heidan taytyy saman tien pass rushin tultua tietaa, etta kuka pass rusher sielta tuli paalle ja missa blocking assignment ei onnistunut. Brady ja molemmat Manningit esimerkiksi katsovat ensin, etta kuka pass rusher heita taklasi ja vasta sitten, etta onnistuiko heitto. Juoksemalla pass rushia pakoon quarterback menettaa usein sen pelinluvun, etta missa olisi ollut paikka heittaa -- mista blitz tuli ja mihin se vapaa paikka jai. Tama on ainakin Kaepernickin heikko kohta viela.

No se siita. Ravens voitti mielestani ihan ansaitusti taman pelin. Muista peleista voidaan sitten keskustella -- etenkin Broncosin secondarysta,, mutta ei silti kukaan voita vahingossa tai ansiotta Super Bowlia ja kaikkia peleja post seasonilla.
 

Cube

Jäsen
Kyllä kai read-optionilla vieläkin on epäilijänsä NFL-tasolla ja sanotaan, että puolustukset oppii lukemaan tätä koko ajan paremmin. Siksi onkin jännä nähdä ensi kaudella, vieläkö Redskins, Seahawks ja Niners ovat yhtä kovia kuin nyt.
JLand asian tuohon jo tyhjensi. Eli varmasti oppivat, koska loputonta aaltoilua tämä on aina. Ei evoluutiolla ole päätepistettä, eikä mikään ole lopullinen totuus. Kovien puolustustenkin aika tulee taas joskus, vaikka hyökkäämistä on paljon helpotettu nyt sääntöjen avulla.

Selvää kuitenkin on, että mikä tahansa systeemi vaatii lahjakkaita pelaajia, jollainen Tebow ei enää NFL-tasolla varsinaisesti ollut, ainakaan pelinrakentajana. Ehjänä ja atleettisena täytyy kuitenkin pysyä ja RG3 näytti jo ekalla kaudellaan, että se ei välttämättä kovin helppoa aina ole.
 

Cube

Jäsen
No se siita. Ravens voitti mielestani ihan ansaitusti taman pelin. Muista peleista voidaan sitten keskustella -- etenkin Broncosin secondarysta,, mutta ei silti kukaan voita vahingossa tai ansiotta Super Bowlia ja kaikkia peleja post seasonilla.
Denver-pelistä voidaan puhua vaikka mitä, mutta en välttämättä tajua tätä logiikkaa. Jos ja kun Ravens voitti tuon pelin Broncosin karkean virheen suosiollisella avustuksella, niin miksi se ei olisi ansainnut voittoa? Ja kuka sen sitten ansaitsi enemmän - Denverkö?
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Mitäköhän tuosta pelistä osaisi sanoa? Välillä oli todella hyvä fiilis, sähkökatkon jälkeen ei niinkään ja loppu meni ohitse tajuamatta edes safetyä, kun niin kovasti tuli jännättyä.

Hassua miten yksi hemmetin tv-sarja (The Wire) lopulta vaikutti siihen, mitä tiimiä aikuinen mies rupeaa seuraamaan ja lopulta fanittamaan marginaalilajissa (Suomessa).

Ravens-fanille toki iloinen uutinen, että ainakin Ed Reed jatkaa. Ray Lewisin jättämä aukko on tosi iso henkisellä/johtajuus puolella, pelillisesti uskon, että mies on jo nykyään korvattavissa. Birk lopettanee tähän kauteen, joten uusi hyökkäyksen center pitää löytää jostain. Jokohan Flacco todisti myös muillekin kuin Ravens-faneille olevansa liigan parhaimmistoa paikallaan? Jatkosopimus onkin sitten varmaan aika kallis paukku :)

Pitää yrittää nauttia tästä, tuskin samaa on ihan heti luvassa :)
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Denver-pelistä voidaan puhua vaikka mitä, mutta en välttämättä tajua tätä logiikkaa. Jos ja kun Ravens voitti tuon pelin Broncosin karkean virheen suosiollisella avustuksella, niin miksi se ei olisi ansainnut voittoa? Ja kuka sen sitten ansaitsi enemmän - Denverkö?

Näinpä. Kovin tuntuu unohtuvan näiltä "mutku Broncos mokas lopussa ihan tyhmästi" kavereilta ne Ravenssien törkeän isot virheet jotka johtivat pariin touchdowniin...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Denver-pelistä voidaan puhua vaikka mitä, mutta en välttämättä tajua tätä logiikkaa. Jos ja kun Ravens voitti tuon pelin Broncosin karkean virheen suosiollisella avustuksella, niin miksi se ei olisi ansainnut voittoa? Ja kuka sen sitten ansaitsi enemmän - Denverkö?

No ei tietenkaan Broncos ansainnut voittaa, koska eivat voittaneet. Peytonilta tyhma INT etc. Itseani vain sattui puolustuksen miehena katsoa niin karmeasti epaonnistunutta coveragea. Mutta tietenkin sen takia Broncos juuri ansaitsi havita pelin.

Ei mulla ole mitaan sita vastaan, etta Ravens voitti, vaikka se erilainen Ravens onkin kuin mita silloin maailman urheiluhistorian kovimman puolustuksen aikaan 13 vuotta sitten. Kylla se taas tuli kuitenkin Lewisin kautta esille siina viimeisessa 49ersin hyokkayksessa. Aivan mahtavaa tiukkaa coveragea ja Kaepernickin sekoitus blitzilla. Lopun safety oli tietysti myos aivan loistava veto.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Hassua miten yksi hemmetin tv-sarja (The Wire) lopulta vaikutti siihen, mitä tiimiä aikuinen mies rupeaa seuraamaan ja lopulta fanittamaan marginaalilajissa (Suomessa).

Heh, mietin finaalin aikana juuri sitä, että on se kumma kun näin ihan törkeän kovana Wire-fanina minun pitäisi kaiken järjen mukaan kannustaa Baltimorea. Mutta ei, kun vittu Eaglesista piti innostua ja siinä tunnelissa ei valoa näy näköjään koskaan (no, ok, muutamat hyvät playoffit sentään).

Kuten Joe Flacco sanoi niin blue collar team ja blue collar city. Ravens, Bears, Giants, Steelers jne, kaikki joukkueita minun makuuni. Philadelphia nyt vain on se mihin ehti kasvaa sisään.

Ei siis mitään pahaa sanottavaa Ravensin voitosta, vaikka siitä Broncosin virheestä jaksoinkin muistutella. Mutta oli se kyllä sen luokan kämmikin, että liekö Tony Romon hold edellinen.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Kuten Joe Flacco sanoi niin blue collar team ja blue collar city. Ravens, Bears, Giants, Steelers jne, kaikki joukkueita minun makuuni. Philadelphia nyt vain on se mihin ehti kasvaa sisään.
Tämä on juuri se syy miksei itselläni ole mitään Ravensia vastaan, vaikka joukkue onkin Steelersin pahin vihollinen. Varmasti tilanne olisi toinen jos asuisin jenkeissä, mutta näin Suomesta käsin tuntuu jokseenkin tyhmältä keinotekoisesti vihata jotain joukkuetta pelkästään sen takia, että pelaa Steelersin kanssa samassa divisioonassa. Suon mestaruuden Ravensille ihan täysin, Lewis ja Reed ovat mestaruutensa ansainneet. Ja ihan hauska nähdä Flacco nyt Super Bowl MVP:nä, sen verran paljon häntä on viime vuosien aikana vähätelty. Mielestäni kyllä ihan aiheestakin, ennen tämän vuoden playoffseja ei Flacco ollut osoittanut olevansa "a truly great quarterback". Vieläkään en häntä NFL:n top 3 QB:ksi nostaisi, mutta top 5 hän alkaa jo lukeutua.

Sinänsä ihan hauskaa, että viime vuosina mestarijoukkueen nimi on aika hyvällä prosentilla vaihtunut. Samalla useampi pelinrakentaja on päässyt paistattelemaan valokeilassa. Eli Manning oli pitkään veljensä varjossa, ja hänestä puhuttiin samaan tapaan kuin Flaccosta, eli ei ole "eliittiä" vaan pelkästään parempaa keskiluokkaa. No nyt Eli on kaksinkertainen SB MVP ja kritiikki on hiljentynyt. Tänä vuonna oli Flaccon vuoro ansaita arvostus puolelleen. Seuraavaksi vuorossa voi olla Matt Ryan. Vaikka hän onkin selkeästi oman pelipaikkansa parhaimmistoa, ei häntä tulla nostamaan ykköskastiin ennen kuin voittaa Super Bowlin.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Eli Manning oli pitkään veljensä varjossa, ja hänestä puhuttiin samaan tapaan kuin Flaccosta, eli ei ole "eliittiä" vaan pelkästään parempaa keskiluokkaa. No nyt Eli on kaksinkertainen SB MVP ja kritiikki on hiljentynyt. Tänä vuonna oli Flaccon vuoro ansaita arvostus puolelleen. Seuraavaksi vuorossa voi olla Matt Ryan.

Flaccon ja Elin kohdalla on edelleenkin se ongelma että he ovat epätasaisia runkosarjassa ja kun Flacco on enemmän game manager niin Eli puolestaan hyvin epätasainen otteissaan, tästä kertoo jo Elin iso INT:ien määrä vuosien varrella. Pudotuspeleissä puolestaan Eli on ollut huikea kuten Flacco tänä vuonna. QB rating 117, 11 TD, 0 Int kertoo hyvin kyllä Flaccon tasosta tänä vuonna, pleijareiden paras pelinrakentaja ja vielä selvällä marginaalilla.

Edelleenkin haluan nähdä näiltä kahdelta tasaisempaa suoritusta runkosarjassa ennenkuin näen heidät top5-listalla.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kuten Joe Flacco sanoi niin blue collar team ja blue collar city. Ravens, Bears, Giants, Steelers jne, kaikki joukkueita minun makuuni. Philadelphia nyt vain on se mihin ehti kasvaa sisään.
Minä ymmärrän että Baltimoresta ja Pittsburghista puhutaan blue collar cityinä, mutta mistä lähtien New York tai Chicago sellaisiksi lasketaan?
Ensimmäinen on ainakin niin puhdas white collar city kuin mitä maailmasta löytyy.
 
Viimeksi muokattu:

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Minä ymmärrän että Baltimoresta ja Pittsburghista puhutaan blue collar cityinä, mutta mistä lähtien New York tai Chigago sellaisiksi lasketaan?
Ensimmäinen on ainakin niin puhdas white collar city kuin mitä maailmasta löytyy.

Niin en tiedä meneekö se enemmän joukkueiden pelityyliin sitten. Chicagolaiset kyllä käsittääkseni pitävät itseään blue collar-porukkana, vaikka kait sekin kaupunki on kahtiajakautunut (ainakin jos baseball-faneja on uskominen).

New Yorkista voinevat paremmin tietävät valistaa enemmän, jos vaikka olisin väärässä.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Flaccon ja Elin kohdalla on edelleenkin se ongelma että he ovat epätasaisia runkosarjassa ja kun Flacco on enemmän game manager niin Eli puolestaan hyvin epätasainen otteissaan, tästä kertoo jo Elin iso INT:ien määrä vuosien varrella. Pudotuspeleissä puolestaan Eli on ollut huikea kuten Flacco tänä vuonna.

Edelleenkin haluan nähdä näiltä kahdelta tasaisempaa suoritusta runkosarjassa ennenkuin näen heidät top5-listalla.
En tiedä voidaanko Flaccoa enää kutsua pelkäksi game manageriksi. En väitä, että Super Bowlin voitto tekee pelinrakentajasta automaattisesti top 5-pelinrakentajan, mutta kyllähän Flacco näytti playoffseissa jotain sellaista mitä häneltä ei aikaisemmin oltu nähty, joten mielestäni hänen arvostuksena ja asemansa NFL QB:n joukossa on nyt noussut. Eli pelaa runkosarjassa epätasaisesti, mutta toisaalta tiukassa paikassa on lähes poikkeuksetta pelannut loistavasti. Tavallaan tietynlainen Peytonin vastakohta siis.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Eli pelaa runkosarjassa epätasaisesti, mutta toisaalta tiukassa paikassa on lähes poikkeuksetta pelannut loistavasti. Tavallaan tietynlainen Peytonin vastakohta siis.

Olikos kuitenkin SB pelissäkin kaksi kappaletta pocketin ulkopuolelta lähteneitä heittoja jotka päätyivät omalle rissulle mutta toisaalta taas olisi aivan yhtälailla voineet päätyä myöskin interceptioniksi. No, 2/2 onnistumisia noista, mutta aina voi pohtia sitä mikä oli sitten hyvän onnen tai sattuman osuus noissa riskiheitoissa, Rodgers, Brees, Brady tai P. Manning olisi noista todennäköisesti nakannut rajan yli. Joskus riskinotto kannattaa (kuten nyt) mutta toisaalta taas joskus ei. Onko riskejä ottava QB eliitti-ainesta vaikka onnistuukin epätasaisen kauden jälkeen offseasonilla ja Bowl-pelissä muutamalla riskiheitolla kääntämään esityksen normaalista erinomaiseksi? Ehkä tuo Flaccon historia ja ajoittainen saamattomuus kuitenkin ainakin omassa vaakakupissa painaa sen verran että vaikea nostaa häntä kärki-QB:n joukkoon.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Olikos kuitenkin SB pelissäkin kaksi kappaletta pocketin ulkopuolelta lähteneitä heittoja jotka päätyivät omalle rissulle mutta toisaalta taas olisi aivan yhtälailla voineet päätyä myöskin interceptioniksi. No, 2/2 onnistumisia noista, mutta aina voi pohtia sitä mikä oli sitten hyvän onnen tai sattuman osuus noissa riskiheitoissa, Rodgers, Brees, Brady tai P. Manning olisi noista todennäköisesti nakannut rajan yli.

Eiköhän tuossa näy enempikin Flaccon luottamus siihen, että Boldin sen pallon nappaa yhden puolustajan esteilystä huolimatta. Noita vastaavia tilanteita on kauden mittaa nähnyt aika monta, kun/jos on seurannut Ravenssin otteluita.
 

Cube

Jäsen
Olikos kuitenkin SB pelissäkin kaksi kappaletta pocketin ulkopuolelta lähteneitä heittoja jotka päätyivät omalle rissulle mutta toisaalta taas olisi aivan yhtälailla voineet päätyä myöskin interceptioniksi. No, 2/2 onnistumisia noista, mutta aina voi pohtia sitä mikä oli sitten hyvän onnen tai sattuman osuus noissa riskiheitoissa, Rodgers, Brees, Brady tai P. Manning olisi noista todennäköisesti nakannut rajan yli. Joskus riskinotto kannattaa (kuten nyt) mutta toisaalta taas joskus ei. Onko riskejä ottava QB eliitti-ainesta vaikka onnistuukin epätasaisen kauden jälkeen offseasonilla ja Bowl-pelissä muutamalla riskiheitolla kääntämään esityksen normaalista erinomaiseksi? Ehkä tuo Flaccon historia ja ajoittainen saamattomuus kuitenkin ainakin omassa vaakakupissa painaa sen verran että vaikea nostaa häntä kärki-QB:n joukkoon.
Playoffeissa 11 touchdownia, 0 syötönkatkoa.

Koko kauden aikana ei yhtään syötönkatkoa yli 20 jaardia ilmassa matkanneista heitoista.

Voit itse laskea jonkinlaisen todennäköisyyden sille, että tuurilla menee noin. Samoin kuin sille, että monet (kovia tilastoja keränneet) jätkät tuntuvat toistuvasti tekevän virheitä pelien tiukentuessa.

Eipä sikäli, että Flaccoa viiden kärkeen olisin nostamassa.. Rodgers (ylivoimainen), Brady, Brees ja Peyton Manning lienevät se neljän kärki. Sen jälkeen on tasaisempaa. Nuoret Newton, Luck, Wilson, Kaep ja RG3 tekevät kovasti tuloaan, mutta näyttöjä vaaditaan ehkä vielä heiltäkin. Eli Manning, Ben ja nyt myös Flacco ovat niitä jo antaneet.

Stafford, Romo, Ryan, Rivers, Dalton, Schaub jne. voivat ainakin mun puolesta istua ainakin tällä erää alas.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
En tiedä voidaanko Flaccoa enää kutsua pelkäksi game manageriksi. En väitä, että Super Bowlin voitto tekee pelinrakentajasta automaattisesti top 5-pelinrakentajan, mutta kyllähän Flacco näytti playoffseissa jotain sellaista mitä häneltä ei aikaisemmin oltu nähty, joten mielestäni hänen arvostuksena ja asemansa NFL QB:n joukossa on nyt noussut. Eli pelaa runkosarjassa epätasaisesti, mutta toisaalta tiukassa paikassa on lähes poikkeuksetta pelannut loistavasti. Tavallaan tietynlainen Peytonin vastakohta siis.
Itseasiassa puhuin kahdessa viimeisessä lauseessa Eli Manningista, en Joe Flaccosta. Vaikka miksei tuo Flaccoonkin päde, ehkä ihan niin clutch hän ei ole ollut kuin Manning.

Cube kirjoitti:
Eipä sikäli, että Flaccoa viiden kärkeen olisin nostamassa.. Rodgers (ylivoimainen), Brady, Brees ja Peyton Manning lienevät se neljän kärki. Sen jälkeen on tasaisempaa. Nuoret Newton, Luck, Wilson, Kaep ja RG3 tekevät kovasti tuloaan, mutta näyttöjä vaaditaan ehkä vielä heiltäkin. Eli Manning, Ben ja nyt myös Flacco ovat niitä jo antaneet.

Stafford, Romo, Ryan, Rivers, Dalton, Schaub jne. voivat ainakin mun puolesta istua ainakin tällä erää alas.
Neljän kärjestä samaa mieltä, tosin Rodgersia en ole vielä valmis nostamaan Bradyn edelle. Ja Breesin laittaisin sijalle neljä syystä, että heittää enemmän syötönkatkoja kuin muut, olkoonkin että Saintsin hyökkäyksessä palloa heitetään niin älyttömät määrät, että inttejä mahtuu sekaan väkisinkin. Young Gunseista vähintään yksi noussee ihan huipulle muutaman vuoden sisään, päättyneen kauden perusteella se voisi olla Griffin, ellei polvileikkaus vie häneltä merkittävästi juoksukykyä. Istumaan jäävästä ryhmästä Ryan ei mielestäni paljoa Elin, Benin ja Flaccon alapuolelle jää, mutta häneltä vaaditaan käytännössä se Super Bowl voitto, jotta nousisi samaan kastiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös