suosikkijoukkueesi turhin/turhimmat ja tärkein/tärkeimmät pelaajat

  • 5 975
  • 66

Bandana

Jäsen
Turhin: Ilman muuta meidän oma pujottelukeppimme Niklas Hedberg. Myös Miikasta on ollut enemmän haittaa,

Tärkein: Surkean puolustuksen takia Jarmo Myllys on tärkeä. Valeri Krykov ja Mike Stapleton kokemuksellaan. Myös Kohn ja Caloun ovat tärkeitä.
 

The Rock

Jäsen
ÄSSÄT

Tärkeimmät TOP-3 pelaajat:

1. Jari Korpisalo
2. Sandy Moger
3. Markku Tähtinen

Turhimmat TOP-3 pelaajat:

1. Mikko Konttila
2. Eric Perrin
3. Curtis Sheptak
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Shane
Tärkein : Tomas Chlubna (Ton ja Virtanen varasijalla)

Turhin : Sami Siltavirta (Hytönen ja T Jääskeläinen varasijalla)

Täytyy kuitenkin sanoa, että eivät nämä "turhat" missään nimessä ole pahoja pettymyksiä tai hirvittäviä hasardimiehiä (kuten ei tämän hetken JYPissä kukaan), vaan aivan peruspelaajia, jotka pidän edelleen mielelläni joukkueessa, joku piti kuitenkin valita. Ja edelleen tärkeitä pelaajia on muitakin kuin nuo, tulivat vaan tässä äkkiseltään ensimmäisenä mieleen.

En kyllä todellakaan ymmärrä, miten voit arvostaa Tuomo Jääskeläisen näin alas, vaikka hieman lievennätkin kommenttiasi. Siltavirrasta olen kanssasi samaa mielta ja kyllä varakapteeni Poikolaisen arvostus on laskenut minun silmissäni tämän kauden aikana ja paljon. Myös Hytönen on aika turha, samoin kuin Hirvonen.

Tärkeimmät: nojoo..Chlubna, Ton, Nikolov ensisijaisesti. Suomalaisista maalivahdit sekä Ahonen. Aika lähellä kärkipäätä keikkuu myös arvokas raatajamme Tuomo Jääskeläinen.
 

Shane

Jäsen
Viestin lähetti Köpi


En kyllä todellakaan ymmärrä, miten voit arvostaa Tuomo Jääskeläisen näin alas, vaikka hieman lievennätkin kommenttiasi. Aika lähellä kärkipäätä keikkuu myös arvokas raatajamme Tuomo Jääskeläinen.

Tuomo Jääskeläinen on ottanut varsinkin tällä kaudella aika paljon turhia ja typeriä (eritoten kuitomis)jäähyjä, viimeksi juuri Blues-pelin loppuhetkillä. Karvaa ja raataa kyllä räkä poskella joka pelissä, se on totta. Kuten sanoin, JYPin pakka on erittäin tasainen, ja ehkä jonain toisena päivänä olisin kirjoittanut Tuomon paikalle jonkun toisen pelaajan, esim. juuri Hirvosen.

Poikolaisen +/- -saldo on muuten erittäin hyvä tällä kaudella, vaikkei pisteitä olekaan hirveästi tullut, ei missään nimessä turha. Hyvä muuten, että on tuo alkukaudesta tuttu Cech-viha laantunut, eikä kukaan ole tätä yhtä JYPin parhaista nimennyt turhaksi.
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Tärkein: Andrei Potaichuk Miehen kädet on puhdasta kultaa ja pelisilmä hiottua safiiria!


Turhin: Harri Aho Harrin taso Kärpissä on laskenut hitaasti, mutta tasaisen tappavaan tahtiin. Viimeinen kausi petolaumassa. Onneksi!
 
Viimeksi muokattu:

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Tärkeimpiä ovat

Palo
Korpisalo


Turhimpia ovat

Konttila
Perrin

Tarviiko noita edes puolustella. Välillä tuntuu, että kaikki äijät puolustuksessa olis turhia, sillä ei ne saa vastustajan vauhdista edes mitään pois.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä olen vähän samoilla linjoilla ikijokerin kanssa. Ilkka Mikkola on täysin turha hankinta. Keväällä kuullessaní että Jokerit vaihtoi Marko Kauppisen I. Mikkolaan en ollut uskoa korviani. Mikkola oli viime kauden finaalien yksi huonoimmista pakeista. Noh en minä nyt ketään suomen ylimmällä sarjatasolla pelaavaa pelaajaa voi täydeksi paskaksi moittia, mutta herra Mikkola on turhin jokeripelaaja.
Toinen samaan lähes samaan kategoriaan yltävä on Pasi Saarinen. En muista oliko hänellä tehot 0+1 vai 0+0 mutta ei kuitenkaan hyvin. Lisäksi Saarinen kuulemma nostaa vielä kohtuullista liksaa. Ainakin urheilulehti on sitä mieltä kun rankkasi hänet yhdeksi liigan ylipalkatuimmaksi pelaajaksi. Listan kärjessä muuten oli Kai Nurminen.

Tärkeimmät pelaajat sitten: Vilppert Peltonen totta kai. Mutta Peltonen on ollut melko paljon loukkaantuneena ja muitakin ratkaisuhahmoja on. Pavel Rösä: Voi ratkaista pelin henkilökohtaisella taidonnäytteellä tai antaa namupassin josta kiekko pitäisi vain pukata tyhjiin.

Pakaslahti ja Cowie.
Pakaslahti toi mukanaan jokereihin liigan kenties parhaan aloittajan ja osaa Petri myös maaleja tehdä.
Cowie on ollut hyvä vahvistus. Tehnyt maaleja eikä ole huuhaillut vaan pitänyt omaan pään mitä nyt välillä vähän keittää yli mutta sitäkin harvoin. Tehopakki joka ansaitsee palkkansa.

" Jari Porttila kysyy Kimi Räikköseltä: " Miltä se tuntuu kun noi autot menee yli 350 km/h? Kimi vastaa:
Emmä tiiä... Ihan sama:D :cool: :o
 

bob42

Jäsen
Lukon turhimmat ovat:marko toivonen raukkaparka ei osaa edes syöttää ilman ettei kiekko osu kellotauluun aivan jäätävä sekä ville piekkola liian pieni ja omaa köpi kuoppala tyyliset hasardit pluspuolelle menee loppu muu joukkue etunenässä vehanen,viinanen,torkki
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti SaiPa2000
Kannan oman korteni kekoon.

SaiPan turhimmaksi pelajaksi on äänestetty äänin 1-0 #6 Riku Kallioniemi.

Tärkeitä pelaajia, joiden haluaisi jatkavan sputnik-paidassa on Vallu Machulda (luojan kiitos jatkaa), Tomas Duba ja Paul Brosseau.

Saatte sitten nähdä kun Riku vaihtaa seuraa, ensi kaudella tekee maalin aina Saipaa vastaa ja siivoaa ukot maalin edestä sohimasta. Häviätte usein tulevaa seuraa vastaan.:D
Pelincans kele! varsinkin viime kaudella
 

Aksu

Jäsen
Tärkeimmät:

Machulda (Jos pelkät pisteet kertovat)
Duba (Paremmassa joukkueessa olisi enemmän esillä)
Immonen (TÄRKEÄ SIKSI, ETTÄ SAIPAN KANNALTA OLISI SYYTÄ HERRAN JO HERÄTÄ!!!)

Turhat:

Riku Riksa Kapteeni Kallioniemi (Siinä oli jo neljä)

Sipiläinen (Viime kausi kokonaisuutena ihan jees, mutta kehitystä ei ole tapahtunut. Muuten pelkkä hyvin liikkuva surffaaja)

Kokonaisuutena Saipa on ollut sen verran harmaa koko kauden, että on vaikea erotella pelaajia erikoisen hyviin tai huonoihin.
 

aNkkU

Jäsen
Suosikkijoukkue
LUKKO
Ehdottomat ykköset ovat Matti Kaipainen, Janne Niskala ja ehkäpä Jaakko Harikkala.
Turhimpia pelaajia en osaa sanoa.... ei kai siellä ketään ihan turhaakaan ole.



Jääkiekko on kontaktilaji!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Re: Re: JYP

Viestin lähetti Helinkopteri


Pistä Hirvonen tuleen junassa tännepäin niin mä pistän Koskelan "tilun" ja kopan keppanaa sinne :D

ette vaihtaisi Miettisen Tomaan..saatte vielä Jakke Gladin kaupanpäälle? :D
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Tämä onkin astetta pahempi kysymys. Santala olisi ehkä tärkein terveenä. Tällä hetkellä tärkeitä on Miettinen, Vujtek(jos pelaa täysiä) ja sanotaanko Peltonen. Kyllä taitaa Antti Miettinen olla se tärkein.

Täysin turhia pelaajia ei joukkueessa mun mielestä ole, mutta kyllä mun laskuissa Zdenek Nedved on turhin, tällä hetkellä, mutta mieli saattaa muuttua.
 

Oranssi69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan turhin ja tarpeettomin pelaaja on Jeff Williams, joka ei täytä vahvistuksen tuntomerkkejä. Hän on liian "pehmeä", ja kuntokin on heikohko. Tärkein on ehdottomasti Janne Ojanen etenkin henkisenä johtajana ja esimerkkinä joukkueelle. Jannea tarvitaan vielä tulevinakin kausina. Toivottavasti sopimus syntyisi pian.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Erkka
Turhin, eli MElomon manttelinperijä nro 1: Pekka Kangasalusta. Tuskin kehittyy mihinkään, vaan tulee aina olemaan täytemies.

Joukkueen paras oman pään maalinedustapelaaja on siis täytemies? Älähän nyt... ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös