Suosikit ja inhokit

  • 4 627
  • 36

Rebound

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joukkueiden parhaat ja inhokit.
Valitse joka joukkueesta mielestäsi paras, siis se joka on juuri sinuun tehnyt suurimman vaikutuksen tai jollakin muulla tapaa saa sinut lähes toivomaan kaverin menestystä. Samasta joukkueesta valitset myös sen inhokin, pelaajan jota et haluaisi kentällä nähdä tai jonka pelitapa jaksaa ärsyttää syystä tai toisesta. Valitse vain yksi kumpaakin.

Aloitetaan:
Blues
Suosikki: Valeri Krykov, kaveri on aina tehnyt suuren vaikutuksen asenteellaan ja taistelutahdollaan. Urheilija, todellakin.
Inhokki. Tämä on aika vaikea, ketään Blues-pelaaja ei varsinaisesti saa aikaan mitään kauhean negatiivista mielessäni (muistattehan, hajuton, väritön…) no joo, muistinkin äkkiä Jaanan. Eli, Jan Caloun. Tämäkin oikeastaan vaan jatkuvasta uimamaisterintutkinnon suorittamisesta, muutenhan mies on loistava pelaaja.

HIFK
Suosikki: No, kyllähän te tiedätte? Tietenkin Marek Zidlicky. Huippupakki, jollaisen mielellään näkisin myös Tapparassa.
Inhokki: Nielikäisen tilannetta juuri tällä hetkellä en varsinaisesti tiedä, mutta jos mies nyt vielä HIFK:n yhdistetään, valitsen tämän ylikuntoihmeen ilman muuta.

HPK
Suosikki: Kasper Kenig, nuori ja lupaava kaveri josta varmasti vielä kuullaan. Eihän nämä valinnat pistepörssin mukaan mene.
Inhokki: Tämäkin oli aika vaikeeta, mutta valitaan nyt Markus Kankaanperä. Jos ei muuta syytä, niin ainakin kaveri on syntynyt Ruotsissa.

Ilves
Suosikki: Vesa Viitakoski, todellinen taistelija ja joukkueen sytyttäjä. Voisi vaikka vaihteeksi pukea Tappara-paidan päälleen.
Inhokki: Tomi Pettinen. Kovaa pitää esittää mutta kaveri ei tosiaan osaa taklata miestä puhtaasti.

Jokerit
Suosikki: Kari Lehtonen. Loistava juniori jolle on helppo luvata ja myös toivoa loistavaa tulevaisuutta. Kaikki ominaisuudet kohdallaan. Tulevaisuus on hänen.
Inhokki: Antti Törmänen. Tärkeä varmasti omalle joukkueelleen mutta ei tosiaan nauti varauksematonta ihailuani.

JYP
Suosikki: Mika Lehto. Uskon, että kaverissa olisi paljonkin potentiaalia, kaikkea ei varmasti ole vielä saatu esiin.
Inhokki: Taas vaikeata, jätän keksimättä kun ei todellista inhokkia löydy.

Kärpät
Suosikki: Joni Pitkänen. Samat sanat kun Lehtosen Karinkin kohdalla. Seuraan mielenkiinnolla.
Inhokki: Lasse Pirjetä, emmä jaksa, emmä viitti, miks mä, tai mä itte. Mies jonka ego on suurempi kuin pelihousunsa.

Lukko
Suosikki: Teemu Normio. Poika jaksaa yrittää, tulevaisuutta ei kuitenkaan ole helppoa ennustaa, Teemun vaan pitää jaksaa harjoitella ja taistella peliajastaan. Pidän kaverille peukkuja.
Lukon Matti Kaipaiseksi valitsin Matti Kaipaisen. Ei pienintäkään epäilystä. Yksi liigan suurimmista Matti Kaipaisista… siis, inhokeista.

Pelicans
Suosikki: Mikko Peltola. Vertyy vaan kun ikää tulee. Viime Pelicans-Tappara ottelussa Peltola väänsi Jonskin kanssa kulmassa, Hassinen tuli ja vei kiekon, Peltola ei tätä heti huomannut vaan jatkoi vääntämistä kunnes tajusi Hassisen viilettävän kiekon kanssa jo keskialueella, lopetti Mikko vääntämisen ja viittasi kintaalla väsyneesti, tyyliin: No, hemmetti olkoon.
Inhokki: Jussi-Antti Reimari, syytä ei varsinaisesti ole kaveria inhota mutta jaksaa aina naurattaa kun merimerkkiä kierretään.

Saipa
Suosikki: Vladimir Machulda, loistavat kädet kaverilla. Taitoa ei voi kun ihailla.
Inhokki: Vieläkö se Jesse Welling siellä pyörii? Toivon Saipa-fanien puolesta ettei enää pyöri, surkea tapaus mielestäni.

TPS
Suosikki: Mika Alatalo, todellinen pelimies. Tällä kaverilla on loistava tasapaino, voisivat muutkin TPS-pelaajat ottaa oppia kuinka luistimilla pysytään pystyssä. Erittäin vahva tilanteissa joissa pitää vääntää maalille väkisin.
Inhokki: Jani Kiviharju. Eiköhän se ollut siinä.

Ässät
Suosikki: Marko Palo, taistelija vailla vertaa, ollut valitettavasti hiipumaan päin. Sekin on lahja syntyä taistelijaksi. Meidän markopalomme on Marko Ojanen, tosin nykyään MOjanen pesee Palon jo kirkkaasti.
Inhokki: Timo Willman. Vai joko sekin on heivattu?
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Että tämmöistä...

Blues
Suosikki: Jiri Vykoukal. Loistava pelimies - tosin sakukoivutyypisesti loukkaantumisherkkä. Se on muiden joukkueiden onni.
Inhokki: Teemu Elomo. Tarvitseeko oikeasti perustella?

HIFK
Suosikki: Marek Zidlicky. Kultakimpale.
Inhokki: HIFK:ssa on niin monta pehmeäpäistä pelimannia. Sanotaan nyt vaikka Pikkarainen, jonka pelikäsitys perustuu mailan käyttämiseen muuhun kuin kiekolliseen pelaamiseen.

HPK
Suosikki: Pasi Määttänen. Työmyyrä. Tällä kaudella jopa tehokas.
Inhokki: Kasper Kenig. Calimero, joka kaatuu hipaisusta. Ei tulevaisuutta, ei todellakaan. On tainnut kuitenkin selvitä ilman sukellus-kymppejä tällä kaudella - vai olenko väärässä?

Ilves
Suosikki: Vesa Viitakoski. Antaa tekojen puhua puolestaan. Arvokas pelimies kehnossa jengissä.
Inhokki: Teki mieli sanoa Raipe, mutta eihän ketään voi sysätä siksi, että on vanha ja hidas. Kyllä se varmaan on pehmeäpäisten legioonaan kuuluva Matt Smith.

Jokerit
Suosikki: Kari Lehtonen. Kaikkea hyvää lahjakkaalle veskarille.
Inhokki: Antti Törmänen. Mr. Käenpesä on surkea varjo siitä, mitä joskus vuosia sitten. Vai oliko tuo silloinkaan mitään?

JYP
Suosikki: Tuomas Pihlman. Uskomaton turbo. Turhautuu tosin välillä, kun ei saa tukea ketjukavereiltaan.
Inhokki: Mika Lehto. Täysin linjaton mies. Välillä kuin muuri ja hetken päästä Hoover Vahvatassu. Joo. Tiedän. Odottakaa vaan - kohta Vahvatassu astuu kehiin...

Kärpät
Suosikki: Kimmo Koskenkorva. Vauhtia löytyy. Suosikkini Pelicans-peleissä etenkin silloin, kun kiekko unohtuu kyydistä - aika usein.
Inhokki: Lasse Pirjetä. Sukka. Kärppien suurin ja kallein turhuus.

Lukko
Suosikki: Petri Vehanen. Pitkän tien kautta loistavaksi ykkösveskaksi. Hieno esimerkki monille keskinkertaisuuksille. Tarkennan vielä, että Vehanen ei todellakaan sitä ole.
Inhokki: Matti Kaipainen. Kusipää. Ehkä silti tärkeä joukkueelleen. Keskittyy ainoastaan vastustajan pelimoraalin murentamiseen. Muuhun ei ole taitoa. Kaipaisen kanssa tasapäisesti kilpailee Jyrki Santala. Ei ole kivaa olla ******. Nyt puhun vain luonteesta, en kyvystä johtaa seuraa.

Tappara
Suosikki: Jani Hassinen. Loistava pelinluku. Nopea, oikea-aikainen ja taitava. Vielä kaiken lisäksi fiksukin.
Inhokki: Pasi Puistola. Pelaa koko ajan rikosrajalla. Hyvä puoli on se, että ottaa joka pelissä muutaman jäähyn. Mielestäni Mestis-tasoa. Ihmeellisen paljon peliaikaa. Coachin saunakaveri?

Saipa
Suosikki: Vladimir Machulda. Joukkueen ainut pelimies. Parhaimmillaan loistava.
Inhokki: Ville Immonen. Bambi liukkaalla jäällä. Kamalaa katsoa, kun iso ja hontelo laiheliini huojuu hokkareillaan. Ja vielä maajoukkueeseen? Aravirta menetti kasvonsa lopullisesti.

TPS
Suosikki: Ville Vahalahti. Ansaitsisi enemmän huomiota Aravirralta.
Inhokki: Hannu Jortikka. Nomen est omen.

Ässät
Suosikki: Eric Perrin. Pienikokoinen, mutta taitava. Onko oikeasssa roolissa?
Inhokki: Timo Willman. Kusipää. Vahingollinen joukkueelleen. (vrt. Lukon Kaipainen)

Ike
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Blues
Suosikki: Jan Caloun. Viihdyttävä ja taitava pelaaja, jollaisia kaipaisi SM-liigaan enemmänkin.
Inhokki: Miika Elomo. Lyön lyötyä.

Hifk
Suosikki: Marek Zidlicky. Täydellinen puolustaja.
Inhokki: Toni Mäkiaho. Entinen hyvä pelaaja joka ei ole enää missään hyvä.

HPK
Suosikki: Vladimir Vujtek. Tsekkitaiteilija tuli tähänkin, lisää näitä.
Inhokki: Markus Kankaanperä. Tähän oli pakko hakea joku väkisin, Banham-tapauksen innoittamana Kankaanperä.

Ilves
Suosikki: Ivan Majesky. Iso ja ilkeä pakki, joka pärjää kiekonkin kanssa jotenkuten. Teki viime kaudella vaikutuksen ja ottaisin vaikka heti Pittsburghin NHL-joukkueeseen.

Jokerit
Suosikki: Niko Mikkola. Pienikokoinen taistelija, joka teki Ässissä tulostakin. Nousi suosikiksi jo Ässissä pelatessaan.
Inhokki: Ilkka Mikkola. Sukunimikaimassa on samaa vain pieni koko, muuten täysi katastrofi ja vielä TPS-tausta. TPS-taustan kestää hyvässä ja viihdyttävässä pelaajassa, mutta huonossa ei millään.

Jyp
Suosikki: Petr Ton. Teki vaikutuksen kannattelemalla Jypiä yksin viime kauden, ei kuitenkaan erityinen suosikki mutta pitää kuitenkin mainita joku.
Inhokki: Pekka Poikolainen. Hakemalla haettu jälleen, pisti joskus silmään pelatessaan maajoukkueessa jossain pilipali-turnauksessa.

Kärpät
Suosikki: Brett Lievers. Hieno jatkoaikamaali tällä kaudella.
Inhokki: Kari Heikkilä. Mitäänsanomaton valmentaja jolle en toivo hyvää.

Lukko
Suosikki: Pasi Saarela. Maalintekijä parhaasta päästä.
Inhokki: Tuomas Grönman. Kädetön entinen NHL-pelaaja.

Pelicans
Suosikki: Toni Saarinen. Tyylikäs läpiajomaali HN-pelissä muistaakseni Ässiä vastaan nosti kaverin osakkeet pilviin.
Inhokki: Pasi Kuivalainen. Ei ikinä tiedä milloin sille sattuu hyvä päivä Jokereita vastaan.

Saipa
Suosikki: Tomas Duba. Pittsburghin varaus jonka soisi pääsevän parempaan joukkueeseen kun Saipan puolustukselta ei apuja tule.
Inhokki: Riku Kallioniemi. Keskinkertainen pelaaja ja keskinkertainen kapteeni.

Tappara
Suosikki: Sasha Barkov. Uskomaton pelisilmä ja herkät kädet.
Inhokki: Jussi Tarvainen. Yliarvostettu laiskimus, joka ei lähde NHL:ään eikä tee maaleja ilman Ojasta tai Barkovia.

TPS
Suosikki: Marko Kauppinen. Jokeri-kasvatti.
Inhokki: Marko Tuokko. Rotta mikä rotta.

Ässät
Suosikki: Jari Korpisalo. Persoona, jollaisia liigassa aina tarvitaan.
Inhokki: Curtis Sheptak. Hyödytön "vahvistus".



Näistähän ei tarvitse ottaa herneitä nenään, yksinkertaistettuna joka joukkueesta pelaaja jolle toivon ja pelaaja jolle en toivo menestystä.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
omaa kuittausta...

Blues:
Suosikki: Vallu Krykov, vaarallinen teräsmies...
Inhokki: Miika Elomo, ei kestänyt kuin mies Niskalan rökityksessä;)

Hifk:
SUosikki: Iso Z... tartteeko hirveesti perustella?
Inhokki: hmm, ei oikeastaan ole, mutta jos nyt joku tarttee pistää, niin kunnian saakoon...J.Seppo... lähinnä sen takia, että on kaikkea muuta kuin nykypäivän pelaajan ruumiillistuma:p

HPK:
Suosikki: Antti Miettinen, kauden selkeä komeetta ja tasonnostaja.
Inhokki: Vujtek, ne sukellukset, ne sukellukset.

Ilves:
Suosikki: David Nemirovsky. Tuli, näki ja pisti kiekon reppuun.
Inhokki: Raimo Helminen, ihmettelen suuresti sitä seikkaa, että mikse Raipe hermostuu aina Lukkoa vastaan? Siitä miinukset.

Jokerit:
Suosikki: Tom Koivisto, pakkien parhaimmistoa koko liigassa ja Euroopassa. Kova ja tarkka rannelaukaus lisättynä hyvillä putkilla.
Inhokki: Summanen nyt sillä itsesääli-aina-meitä-sorretaan-kommenteillaan. Vaihtais jo levyä. Pelaajista parikin nousee ylös, Kari Haakana ja Teemu Laine. Haakana kävi Raumalla "isokokoisen" V.Piekkolan kimppuun. Hei haloo! jos kaverin hartiat ylettyvät hiukan yli toisen navan, niin onko pakko ruveta riehumaan? Laine siittä syystä, että huikeiden lahjojensa lisäksi on aika itsekäs tuittupää kentällä. (tulipas tossa tekstiä?)

Jyp:
Suosikki: Mika Lehto. Viime aikojen otteet ovat palauttaneet uskon omiin taitoihinsa ja todistanut samalla muille olevansa liigatorjujan saappaiden arvoinen, vaikka välillä homma junnasi ns. paikallaan.
Inhokki: Petr Ton. Minkä hiton takia tarttee aina katkaista juuri Lukon selkäranka?

Kärpät:
Suosikki: Lasse Kukkonen. Nosti viime kaudella itsensä pohjamudista yleisön tietoisuuteen pelitaidoillaan.
Inhokki: Kukapa muukaan, Harri "pitkäkiekko-päätyyn-hirveellä-lämärillä-ylivoimalla" Aho vie edelleenkin pisteet Raumalla osoitetuilla "kyvyillänsä".

Lukko:
Suosikki:(meinasin ensin pistää Petteri Lotilan, mutta yleisön pyynnöstä:D ) Matti "ainoa-"porilainen"-Lukossa" Kaipainen. Pelaa just sillä samalla tyylillä kuin Japa Levonen aikoinaan ja semmostahan pelaajaa on Lukkoon odotettu jo pitkän aikaa.
Inhokki: Petri Lätti. Eikö se koskaan opi muuta kuin sitä kurvailua?

Pelicans:
Suosikki: V-P Laitinen. Tämä kausi oli se läpimurto kausi liigassa, mitä ollaan odoteltu jo pikkasen aikaa. Maajoukkue pakkeja MM-kisoissa ja kaiken kruunuksi se pujottelumaali EuroHockey turnauksessa.
Inhokki: Toni Saarinen. Pilasi Teemu Kesän loppukauden törkeähköllä taklauksella ja Kesältä meni olkapää paskaksi ja ainoa syy lienee se, että Kesä ajeli puhtaasti kiekollisen Saarisen juuri pientä hetkeä aikaisemmin:( Lisäksi Mika Asikainen ja kaikki siihen liittyvät tekijät. Kyllä pitäis tollaset asiat hoitaa alta pois jo ennen kauden alkua. Siinä vielä seurakin mokasi pahemman kerran.

Saipa:
Suosikki: Joni Yli-Torkko. Nuori polkukone nousi jokapäiväiseksi Teksti-TV nimeksi juuri ennen Joulukuuta.
Inhokki: Jos nyt joku tarvitsis taas keksiä, niin ehkä se oli Antti Hulkkonen. Kun se vaan on nii se on. Ei ole oikeastaan mitään syytä.

Tappara:
Suosikki: Marko Mäkinen. lienee selvää että kannatan fyysistä peliä. Osaa myös tehdä maaleja.
Inhokki: J.Ojanen. Ne lukuisat yhteenotot Raumalla nostattavat seisomokatsomossa aina jonkinsorttiset "Janne!!!" -huudot ja näitä kuuluu kiekossa ollakin. Tunteita peliin!!!

TPS:
Suosikki: Kimmo Eronen. Hoitaa oman osansa ja antaa muitten pelleillä.
Inhokki: J. Kiviharju. En voi käsittää, että mistä mies keksii ne kaikki vittuilujekkunsa peleissä? Turun oma "kaipainen".

Ässät:
Suosikki: Rakkaan verivihollisen joukosta nostan esiin Curtis Sheptakin. Sitten kun alkaa kiehua niin sillon paranee olla muitten vähän kauempana. Se kuuluisa inkkariveri on sen verta tulenarkaa, että olis mukava nähdä äijä Lukon väreissä. Kyllähän sitä nyt gooni tarttee joka joukkueessa olla!
Inhokki: J.Korpisalo. Rauma-Pori -akselin selvin tapaus. Tekee maaleja ja hakkaa mailalla. Täysin samanlainen luonne kuin Kaipainen. Miettikääpäs mitä tapahtuisi jos samaan ketjuun pistettäisiin Kiviharju, Kaipainen ja Korpisalo? Jumalauta! Siinä palais kaikkien vastustajien hermot yhdellä kertaa...
että tämmöstä

Masaman
 

Mr.Big

Jäsen
Mennäänpä Jääkiekon SM-liigan järjestyksessä:

Blues:
Suosikki: Jarmo Myllys. Ei Jamoa voi ohittaa. Uskomaton mokke. Luleån ylpeys, kunpa Bluesissa olisi ollut yhtä hyvät puolustajat.

Inhokki: T.Elomo. Telomo. Liikettä, mutta ei ajatusta.

HIFK:
Suosikki: Kimmo Salminen. Yrittäisi, jos annettaisi yrittää.

Inhokki: Pauli Levokari. Voi voi, missä iässä ajatus jäi.

HPK:
Suosikki: Kasper Kenig. Jos pää pitää, vain taivas rajana.

Inhokki: Markus Kankaanperä. Pää ei aina pidä.

Ilves:
Suosikki: David Nemirowsky. Messias tuli.

Inhokki: Mika Nieminen. Menneiden aikojen pelaaja.

Jokerit:
Suosikki: Ville Peltonen. Vaatimattomuus ei valitettavasti kaunista.

Inhokki: 2. sija olisi useamman kamppailu(ja tiukka), mutta itkijä Antti Törmänen vie voiton kirkkaasti.

Jyp:
Suosikki: Jarkko Glad. Oikeesti mukava mies.

Inhokki: Petri Virolainen. Oikeesti vähempi mukava mies.

Kärpät:
Suosikki: Kimmo Koskenkorva. Yrittää aina. Aina. Ja täysillä.

Inhokki: Harri Aho. Pujottelukeppi.

Lukko:
Suosikki: Petri Vehanen. Epätoivoinen tehtävä. Silti taistelee.

Inhokki: Dan Smith: Heikoin ulkomaalaisvahvistus. Ei henkilökohtaista.

Pelicans:
Suosikki: Jani Bäf. Toivottavasti ei tuhota peruuuttelukiekolla. Tosi lupaus isolla Bäääffillä.

Inhokki: Kari Eloranta. Pitkän kiekon Suomen Mestari.

Saipa:
Suosikki: Vladimir Machulda. Harvoin yhdelle pelaajalle näin paljon paineita joukkueen menestyksestä.

Inhokki: Ville Immonen. Voi voi.

Tappara:
Suosikki: Janne Ojanen. Miten vanha mies jaksaa?

Inhokki: Janne Grönvall. Tappaja.

TPS:
Suosikki: Mika Alatalo. Aina tyylikäs.

Inhokki: Chris Joseph. Onko järkee vai ei.

Ässät:
Suosikki: Marko Palo. Jaksaa yrittää.

Inhokki: Johto. Tuhoaa koko seuran.
 

Becks

Jäsen
Blues

Suosikki: Valeri Krykov. Tyylikäs sentteri.
Inhokki: Timo Hirvonen. Liian grinder.

HIFK

Suosikki: Mika Kortelainen. Todellinen sotaratsu.
Inhokki: Pasi Nielikäinen. 'Nuff said.

HPK

Suosikki: Kasper Kenig. Sähköä kentälle.
Inhokki: Jarkko Savijoki. Ei sytytä.

Jokerit:

Suosikki: Tuomo Ruutu. Nuorta lupausta jaksaa seurata.
Inhokki: Mikko Ruutu. Luistelutyyli.

JYP

Suosikki: Petr Ton. Ja verkko heiluu.
Inhokki: Ei ole

Kärpät

Suosikki: Jeff Hamilton. Yalen lahja Kärpille.
Inhokki: Kimmo Koskenkorva. Ei tykkää.

Lukko

Suosikki: Pasi Saarela. Kypärä ei ainakaan ole silmillä.
Inhokki: Matti Kaipainen.

Pelicans

Suosikki: Mikko Peltola. On hyvä, on hyvä.
Inhokki: Ei ole.

Saipa

Ei ole kumpaakaan.

Tappara

Suosikki: Janne Ojanen. On se vaan niin hyvä.
Inhokki: Kaikki grinderit (MOjanen, Uhlback, Kuki, Mäkinen...)

TPS

Suosikki: Kai Nurminen. Kultaranne.
Inhokki: Marco Tuokko. Tämä pelkästään Mika Saukkosen takia, koska jaksoi hehkuttaa Tuokko pojan kotiin -juttuaan pleijareissa niin paljon.

Ässät

Suosikki: Marko Palo. Maailmanmestari kuitenkin.
Inhokki: Ei ole.
 

Henkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen tylsimys...

... ja listaan pelkkiä suosikkeja.

TPS: Mika Alatalo. Joukkueelleen kaikki kaikessa. Varsinainen äijä. Ottaisin punapaitaan koska tahansa.

Tappara: Janne Ojanen. Yksinkertaisesti hell-vetin hyvä pelaaja. Seurauskollisuus iso plussa. Kunniaa tällaisille kavereille!

Ilves: Vesa Viitakoski. Tajuton raataja, jaksaa ja jaksaa. Ja tekee noin 30 byyriä/kausi siinä sivussa. Kunniamaininta Raipelle, parhaat vuodet kaukana takana mutta edelleen kova luu (vrt Ojanen).

HPK: Tommi Santala. Vaikea Jokeri-nuoruus takana, läänin pääkaupungissa näytti mistä pesee! Toivottavasti toipuu entiselleen, tai jopa paremmaksi!

Lukko: Petri Vehanen. Liigan todellinen Don Quijote, loistavaa taistelua tuulimyllyjä vastaan. Onneksi Raumalla on edes veskarivalmennus kondiksessa!

SaiPa: Vladimir Machulda. Ei tarvitse perusteluja.

JYP: Olli Ahonen. Yksi Kuulapään "uhreista". Vastoinkäymisiä piisannut myös Jyskälässä (selkä, leuka), mutta uskon ja toivon Spockin vielä näyttävän!

Jokerit: Jamie Ram. Aika pitkälle sen takia että kaveri kertakaikkiaan on saanut niin paljon tarpeetonta shittiä päälleen. Paljon parempi mitä ensimmäinen liigakuukausi antoi odottaa. Jokerien takuumies matkalla mestaruuteen (???).

Ässät: Jari Korpisalo. Liiga olisi paljon köyhempi ilman Korpin kaltaisia väriläiskiä. Toivottavasti jatkaa vielä kymmenen vuotta!

Kärpät: Jeff Hamilton. Tuli, näki ja pani haisemaan! Sanotaan ettei sota yhtä miestä kaipaa, mutta tämän kaverin myötä Kärppien kurssi kääntyi totaalisesti.

Pelicans: Tommi Turunen. On siinä jotain hienoa kun "kehäraakki" vanhoilla päivillään nousee elämänsä kondikseen ja maajoukkueeseen!

Blues: Jan Caloun. Niin paljon hienoja muistoja, vaikkei Pubi enää pelaakaan meillä. Yksi parhaista SM-liigapelaajista koskaan.

Ja oma jengi (HIFK): Toni Häppölä. Yksinkertaisesti perkeleen hienoa jälkeä ekalla kaudella aikuisten peleissä. Toivon että tästä kaverista saadaan IFK:lle runkopelaaja pitkäksi aikaa (eli nyt kun tämän sanon, maanantaina todennäköisesti julkistetaan Häbän 4-vuotinen diili Jokereihin.).
 

Jalkamiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit
Ja tässäpä näitä...

Blues:
Suosikki: Valeri Krykov. Taitava pelaaja, tyylikäs persoona, hieno ihminen. Miksi ei maajoukkueessa? Mieshän on nykyään suomalainen...
Inhokki: Miika Elomo. Typerää koheltamista, onneksi pois Tepsistä.

HIFK:
Suosikki: Marek Zidlicky. Miksi mies pelaa juuri tässä joukkueessa? Loistava, monipuolinen puolustaja!
Inhokki: Roman "Ämpäri" Vopat. Olisihan tässä ollut paljon muitakin vaihtoehtoja, mutta mainitsen Vopatin syystä, että mies ilmoitti hetki sitten tavoittelevansa uutta SM-Liigan jäähyennätystä!!!

HPK:
Suosikki: Vladimir Vujtek. Tehokas taiteilija! Loistavat kädet!
Inhokki: Vladimir Vujtek. Valitettavasti mies on myös loistava uimari.

Elvis:
Suosikki: Vesa Viitakoski. Loistava asenne! Tehokas maalintekijä! Sympaattinen pelaaja.
Inhokki: Matt Smith. Terveisiä sikalasta...

Nikerit:
Suosikki: Ville Peltonen. Saa kaiken sympatiani. Osittain loukkaantumisen johdosta. Eikä myöskään vähiten -95 maailmanmestaruuden takia.
Inhokki: Tuomo Ruutu. Pojan pää ei tunnu kestävän. Viimeperjantainen Schaeferin vahingoittamisyritys ei voi olla vaikuttamatta inhokkiuteen. Heikkopäämaininnan ansaitsee myös toinen kloppi, Teemu Laine.

JYP:
Suosikki: Petr Ton. Tsekkitaituri. Pelaa päivästä toiseen omalla tasollaan. Aina on jännää kun miehellä on kiekko.
Inhokki: Enpä juuri nyt keksi. Kaikenkaikkiaan miellyttävä joukkue.

Kärpät:
Suosikki: Kimmo Koskenkorva. Vauhdikas ja pirteä. Vielä kun kiekko pysyisi mukana.
Inhokki: "Lepo-"Lasse Pirjetä. Löysä. Joskin omaa kohtalaisen pelisilmän.

Lukko:
Suosikki: Mika Viinanen. Kasvamassa loistavaksi pelaajaksi. Tervetuloa takaisin Tepsiin!
Inhokki: Sami Torkki. Turhan räkäinen.

Pelicans:
Suosikki: Tommi Turunen. Luova. Loistava pelisilmä. Viihdyttävä pelaaja.
Inhokki: Kaj Lindström. Jokseenkin mauton. Mr. Moka.

SaiPa:
Suosikki: Vladimir Machulda. Taas yksi tsekkitaituri! Huom. tehot liigan jumbojoukkueessa! Entä jos mies pelaisi jossain kärkijoukkueessa?!?!?
Inhokki: Ville Immonen. Ollut todella kalpea koko kauden! Kuluttaa liikaa jäähypenkkiä "huippuhyökkääjäksi". Onko sitä?!?!?

Tappara:
Suosikki: Janne Ojanen. Monipuolinen taituri. Hieno mies! Vaikkakin tamperelainen :D
Inhokki: Marko Mäkinen. Ärsyttävän hyvä karvaaja. Tulisitko takaisin Turkuun? ;)

Ässät:
Suosikki: Jari Korpisalo. Pieni mies, suuri persoona! Vuodesta toiseen ärsyttää, nahistelee ja suu käy. Jostain syystä en kuitenkaan ole koskaan oppinut vihaamaan miestä. Tärkeä mies Ässille.
Inhokki: Timo Willman. Tätä miestä sen sijaan vihaan. Lähinnä Bluesin ajoilta.
 

belenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
RAUMAN LUKKO
BLUES:
suosikki Myllys
inhokkit Elomon veljekset

HIFK:
suosikki Häppölä
inhokki Vihko

HPK:
suosikki Santala
inhokki Kankaanperä

Ilves:
suosikki Raipe
inhokki Smith

Jokerit:
suosikki Peltonen
inhokki Summanen

JYP:
suosikki Lehto
inhokki Ton (liian tehokas Lukkoa vastaan)

Kärpät
suosikki Pitkänen
inhokki Livers

Lukko
suosikki Koivisto
inhokit kaikki ketkä vaihtaa seuraa 2 vuoden sisäl pois lukien Laaksonen :)

Pelicans
suosikki Peltola
inhokki Saarinen

Saipa
suosikki Machulda
inhokkia ei taida löytyä

Tappara
suosikki Grönvall
inhokki Mäkinen

TPS
suosikki Alatalo
inhokit Nurminen

Ässät
suosikki Tähtinen
inhokit loput
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Blues:
S - Jan Caloun, taitoniekka vailla vertaa, vaikka onkin kuinka vaikea persoona
I - Miika Elomo, maitojunapelle, joka näyttää ainoan taitonsa liigassa eli isottelun ja pelottelun

HIFK:
S - Marek Zidlicky, kovempi versio Rafalskista, monipuolinen, tosin ehkä liian ärhäkkä
I - Sakari Lindfors, jostain syystä tämä hifkiläinen ei ole koskaan saanut sympatiaa

HPK:
S - Vladimir Vujtek, mestari on jatkanut loistavia otteitaan, kuningas
I - Eero Somervuori, näytti jäävän ikuiseksi lupaukseksi, mutta sittenkin pisteitä tulee, mutta silti en pidä

Ilves:
S - Vesa Viitakoski, maalitykki, kenties ainoa puhdas suomalainen maalitykki enää liigassa (joka saa tulosta aikaiseksi)
I - Tommi Miettinen, yliarvostettu

Jokerit:
S - Ei ketään... siis anteeksi, Kari Lehtonen, nuori lupaus on saanut todella paljon peliaikaa ja vain taivas on tällä hetkellä rajana
I - Kaikki... eiku ainakin Antti Törmänen, Tomek Valtonen, Rami Alanko, Mikko Ruutu ja moni muu, selitykseksi se, että ovat näyttäneet veemäisyytensä kaukalossa

Eikä vedetä sitä hernettä nenään, eikö? :rolleyes:

JYP:
S - Petr Ton, kuningas jyppiläisille maan päällä, joka on kaikki kaikessa koko joukkueelle
I - Jarkko Glad, kettumainen pelaaja vastustajille

Kärpät:
S - Andrei Potaitshuk, Porin ajan suosikkini, erittäin taitava
I - Sakari Palsola, jostain syystä tämä ex-Lukko ei ole säväyttänyt

Lukko:
S - Janne Niskala, Elomo-tappelu nosti paljon arvoja tässä pelaajassa
I - Mika Laaksonen, ex-Ässä ei arvostusta saa

Pelicans:
S - Pasi Kuivalainen, Ässien ex-huippuveskari, minä päivänä takaisin Ässiin
I - Teemu Riihijärvi, ikuinen lupaus, vai oliko edes ikinä lupaava?

SaiPa:
S - Vladimir Machulda, olen aina pitänyt Machuldan veivauksista
I - Antti Hulkkonen, heh, miettikääpä sitä

Tappara:
S - Jussi Tarvainen, periaatteessa halutessaan olisi voimahyökkääjä, kova pelimies kaikin puolin
I - Arto Kuki, en pitänyt edes Espoossa pelatessaan

TPS:
S - Peter Schaeffer, harmi vaan, ettei pisteitä ole ihan niin paljoa, mitä odottaisi
I - Marco Tuokko, näyttäisi taitonsa nyt tappelussa, kun niin paljon kaikkia härnää

Ässät:
S - Jari Korpisalo, porilaisen kiekon kaikki kuva, tämä kausi ketuiksi, kuten koko joukkueella
I - tällä hetkellä ei juuri ketään
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
mun lista:

Blues:

- Suosikki: Jermu Pisto: Hyvä pakki, olen jutellut Piston kanssa, ja on hyvä tyyppi
- Inhokki: Jan Caloun: Sukeltajien kuningas! Vaikea luonne

HIFK:

- Suosikki: Toni Häppölä: Kehittynyt hyväksi liigapeluriksi, pelaa rehdisti
- Inhokki: Ilkka Pikkarainen: Kuvittelee olevansa kova jätkä, mutta jos vastaan tulee vähänkin isokokoisempi tyyppi, Ilkka juoksee pakoon huutaen: "äitiiii!!!"

HPK:

- Suosikki: Antti Miettinen: Hyvä kaikessa, kertakaikkisen monipuolinen pelaaja, hyvä tyyppi kaiken lisäksi.
- Inhokki: Markus Kankaanperä: Ollut inhokkini siitä lähtien kun taklasi Frank Banhamia HPK-ottelussa.

Ilves:

- Suosikki: Vesa Viitakoski: "kaikkien kara-maalien tekijöiden esi-isä" saa sympatiani vahvalla taistelulla ja hyvällä pelisilmällä, loistava maalintekijä
- Inhokki: Ilveksessä ei inhokkia löydy

JYP:

-Suosikki: Jarkko Glad: Hyvä kovaotteinen pakki, ja kuten täällä on jo todettu, hyvä ihminen
Inhokki: Ei löydy inhokkia

Kärpät:

-suosikki: Kimmo Koskenkorva: Nopea kuin mikä.
- Inhokki: ei löydy Kärpistäkään inhokkia

Lukko:

- Suosikki: Matti Kaipainen: Monet häntä inhoavat, mutta minä pidän hänen kovasta työmoraalista ja asenteesta kentällä, hyvä pelimies
- Inhokki: Eipä löydy Lukostakaan erityistä inhokkia

Pelicans:

- Suosikki: Mikko Peltola: Hyvä pelaaja, hauska kaveri.
- Inhokki: Pasi Kuivalainen: Pelitaso ailahtelee aivan liikaa!

SaiPa:

- Suosikki: ei ole
- Inhokki: Ville Immonen: Tällä kaudella surkea, ei olisi käyttöä Jokereissa, ärsyttävä pelaaja

Tappara:

- Suosikki: Jussi Tarvainen: Hyvä pelaaja, hyvä ja tarkka laukaus, parantanut luisteluaan, kiero savolainen
- Inhokki: Marko Mäkinen: Ärsyttävä yksilö, vaikkakin joukkuepelaaja, niin silti inhokkini

TPS:

- Suosikki: ei ole
- Inhokki: ei ole

Ässät:

- Suosikki: Marko Palo: "kyystä" ei voi olla pitämättä, kova työntekijä, hyvä tyyppi, maailmanmestari!
- Inhokki: Timo Willman: Viime akuden kuuluisan Jokerimatsin jälkeen ollut inhokkini, onkohan hän homo, vai miksi hänen pitää kokoajan roikkua miehissä kiinni
 

theref

Jäsen
Kai se on pakko kokeilla

Suosikit ja inhokit:

Blues: suosikki Vallu Krykov ja inhokin palkinnon jakavat Jarmo Myllys ja Jan Caloun. Krykov todella esimerkillinen pelaaja, Caloun ärsyttävän taitava filmaaja ja Myllys ärsyttävän hyvä hölmö kuumakalle.

HIFK: suosikki Toni Häppölä ja inhokki Roman Vopat. Häppölän hyvät otteet ovat nostaneet suosikiksi ja Vopatin typerä pullistelu nostanut Romanin ärsytyslistan kärkeen.

HPK: suosikki Erkki Rajamäki ja inhokki Markus Kankaanperä. Eki taklaa kovaa ja puhtaasti, Kankaanperän tökkiminen ärsyttää.

Ilves: suosikki Vesa Viitakoski ja inhokki Tomi Pettinen. Vesku on kauhea työmyyrä jota arvostan kovasti. Pettisen "kova ilme" ja ainaiset poikittaiset mailat nyppii kympillä.

Jokerit: suosikki loukkaantumisesta huolimatta Timo Saarikoski ja inhokki varmasti Tomek Valtonen. Sape painaa kovalla asenteella kun on terveenä, Valtonen unohtaa joskus mailansa vaihtopenkille kun on kiire jonnekin.

JYP: suosikki aina kovasti yrittävä, kohtuullisen nimetön Janne Hauhtonen. Tule Janne SaiPaan. Inhokkia ei löydy.

Kärpät: suosikki Mikko Myllykoski, koska (se on niin hyvän näköinen ja, vitsi!) pelaa suurella sydämellä illasta toiseen

Lukko: suosikki Aki Uusikartano ja inhokki Matti Kaipainen. Jostakin syystä sympatiapisteet on Akin puolella ja inhokin pisteet menee Kaipaiselle kauheista loikista ja ärsyttävästä käytöksestä.

Pelicans: suosikki mainio puolustaja Jan Latvala jolle olisi käyttöä monen joukkueen ylivoimassa. Inhokkia ei ole tullut vastaan.

Tappara: suosikki Jani Hassinen ja inhokki Jussi Tarvainen. Hassisen kovaa polkemista on ilo katsella, jostakin syystä Tarvainen on oksettava.

TPS: suosikki Mika Alatalo, inhokki Pasi Petriläinen. Alatalo on kovalla moraalilla töitä tekevä ammattimies, Petriläinen täysin yliarvostettu pelaaja.

Ässät: suosikki J-P-Laamanen, inhokki ehdottomasti Jari Korpisalo. Laamanenon monien vaikeuksien jälkeen noussut kovaksi liigapakiksi, Korpisalon räksytystä ei jaksa kuunnelle sekuntiakaan.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
..

Blues
Suosikki: Hm, vaikkapa Jarmo Myllys, ollut tällä kaudella loistava Kärppiä vastaan.
Inhokki: Jan Caloun, ne sukellukset.

HIFK
Suosikki: Marek Z. Loistava pelaaja.
Inhokki: Vaikka Pauli Levokari.

HPK
Suosikki: Vladimir Vujtek, samoin loistava pelaaja.
Inhokki: Vaikea nimetä ketään.

Ilves
Suosikki: David Nemirovsky, pelimies.
Inhokki: Matt Smith.

Jokerit
Suosikki: ööh...Kari Lehtonen?
Inhokki: Antti Törmänen, itkee, itkee, itkee.

JYP
Suosikki: Tomas Chlubna. Maalintekijä.
Inhokki: Ei ole.

Lukko
Suosikki: hmm. Mika Viinanen vaikkapa.
Inhokki: Matti Kaipainen

SaiPa
Suosikki: Kristian Taubert.
Inhokki: Ei ole.

Pelicans
Suosikki: Ei ole
Inhokki: Ei ole.

Tappara
Suosikki: Esa Pirnes. Kärppä.
Inhokki: Pasi Puistola.

TPS
Suosikki: Merete.
Inhokki: Jani Kiviharju, Marco Tuokko.

Ässät
Suosikki: Korppi.
Inhokki: Ei ole.
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Blues:
S:Jiri Vykoukal
Ei valita koskaan mistään tekee pyytteetöntä työtä joukkueelleen, loistopelaaja, sm-liigan paras pakki terveenä.
I:Jan Caloun
Taitava kuin mikä mutta yrittää suorittaa sitä avanto-uintiaan jatkuvasti.

HIFK
S:Marek Zidlicky
Sama pätee myös Zidlickyyn, kuin Vykoukaliin.
I:Joonas Vihko
Onko tällä miehellä korvien välissä muutakin kuin puuta?

HPK
S:Vladimir Vujtek
I:Vladimir Vujtek
Todella taitava kaveri, mutta uskomattoman vaarallinen. Koko liigan paras laitahyökkääjä.

Ilves:
S:Vesa Viitakoski
Raataa, riistää, ajaa maalille, tsemppaa, puolustaa ja tekee maaleja. Monipuolisin pelaaja ketä tiedän.
I:Mika Nieminen
Veikko on parhaat päivänsä nähnyt, sanon minä.

Jokerit:
S: Kari Lehtonen
Isokokoinen, loistava maalivahti
I:Antti Törmänen
Hei tuomari, nyyh nyyh nyyh... Mä haluun syöttöpisteen.
iliikkkaa Mikkola
Tämä mies ei osaa sitten ei yhtään mitään. Täysi p***a.

JYP:
S:Tomas Chlubna
Kovakutinen taitava tsekki, joka on lisäksi aina iloinen.
I:Jarkko Glad
Mies ilmeisesti luulee olevansa liigatason pakki, mutta sitä hän ei todellakaan ole.

Lukko:
S:Pasi Saarela
Pieni, äkäinen ja kova maalintekijä.
I:Mika "henkseliperse" Laaksonen
Huonoin pelaaja läntisestä Suomesta.

Pelicans:
S:Tommi Turunen
Taitava, nopea kova tsemppari.
I:Joonas Jääskeläinen
Taitava, mutta paljon on kiittäminen ketjukavereilta.

SaiPa:
S: Vladimir Machulda
Fanien rakastama kunnon Vallu! Taitava, nopea ja iki Lappeenrantalainen.
I:Ville Immonen
Voisi mennä viljelemään muualle finnejään.

Tappara:
S:Tuukka Mäntylä
Pieni mies joka on kehittänyt loistavan tavan pärjätä korstojen keskellä.
I:Miska Kangasniemi
Voi, voi ja voi.

TPS:
S:Mika Alatalo
Hyvä pelaaja.
I:Pekka Kangasalusta
Säälittävää räpellystä.

Ässät:
S:J-P Laamanen
Loistopelaaja, hyvä laukaus!
I:Jari Korpisalo
"Tää on ihan ryssästä tää koko vitun Lappeenranta"
 
Viimeksi muokattu:

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Re: Ja tässäpä näitä...

Viestin lähetti Jalkamiina
JYP:
Suosikki: Petr Ton. Tsekkitaituri. Pelaa päivästä toiseen omalla tasollaan.
Nyt on pakko vähän puuttua tähän asiaan, Ton on varmasti ehkä liigan ailahtelevaisimpia pelaajia. Välillä kurvaile ties missä, mutta saattaa jo seuraavassa pelissä ratkaista pelin JYPille muutamalla koko kentän läpi purjehduksella.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Blues:
S: Ladislav Kohn. Sniper, vaikkakin paljon monipuolisempi kuin tavalliset Snaipperit, kuten Kyrbän. Nopea ja taitava ja rannelaukaus on kuin Nurmisella.

I: Inhokkia ei ole, kun Hedberg lähti.

HIFK

S: Kim Hirschovits. Taitava playmaker. Tyylikäs...
I: Kölli Kortelainen. Aina olen Kölliä inhonnut ja tulen aina inhoamaan. Ja mitä olen kuullut, mies on siviilissä yhtä leuhka ja ylimielinen kuin kaukalossakin.l

HPK

S: Vladimir Vujtek. Taitoniekka.
I: Tommi Santala. Espoossa käy Tommi aina merkillisen kuumana.

Ilves

S: David Nemirovsky. Yhden pelin olen nähnyt ja se riitti. Pelimies.
I: Raipe. Vaikka kunnioitan Raipen pitkää ja hienoa uraa, en oikein ikinä ole miehestä pitänyt.

Jokerit

S: heh, mutta jos joku pitää mainita, niin Tuomo Ruutu.
I: Kaikki, paitsi T. Ruutu.

Jyp

S: Petr Ton, suosikki jo Espoon aikoina. Tyylikäs, taitava ja nopea.
I: Eipä tule ketään mieleen jota edes jotenkuten inhoaisi.

Kärpät

S: Sakke Palsola. Hieno pelaaja.
I: Läski-Lasse Pirjetä. Laiska, mutta hyvä pelaaja, joka yleensä rokottaa Bluesia.

Lukko

S: Mika Viinanen. Nuori ja taitava sentteri.
I: Matti Kaipainen. Rotta.

Pelicans

S: Jokke Jääskeläinen, kukas muu.
I: Tommi Turunen. Se tukka on naurettava....:D

SaiPa

S: Vladimir Machulda. Jäätävä viimeistelijä ja todella taitava pelaaja.
I: Ville Immonen. Pitkä honkkeli, joka vain jostain syystä ärsyttää.

Tappara

S: Alexander Barkov. Kyrmyniska se vaan jaksaa jaella lättyä.
I: Jukka Rautakorpi ja Janne"hevonen"Ojanen.

TPS

S: joopa joo
I: Fredrik Norrena.

Ässät

S: Eipä tule suosikkia mieleen, ehkäpä Lipiansky.
I: Jari Korpisalo. Tarvitseeko perustella?
 

Jok3ri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Calgary Flames & Itä-Helsingin Noutajat
Blues:

Mikä Stapleton. Rauhallinen veteraani, ja aina todella vaarallinen

Miika Elomo: Ei varsinaista syytä vihata, mutta vihaan kuitenkin.

HIFK:

Marek Zidlicky: Loistava pakki, jonka ottaisin Jokereihin meiluusti.

Toni Mäkiaho: Monet pitävät häntä "kovana" tappelijana, mutta jos mies on tapellut sellaisia miehiä kuin Petri Varista, Peter Schaeferiä ja A-J Niemeä vastaan, ei kyseessä ole kovin kova mies.

HPK:

Teemu Aalto: nuori pakki jolla ruuti on kuivaa

Markus Kankaanperä: Voisi opetella pitämään kyynerpäänsä alhaalla

Ilves:

Raimo Helminen: Ei tarvitse perustella

Mikko Kuparinen: Kaappi jonka kädet on puuta.

Jokerit:

Frank Banham: Saa aina hymyn suunpieleeni tykittämmällä kiekon millon mistäkin päin maalia

ilkka Mikkola: Mokailija

JYP:

Peter Ton: Pehmeät kädet ja loistava taitopelaaja

Jarkko Glad: ei varsinaista syytä

Kärpät:

Jeff Hamilton: Pieni mutta ei kovin piskuinen

Lasse Pirjetä: alhainen motivaatio tälle entisellä HIFKin miehellä

Lukko:

Pasi Saarela: Mahtava ranne

Sami Torkki: -

Pelicans:

Pasi Kuivalainen: Kokenut perustorjuja

Veli-Pekka Laitinen: Vinot etuhampaat :D ja muutenkin ärsyttävä

SaiPa:

Tomas Duba: Nuori ja lupaava veska

Vladimir Machulda: Hyvä pelaaja, ehkä liiankin

Tappara:

Thomas Draper: Kokenut perfektionisti :confused:

Marko Ojanen: mies osaa ärsyttää vappunaamarillaan ainakin minut

TPS:

Chris Joseph: varma peruspakki, ja ainoa TPS-pelaaja joka on siedettävä

Kai Nurminen: Jokeri fanina olen saanut "kultaranteesta" tarpeeksi

Ässät:

Curtis Sheptak: Hassut hörökorvat ja mies jolle ei v*****lla

Tommi Satosaari: -
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No yritetään

Suosikit

Blues: Jarmo Myllys. Suomen kaikkien aikojen paras maalivahti. Torjunut Suomelle olympiahopeaa -88, olympiapronssia -94, MM-kultaa -95 sekä Lukolle hopeaa -88 ja pronssia -94. Ei Jamo ehkä enää ole näiden edellämainittujen päivien loistossa, mutta silti, ikuinen suosikkini.

HIFK: Aigars Cipruss. Eki on vaatimaton ja taitava sentteri, joka ansaitsisi enemmän arvostusta osakseen.

HPK: Erkki Rajamäki. Luupää, joka ei kaihda koviakaan paikkoja.

Ilves: Raimo Helminen. Kaikki rakastavat Raipea, lukee uusimmassa Jääkiekkolehdessäkin. Oliko valinta olympiajoukkueeseen oikeutettu tai ei, taitoa miehellä on edelleen vaikka muille jakaa.

JYP: Petr Ton. Taitava pelaaja, joka jostain syystä on tällä kaudella onnistunut Lukkoa vastaan.

Jokerit: Petri Pakaslahti. Maisemanvaihto Raumalta "hieman" suurempaan kaupunkiin on onnistunut. Myös kaukalossa tulee tulosta.

Kärpät: Brett Lievers. Oli tarjolla Lukkoonkin kesällä 2000, mutta ei kelvannut Vasili Tihonoville. Muutamaa kuukautta myöhemmin Tihokin huomasi Lieversin taidot niin hyviksi, että piti komentaa mies kaukaloon haastamaan Lievers tappeluun.

Lukko: Koko joukkue, mutta erityisesti Tuomas Grönman. Pikkuhiljaa Oskulle toivoisi hieman onneakin, kun noita vammoja on niin paljon.

Pelicans: Tommi Turunen. Savonlinnan palomies on hauska jannu, ainakin kaukalon ulkopuolella. Lisäplussaa siitä, että on vanhemmalla iällä noussut liigan parrasvaloihin.

SaiPa: Vladimir Machulda. On tälläkin kaudella näyttänyt mallia mm. raumalaisille katsojille, miten maali tehdään kun paikka tulee.

TPS: Mika Alatalo. Palloseuran todellinen johtaja. Kumma, ettei vääntäjä kelvannut Aravirran olympiajoukkueeseen.

Tappara: Tom Draper. Liigan nykyvahdeista paras. Todellinen ammattilainen, joka ei petä tiukoissakaan paikoissa.

Ässät: Mikko Konttila. Tällä kaudella on ollut hiukan vaikeaa, mutta pelimies parhaasta päästä kuitenkin.

Inhokit

Blues: Valmentaja Hannu Kapanen. Jostain syystä en ole koskaan pitänyt Hanneksesta. Keksii mitä uskomattomimpia syitä oman joukkueensa häviölle. Yleensä syy on tuomareissa, mutta joskus maalitkin ovat väärässä paikassa. Hanneksessa itsessään ei tietysti koskaan ole mitään vikaa.

HIFK: Pasi Nielikäinen. En ole miestä nähnyt kaukalossa montaakaan kertaa, mutta lukemani ja kuulemani vaikuttaa. Siksi nilviäinen kuuluu tälle listalle.

HPK: Vaikeaa... Jos joku on pakko nimetä, niin olkoon sitten Zdenek Nedved. Kiukuttelu ja roima palkankorotus pilasi miehen viime kauden Lukossa. Samalla meni ketjukaveri Pasi Saarelan peli lakanoille.

Ilves: Mika Nieminen. Veikko teki lähtemättömän vaikutuksen meikäläiseen pelatessaan Lukossa kauden 1991-92. Kun tuli voitto, se oli täysin ja vain Veikon itsensä ansiota, mutta tappio meni aina muiden piikkiin, yleensä valmentaja Keinosen. Vaikea persoona.

JYP: Tomi Hirvonen. Tämä on helppo valinta. Mies joka lopetti Allan Measuresin uran, ei ansaitse tippaakaan kunnioitusta eikä arvostusta.

Jokerit: Niko Mikkola. Ärsyttävä tättähäärä, jota joskus on verrattu itseensä Theoren Fleuryyn. No, siihen luulisi vaadittavan sentään muutakin kuin helvetillistä kohellusta ja mailalla krääkkimistä (Seppo Mäkelän termi).

Kärpät: Lasse Pirjetä. Vaikka iso-Lasse muita vastaan pelaisi kuinka huonosti tahansa, niin antaas kattoo kun Lukko on vastassa. Jopa heittää Hannu Hanhi vähintään pari kaappia kuin huomaamatta.

Lukko: Jaa... No, olkoon sitten Michal Hreus, kun en muutakaan keksi.

Pelicans: Tuota tuota, enpä tiedä... No, olkoon sitten Toni Saarinen, joka sikaili pari viikkoa sitten Raumalla.

SaiPa: Kukahan siellä olisi... Mika Skyttä. Pikkusikaa pelaava Skyttä on SaiPan kaipainen.

TPS: Kai Nurminen. Tota Kai Nurminen totaniin ei kuulu minun tota suosikkeihini vaikka onkin tota maalintekijä parhaastä päästä totaniin.

Ässät: Pasi Peltonen. "Porilaisen hulluuden" ruumiillistuma. Omalle joukkueelleen varmasti tärkeä pelaaja, mutta näin vihollisen kannalta katsottuna vaikuttaa siltä, kuin Peltonen oikein todella haluaisi vahingoittaa vastustajia.

Tappara (meinasi unohtua): Jukka Rautakorpi. Vastenmielinen valmentaja. Taitoja ei kukaan varmaan kiistä, mutta se käyttäytyminen pelin aikana ja pelin jälkeen. Ylimielinen tuomareita kohtaan pelin aikana, ja pelin jälkeen vastustajia kohtaan. Sama asenne jatkuu jopa lehdistötilaisuuksissa.
 
Viimeksi muokattu:

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Tälleen sunnuntaikrapulassa pistän vain nämä...

IFK:

Suosikit: Alpo Suhonen (joku oli pakko valita :)).

Inhokit:
Mika "Kölli" Kortelainen: Jos ei olisi Kölliä saattaisin jopa pitää IFK:ta kakkosjoukkueenani.
Joonas "MikkiHiiri" Vihko: Kortelaisen manttelinperijä maailman ärsyttävimpänä ihmisenä.
 

threedee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sacramento Kings
Blues:
S: Jan Caloun, loistava pelimies kun vaan peli kulkee.
I: Jan Caloun, epäurheilijamainen sukeltaja, jos peli ei kulje.

HIFK:
S: HIFK:sta löytyy ainakin Marek Zidlicky, loistava hyökkäävä sekä puolustava pakki. Todella hyvä laukaus ja taklaa myös paljon. HIFK:n tärkein mies.
I: Vaikkapa Levokarin Pauli...

HPK:
S: Koko joukkue (?). No jos pari suosikkia nostaa esille niin; Kasper Kenig, lupaava, nopea, älykäs ja hyvät kädet omaava nuori pelaaja. Vladimir Sicak, nopea, nuori lupaava Tsekki puolustaja joka osaa myös puolustaa.
I: Ei oikein tule mieleen nyt... Zdnek Nedved, melkoisen surkeaa surffailua, vaikkakin hieno maali Jyväskylässä jo tulikin, toivottavasti saa pelivireen taas päälle.

Ilves:
S: David Nemirovsky, kerrassaan loistava pelimies, ei voi muuta sanoo, TV:stä yhden pelin näin ja se vakuutti.
I: Tommi Miettinen, tosiaankin liian yliarvostettu. Vuodesta toiseen saa odotella, että koska lunastaa lupaukset.

Jokerit:
S: Hmm, pakko kai se on sanoa, että Kari Lehtonen, loistava nuori erittäin lupaava maalivahti.
I: Antti Törmänen, huh huh. Ei saa oikeen mitään muuta aikaan kun sitä ainaista marinaa.

JYP:
S: Varmaankin Petr Ton tai Antti Virtanen, taitavia pelaajia ja etenkin Tonin lähtönopeus on huikaiseva.
I: Eipä oikein inhokkia tule muita mieleen kuin Jarkko Glad.

Kärpät:
S: Andrei Potaitchuk, liigan parhaat kädet, Raipemainen pyörittäjä, vakuutti minut jo HPK aikoina, harmi, että mies myytiin Poriin.
I: Jari Viuhkola, ei viime, mutta sitä edellisessä HPK - Kärpät kohtaamisessa yritti kuumentaa Antti Miettistä, siinä kuitenkin onnistumatta. Ei muutenkaan antanut hyvää kuvaa itsestään.

Lukko:
S: Petri Vehanen, loisto veska, ei voi muuta sanoa.
I: Varsinaista inhokkia ei Lukosta löydy.

Pelicans:
S: Joonas Jääskeläinen, loistava maalintekijä löysi maalivireensä uudestaan siirryttyään Lahteen pelaamaan.
I: Pasi Kuivalainen...

SaiPa:
S: Tomas Duba, todella hyvä nuori maalivahti. Mukaan mahtuu kuitenkin myös huonoja päiviä, mutta aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.
I: Ville Immonen, ärsyttävä olemus.

Tappara:
S: Löytyyköhän tästä joukkueesta suosikkia...ei taida :)
I: Janne Grönwall, Sm-liigan varmin pakki. Olen nähnyt monasti kun Jannea viedään kuin kuoriämpäriä, kuten myös Mikko Luomaa.

TPS:
S: Vaikea sanoa, kun Rintanenkaan ei enään pelaa TPS:ssä.
I: Marco Bju...Tuokko siis, mukakovajätkä.

Ässät:
S: Ehdottomasti suosikki numero 1 on Marko "Kyy" Palo, loistava pelimies. Taistelija joka pelaa aina pilke silmäkulmassa. Monesti tuli Rinkelinmäellä naurettua kun Marko sielä jäynäili :). Mies ei turhaa mailasta purista vaan pitää huumorin pelissä mukana. Ikitaistelija.
I: Timo Willman, turhaa sikailua, mutta tosipaikan tullen tulee pupu pöksyyn.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Blues

+Vallu, Kalto (asenne kunnossa)
-Seva(Tunge se staga sanonkomäminne)

HPK

+Rajamäki (upea pelaaja, jota IFK:n valmentajat eivät koskaan osanneet hyödyntää)
-Onko siellä inhokkeja?

Ilves

+Salmelainen, Viitakoski (Tony on myös IFK-johdon hylkäämä tähti. Myös mukava ihminen. Vesku, hyydy jo! Sä oot vanha. :D)
-Veikko (Jos edellämainituilla oli asennetta, niin Niemiseltä se puuttuu kokonaan)

Jokerit

+Lehtonen (Loistava)
-Summanen (NYYH!),varauksella Rosa TPS-matsin tekosistaan.

JYP

+Ton (Sakot ylinopeudesta :D)
-Cech (Ikävää mailan väärinkäyttöä)

Kärpät

+Pitkänen, Thomas (Todella lahjakkaita molemmat)
-Pirjetä (Lue Veikko)

Lukko

+Vehanen, Vidman, Viinanen (tulevaisuuden tähtiä)
-Matti Kaipainen (Rauman Santeri Heiskanen)

Pelicans

+Koko joukkue
- ei ketään

SaiPa

???

Tappara

+Mäkinen, Luoma
-?

TPS
+Vahalahti
- Loput (Jaloselle erityismaininta)

Ässät
+?
-Sheptak

Jaari, oletkohan edes koskaan tavannut Kölliä? Kölli nimittäin sattuu olemaan erittäin mukava ihminen.
 

Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Phoenix Coyotes, Liverpool, TPV, Haka
Blues
suosikki: Valeri Krykov
Pelasi kuusi vuotta Tapparassa ja oli yksi suurimmista suosikeistani. Hienoa että mies on onnistunut hyvin Bluesissa.
inhokki:Vaikea keksiä koska Ahola on jo lähteny mut Jan Calounista en oo ikinä pitäny. En kuitenkaan varsinaisesti inhoa häntä.

HIFK
suosikki:Juuso Riksman
Pelannu viime aikoina todella hyvin. Maajoukkuetasoa?
inhokki:Roman Vopat
Jaksaa yhä vaan ärsyttää.

HPK
suosikki:Teemu Aalto
Tapparan kasvatti.
inhokit:Lähes koko joukkue, erityisesti Tuukka Mäkelä ja Jukka Jalonen. En jaksa perustella koska se veis liikaa aikaa.

Ilves
suosikki: Ei löytyny
inhokit:Lähes kaikki

Jokerit
suosíkki:Kari Lehtonen
Tarviiko perustella?
inhokki:Antti Törmänen
V-mäinen tyyppi.

JYP
suosikki:Tuomas Pihlman
Tuleva Tapparan mies?
Inhokki:Ei löydy

Kärpät
Ei löydy suosikkeja eikä inhokkeja joten jätän väliin

Lukko
suosikki:Mika Viinanen
Vuoden tulokas
inhokki:Matti Kaipainen
Parempi etten perustele koska saattais tulla aika painokelvotonta tekstiä. Ilvestausta ei paranna yhtään osakkeita.

Pelicans
suosikki: Mikko Peltola
Olen jo antanut hänelle anteeksi sen että petti meidät ja siirtyi aikoinaan vääräuskoisten (Ilves) leiriin. Hieno kausi Pelicansissa.
inhokki:Ei löydy.

SaiPa
suosikki:Vladimir Machulda
Snaipperi
inhokki:Ei löydy täältäkään ketään.

TPS
suosikki:Vaikea löytää mutta Mikko Koivulle toivon loistavaa tulevaisuutta
inhokki:Jani Kiviharju
Samantyyppinen kuin Kaipainen.

Ässät
Jätän väliin koska ei löydy suosikkeja eikä inhokkeja. Joukkueena Ässät kyllä sytyttää mut pelaajista ei oikein kukaan.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Blues:
S: Timo Hirvonen, ihailtavaa lojaalisuutta
I: Miika Elomo, "need I say more!?"

HIFK:
S: Toni Häppölä, nuorella iällä vastuuseen
I: Mika Kortelainen, ihme mussuttaja, pakollinen kymppi kaudessa Jyväskylässä.

HPK:
S: Antti Miettinen, pelityyli puhuu puolestaan, yksi liigan kokonaisvaltaisimmista
I: Markus Kankaanperä, traumoja männä vuosilta?

Ilves:
S: Tony Salmelainen, vauhtikone, muttei koskaan JYPiä vastaan täysin kotonaan.
I: Veikko Nieminen, rahastaja vailla vertaa, vaihtaa joukkuetta kuin paitaa ja muutenkin mitäänsanomaton surffaaja. Olisi ymmärtänyt lopettaa ennen Jokerien keikkaa

Jokerit:
S: Jussi Pesonen, päinvastoin kuin M.Kankaanperästä hyviä muistoja JYPin ajoilta.
I: Tomek Valtonen, pitävätkö puheet paikkansa että mies olisi saanut muka jotain järkeä peliinsä, tuskin....

JYP:
S: Petr Ton, tokitoki.
I: Omissahan näitä ei ole....?

Kärpät:
S: Jussi Jokinen, taitopelaaja ja jalatkin käy.
I: Lasse Pirjetä, pahimmillaan (/parhaimmillaan) samanmoinen surffaaja kuin Veikko.

Lukko:
S: Mika Viinanen, nuorta voimaa
I: Pasi Saarela, surffaa, surffaa...

Pelicans:
S: Toni Koivunen, ex-kapteeni Jykylästä. Hyviä mielikuvia.
I: Pasi Kuivalainen, jotenkin vain. Välillä nimenomaan JYPiä vastaan ollut tappavan tehokas torjuja

Saipa:
S: Ville Hämäläinen, nuoruutta...
I: Pekka Tirkkonen, jotenkin vaan otattaa ne käännökset ja sutaisumaalit JYPin verkkoon.

Tappara:
S: Marko Ojanen, pomon jatkuva yritys jäi mieleen
I: Alek. Barkov, käyttää isoa mailaansa valitettavan paljon muuhunkin kuin näyttävien passien jakoon.

TPS:
S: Mika Alatalo, luistelu näyttävän näköistä ja tehokasta.
I: Kai Nurminen, tämä kausi mennyt enemmän tai vähemmän vihkoon. Taitoa olisi muttei halua?

Ässät:
S: Markku Tähtinen, potentiaalia löytyisi...
I: Jari Korpisalo, sama pätee kuin Kölliin.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Blues

+Myllys (keltavihreän kevään kakkosmaalivahti, vain kaksi Sankareista jatkaa enää uraansa)
-?

HPK

+?
-?

HIFK

+Kortelainen,Lindfors (seurauskollisuus)
-Mäkiaho (seurauskollisuus puuttuu)

Jokerit

+Saarinen (Ilveksessä jo lapsena, tervetullut takaisin), Summanen (kiitos maaleista),Machulda (äärimmäisen taitava pelaaja)
-Valtonen (seurauskollisuus puuttuu)

JYP

+?
-?

Kärpät

+Thomas (SM-liigan ehdottomasti paras maalivahti, kehittynyt IFK-vuosista), Heikkilä (seurana aina Ilves)
-?

Lukko

+Kaipainen (kaikkien aikojen suosikkeja, Ilveksessä jo Muksuna, winning is the only thing periaatteena, palaa Masa takaisin)
-?

Pelicans

+?
-Peltola (kallis floppi)

SaiPa

+?
-?

Tappara

+J.Ojanen,Barkov (seurauskollisuus, taito)
-Rautakorpi (käyttää röyhkeästi hyväkseen kiekottoman pelaajan estämisen sallivaa tuomarilinjaa)

TPS
+?
- ?

Ässät
+Korpisalo (seurauskollinen, pelaa tunteella, joskus lämmetessään saanut Hakametsän yleisön viheltämään aina miehen koskiessa kiekkoon ja saanut saman yleisön myös yltymään tuomarikokouksillaan "Koorrpppii, koorrrppiii..."-huutoihin. Tällainen taas nostaa tunnelmaa ja mielialaa katsojalla kummasti.), Palo (aikoinaan tahtopelaajan prototyyppi)
-?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Viestin lähetti Mane
-Peltola (kallis floppi)

[/B]

Tuon täytyy olla vitsi tai sitten et ole paljoo tällä kaudella Pelicanseja seuraanut, Peltolahan on ollut yksi tämän kauden parhaista pelaajista
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös