Suomlaiset NHL- alisuorittajat?

  • 2 440
  • 11

javier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-liiga:JokeritNHL: San Jose, Montreal, Florida
Sami Kapanen on ollut todella suuri pettymys alkukaudella. Vaikka otteluita on pelattu vasta noin kymmenkunta, niin Sami Kapenen on silti aloittanut todella heikosti. Tähän menessä hänellä on vasta 2 maalia. Näyttää siltä, että Kapanen jatkaa siitä
mihin hän viimekevään play-offseissa jäi. Jos hän ei paranna pikkuhiljaa otteitaan niin Carolina saattaa dreidata hänet helmikuussa.

Tomi Kallio on myös pelannut viimeiset 1 1/2 vuotta todella heikosti, vaikka hän on saanut paljon vastuuta. Tämä kausi ei ole myöskään alkanut kovinkaan hyvin, sillä hänet on juuri passitettu
farmiin Chicagoon.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Ei Sami ainut heikosti aloittanut huippupelaaja ole, vauhtiin päästessään mies alka todennäköisesti latoa maaleja urakalla, toki voihan olla että Carolina ei jaksa odottaa miehen tehoja, vaan vaihtaa hänet pois. Tomi Kallion vaisuus on ollut pieni yllätys, sillä Tomilla olisi potentiaalia tulla vaikka NHL-supertähdeksi, mutta läpimurto odottaa. Muista suomalaisista Selänne on aloittanut hyvin joukkueesensa nähden ja Olli Jokisesta ei saa pettymystä vaikka kuinka haluaisi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Toivottavasti Boston nappaisi Kallion. Tuosta McLarenin treidaamisesta Atlantaanhan on puhuttu. Bostonilla on Samsonov ja Lapointe sivussa, joten laiturille olisi tarvetta. Nyt siellä juotuu Sean Brown pelaamaan hyökkääjänä.
 

Habby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Canadiens de Montréal, John Ferguson Sr
Kallion vaisuudesta kertonee myös se, että Atlanta lähetti miehen farmiin.
 

Käikäle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
S. Kapanen on tosiaan ollut todella vaisu. Ensin 6 peliä ilman tehoja ja sitten 2 maalia joista toinen tyhjiin.

Viime yönä 1+1 ja maali yv:llä. Alkaa näyttää paremmalta ja toivottavasti tehoja tulee jatkossakin. Sami on kuitenkin pelimies.
 

Kärppä78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Dallas Stars
Alisuorittajia?? No, Niklas Hagmannilta olisin ehkä odottanut enemmän tehoja. Oppivuosi takana ja nyt pitäisi alkaa jo syntymään tulosta. Peliaikaakin on kuitenkin tullut jonkin verran. Mutta ehkä kyse on vaan jonkinlaisesta alkukankeudesta. Edessä on vielä pitkä, todella pitkä kausi ja paljon ehtii tapahtumaan.
 
Janne Laukkanen. Pudonnut Penguinsin 7-8 puolustajaksi, vaikka kilpailu pelipaikoista ei ole kovin tasokasta. Itseäni Laukkasen kohtalo ei harmita, päinvastoin. NHL:n eurooppalaistumisen myötä liigaan on päässyt lipsahtamaan eurooppalaisia täytepelaajia, jotka eivät taklaa, eivät tappele, eivät tee maaleja, kunhan vain ovat. Laukkasen suurin avu on hyvä luistelutaito, jonka ansiosta hän onnistuu aina väistämään taklauksen viime hetkellä. Treidi tulossa, mutta kuka Laukkasen ottaisi?
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
iltalehden mukaan tomi kallio on kieltäytynyt pelaamasta farmissa ja atlantan ei olisi pakko maksaa kalliolle palkkaa...kellään parempaa tietoa?

Ps. Onko tämä ees oikea ketju?
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Torremolinos: ihmetyttää Laukkasen vähäinen peliaika. Liekä loukkaantumisten jäljiltä pelituntama hukassa (siis parin viime vuoden aikana niin paljon kaikkea..). Viime kauden alussa katsoin parin Pittsburgin peliä ja niissä Laukkanen oli neljän ensimmäisen pakin joukossa. Nyt luulisi peliaikaa tulevan vaan enemmän (mm Kasparaittis poissa) mutta kun ei niin ei. Laukkanen on kyllä ehdoton alisuorittaja.

Muuta alisuorittajat järjestyksissä suurimmasta pettymyksestä lähtien:
Sami Salo; olen pitänyt Saloa kovana pelimiehenä ja odottelin että Vancouveriin siirto olisi tuonut enemmän vastuuta ja varsinkin pisteitä mahdollisen ylivoiman myötä. Pisteitä ei ole kuitenkaan ropissut,joten itselleni SS on ollut siinä mielessä pettymys. Käsitin että mahdollisuuksia olisi ollut nousta kahteen eniten pelaavaan ja hyökkäävään pakkipariin..

Sami Kapanen; viime kausi olikin melkoinen napakymppi Kapaselta ja koko joukkueelta. Ehkä nyt on edessä paluu arkeen? Ei kausi aivan surkeasti ole lähtenyt mutta viime kauden peruusteella olisin odottanut paljon enemmän.

Saku Koivu; loistava loppukausi ja nyt terveenä uuteen kauteen... Montreal on nähdäkseni vahvistunut ja ainakin itsellä oli kovat odotukset Koivun suhteen. No,onhan Koivu saanut yhdeksän pistettä,mutta kuitenkin...ainakin itse odotin Koivulta kovempaa alkukautta. (kuten Montrealilta yleensäkin)
 
Kallio ja Hagman ovat ne suurimmat pettymykset tähän mennessä tällä kaudella, mutta odotin kyllä Phoenixin parivaljakolta Numminen-Väänänen paljon enemmän tehopisteitä, vaikka puolustajia ovatkin. Taitavat vain pelata liian huonossa joukkueessa. Toinen kaksikko, joka ei ole saanut ihmeempiä aikaan on Berg-Lumme.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Väänäseltä on aika turha tehopinnoja odottaa, kun mies ei pelaa ylivoimaa.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viestin lähetti kakkonen

Saku Koivu; loistava loppukausi ja nyt terveenä uuteen kauteen... Montreal on nähdäkseni vahvistunut ja ainakin itsellä oli kovat odotukset Koivun suhteen. No,onhan Koivu saanut yhdeksän pistettä,mutta kuitenkin...ainakin itse odotin Koivulta kovempaa alkukautta. (kuten Montrealilta yleensäkin)


Niin siis täytyyhän muistaa että Koivu ei ole vielä lähelläkään huippu kuntoa.
Ja ehkä osittain Koivun viime kauden lopun hyviä pisteitä selittää se että Canadiens oli hurjassa iskussa mutta myös se että tuskin kovin moni pelaaja otti Koivua ihan täpöllä kaukalossa.
Mutta veikkaisin että Koivunkin pisteet lähtee nousuun kunhan miehelle saataisiin joku pelimiehen tasoinen laituri.
Kaikkihan ei ole yhtä hyviä kun Super Mario että illasta toiseen tehdään vaikka pajukepista maalitykki.
Mutta toivotaan Koivulle parempaa loppu kautta.


Mielestäni Kallio ei kuulu alisuorittajiin. Eihän mies ole pelannut kun muutamassa ottelussa tällä kaudella ja jos niistä viimeisissä ei saa kunnolla peliaikaa niin tuskin mieheltä voi pisteitä odottaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös