Suomi-Venäjä, alkulohko D

  • 35 860
  • 202
Tila
Viestiketju on suljettu.

Nude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ruudut
Niin, eikös se jo olympialaisissa todettu, Jarkko Ruutu - kovien poistojen erikoismies. Harmi vaan että tällä(kin) kertaa poisti myös itsensä kaukalosta, ja Stshastlivyi oli seuraavassa vaihdossa pyörittämässä ylivoimaa. Mun mielestä Rudi kuitenkin kyllä kuuluu maajoukkueeseen, koska yleensä tollaset pommit sytyttää joukkuetta, ja muutenkin hajottaa vastustajan pakkaa, vaikka tosin hajotti omaakin pakkaa kun ulos lenti. Pointtini kumminkin oli että moista puhumisella ärsyttämistä ei ole nähty sitten Tikin, joten mielestäni siis edelleen maajoukkueessa. Uskon kyllä, että tullaan näkemään myös kahtena seuraavana vuotena jos vaan änäristä kerkiää, luulisin ainakin että Sheddenille mieleinen pelaaja. Jarkkoa tullaan vielä tarvitsemaan näissä kisoissa, sille kun ei korvaajaa löydy tohon hommaan.
 

Ottomaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit forever ja muulloin HIFK
Calm Like a Bomb kirjoitti:
Ei oikeastaan mitään muuta, kuin taklasi hieman myöhässä ja tuomarilla oli varmaan etukäteen nimi tiedossa, josta tuli sitten HIFK-lisää. Oliko mielessä viime vuoden Jagr-episodi, jota KV-kiekkoliitto ei tahtoisi uusia? Ei tuosta nyt ulosajoa voi tulla!

Pointtini oli se, että kun Ruutu filmaa jäähyn, niin se on maailman kovin roolipelaajaa. Jos venäläinen filmaa, niin se ryssä täytyisi viedä saunan taakse. Näin se vain on ja myönnän kyllä, että itseäkin huvittaa tuo Jaken kaatuilu mylläköissä.

Ainahan on sanottu, että kaikki pitävät Jakesta omassa joukkuessaan ja vihaavat kaveria vastustajan riveissä.

Näinhän se menee, että esim. Pesonen tai Varis ovat sukeltelijoita ja neitejä, jotka ovat häpeäksi koko lajille ja jotka pitäisi jopa omien tuomita törkeästä näyttelemisestä mutta Jarkko on kaatumatautisuudessaan kingi ja äijä kun hän on HIFKin miehiä. Kukaan nykyinen tai entinen HIFKin mies ei voi olla kuin tosi äijämäinen pelaaja!
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
mainio kirjoitti:
Näinhän se menee.

Suuri osa taklauksista NHL:ssä tulee juuri syötön jälkeen, kun vastustaja ei sitä odota.

Kai ne nyt perhana tuolla tasolla osaa jo odottaa syötön jälkeen tulevaa taklausta kun se kuitenkin joka kerta tulee tai ainakin pitäisi tulla. Kattokaapa vaikka Miettistä kun se karvaa ja pakki antaa kiekon pois, joka kerta pamahtaa kun tilanteet viedään loppuun asti eikä vaan kaarreta pois. Tuolla pelityylillä saa tilanteita aikaan ihan eri tavalla jos vastustajalle tulee vähän kiire kiekon purkamisessa omasta päästä ja kiireessähän tulee virheitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös