Suomi-sarjan playout ja karsinnat 2015

  • 21 922
  • 38

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Avataan yleinen ketju koskien Suomi-sarjan playoutteja ja aikanaan myös karsintaa. Suoraan karsinnan toiselle kierrokselle lähti sarjan hännille jäänyt Red Ducks. Ensimmäisen kierroksen otteluparit muodostavat:

JHT - HCIK
Ketterä - S-Kiekko
IPK - KOOVEE

Pelipäivät keskiviikko 4.3, lauantai 7.3 ja tarvittaessa sunnuntai 8.3. Kahdella voitolla siis sarjapaikka varmistuu. Hävinneet menevät puolestaan toiselle karsintakierrokselle. Toinen kierrospelataan paras kolmesta -menetelmällä siten että parhaiten runkosarjassa sijoittunut kohtaa runkosarjan 15:nnen ja toiseksi parhaiten sijoittunut kohtaa kolmanneksi parhaiten sijoittuneen. Otteluparien voittajat säilyvät Suomi-Sarjassa ja toisen kierroksen häviäjät jatkavat varsinaiseen karsintaan II-divarin voittajien kanssa.

Ketterän osalta nyt ei voi muuta toivoa kuin että asenne on siinä kunnossa, että kautta on jäljellä tasan kaksi tai maksimissaan kolme ottelua. Sen verran penkin alle kausi odotuksiin nähden meni. S-Kiekko tuskin tulee myymään nahkaansa helpolla, vaikka Ketterä molemmat runkosarjan matsit veikin maalin, parin erolla. Koko karsinnassa ei allekirjoittaneen mielestä ole mitään järkeä, sarjapaikan saanee kuitenkin kaikki Suomi-sarjan nykyjengit näin halutessaan.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Veikkaan että jatkoon menee Jht, S-kiekko ja KooVee ja karsintaa joutuu seuraavista pareista Ketterä ja HCIK...
Mutta kuten Peteliuz tuossa yllä sanoi ketään ei putoa, jos haluja löytyy SS pelaamiseen... Eli TÄSSÄKIN sarjassa tilanne taitaa olla se ettei ensi kaudellakaan saada täyttä joukkue määrää... Kun on menty jo nyt yhden vajaalla ja Mestikseen olisi tyrkyllä AINAKIN 3 joukkuetta... Ja kun huhuja liikkuu sekä SS joukkueiden että Mestis porukoiden kyvystä jatkaa nykyisellä sarjatasollaan tai yleensäkään toimintaa... Ja kakkosessa en näe kauheasti potentiaalisia SS joukkueita...
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Jos kakkosen ja Suomi-sarjan välillekään ei saada urheilullista karsintakilpailua ja jos/kun Mestis-paikat jaetaan kabinetissa välittämättä kevään pelien tuloksista, on käsillä kerrassaan historiallinen kiekkokevät: Jos ei liigan play-offpelejä lasketa, niin yhdessäkään kevään ottelussa ei ole oikeastaan mitään isompaa panosta! Tätä voisi jo pitää aika hillittömänä saavutuksena.
En ole kuitenkaan vielä täysin menettänyt toivoani sen suhteen, etteikö kakkosesta voisi löytyä jokunen optimistinen ylösyrittäjä ja näin ollen kakkosen lohkojenvälisissä voisi olla ripaus draamaakin. Mutta on tämän nykytouhun yleiskuva kerrassaan apaattista kun vertaa takavuosiin, isommalle kokonaisremontille olisi suuri tarve.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Jooh tosiaan itelläkin semmoinen kuva että ketään ei tipu jos vaan haluja on suomi-sarjassa jatkaa. Kyllä itsekin olen sitä mieltä että pelaamalla nämä nousut ja putoamiset pitäis tapahtua. Ipk sai mielestäni pahimman mahdollisen vastustajan play-outtiin. Muista sinne joukkueista joutuneista ihan sama kenet vaan olisin vastustajaksi toivonut. Mutta usko Peli-karhuihin on kuitenkin kova, että ens vkonlopun jälkeen ei pelata enää. Muut ketkä aloittaa loman ensvkonloppu ovat JHT ja Ketterä. Suomisarjan mestariksi veikkaan Jokipoikia joka kaataa finaaleissa Hermeksen. Hermeshän oli lähellä joutua 2divariin viimekeväänä, mutta Muik:in edustuskelvoton pelaaja pelasti Hermeksen.
 

Big Bear

Jäsen
Tänään aloitetaan. Veikkaan IPK:lle hankalia matseja ja kolmeen peliin venyy se pari. Muista pareista kesikselle pääsevät JHT ja Ketterä.
 

Big Bear

Jäsen
Kotijoukkueille meni avauspelit. IPK ja Ketterä nousivat päätöserässä voittoon ja JHT pystyi kuin pystyikin estämään kaarinalaisten kirin.
IPK esitti kolmannessa erässä vastaavaa peliä kuin alkukaudella; tehot olivat huipussaan ja KOOVEEn Tapola joutui kaivamaan kiekon neljästi selkänsä takaa. Yhden karhut iskivät tyhjiin. Iisalmessa oli ilahduttavasti play out-pelissä yleisö noin 400, vaikka vietetään hiihtolomaviikkoa.
Vaikka tamperelaiset taipuivatkin eka matsissa niin jotenkin tuntuu että vielä pyhänä pelataan karhuluolassa.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kyllä oli eilen alussa Ipk:lla peli sekavaa, mutta onnex uskottiin tekemiseen ja saatiiin tarvittavat maalit aikaan viimeisessä erässä. Koovee pelasi todella nöyrää(ja ärsyttävää) peliä ja roiskivat vaan keskialueelle kiekkoa johtaessaan peliä sen kahden erän ajan. 2-Kooveen maalia oli ihan puhtaita tuurimaaleja pomppuineen, onnex ne ei ratkaissut peliä. Kooveen mokke oli kyllä huikeen hyvä, mutta ei yksinään pystynyt pitämään 2erää enempää joukkuetta pelissä mukana. Lauantaille saadaan tärkeitä ukkoja alakertaan takaisin mukaan, joten Lampinen ja Randelin saadaan pois pakistosta. Randelin pelasi eilen loppuakohden ihan miehekkään ottelun ja hänet mielellään näkisin tuomassa hyökkäykseen energiaa. Savolainen menee ihan hukkaan Svenskin ja Iskaniuksen kanssa. Heikkiläkään ei eilen vakuuttanut joten itse laittaisin kakkoskentän muotoon Patronen-Fofanov-Savolainen ja 3-kentän Ruotsalainen-Svensk-Heikkilä ja Neloseen sitten Randelin(iskanius)-Mertanen-Nuutinen. Itse luulen että lauantaina Ipk lyö sarjan poikki, mutta toisaalta en panisi hanttiin vaikka vielä sunnuntaina nähtäisiin Karhut kertaalleen kotihallissa, täältä ei Kooveelle ole kotiinviemisiä tarjolla.
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Se on jännä miten koovee pelaa näinkin huonoa kiekkoa mitä koko kauden on esittänyt.. Rosterissa kuitenkin on sellaisiakin pelaajia suomisarja tasolla, kenen pitäisi kääntää tiukkoja pelejä voitoksi. Laajuutta niinkään ei löydy kuten viime kaudella, kun suuri määrä hyviä pelaajia vaihtoi maisemaa todennäköisesti valmentaja keskisen takia. Keskinen taitaa olla tänä kautena myös suurimpana syynä kooveen rämpimiseen, ei saa jätkiä pelaamaan.. Ja tässä tulos.. Toivottavasti perinteikäs seura pääsisi nopeasti kesälomille, mutta tuskin tapahtuu ekalla kierroksella, kun karhulauma lähtee lomailemaan.
 
Tuli vaan mieleen,että kun Suomi-sarjasta nostetaan kolme joukkuetta Mestikseen, ja kun sarja muutenkin on vajaa, mihin tarvitaan tämmöisiä karsintoja? Taitaa tehdä tiukkaa löytää tarpeeksikaan joukkueita kun vielä on odotettavissa, että lopuistakin joku/jotkut joukkueet viskaa pyyhkeen kehään.
 

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Tuli vaan mieleen,että kun Suomi-sarjasta nostetaan kolme joukkuetta Mestikseen, ja kun sarja muutenkin on vajaa, mihin tarvitaan tämmöisiä karsintoja? Taitaa tehdä tiukkaa löytää tarpeeksikaan joukkueita kun vielä on odotettavissa, että lopuistakin joku/jotkut joukkueet viskaa pyyhkeen kehään.

Mikäli Suomi-sarjasta löytyy ne kolme mestiskriteerit täyttävää seuraa, niin vajettahan on ensi kaudelle sitten neljän joukkueen verran, mikäli tarkoitus on edelleen pelata 16 joukkueen Suomi-sarjaa. Tällä hetkellä taitaa kakkosessa olla vain muutama seura, joilla on nousuhaluja.
Olisiko järkevämpää supistaa Suomi-sarja 12 joukkueen sarjaksi tai vaihtoehtoisesti pitää 16 joukkueessa, mutta jakaa sarja kahteen lohkoon(esim. pohjoinen ja etelä), jolloin kuluissa saataisiin säästettyä. Todella raskashan tuo nykymuotoinen Suomi-sarja on monelle seuralle taloudellisesti.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Toinen karsintakierros polkaistiin käyntiin eilen ja ainakin itseäni tulokset yllätti:

KOOVEE - Red Ducks 1-3
S-Kiekko - HCIK 1-3

Näinkö tässä meinaa käydä niin että kaksi perinteikästä Suomi-sarjan seuraa ovat aikeissa karsia (turhaan) sarjapaikastaan? Mitenköhän nämä lisäkulut vaikuttavat Seinäjokeen, kai siellä on suunnitelmissa pelata Suomi-sarjaa myös ensi kaudella?
 

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Tänään saatiin karsijat selville, kun KooVee ja S-Kiekko pistivät voitoilla sarjat pakettiin.

Varsinkin S-Kiekolta lähes koko kausi oli melkoista kärsimystä erinäisten asioiden vuoksi.
S-Kiekolta puuttui koko kauden sitä aina tärkeää kokemusta. S-Kiekko kärsi maalinteko-ongelmista koko kauden, mutta onneksi sarja saatiin nyt poikki ja päästään kääntämään katseet kohti ensi kautta.
 

Aivastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sitähän sää kysyit
Lohko 1:
Diskos, Jyväskylä
Kiekkokopla, Joensuu
KPK, Mänttä
Red Ducks, Vaasa
Uleåborg A.I.K., Oulu

Lohko 2:
HCIK, Kaarina
Karhu HT, Pori
K-Vantaa Itä
VG-62, Naantali

Lohkoissa pelataan yksinkertaiset sarjat. Lohkojen kaksi (2) parasta saavat paikan Suomi-sarjaan ensi kaudeksi. Mikäli Suomi-sarjaan on enemmän paikkoja ensi kadueksi auki, jaetaan lisenssinhakuoikeus seuraavassa järjestyksessä: L1/3, L2/3, L1/4, L2/4, L1/5.


Ihan kaikille II-divisioonan voittajille ei karsintapaikka kelvannut.
 
Viimeksi muokattu:

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Hieno juttu, että noinkin paljon löytyi kakkosesta Suomi-sarjaan hamuajia. Paljon on kuulunut parkumista siitä, että karsinnat on merkityksettömiä, mutta nyt asia ei ihan niin olekkaan.
 

Anonymous

Jäsen
Jos Jokipojat ei klaaraa itseänsä Mestikseen, ollaan hyvin lähellä sitä tilannetta, että Joensuussa pelaa ensi kaudella kaksi Suomi-sarja joukkuetta. Niin kova porukka on Kiekkokoplalla, että en näkisi ihmeenä sijoittumista karsintasarjassa kahden parhaan joukkoon.
 

Pastore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kopla ja Red Wings
ollaan hyvin lähellä sitä tilannetta, että Joensuussa pelaa ensi kaudella kaksi Suomi-sarja joukkuetta
Toivon toki Jokipojille nousua Mestikseen, mutta oishan se aika perverssi ajatus Joensuun paikallisottelusta.

Aika vaikeaa ruveta arvioimaan vastustajia tulevissa karsinnoissa, kun en tiedä Diskosta lukuunottamatta vastustajista yhtään mitään. Sen ainakin tietää, ettei kopla tuosta noin vaan heittämällä Suomi-sarjaan loikkaa, mutta jos saavat pidettyä huonon ja hyvän päivän eron pienenä, niin varmasti ovat vahvoilla.

Sekin tietysti vielä kysymysmerkki, että onko Koplalla ja sen pelaajilla oikeasti kilpailullisia tavoitteita, vai halutaanko seura pitää pelaajien harrastuksena työn ohessa ja höntsätä kakkosessa. Suomi-sarja vaatii varsinkin nykymuodossaan ihan eri tavalla seuralta rahaa ja pelaajilta aikaa. Pientä huhua kuulin syksyllä, että mahdolliselle nousulle palaisi vihreä valo, mutta mistäpä näistä tietää. Porukka on kuitenkin vielä nuori ja erittäin taitava, joten sääli jos ei haluja ylös olisi.
 
Viimeksi muokattu:

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Karsintalohko 2 tarjoaa todellisen Turun seudun paikallistapahtuman isolla p:llä ylihuomenna la, jolloin Naantalin Kuparivuoren illassa VG kohtaa sarjan aluksi Kaarinan Inkkarit - uskonpa, että vuorelle kiipijöitä nyt riittää, kun on Turun seudulla kerrankin kiekkopeli, jossa on todellista sarjojen välistä panosta! VG:hän on ollut koko kauden kakkosessa todella suvereeni ja joukkueessa on paljon Suomi-sarjakokemusta 3:n vuoden takaa, jolloin seura luopui paikastaan taloussyistä. Olen yrittänyt suurennuslasilla tutkia "Rannaria" (Rannikkoseutu) ja VG:n kotisivuja, mutta mitään ylöspäin yrittämisen hehkutusta tai sen vastakohtaa en ole havainnut, pelkkää neutraalia tulevien tapahtumien mainintaa. Pitänee kuitenkin optimistisesti lähteä siitä, että kaverit lähtevät ainakin kotikaukalossa runsaslukuisen yleisön edessä voittamaan ja murehtivat kenties vasta kauden jälkeen mistä taikoa ne muutamat matkailukymppitonnit lisää...

Viime vuoden Suomi-sarjanousukas Kaarinan HCIK taas aloitti sarjan kehnosti, piristyi sitten ennen joulua, mutta jäi sitten kuitenkin sijalle 14 ja lopulta karsimaan. Facebook-ryhmässään seura on kirjoitellut tavoitteenaan olevan Suomi-sarjapaikan varmistaminen ensi kaudeksi niin, ettei Suomenniemen kiertäminen jäisi yhden kauden harrastukseksi. Ei seuran SS-debyyttikausi mikään fiasko ollut, kovassa seurassa tuli aloittelijalle vaan paljon niukkoja tappioita. Pitänee optimistisesti lähteä siitäkin, että Inkkarit ei halua nöyrtyä paikallisvastustajalleen.

Karsintalohkon muut joukkueet ovat Karhu HT ja K-Vantaa Itä. Porilaiset laittoivat VG:n tiukille jo länsirannikon kakkosen finaalissa, joten siinäkin ryhmässä lienee potentiaalia. Itselleni tyystin tuntemattomien vantaalaisten tasosta ja motivaatioasteesta lukisin mielelläni täältä lisätietoja.
 

pikkusikaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kapteenit tanskalaisen taxin takapenkillä
Karsintalohko 2 tarjoaa todellisen Turun seudun paikallistapahtuman isolla p:llä ylihuomenna la, jolloin Naantalin Kuparivuoren illassa VG kohtaa sarjan aluksi Kaarinan Inkkarit - uskonpa, että vuorelle kiipijöitä nyt riittää, kun on Turun seudulla kerrankin kiekkopeli, jossa on todellista sarjojen välistä panosta! VG:hän on ollut koko kauden kakkosessa todella suvereeni ja joukkueessa on paljon Suomi-sarjakokemusta 3:n vuoden takaa, jolloin seura luopui paikastaan taloussyistä. Olen yrittänyt suurennuslasilla tutkia "Rannaria" (Rannikkoseutu) ja VG:n kotisivuja, mutta mitään ylöspäin yrittämisen hehkutusta tai sen vastakohtaa en ole havainnut, pelkkää neutraalia tulevien tapahtumien mainintaa. Pitänee kuitenkin optimistisesti lähteä siitä, että kaverit lähtevät ainakin kotikaukalossa runsaslukuisen yleisön edessä voittamaan ja murehtivat kenties vasta kauden jälkeen mistä taikoa ne muutamat matkailukymppitonnit lisää...

VG-62 yrittää tosissaan nousua. Seurassa on jo mietitty mahdollista nousua. Talouden kannalta seura on näyttänyt vihreää valoa nousulle, ja pelaajistolta on kysytty mahdollisuudesta jatkaa, jos nousu tulee. Reissumäärät kasvavat melkoisesti Suomi-Sarjassa, joten kaikilla pelaajilla ei työn puolesta ole mahdollisuutta jatkaa. Mutta joukkueen rungosta suurin osa olisi käsittääkseni jatkamassa myös ensi kaudella.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Helppo uskoa, että VG oli tosissaan tänään liikkeellä Suomi-sarjapaikan 2015-2016 nousukampanjassaan, koskapa hoiteli Kaarinan Inkkarit Kuparivuorella tiukahkossa pelissä 5-4. Ratkaisevaksi muodostui VG:n hyökkäyksen parempi liikkuvuus ja kiekollinen taito, Kaarina taas isokokoisempana ja näin toisaalta vahvempana teki muutaman maski-, karvaus- ja ruuhkamaalin. Minulle uusi VG-tuttavuus Miko Lahti väsäsi peräti hattutempun ja hauska oli huomata, että vanha legenda Aaltosen Villekin oli taas areenalla.

Muissakin karsintaotteluissa nähtiin mielenkiintoisia tuloksia: toinenkin kuluneen kauden Suomi-sarjajoukkue eli Red Ducks avasi kotitappiolla Kiekkokoplalle ja kierroksen selkeimmästä voitosta vastasi uudehko nimi Suomen kiekkokartalle, Diskoksen kukistanut Limingan AIK,
 

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Karsintalohkon muut joukkueet ovat Karhu HT ja K-Vantaa Itä. Porilaiset laittoivat VG:n tiukille jo länsirannikon kakkosen finaalissa, joten siinäkin ryhmässä lienee potentiaalia. Itselleni tyystin tuntemattomien vantaalaisten tasosta ja motivaatioasteesta lukisin mielelläni täältä lisätietoja.

Kiekko-Vantaa Itä on virallisten Facebook-sivujen mukaan asettanut tavoitteeksi nousun Suomi-sarjaan. Ennen viimeistä lauantain kierrosta Itä johtaa omaa karsintalohkoaan. Toki viimeisestä pelistä on myös pisteitä saatava. Kahdessa aiemmassa karsintapelissä Idän motivaatio on ainakin ollut kohdallaan ja tasokin on ollut riittävä pisteiden haalimiseen.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Ainakin VG kävi Vantaalla häviämässä, mutta Kaarinassa onkin sitten ensi lauantaina iso peli tuo HCIK-K-Vantaa Itä. Eihän tämä erityisen tasapuolinen systeemi ole, kun näillä varsinais-suomalaisilla on kaksi kotiottelua ja toisilla vain yksi. VG:n pitäisi hoidella nousu voittamalla kotona Karhu HT, mikä onnistunee ellei iske mailanpuristus.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Tilanne Suomi-Sarjan karsintalohkoissa 25.3.2015

LOHKO 1:
21.03.2015 Red Ducks - Kiekkokopla 3-4, AIK - Diskos 6-2
22.03.2015 KPK - AIK 3-4, Diskos - Red Ducks 5-4
26.03.2015 Diskos - KPK, Kiekkokopla - AIK
28.03.2015 AIK - Red Ducks, KPK - Kiekkokopla
29.03.2015 Red Ducks - KPK, Kiekkokopla - Diskos

AIK 2 10 - 5 6
Kiekkokopla 1 4 - 3 3
--------------------------
Diskos 2 7 - 10 3
KPK 1 3 - 4 0
Red Ducks 2 7 - 9 0

LOHKO 2:
21.03.2015 VG-62 - HCIK 5-4, Karhu HT - K-Vantaa Itä 4-3 VL
22.03.2015 HCIK - Karhu HT 7-3, K-Vantaa Itä - VG-62 4-1
28.03.2015 HCIK - K-Vantaa Itä, VG-62 - Karhu HT

K-Vantaa Itä 2 7 - 5 4
HCIK 2 11 - 8 3
--------------------------
VG-62 2 6 - 8 3
Karhu HT 2 7 - 10 2
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Lohko ykköseen kehittymässä jännä loppuhuipennus Diskoksen, AIK:n ja Kiekkokoplan välille - kahdelle noista paikka luvassa Suomi-sarjan aurinkoon. Toista lohkoa parempia yleisömääriäkin siellä, kun sekä Diskos että Kiekkokopla vetivät komeasti 3:lla alkavan yleisömäärän kotipeleihinsä. Kertoo kyllä positiivista Joensuun ja Jyväskylän kiekkokulttuureista, kun kakkos-kolmosseuratkin kiinnostavat noin paljon! Esim. Porissa ja Vaasassa on huomattavasti apaattisempaa, Red Ducksin kohdalla tuon nyt tavallaan ymmärtää, kun kyse on putoavasta joukkueesta, mutta miksiköhän porilaiset eivät patalappujensa takaa lainkaan tunnu lainkaan huomaavan Karhu HT:tä (oliko siellä öbaut 70 hallissa)? Vaikea on ulkopuolelta hahmottaa, miksi Kiekkokopla vetää pienemmässä kaupungissa viisi kertaa enemmän yleisöä kuin vastaavassa tilanteessa oleva Karhu HT!
 
Viimeksi muokattu:

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
22.3. pelattu HC Indians-Karhu HT on näköjään Niemi Centerissä muutettu tulokseen 0-5 eli inkkareilla ilmeisesti eivät ole kaikki miehet olleet luvan kanssa kanootissa vai mitä siellä on tapahtunut? Seuralta itseltään toki turha odottaa mitään tiedotetta asiasta, toki tärkeämpää on mm. onnitella TPS:n A-nuoria Suomen mestaruudesta. Kokoonpanotkin vilkaisin, mutta eivät olleet ottaneet pappa Nummelinia mukaan rahastusapinakseen joten ei löytynyt siitäkään syytä tähän.

Tervemenoa II-divisioonaan, ei tule ikävä ei.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
22.3. pelattu HC Indians-Karhu HT on näköjään Niemi Centerissä muutettu tulokseen 0-5 eli inkkareilla ilmeisesti eivät ole kaikki miehet olleet luvan kanssa kanootissa vai mitä siellä on tapahtunut? Seuralta itseltään toki turha odottaa mitään tiedotetta asiasta, toki tärkeämpää on mm. onnitella TPS:n A-nuoria Suomen mestaruudesta. Kokoonpanotkin vilkaisin, mutta eivät olleet ottaneet pappa Nummelinia mukaan rahastusapinakseen joten ei löytynyt siitäkään syytä tähän.

Tervemenoa II-divisioonaan, ei tule ikävä ei.

Yksi kappale edustuskelvottomia pelaajia
http://www.finhockey.fi/@Bin/13575971/Päätös+HCIK+SSK+20150326.pdf

Linkki vie Jääkiekkoliiton kurinpidon päätökseen asiasta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös