Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan playoffs 2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Oakley, 18.02.2018 klo 21.27.

 1. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Otteluparit:
  Nokian Pyry (1.) - Kotkan Titaanit (8.)
  Porvoon Hunters (2.) - HCIK Kaarina (7.)
  FPS Forssa (3.) - KOOVEE Tampere (6.)
  JHT Kalajoki (4.) - Kajaanin Hokki (5.)

  Pelipäivät:
  21.2, 24.2, 25.2, tarvittaessa 27.2. ja 1.3.

  Sana on vapaa.
   
 2. Deivid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis
  Pakko lyödä pienet veikkaukset tulille. Jatkoonhan näistä pareista menee: Pyry, Hunters, KOOVEE sekä JHT.  Eli välieräparit muodostuvat:
  Pyry - KOOVEE
  Hunters - JHT
   
 3. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Siitä pikkuruinen veikkaus ottelupareihin.

  Pyry - Titaanit 3-0 (tasoero vaan on liian suuri Titaanien kiivettäväksi. Kotkassa tiukka jatkoaikapeli.)
  Hunters - HCIK 3-0 (Hunters näytöstyyliin jatkoon.)
  FPS - KooVee 2-3 (Tiukkaakin tiukempi sarja, joka kääntynee Hildenin komealla osumalla ottelussa #5)
  JHT - Hokki 3-0 (Hokin lento loppuu tylysti, nyt rupeaa Kalajoelta puhaltamaan kylmästi! )
   
 4. Linnankundi Jäsen

  Veikkaus (toive)

  Pyry - Titaanit 3-1 (2-3)
  Hunters - HCIK 3-1 (3-0)
  FPS - KooVee 3-2 (2-3)
  JHT - Hokki 3-1 (3-2)

  Välierät
  Pyry - JHT 2 - 3
  Hunters - FPS 3 - 2

  Toivetuloksilla
  Hunters - Titaanit 3-2
  JHT - KooVee 3-0

  Olisi vaan niin kiva saada Titaanit välierissä vastaan, kotkalaisia olisi Porvoon hallissa yli puolet katsojista ja meno olisi sen mukaista.
   
 5. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Tästä lähtee kans veikkaus.

  Pyry - Titaanit (3-1) Nokialaiset tästä jatkoon. Toki tässä otteluparissa näen Titaaneilla yllätys mahdollisuuden, mutta se on häviävän pieni.

  Hunters - HCIK (3-0) Kentällinen ei vain riitä neljälle.

  FPS - KooVee (3-2) FPS:n vauhti hyydyttää KooVeen veteraanit. Tämä kuitenki erittäin tiukka sarja.

  JHT - Hokki (3-1) HT onnistuu laajalla rintamalla ja se riittää tämän otteluparin voittoon. Yhdessä pelissä tuomarilta lähtee lapasesta ja Hokki vie tämän.
   
 6. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  FPS - Koovee:
  • FPS menetti siirtorajan kynnyksellä pelaajia
  • Koovee ei menettänyt ketään. Kakkosesta tuli Jouni Aalto, joka oli FPS pelissä ehdottomasti paras puolustaja. Pelasi myös 1 ylivoimaa.
  • Kooveella on kentällinen pelaajia sairastuvalla, Sandvik tuli FPS peliin. Saadaanko muita takaisin?
  • Kooveen kokemus voi ratkaista tämän sarjan
  • Koovee on surkea vieraissa. Ei ole tainnut yhtään kärkijoukkueteta vieraissa voittaa
  • Kooveen ottelujen alut on kauheita. Sen jälkeen joukkue vasta herää.
  • FPS ei kyllä vakuuttanut lauantaina Tampereella.
   
 7. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Joko alkaisi Porvoossa kiinnostamaan kiekko? Mikä siellä muuten mättää? Miksei ihmisiä kiinnosta? Hunters on pelannut läpi kauden kyllä todella kovaa kiekkoa jota ei voi kun ihastella. Myös ex-lohi Heikkinen paukutellut aika kovat tehot.
   
 8. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Huomenna mennäänkin sitten jo pudotuspelien merkeissä, ja aika odottava ja jännittynyt on fiilis. Vähän jo mietin, että viitsiikö sitä veikkailla ollenkaan tänä vuonna, mutta heitetään nyt kuitenkin tälläinen veikkaus :

  Pyry - Titaanit 3-1 (Saattaa mennä poikki jo kolmessa ottelussa, mutta tiukka sarja on tiedossa ja sen takia Titaaneillekin veikkasin yhden voiton. Yllätyssauma Titaaneilla kyllä on ja sekös jos jokin vähän jännittää :). Mutta kyllä omiin luotto on kova.)

  Hunters - HCIK 3-2 (Tässäkin voi olla selvää kauraa jo kolmen ottelun jälkeen, mutta veikkaan aika tasaista sarjaa! HCIK:llakin on hyvä joukkue, joka voi hyvänä päivänä haastaa porvoolaiset oikein kunnolla, vielä jos saavat Huntersin pistelingot kuriin. Ja Kaarinan jäähalli ei varmasti ole mikään kaikista mukavin paikka vierasjoukkueelle vierailla.)

  FPS - Koovee 3-1 (Kotiedun turvin tämä kääntyy forssalaisille, sillä on kyllä sen verta tasainen parivaljakko. Veikkaan FPS:n hakevan myös yhden vierasryöstön Hakametsästä. Paljon on kiinni siitä, miten kaksikko Hilden & Niemi suorituu Kooveelta.)

  JHT - Hokki 3-0 (Tasainen sarja tämäkin, mutta veikkaan, että JHT kääntää tappavan tehokkaasti ottelut edukseen. Mutta ei Hokinkaan jatkoon meno mikään sensaatio olisi tosiaankaan.)
   
 9. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Pyry-Titaanit omissa veikkauksissa se selvin parivaljakko eikä ihme sarjasijoituksenkaan perusteella. 3-0 Pyrylle.

  Hunters-HCIK on hankala veikattava. Hunters hivenen alavireinen eikä HCIK:kaan vakuuttanut jatkosarjassa. 3-2 Hunters vie.

  FPS-KOOVEE vaikuttaa omasta mielestä aika selvältä peliltä. 3-1 FPS hoitaa.

  JHT-Hokki parissa on pientä revanssia viime kauden karsintasarjasta vaikka Hokin joukkueessa ei montaa samaa pelaajaa löydykään enää. Omiin kuitenkin luotetaan ja Hokki yllättää viemällä 1-3. JHT voittaa Kajaanissa lauantaina, Hokki vie vierasedun turvin ensimmäisen ja kolmanne matsin ja viimeistelee yllättäen kotona homman pakettiin.
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
 11. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Joo hyvin on ollut pöhinää tämän sarjan ynpärillä, jo ennen ensimmäistä peliäkään eli eiköhän se tästä vaan ylly. Nokian Uutisillakin oli juttua aiheesta, mutta ne taitaa olla sisäänkirjautumisen takana.
  Pyry on julkaissut jo kokoonpanonsakin ja aikalailla parhaalla mahdollisella päästään lähtemään otteluun. Ainoastaan Juuso Rämö vaikuttaa olevan vielä poissa, joten toivottavasti hänkin kuntoutuu viikonlopun otteluihin mennessä. Juho Painilainen on myös sivussa, mutta on ollut jo sen verta kauan, että saa nähdä onko pian palailemassa.

  Näköjään myös jatkoaika on huomioinut tämän sarjan ja yleensäkin Suomi-sarjan pudotuspelit.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2018 klo 12.46
 12. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Katselin tuossa mestiksen ottelun Peliitat - Hermes, tarkoituksena katsoa tämän hetken sarjataulukon mukaan karsimaan joutuvien joukkueiden peliä. Peliitat on melko varma karsija. Peliitat pelaa fyysistä ja taklaavaa peliä, se voi olla se suurin tekijä, joka tekee suomisarjasta tulevan karsijan voitto mahdollisuudet vaikeaksi. Hermeksen vahvuus on kulmapelissä ja yksilötaidossa. Molempien heikkoudet on syöttöpelissä omalla alueella ja avauspelaamisessa, virheitä ja kiekon menetyksiä, joista vuorotellen jommallekummalle syntyi ylivoimahyökkäys. Jos syötöt napsuu lapaan, kumpikin kääntää peliä nopeasti eli suomisarjajoukkueen kannattaa tulevassa karsinnassa paineistaa vaan rohkeasti, jos mestisjoukkue saa pelin hyökkäysalueelle, voi maaliverkot heilua.

  Mielenkiintoista olisi myös, jos Roki joutuisi karsintaan ja vastassa olisi vaikka Hunters. Perjantaina 16.3 peli olisi Rovaniemellä ja seuraavana päivänä Porvoossa, matkarasitus olisi melkoinen..
   
 13. Lätkä Jäsen

  Lainaus:

  Se vaan on vuosikymmenien aikana käynyt selväksi, että karsinnat ovat täysin erimaailma, kuin runkosarjat...

  Se, missä mestisyksilöt taitotasolla saattavat voittaa, niin ss-yksilöt korvaa apinanraivo voittaa! Muita tekijöitä löytyy myös voittokulttuurista. Mikäli mestis-seura on ollut koko kauden eri mittaisissa tappioputkissa, niin ss-pojat kärkiseuroista ovat puolestaan tottuneet voittamaan. Pakkovoitto lankeaa puolestaan mestis-seuralle ja suomisarjalaisella sellaista ei juurikaan ole! Eli altavastaajanroolista on helvetin helppo lähteä voittamaan!

  Näitä vaikuttavia tekijöitä voisi kirjoittaa, vaikka koko illan, mutta... Totuus kuitenkin on se, että karsintamatsien voittajia on vaikea ennustaa. Muuttujia on niin paljon, että pelit voivat kääntyä hyvinkin helposti yleisimmin altavastaajaksi asetetulle ss-joukkueelle. Varsinkin, jos mestis-seura ei saa onnistumisia.
   
 14. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Kyllä kyllä, mutta siitä on aikaa kun suomisarjajoukkue pelaamalla nousi mestikseen.. minun mielipiteeni on kymmenien nähtyjen (paikanpäällä ja fanseatista) ettei kukaan suomisarjajoukkue voita mestisjoukkuetta neljää kertaa, jos massamaista yli puolentoista kentällisen loukkaantumissumaa tule mestisjoukkueelle. Perusteluna se, että mestistä paikanpäällä on nähnyt 15 vuotta ja nyt näkemääni suomisarjaa tämän kauden intentiivisesti niin pelissä on melkoinen ero.
   
 15. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Totta tuokin.. Onneksi on kuitenkin avoimet karsinnat!

  Tosin saunottelun makuun kun on päästy, niin liekkö noilla hirveää merkitystä? Kyllä ne liiton pojatkin on jo sen verran oppineet selänpesijöistä, että eiköhän sieltä aina yksi musta hevonen löydy neljänneltä sijalta nousijaksi;)
   
 16. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Lainaus:
  Jos viittaat tällä kommentilla JHT:hen, niin tämä joukkue on se, joka voi paikan ottaa pelaamalla. Ei nyt jumalauta lähdetä näihin selänpesu hommiin.
   
 17. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Toivottavasti ottaa, olisi hienoa joutua lauluun juurikin mestikseen pelaamalla menevältä joukkueelta. Mutta kenenkään pilvilinnoja sortamatta, niin viimekaudella ketterä oli varsin ylivoimainen suomisarjassa, mutta karsinnoissa vastaan tulija. Kova saa olla kaikkien nykyisten suomisarjajoukkueiden pelin parannus, jos pelaamalla nousee tänä keväänä. Kukaan ei ole vielä sellaista pelaamista esittänyt ainakaan vielä. Katsotaan nyt karsinnat, mutta pelaamalla suomisarjasta nouseva joukkue mielestäni pitää olla sellainen, ettei muista suomisarjan joukkueista vastusta ole. Silloin voi haastaa mestisporukan paras seitsemästä sarjassa. Viime vuonna käytössä ollut kaksinkertainen sarja useamman joukkueen kesken olisi helpompi tie"onneen".
   
 18. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Valitettavasti pakko olla tässä samaa mieltä. Sarjojen välinen tasoero on niin suuri että Suomi-Sarjaa pitäisi dominoida mennen tullen että olisi realistista odottaa nousua pelaamalla paras seitsemästä sarjassa.
   
 19. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Mikäli joidenkin vääntöjen jälkeen tapahtuisi niin, että JHT pääsisi karsimaan Hermestä vastaan, niin siinä voisi käydä miten vaan. Olisi sen verran paikallistaistoa, että henkisesti vahvempi joukkue veisi karsinnan. Syksyllähän JHT nöyryytti Hermestä.
  Muuten olen kyllä samaa mieltä kuin monet muutkin, että Mestiksen ja Suomi-sarjan tasoero on niin suuri, että pelaamalla on vaikea nousta SS:sta Mestikseen.
   
 20. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Totta tämäkin, mutta onko kumpikaan "sama" joukkue kuin syksyllä. Molemmissa pelaajia vaihtunut kauden aikana ja käsittääkseni JHT lähti kauteen melko pysyvällä rungolla, hermeksessä pelaajat vaihtuneet kesän aikana ehkä enemmän, joten syksyn pelit ei kerro koko totuutta kevään voimasuhteista. Onhan karsinnassa mestisjoukkueella häviämisen pelko suuri ja nousijakandidaatilla hurmos päällä, mutta minun silmään pelinopeudessa ja suoritusvarmuudesssa on iso etumatka mestisjoukkueen hyväksi. Suomisarjassa kaikille ylemmän sarjan joukkueille on tullut sellaisia puolustuspelivirheitä, että mestisjoukkue rankaisee useimmin kuin suomisarjassa joku muu joukkue olisi rankaissut. Pahoittelut, jos jollekkin on tullut paha mieli pessimistisyydestäni, mutta Kajaanissa ei ole vieraillut sellaista puolustusta, joka ei "amatöörimäisiä" virheitä tekisi.
   
 21. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Koovee -FPS eilen

  Kooveelta surkea alku, taas, 0 -2 ihan hetkessä. Todella halutonta ja seisovaa peliä Kooveelta ja siten FPS pääsi peliä mukaan. Kooveelta 1,5 erää joku ukko jäähyllä, joten ei peliä voi voittaa. Pelin lopussa jopa 3 pelaajaa jäähyllä yhtä aikaa, 2 kertaa 6 pelaajaa jäällä. Alivoima ihan surkeeta, Kolme FPS ylivoima maalia tuli ekasta laukauksesta. Kukaan ei liiku, kukaan ei peitä. Valmennus voisi kyllä reagoida kesken pelinkin tuohon jäähyilyyn ja surkeaan alivoimaan, kun sama härdelli jatkui eka erästä alkaen koko ottelun. Kooveella oli kyllä aikaajoin hyviä painostushetkiä, mutta viimeistely oli tehotonta. Hilden oli taas joukkueen paras, sitä miestä ei voi kuin ihailla, antaa kaikkensta joka peli, molemmissa päissä, raastaa ja taistelee eikä luovuta. Ottakaa nyt perkele muut kooveen pelaajat mallia hänesta!!!! Nyt on mahdollisuus menestyä ja taistella siitä noususta, kun pelaatte vaan sydämmellä!! Lopuksi, peilin edessä voisi käydä Kerisalmi, Risteli ja Friman.
   
 22. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Titaanit tipahti kolmessa pelissä kuten arvelinkin. Mutta kahdessa ensimmäisessä kyllä pisti kampoihin paljon paremmin kuin luulin.

  Hokki sen sijaan oli todellinen pettymys. Seitsemän erää ilman maalia.... JHT vei niin sanotusti heittämällä tämän sarjan josta ei kyllä kainuulaisittain jäänyt montaakaan ilonaihetta. Ainoa valopilkku maalivahti Koivisto joka pelasi hyvät pleijarit, varsinkin kaksi viimeistä peliä.
   
 23. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  En ole nähnyt missään, minkä "kaavion" mukaan välieräparit "arvotaan". Pyry ja JHT ovat jatkossa, mutta kummasta parista tulee vastustaja kummalle ? KOOVEE-FPS ja Hunters-HCIK pelaavat jäljellä olevista paikoista välieriin. Kumman otteluparin voittaja tulee Pyryä ja kumman JHT:tä vastaan ? Kotietu määräytynee runkosarjan mukaan...vai ?
   
 24. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Eikös tuo jatku ihan niin, että Pyry kohtaa KOOVEE:n, jos se voittaa FPS:an. Jos taas FPS voittaa, niin Pyry kohtaa JHT:n.? Ja jos HCIK jakaa, niin Pyry kohtaa heidät? Siis Pyry voitti runkosarjan ja saa jatkossakin runkosarjassa heikommin pärjännen.
   
 25. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Näin kai se kaikissa kiekkosarjoissa menee että runkosarjassa parhaiten sijoittunut kohtaan heikoimmin sijoittuneen joka kierroksella. Ei liene syytä että tässä kävisi toisin.