Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2021–2022

  • 126 745
  • 282

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Tää on erittäin kova!!!

Nyt on menny Kalajoella toimistolla kyllä puurot ja vellit sekaisin pahemman kerran. Kaveri on ollut juniorisarjoissa korkeintaan keskinkertainen. Sieltä löytyy samasta joukkueesta pelaajia jotka on tehnyt samoissa sarjoissa samoja tehoja yhdessä kaudessa kun tämä kaveri kolmessa. Ei varmasti ole lähelläkään viimekauden Davidekin tasoa. Hienoa on että saadaan ulkomaalaisia pelaajia sarjaan, mutta kaukana tämä on kovasta. Veikkaus on että jouluun mennessä noin kymmenen pistettä eikä palaa enää takaisin joulun jälkeen.
 

Freggo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT, Winnipeg Jets
Hienoa on että saadaan ulkomaalaisia pelaajia sarjaan, mutta kaukana tämä on kovasta. Veikkaus on että jouluun mennessä noin kymmenen pistettä eikä palaa enää takaisin joulun jälkeen.

Nyt on pakko olla hieman eri mieltä. Kyllä tuolla taustalla Goldowski on ehdottomasti kova pelaaja nimenomaan Suomi-sarjaan. Jos miettii mainitsemiasi huomattavasti kovempia tehopisteitä takoneita pelaajia erityisesti kyseisiltä OHL-kausilta, niin kyllähän näiden kavereiden sarjataso nykyään on myös lähempänä tuota NHL-luokkaa. Totta on kuitenkin, että lopullinen läpimurto kaverilla vielä toistaiseksi jäänyt tekemättä. Toivotaan kuitenkin, että iso rooli Kalajoella kehittäisi ja toisi lisää työkaluja edetä uralla myös astetta kovempiin sarjoihin. Ehdottomasti mielenkiintoinen seurattava tulevalla kaudella ja uskon vahvasti, että jouluinen maitojuna ei tämän pelaajan kohdalla tule toteutumaan.
 

The Rock

Jäsen
S-Kiekko on solminut kotisivujensa mukaan yhteensä 11 jatkosopimusta (mm. Riku Sirviö, Eemeli Alanen, Eppu Oksanen & Jesper Peltola) sekä poiminut riveihinsä pelaajia pääasiassa Pirkanmaan U20-joukkueista (pl. Forssasta seinäjokisten maalille siirtynyt Topi Salokannas).
 

The Rock

Jäsen
D-Kiekko tiedottelee facebook-sivuillaan tehneensä sopimukset viime kaudella JYPin U20 SM-miehistössä paketelleiden Teemu Paloniemen ja Leo Kalilaisen kanssa.
 

The Rock

Jäsen
Viime kaudella Haukoissa pelannut venäläishyökkääjä Nikita Kochubeinik hakee try-outin kautta Mestis-sopimusta Peliittoihin.
 

The Rock

Jäsen
Karhu HT on facebook-sivujensa mukaan tehnyt jatkosopimukset puolustaja Riku Väkiparran sekä hyökkääjien Lauri Sikoniemen ja Verneri Rajakallion kanssa.
 

The Rock

Jäsen
Viime kaudella Laser HT:n paidassa hyökännyt Ville Kiviniemi siirtyy 2. divisioonassa pelaavaan LiKiin.
 

The Rock

Jäsen
Suomen Jääkiekkoliiton siirtolistalta löytyy muutamia Suomi-sarjaa koskevia pelaajasiirtoja:

Leevi Paakkala, Haukat => Karhu-Kissat (U20)
Samu Öystilä, Haukat => KelA (2. divisioona)

Matias Lehtinen, Karhu HT => KuKi (2. divisioona)

Nooa Innanmaa, Pyry => KOOVEE (U20)

Daniil Hamunen, S-Kiekko => Virkiä (2. divisioona)
Janne Parkkali, S-Kiekko => Virkiä (2. divisioona)
 

The Rock

Jäsen
Viime kaudella Raahe-Kiekossa tehoillut Jarno Palola hyökkää ainakin toistaiseksi 2. divisioonassa pelaavan YJK:n sotisovassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös