Suomi-sarjan otteluseuranta 2022–2023

  • 65 826
  • 444

The Rock

Jäsen
Kapteeni käskee LeKiä tällä hetkellä vahvasti kohti välieriä, eli Jesse Hurme ja lukemat Raahessa vieraille jo 4-2.
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
JA LEKILLE JO 5-2!

Selimgerei 1+2 tänään
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Kyllähän se oli sitten jo siinä ja näinköhän sitä kuitenkin saataisiin toivomani Pirkanmaan paikallinen välieriin. Vaatinee toki JHT:n voittoa.
Finaalissa sitten. :) Ei vaan, peli kerrallaan jne.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ja LeKi voittaa 5-2 numeroin ja etenee näin välieriin otteluvoitoin 3-2! Kiitos tiukasta ja huikeasta sarjasta Raahe!
Kyllähän LeKi meni tästä sarjasta ihan ansaitusti jatkoon. Raahe-Kiekko jotenkin lamaantui sen Selimgerein tasoituksen jälkeen eikä saanut parasta virettä enää päälle. Sitten kolmannen erän alkuun kiekonmenetys omalla sinisellä ja välittömästi soi omissa. Tätä on jääkiekko joskus. Ensi kaudella sitten uusi yritys.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
JHT keksi miten Mäkistä vastaan saa maaleja - yksi mies ajaa Mäkisen syliin. Taisi olla jokainen maali nyt tuolla tavalla tehty.

Se yksi Haukkojen tilanne jatkoerässä heti Leipijärven ja JHT-pelaajan törmäyksen jälkeen olisi kiva nähdä paremmin, eli missä se kiekko oikein kävi, jos ei kerran maalissa.
 
Tietää Huntersille pitkiä pelimatkoja välierässä ja kotiedun menetystä JHT:n voitto.
 
Kova sarja oli JHT-Haukat. JHT meinasi pilata kauden kahden ensimmäisen pelin kurittomuuteen ja hölmöilyyn, mutta kahdessa viimeisessä pelissä se oli jäällä pelillisesti parempi. Haukkojen taistelulle täytyy nostaa hattua. Hieno seura ja järvenpääläisyleisökin taisi lopulta herätä lehtereille.

Tänään muuten Eetu Kukka 1+0 ja Jarno Palola 1+1. Kovat on kovia. :)
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Voi saateri oli hieno ottelu! Kaikki draaman kaaret nähtiin pelissä.

Tuomari työskentely lähellä kymppiä. Ei turhia, annettiin pelata ja mitä nyt 1 pääsylinteri voi nähdä, niin oikein meni.

Ainut mistä voi vähän ulista, oli linjatuomarin "virhe" JHT:n pitkästä kiekosta. Haukkojen pelaaja olisi kerennyt tähän milloin vain. Päätuomari Vares näyttikin aluksi keskelle, mutta muutti mielensä linjurien päätöksien mukaan. Alotus HT:n puolustuspäähän ja 3-3 tauluun.

Tässä kuumottikin jo ihan reilusti. Huikea sarja, Haukoille iso hatunnosto erittäin hyvästä vastuksesta. Tämä sarja olisi voinut mennä kummin päin vain. Erittäin pienet marginaalit ratkaisi tämän meille. Cama HT!!!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Zeic

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Olihan kyllä harvinaiset kovat ja jännittävät puolivälierät. Raahe-LeKi oli tasainen pari ja Haukat laittoi laittoi huikean sitkeästi kampoihin hiekkasärkkäläisille. Maalivahti Mäkinen on kyllä selkeästi kevätihmisiä. Voi kun olisi päässyt nämä kaikki jatkoon...

Huntersin ja Virkiän sarjan venähtäminen viidenteen peliin olisi ollut ansaittua. Pyry selvisi omasta urakastaan sitten helpommalla.

Junkkareilla rahaa palaa bussissa istumiseen. Ensin Haukat ja sitten Porvoo. Huntersilla sama homma. Ensin oli vastassa Virkiä ja nyt sitten vielä vähintään pari pidempää reissua tiedossa.
 

The Rock

Jäsen
Pyry aloittanut aikamoisella höökillä, sillä pelattu vasta vajaat kaksi minuuttia ja taululla jo isäntien 2-0-johtolukemat.
 

The Rock

Jäsen
Nokialla maalitalkoot Pyryn johdolla käynnissä. Tilanne jo 3-0, kun kolme minuuttia pelattu.

Kalajoella Hunters siirtynyt alivoimalla Markku Kitusen toimesta 0-1-vierasjohtoon.
 

The Rock

Jäsen
Pyry tekee selvää hakkelusta LeKistä. Tilanne jo 4-0 Nokian torstai-illassa ja vieraiden katseet lienee pikkuhiljaa kääntymässä kohti lauantaista kotiottelua...
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Joo, on tää Nokian Pyry vaan kova. Ei mahda mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös