Suomi-sarjan kevät- ja kesäkuulumiset 2004

  • 84 979
  • 326

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Re: Näin viedään Suomen kiekkoa eteenpäin

Viestin lähetti rystylämäri
Jos tämä kolmen lohkon suunnitelma todella tyrmättiin niin ensi kesänä voidaan nähdä vielä surullisempia kaatumisia. Nyt tilanteen olisi voinut vielä korjata...

Käsittääkseni mitään ei ole vielä tyrmätty vaan homma - siis joukkueet, lohkojako ja lohkojen määrä - on auki. Ihan mahdollista on, että ainakin Suomi-sarjan karsinnoissa rannalle jääneille seuroille tarjotaan sarjapaikkoja (kuten jo Haukiputaan Ahmojen kanssa tehtiin), jos täyttävät muuten liiton vaatimat kriteerit. Tämän viikon aikana pitäisi kuitenkin tulla jotakin päätöksiä.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Aamun Keskisuomalainen kertoo Diskoksen raunioille kohoavan D-Kiekko-nimisen seuran, joka anoo paikkaa kakkosdivisioonasta. Vielä ei ole selvää, hyväksytäänkö anomus vai aloitetaanko touhu joltakin alemmalta tasolta.

Saman jutun mukaan Diskoksella on velkaa yli 100 000 euroa. Kun sitä alunperin oli 150 000 euroa ja takaisinmaksusuunnitelma taisi olla viiden vuoden mittainen, voisi päätellä, ettei maksuaikataulussa olla pysytty.

D-Kiekko? Mitähän tästä nyt pitäisi ajatella?
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Viestin lähetti Viikate
Vielä ei ole selvää, hyväksytäänkö anomus vai aloitetaanko touhu joltakin alemmalta tasolta.

Rohkenenpa veikata, että ainakaan kakkosesta ei paikkaa tipu. Jääkiekkoliitto nimittäin tuskin katsoo hyvällä sitä, jos Diskoksen ideana on (?) kuopata tuosta vaan vanha seura, jättää sen velvoitteet hoitamatta ja yrittää jatkaa touhua uudella nimellä.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Viestin lähetti Bird
Rohkenenpa veikata, että ainakaan kakkosesta ei paikkaa tipu. Jääkiekkoliitto nimittäin tuskin katsoo hyvällä sitä, jos Diskoksen ideana on (?) kuopata tuosta vaan vanha seura, jättää sen velvoitteet hoitamatta ja yrittää jatkaa touhua uudella nimellä.

D-Kiekko ry:n johto tosin on ainakin puheenjohtajatasolla kohtuullisen eri väkeä kuin Diskos-93 ry:n, joten en olisi noin varma. Keskimaan aluejohtaja oli sitä mieltä, ettei D-Kiekkoa kannata kolmoseen laittaa; hehän eivät asiasta tietysti päätä, mutta ehkä alueen kommentillakin jokin merkitys on. Aiemmissa tapauksissahan konkurssi on sinänsä pudottanut yleensä yhden sarjaportaan, nyt ei vielä ole tiedossa onko konkurssi ratkaisu, vai mihin malliin päädytään. Todennäköisimmin siihen.
 
Heki tehnyt jatkosopimuksia

Puolustajat:
Miikka Tölli
Aki Nurminen
Anssi Silfver
Pekka Kopsa

Hyökkääjät:
Janne Sinkkonen
Aki Kaskinen
Jani Bäf
Petri Siitonen
Jani Tossavainen

Neuvotteluja viime kauden pelaajien sekä muutaman uuden pelaajan kanssa jatketaan kesän aikana.

lähde: heki.net
 
Ketterän tämän hetkinen sopimustilanne (24.5)

Puolustajat:
Jussi Hilpas (22v)
Jussi Lähde (21v)
Jari Partonen (20v)
Jani Keskinen (24v)
Mikko Rautio (21v)
Lauri Tenttula (21v)

Hyökkääjät:
Juha-Pekka Rinkinen (28v)
Ville Rinkinen (21v)
Iiro Tahvanainenn (22v)
Joonas Mälkiä (20v)
Jiri Montonen (20v)
Jarno Purhonen (23v)
Matti Tikka (18v)
Markus Tikka (20v)
Vesa Koppi (22v)

Ketterä solmi eilen ehkä tärkeimmän pelaajansa kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Siis J-P Rinkinen nähdään Ketterässä ensi kaudella! Saa nähdä miten miehen polvi on kuntoutunut leikkauksesta, joka piti hänet koko viime kauden poissa pelistä. Varsin hyvältä näyttää muutenkin Ketterän sopimustilanne tällä hetkellä! Ikärakenne näyttäisi, että tulevaisuuteen tähdätään, mutta joukkue on varsin kilpilukykyinen jo tulevalla kaudellakin. Sopimuksia hierotaan parhaillaan keskushyökkääjien Jarno Lempiäisen ja Markku Moision, sekä kesken viime kauden joukkueeseen siirtyneiden laitureiden Simo Liukan ja Jarno Siitosen kanssa. Ruotsissa viime kaudella pelannut hyökkävä puolustaja Mikko Hänninen on myös neuvotellut Ketterän kanssa sopimuksesta. Hänninen on ilmeisesti löytänyt tehtailta töitä ja on näin ollen varsin kiinnostunut pelipaikasta Ketterässä. Myös nuorien Kimmo "Teemun pikkuveli" Asikaisen ja Joonas Hämäläisen kanssa ollaan käyty alustavia neuvotteluja.

Ketterän kevään tapahtumat

Tulleet:
h Joonas Mälkiä (PePo)
p Jussi Lähde (SaiPa A)
p Jari Partonen (SaiPa A)
p Jani Keskinen (PePo)
val. Jouko Viljakainen (PePo)


Lopettaneet/muualle siirtyneet:
Alexander Soloviev (siirtyi juniorivalmentajaksi)
Teemu Asikainen (siirtyi juniorivalmentajaksi)
Tommi Karhu (jäi vähälle peliajalle)
Sven Bamert (palasi kotimaahansa)
Kimmo Maijanen (peliaika?)
Miikka Ijäs (hakee opiskelu paikkaa toiselta paikkakunnalta)

Ketterän surkuhupaisan viime kauden parhaimpiin hyökkääjiin kuulunut sveitsiläinen Sven Bamert palasi kotimaahansa ja hakee sieltä pelipaikkaa. Mikäli mieleistä joukkuetta alppimaasta ei löydy palaa Bamert Imatralle. Puolustaja Miikka Ijäksen kohtalo on täysin avoin. Ijäs on hakenut opiskelupaikkaa toiselta paikkakunnalta ja jos sen saa on Ketterä hänelle enää vain muisto. Muussa tapauksessa mies jatkanee täällä. Ijäs harjoittelee Ketterän mukana kuitenkin koko kesän.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Re: Ketterän tämän hetkinen sopimustilanne (24.5)

Viestin lähetti Son of the Beach Ketterä solmi eilen ehkä tärkeimmän pelaajansa kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Siis J-P Rinkinen nähdään Ketterässä ensi kaudella! Saa nähdä miten miehen polvi on kuntoutunut leikkauksesta, joka piti hänet koko viime kauden poissa pelistä.

Mitä minä olen pelejä nähnyt niin ehkäpä vielä tärkeämmän miehen, eli Antti Oren nimi puuttuu listoista, kaveri lienee kuitenkin yksi Suomi-sarjan parhaita maalivahteja ja piti Ketterää menneellä kaudella pelissä mukana useamman kerran. Saa nähdä onko miehellä vientiä muihin ilmansuuntiin.
 
Viestin lähetti Takapassi
Mitä minä olen pelejä nähnyt niin ehkäpä vielä tärkeämmän miehen, eli Antti Oren nimi puuttuu listoista, kaveri lienee kuitenkin yksi Suomi-sarjan parhaita maalivahteja ja piti Ketterää menneellä kaudella pelissä mukana useamman kerran. Saa nähdä onko miehellä vientiä muihin ilmansuuntiin.

Joo, kyllähän se niin oli, että Ore torjui yksinään Ketterälle monia pisteitä viime kauden Suomi-sarjassa. Itse kuitenkin pidän Rinkistä joukkueelle tärkeämpänä pelaajaana. Mahtavan pelipanoksensa lisäksi J-P:llä on suuri osuus joukkuehenkeen, onhan hän joukkueen kapteenikin (tai ainakin oli). Ore tosiaankin on vielä ilman sopimusta, mutta neuvottelut miehen ja Ketterän välillä ovat tietääkseni jo aika pitkällä. Kysyntää varmasti on ollut Mestis paikkakuntia myöten, mutta Ore on ollut halukas jatkamaan Ketterässä. Ja Ketterä on ollut enemmän kuin halukas pitämään Suomi-sarjan ehkäpä parhaan maalivahdin riveissään.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti theref
PePon sarjasta luopumisesta oli tänään juttua paikallisessa Vetelä-Saimaassa.

PePo jatkanee toimintaansa 3-divarissa ja keskittyy pääasiassa junioritoimintaan.

Paska homma Lappeenrannan sekä Etelä-Karjalan jääkiekolle.

Paska, mutta odotettu päätös. Taustoja tietämättömätkin tajusivat ennusmerkit kuluneen parin vuoden aikana kun jätkiä oli säännöllisesti liian vähän tai niitä järjestettiin ties minkälaisilla vuokrasopimuksilla. Tämän tason seuratoiminta on puhdasta talkootoimintaa ja tässä tapauksessa kävi se perinteisin. Vastuu oli loppuvaiheessa parin henkilön harteilla eikä sitä työmäärää "muun elämisen" ohessa kauaa jaksa kantaa. Syitä siihe miksi tähän tilanteeseen ajauduttiin en ala enempiä ruotimaan.
 

vihtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikaanit
Suomisarjan pohjoislohko

Näyttääpi vahvasti siltä, että pohjoislohkosta tulee todella torso sarja. Minä uskon, että SHT luopuu myös suomisarjasta joten siitä tulee siltä osin todellinen pohjoislohko.

Ihmettelen tavattomasti tätä jääkiekon ajamista pelkäksi Turku-Tampere-Helsinki touhuksi muutenkin. Mutt jääkiekkoa vaivaakin tällä hetkellä todellinen näivetystauti, mitä ei tule auttamaan syksyinen Ammattilais turnauskaan ja Suomen 7-8 sija.

Olisikohan pitänyt valita Suomen maajoukkueeseen vielä pari-kolme valmentajaa lisää. Kun kerran sellaisiin palkka kustannuksiin on vara tärvätä vaikka kuinka paljon Euroja. Ja välittää paskan marjat jostain Suomi-sarjasta niin kuin liitto nyt tekeekin. Meinasin, että me katsojatkin välittäisimme vähemmän mitä tällä sarjatasolla tapahtuu.

Diskokselle (D-kiekolle) toivotan menestystä 2-divarissa, Sille tasolle pitäisi Jyväskylästä löytyä halpojakin valmentajia, näin säästyy rahaa jääaikoihin, mitkä ovat kuulemma Jyväskylässä maan korkeinpia. Kiiitos kuuluu varmaankin kaupungin urheiluvastaisuudelle. Jokos se konserttitalo on tekeillään
J-kylässä.
 

Voittaja

Jäsen
Onko porukalla muuten tietoa, paljonko milläkin Suomi-Sarja paikkakunnalla jäämaksut ovat? Eli paljonko maksaa yksi vuoro(60-70min)?
 
Jäämaksut

Viestin lähetti Voittaja
Onko porukalla muuten tietoa, paljonko milläkin Suomi-Sarja paikkakunnalla jäämaksut ovat? Eli paljonko maksaa yksi vuoro(60-70min)?

Tampereella on kuulemma kolme eri maksuluokkaa jäämaksuissa

1. Yksityiset hallit 109€ / 60min
2. Kaupungin hallit mutta ei TaKitun tukemat 25€ / 60min
3. Takitun tukemat 7,60€ / 60min

Lisäksi on sitten erilliset ottelumaksut joita en tiedä mutta olen kuullut että takitun tukema hakametsästä on 70€ / ottelu, ilman tukea 250€ / ottelu.
Yksityisissä halleissa pelit menee tietysti käytetyn ajan mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Ei nuo Jyväskylän hinnat nyt mitään huippuja ole, 31 euroa tunti jyväskyläläisiltä seuroilta. Hinnasto löytyy täältä(sivu 7). Tuo 31 euroa on siis juniorit alle 19 v, muut Jkl:n seurat 64 euroa/tunti.

Yleensäkään jääkustannukset eivät seuran budjetissa ole ne olennaisimmat menoerät, joskin kulujahan nekin ovat. Näiden taakse vain on helppo mennä jos ei ole taloutta osattu hoitaa.
 
Viimeksi muokattu:

HC Hoki

Jäsen
Viestin lähetti Takapassi
Mitä minä olen pelejä nähnyt niin ehkäpä vielä tärkeämmän miehen, eli Antti Oren nimi puuttuu listoista, kaveri lienee kuitenkin yksi Suomi-sarjan parhaita maalivahteja ja piti Ketterää menneellä kaudella pelissä mukana useamman kerran. Saa nähdä onko miehellä vientiä muihin ilmansuuntiin.

Onko Ketterä neuvottelemassa Pepon veskari Vainikan kanssa?
Minusta mies olisi todellinen vahvistus joukkueelle.
 
Viimeksi muokattu:

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Voi helvatta! Ei hyvältä näytä.. Surkeasta surkeammaksi on Suomi-sarjan tila vajonnut. Legendaarisen Diskoksen poismeno sai aikaan kylmiä väreitä
R.I.P
 

Manageri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sunilan Sisu
Suomi-sarjaa

RAAVAT MIEHET SYÖ SALAATTIA JA NÄTIT TYTÖT JUO ......
Taas alkoi sama valitus suomi-sarjan lohkojen jaoista.Eiköhän kuitenkin säilytetä jokin jääkiekollinen taso tässäkin sarjassa,ja
jatketaan samaa vanhaa kahden lohkon sarjaa.Sitten kun joku
tietää miten 05-6 SM,MESTIS,S-SARJA,...pelataan.Tehdään sitten
tarvittavat lohko muutokset ym. säädöt.Kaikkien 05-6 pelaavien
joukkuiden olis hyvä tietää ennen sarjan04-05 loppua ENSI KAUDESTA? S-SARJAN JOUKKUE
JOKA MEINAA NOUSTA MESTIKSEEN ? EI TARVITSE KAI PELETA
2 DIVARIN METSUREITA VASTAA? VAI ONKO NE TASON MITTAUS
PELEJÄ? RISOJA PELAAJIA KAUDEN MITTAA TARPEEKSI MUUTENKIN

KARAVAANI KULKEE JA KOIRAT HAUKKUU. TEET MITÄ VAAN,
MENET VAIKKA RAVINTOLAAN RAHA RATKAISEE.

DISKOS VANHAT DIVARI VELAT.WARKIS KUINKA PALJON MAKSAA
JOUKKUE KUOPIOSTA.PEPO SEURAN ASIOIDEN HOITAMINEN?

PS. MITÄ MAKSAA? MAKSAA MITÄ MAKSAA,MAKSAA VAAN
 
Viimeksi muokattu:

tsembaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
makkaranmyyjät..yleensä
olenkohan kuulevani jonkinlaista
henkseleiden paukuttelua???
kyllähän asia on niin ,että jk-liitto suuressa viisaudessaan pari kautta sitten
päätti laajentaa s-sarjaa koska maakunnista oli sinne halukkuutta nousta.......sarjapalavereissa tuli kuitenkin aika monen kanta selville,että sarjasta tulee taloudellisesti erittäin
raskas jos laajennus menee läpi,matkakustannukset ym kulut
nousevat sille tasolle,mihin pienillä seuroilla ei olisi varaa.
tästä huolimatta laajennus tehtiin.....ja nyt voivat kaikki sitten ihailla sen tuloksia...
...ja empäusko,että seuraavan kauden jälkeenkään olisi kenelläkään syytä kehua hyvin mennyttäkautta(taloudellisesti)
ja mestis on s-sarjalaisille yhä kauempana...nousun kannalta
koska taso laskee s-sarjassa vuosi vuodelta...ja varsinkin,jos 2-divarista otetaan mukaan lisää joukkueita.
täytyy muistaa miten ylivoimainen oli viimekaudella hc-montreal
kuitenkin kyseessä on suurinpiirtein sama joukkue,mikä pelasi pari vuotta sitten kooveessa...ja oli s-sarjan keskikastia.


elikkä tämä on aika paradoksaali tilanne..

lisää porukoita--->sarja taso laskee,kuin lehmän häntä
2:den lohkon sarjana taso ei laske pelillisesti...mutta kilpajuoksu kuoleman eli rahojen loppumisen kanssa tulee taistelemaan useampi seura
 

Kerminen

Jäsen
Montreal ei ole entinen KOOVEE

"täytyy muistaa miten ylivoimainen oli viimekaudella hc-montreal
kuitenkin kyseessä on suurinpiirtein sama joukkue,mikä pelasi pari vuotta sitten kooveessa..."

Tätä ajatusta ovat jotkut naamat ennenkin koittaneet keskusteluissa viljellä. Haluaisin nyt kuitenkin korjata uskomuksen, että HC Montreal olisi joku entisistä KOOVEEn pelaajista koottu joukkue. Tämä ei pidä mitenkään paikkaansa! On totta, että joukkueessa on entisiä kooveen pelaajia, mutta yhtä lailla joukkueessa on monen muun joukkueen entisiä pelaajia. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että kyseinen joukkue (HCM) on niin uusi, ettei sillä on kertakaikkiaan ole vielä "omia" pelaajia, jotka olisivat joukkueessa vuosikausia takoneet. Toki asia ajan myötä muuttuu. Aivan yhtä ratkaisevassa roolissa Montrealin sarjanousun kannalta olivat entiset tamperelaisjoukkueiden juniori pelaajat, "muiden joukkueiden" pelaajat, kuin vanhat kooveelaisetkin.

Eli kerran vielä; Montreal ei ole entinen koovee.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Totuus on kuitenkin se että 10/22 viimekauden HCM:n pelaajista on parin vuoden takaisen Kooveen pelaajia. Jokainen voi tällä palstalla ilmaista oman mielipiteensä siitä onko HCM entinen Koovee vai ei - toivon myös että kaikki kirjoittajat osaavat kunnioittaa jokaisen omaa mielipidettä
 
Varoituksia

Ylläoleviin kirjoituksiin viitaten annetaan nimimerkeille Manageri ja tsembaaja varoitus heikosta kieliasusta. Molempia kirjoittajia kehotetaan tutustumaan sääntöjen 5 §:ään ja noudattamaan sitä.

Modetiimi
 

Kerminen

Jäsen
Tampereen HC Montreal

Viestin lähetti ktmike
Totuus on kuitenkin se että 10/22 viimekauden HCM:n pelaajista on parin vuoden takaisen Kooveen pelaajia. Jokainen voi tällä palstalla ilmaista oman mielipiteensä siitä onko HCM entinen Koovee vai ei - toivon myös että kaikki kirjoittajat osaavat kunnioittaa jokaisen omaa mielipidettä

Totta, kaikkien omaa mielipidettä pitää vähintäänkin kuunnella... Virallinen totuushan kuitenkin on, että HCM:n viimekauden pelaajia oli jokseenkin tuplamäärä tuohon ktmiken arvaamaan 22 pelaajaan.

Mielenkiintoinen ajatusleikki olisiki sellainen, että millainen tilanne olisi Tampereella tällä hetkellä, jos kooveella olisi Tampereella sellainen maine, että kaupungin omat (muualla) alasarjoja pelaavat pelaajat haluaisivat pelata kooveessa. Moisessa tilanteessahan Montreal voisi olla ainoastaan se kaveriporukka, joka aikansa kuluksi kävi rökittämässä muita kolmosdivariporukoita nokkiin mennen tullen. Nythän on kuitenkin käynyt niin, että HCM on mennyt nokkimaan reviirille, jonka koovee luuli Tampereella omistavansa kokonaan itse.

Mielestäni on rivien välistä luettavissa, että ktmike (ja muut fanaattiset kooveen kannattajat) odottaa hieman pelokkaana ensikauden paikallispelejä Tampereella, kun kooveen "yksinvaltiutta" kaupungin kolmantena joukkueena uhataan. On täysin ymmärrettävää, että silloin halutaan edes se pieni tahra aiheuttaa kilpailijan puseroon, jos se vain on mahdollista. Jos tämä Montrealin kutsuminen kooveeksi tuntuu hyvältä, niin toki niin saa ajatella, mutta ihan aikuisten oikeastihan kooveella ja HCM:lla ei ole yhtään mitään yhteistä. Paitsi, että molemmat joukkueet pelaavat ensi kaudella samassa sarjassa jääkiekkoa.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Uusi lohkojako päätetty!

Raahe-Kiekon sivulta bongattu yllättävä sarjaohjelma

01.06.2004 Suomisarja kolmeen alkulohkoon
SJL:n Kilpailuvaliokunta päätti eilisessä kokouksessaan Suomisarjan sarjajärjestelmästä. Sarja pelataan tulevalla kaudella kolmessa alkulohkossa, pohjoislohkossa pelaavat Ahmat, Et-Po-72, K-Oulu, PaKa, Raahe-K ja Roki-79. Joukkueet pelaavat nelinkertaisen alkusarjan, jonka jälkeen lohkoon liittyvät mukaan länsilohkon joukkueista Jeppis ja SHT. Nämä kahdeksan joukkuetta pelaavat vielä kaksinkertaisen sarjan, jossa huomioidaan myös alkusarjojen pisteet. Länsilohkon loput neljä joukkuetta muodostavat yhdessä itälohkon joukkueiden kanssa toisen jatkosarjan. Jatkosarjojen neljä parasta joukkuetta pelaavat pudotuspeleissä. Tarkempaa tietoa asiasta löytyy myöhemmin Jääkiekkoliiton sivuilta.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Lohkojako+Rokin kuulumiset

Lohkojaossa päädyttiin näköjään jonkinlaiseen kompromissiin alkuperäisen kahden lohkon järjestelmän ja useiden seurojen kannattaman kolmen lohkon idean välillä. Ensi kauden jälkeen voidaan vasta varmuudella sanoa onko muutos onnistunut, mutta toivottavasti uusi lohkojako tyydyttää sarjajärjestelmän muutosta vaatineita seuroja. Pohjoisten joukkueiden kannalta ensi kaudella matkakulut tulevat pienentymään, jos tavoitteena ei ole pyrkiä ylöspäin. Uuden järjestelmän kärsijöinä näyttäisi olevan ainakin Raahe-K ja Roki, jotka molemmat ovat panostamassa joukkueisiinsa eri tavalla kuin muut pohjoisen joukkueet. Jokaisesta järjestelmästä löytyy huonot puolet ja kaikkia ei tietenkään voi miellyttää, joten ensi kaudella mennään tällä systeemillä. Toivoa sopii, että Ahmat ja Et-Po eivät ainakaan heikentyisi ensi kaudeksi, koska täysin eri tasoisten joukkueiden ei tulisi pelata alkusarjassa vastakkain kuutta kertaa! Joukkueiden vahvuus mitataan kuitenkin vasta syksyn ensimmäisissä peleissä.

Rokin joukkue on seuran nettisivujen mukaan viimeisiä vahvistuksia vaille valmis. Sopimuspelaajia on 17 ja kolmen pelaajan sopimukset ovat käytännössä varmoja. Alla on Rokin sivuilta otettu lista:

Maalivahdit:

Tommi Kuru
(Kolarista - Oulun kautta Rovaniemelle)

Puolustajat:
Jarno Alanne
(Rokin kasvatti)

Juha-Matti Hänninen
(Rokin kasvatti)


Markus Korva
(Rokin kasvatti)


Jani Mikkola
(Sodankylästä Rovaniemelle kauan sitten)


Mikael Kylmämaa
(Kolarista -> etelän kautta Rovaniemelle)

Pekka Sipola
(opiskelee Rovaniemelle)

Marko Gröhn
(Rokin kasvatti)(allekirjoitetaan viikonloppuna)

Hyökkääjät:


Antti Erkinjuntti
UUSI (Rokin kasvatti) (viime kaudella Oulun Kärpät A ja B)

Matti Huhtamäki
(opiskelee Rovaniemellä)

Juho Joona
(Rokin kasvatti)

Tuomas Könönen
(Rokin kasvatti)

Jussi Nieminen
(opiskelee Rovaniemellä)

Ilari Sainio
(RoKin kasvatti)

Eero Vierola
(opiskelee Rovaniemellä)

Teemu Lahti
(opiskelee Rovaniemellä)

Juha Laajanen
(RoKin kasvatti)

Ville Vuorela
(RoKin kasvatti)

Jukka Tolonen
(RoKin kasvatti)

Jan Heikkilä
Sodankylästä --> pelasi RoKissa 2001-03)
(Koulupaikan siirto varmistunee ensi viikolla)


Mikael Kojo on palaamassa Australian kiekkosarjasta takaisin Rokia vahvistamaan syksyllä.

Näiden miesten lisäksi Roki on vahvistumassa 4-5 pelaajalla, joiden kohtalo selviää heinäkuun lopulla, kun opiskelupaikat selviävät. Hyvältä näyttää.......
 

ale

Jäsen
Re: Uusi lohkojako päätetty!

Onko kenelläkään vielä tietoa ketä muita länsilohkoon SHT:n ja Jeppiksen lisäksi kuuluu. Jos lohkot on kuuden joukkueen lohkoja niin mitenkä Tamperelaiset jaetaan. Ajattelin vain, että länteen sht, jeppis, vg-62, vt-ht, lluja ja kuudentena koovee / montreal.
Lohkoihin ilmeisesti sama määrä joukkueita, jos alkusarjan pisteet jää voimaan ?? Osaako kukaan valaista ?
 
HC Montreal pelannee idässä, koska muuten molemmat nousijat olisivat samassa lohkossa.
Todennäköiset lohkojaot ovat:
Itä: Ahmat Hyv, HeKi, Ketterä, HC Montreal, SaPKo ja Titaanit.
Länsi: Jeppis, KooVee, Luja, SHT, VG-62 ja VT-HT.
Pohjoinen: Ahmat Hau, Etpo, K-Oulu, PaKa, Raahe-K ja RoKi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös