Suomi-sarjan Etelä-lohko kaudella 2003–2004

  • 83 418
  • 372

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Viimekautisen SaPKo-kapteenin Jarno Tiilikaisen avaus tuntuu onnistuneen: Huimat 3+4 tehot. Mielelläni lukisin paikallaolleiden kommentit pelistä, taisi PaKan ykköskentällä olla täysosumapeli.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jokipojat - Ketterä 6-0

Saanen sitten kunnian kirjoittaa ensimmäisen otteluraportin tähän ketjuun. :) Eli tässä, koitetaas nyt vaihteeksi tällaisella tyylillä:

Lähtöasetelma: Vastakkain kenties koko Suomi-sarjan pelaajamateriaaliltaan paras joukkue ja etelälohkon keskikastiin povattu Imatran Ketterä. Jokipojat ei ollut hävinnyt yhtään yhdeksästä harjoitusottelustaan, voitto muun muassa Ketterästä 8-0. Ketterältä puuttui neljä miestä puolustuksesta.

Pelin kuva: Avauserää lukuun ottamatta kotijoukkueen täysin selvää hallintaa. Jokipojat pyrki pelaamaan ja pitämään kiekkoa, Ketterä lähinnä vain rikkomaan. Itse asiassa imatralaisten kahvaaminen oli suoraan sanottuna jokseenkin karseaa katsottavaa. Erityisesti Jokipoikien pienikokoista ykkösentteriä Mikko Kinnusta hakattiin ja koukittiin aivan surutta.

Ottelun ratkaisu: Jokipojat oli yksinkertaisesti selvästi vastustajaansa parempi, vaikkei taatusti vielä parastaan esittänytkään. Joukkue iski tasaiseen tahtiin maaleja kaksi per erä. Jokaisessa erässä yksi maali tuli ylivoimalla ja toinen tasakentällisin. Osa osumista oli taidokkaampia, osa enemmänkin tahtomaaleja. Jokipoikien ykkösketju Mikko Vanninen (1+2) - Mikko Kinnunen (1+3) - Sami Puruskainen (2+1) oli hyvällä pelipäällä ja iski tarvittavat häkit.

Maalivahtipeli: Molempien joukkueiden maalivahtipeli toimi hyvin. Jokipoikien maalilla Marko Mäkkeli torjui kaikki 17 Ketterän laukausta, joukossa myös useampi ihan todellinen maalitilanne. Ketterän veräjällä Antti Ore antautui kuusi kertaa, mutta otti myös tukun hyviä koppeja, torjuntoja hänellä yhteensä 31.

Erikoista: Päätuomari Tommi Laitinen vihelsi yhteensä 92 minuuttia rangaistuksia (Jokipojat 26 min, Ketterä 66 min). Ketterä keräsi vieläpä peräti 13 kakkosta - tosin ikävällä pelityylillään jäähysuman aika pitkälti ansaitsivatkin.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
VT-HT - HeKi 5-5 pelistä kertoo Itä-Häme mm. että

Vermuntilalta oli poissa profiilipakit Sami Lehtinen ja Jussi Saarenheimo leikkaustensa jäljiltä. Maalivahti Matias Valavuo taasen oli saanut juuri ennen sarjan alkua sopimuksen Ruotsiin, joten lainaksi oli jouduttu ottamaan Lukon A-junnuveska Antti Honkaheimo. VT-HT teki kolme maaleistaan 5-3 ylivoimalla. Kotijoukkueen Mika Julkusen kenttä oli kuulemma hyvässä vedossa.
Vermuntilan koutsi kertoo samassa lehdenläpyskässä seuraavaa:
- Piste oli hyvä. Kuten mä tuossa jo joukkueelle sanoin, periksi ei kannata missään vaiheessa antaa. Hieno taistelu, Pönkkä kehui.
- Isompia kiusattiin. Heinolaa on veikattu sarjan kolmen parhaan joukkoon, ja meitä on veikattu jopa viimeiseksi, joten kyllä tämä antaa itseluottamusta ja tästä on mukava jatkaa, hän sanoi

Kyllä itseäni sapettaa tuo pisteen menetys VT:lle... Luulisi Hekin tällä kaudella jo oppivan pelaamaan vieraissakin. Vaikka tosin ei kukaan pisteitä länsirannikolta ilmaiseksi saa
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
VT-HT - HeKi ottelun tilastot ja raportti löytyy myös osoitteesta www.vermuntilantempo.fi

Kyllähän kotijoukkueella oli ihan saumat voittoonkin ilman pieniä huolimattomuus virheitä kolmannen erän alussa.
 
Tempo jatkaa hyviä otteitaan Suomi-Sarjassa, eilen kaatui KOO-VEE Tampereella lukemin 3-4.
Tempo johtaa tällä hetkellä sarjaa, mutta sillä on KOO-VEEn kanssa yksi ottelu muita joukkueita enemmän.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
VT-HT

Tulipa eilen vierailtua hallilla; KOO-VEE - VT-HT pelissä. Yllätyin pelin hyvähköstä tasosta. Vai lieneekö syy se, että edellinen livenä katsomani peli oli Tappara-Lukko :). KOO-VEE osin sössi lopussa mahdollisuutensa jäähyihin (joita näin tamperelaisena voisi hieman laittaa tuomarinkin piikkiin...). Mutta hyvin pelasivat raumalaiset. Katselin tuossa ketjun alussa olleita veikkauksia sarjan lopputilanteesta. Jos VT-HT ja KOO-VEE ovat sarjan lopussa hännillä, on sarjan taso todella kova.

Niin ja töissä tienasin sitten janojuomaa tietämällä prikulleen VT-HT:n oikean nimen ja kotihallin sijainnin :) Aamulehtihän nimitti tänään joukkuetta "nimihirviöjoukkueeksi". Onhan se Vermuntilan Tempo Hockey Team pitkä, mutta on niitä hirvittävämpiäkin nähty ja kuultu - ylemmissäkin sarjoissa.
 

vihtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikaanit
Suomisarjan ottelut

HeKi -VG-62
Titaanit -Jokipojat
Ketterä -SapKo
PePo HC-WarKis
Diskos -PaKa
K-Oulu -RoKi-79

Toivottavasti jokaisesta ottelusta saataisiin tänne pieni otteluselostus ja/tai kommentointi. Sekään ei haittaa vaikka tulee useampikin juttu aina ottelua kohti, sehän on vaan parempi. Tulisi ottelu käsitellyksi useammalta taholta.

Joukolla tietysti seuraamaan otteluita. Toivon kovia vääntöjä mutta ei kahvaamista sitä näkee jo televisiosta ihan riittämiin kun liigan ja Mestiksen joukkuee pelaavat.
 
Heki-VG-62

Heki lähtee otteluun hieman varamiehisenä sillä runkohyökkääjät Vuorinen ja Kaskinen ovat vielä pelikiellossa tämän ottelun. Muuten joukkue kasassa kauden kotiavaukseen, jossa vastaan luistelee nousiajoukkue VG-62, joka esitti avaus kierroksella vakuuttavia otteita. Etenkin Tuomas Ellilä oli pelipäällä.
 
Jes...Ketterä voitti Savonlinnan pässit 4-1.Itse en kyseistä peliä päässyt seuraamaan,muuta kuin Jääkiekkoliiton tulospalvelun välityksellä.Kokoonpanosta bongasin suureksi yllätyksekseni paluumuuttaja Hännisen.Hännisenhän piti lähteä pelaamaan Ranskan liiga tai Ruotsin divaria,mutta mies näköjään jäi tänne(odotellaan varmistusta asiasta).Toivon jonkun pelissä olleen laittavan tänne raporttia.

Maali:

Ville Rinkinen 1-0 (Vesa Koppi)
Sami Suomalainen 1-1 (Riku Turtiainen)
Jarno Lempiäinen 2-1 (Mikko Hänninen)
Tero Roiha 3-1 AV
Vesa Koppi 4-1 (Tero Roiha) TM
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Titaanit-Jokpipojat

Titaanit - Jokipojat 2-5
(0-2,1-0,1-3) 60.00

1. erä


01.48 Juhana Repo 0-1 (Arttu Käyhkö,Jani Lahtinen) YV

04.00 Juhana Repo 0-2 (Mikko Kinnunen,Miika Haapala)




2. erä


38.05 Mikko Horto 1-2 (Harri Niemi)




3. erä


42.10 Mikko Vanninen 1-3 AV

43.43 Sami Puruskainen 1-4 (Jarkko Immonen,Miika Haapala) YV

56.44 Jyri Paavola 2-4

58.39 Miika Haapala 2-5 (Sami Puruskainen) YV

Peli oli hirveää räpeltämistä molemmilla joukkueilla. Todella rikkonaista peliä, mikä johtui suurin osin paskasta tuomarista (sinkkonen). Vihelti joka tilanteesta jäähyn, ja heitti titaanien ykköspakin, Raine Räisäsen ulos aivan peli alussa. JOKP pelajja kaatui maahan, peli jatkuu noin 30s, peli poikki, neuvottelu linjurin kanssa ja Raine ulos!! Käsittämätötä!!
Tasaísta surffailua molemmilta joukkeilta. Peli ratkesi 3. erän
alussa tehtyyn JOKP:n av-maaliin. Käsittämätön poikittaissyöttö Simo Rouviselta hyökköyssiniseltä ja siitä Vanninen läpi ja verkko heiluu!! Se siitä...
 

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
Titaanit - Jokipojat 2 - 5

No joo, ei tohon vili16 selostukseen ole paljon vastaanväittämistä. Valopilkkuja oli kotiporukassa tosi vähän, Horton Mikko, Viipurin Antti ja Pylväläisen Tomi pelasivat ihan OK.
No Niemen Hatehan oli taas mukana niin hyvässä (maalisyöttö ja kovaa taistelua) ja pahassa (kolme melko tyhmää jäähyä). Sitten on luku sinänsä nämä ns.vahvistukset Levänen ja Paavola. Siis jos on ylijäämä pelaaja jostain saman sarjatason porukasta ei sitä voi oikein vahvistukseksi kutsua. OK pelimiehiä mutta that's it! Todellinen yllätys on minulle ollut jo harjoituspeleistä asti paluumuuttaja Jani Tura. Pura-Tura on muuttunut käsittämättömästi purkukiekkoja roiskineesta peruspakista kohtuulliseksi pelaavaksi pakiksi, ja se on todellinen ihme!
Kaiken kaikkiaan kuitenkin, Titaaneilla nahkea alku ja pahoin pelkään ettei se helpommaksi muutu.
 

theref

Jäsen
Re: Titaanit-Jokpipojat

Viestin lähetti Vili#16
Peli oli hirveää räpeltämistä molemmilla joukkueilla. Todella rikkonaista peliä, mikä johtui suurin osin paskasta tuomarista (sinkkonen). Vihelti joka tilanteesta jäähyn, ja heitti titaanien ykköspakin, Raine Räisäsen ulos aivan peli alussa. JOKP pelajja kaatui maahan, peli jatkuu noin 30s, peli poikki, neuvottelu linjurin kanssa ja Raine ulos!! Käsittämätötä!!

Näitkö mitä tilanteessa tapahtui sille Jokipoikien pelaajalle?

Tietänet kaiketi, että jos päätuomari ei näe tilannetta, hänen tulee odottaa kunnes tulee sopiva katko, ja kysyä linjatuomareilta näkivätkö he? Jos linjatuomarit ovat nähneet ison rangaistuksen arvoisen rikkeen, he kertovat sen ja päätuomari passittaa rikkoneen pelaajan suihkuun.

Eli toistan vielä, näitkö mitä Jokipoikien pelaajalla tapahtui?
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Diskos-PaKa 4-3

Näin saatiin kausi vihdoin avatuksi myös Jyväskylässä. Ottelu oli varsin heikkotasoinen, mutta erittäin jännittävä. Dise kiri PaKan johdon kiinni kolmannessa erässä, ja heti jatkoajan ensimmäisessä vaihdossa maalipyssy Lauri Selänne laukoi komean voittomaalin.

Diskos oli ottelun alussa tosi huono, ja PaKa vei ensimmäistä erää: torjunnat 17-8. Liekö kauden avaus hermostuttanut kotijoukkuetta? PaKan ainoan maalin nosti hirveästä maalinedushässäkästä legendaarinen Igor Tuljakov.

Toisessa erässä Diskos pääsi peliin kiinni, mutta päästi ensin PaKan kahden maalin johtoon. Taas tehtiin maali aivan Vähäsalon nenän alta, ja taas asialla oli Tuljakov. Diskoksen puolustuksella oli koko ottelun ajan vaikeuksia purkukiekoissa ja maalinedustan siivoamisessa.

Kolmas maalikin syntyi maalinedusruuhkasta, tällä kertaa kuitenkin toiseen päähän. Näkyvässä roolissa pelannut tahtohyökkääjä Teemu Lavia sai kunnian tehdä Diskoksen kauden ensimmäisen maalin hirveän hässäkän jälkeen.

Kolmas erä oli sitten kotijoukkueen selkeää hallintaa. Tasoituksen iski Markkanen ylivoimalla aivan maalin kulmalta. PaKan vastahyökkäykset olivat kuitenkin läpi erän melko vaarallisia, ja yksi sellainen johti pyöritykseen, jonka päätteeksi Tuomas Mikkonen laukoi kiekon ranteella yläpesään. Onneksi Diskos tasoitti nopeasti, kun a-junnuista nostettu voimahyökkääjä Aleksi Heikkinen laittoi Tomi Räisäsen laukauksen paluukiekon maaliin.

Diskoksen kiekollinen peli oli edelleen huonoa, vaikka parannusta harjoitusotteluihin nähden olikin havaittavissa. Syötöt olivat huonoja ja viipyivät liian kauan. Purkukiekoissa oli valtavasti huolimattomuutta. Onneksi toisessa ja kolmannessa erässä löytyi liikettä ja voimaa sen verran, että PaKa pystyttiin kaatamaan. Parhaiten diskoslaisista onnistuivat Vähäsalo, Muotka, Hiltunen ja Lauri Selänne.

PaKan tähdet olivat ensimmäisessä erässä vaarallisia, mutta sen jälkeen Tiilikainen ja Tauriainen putosivat kuvasta. Tuljakov sen sijaan oli vauhdissa alusta loppuun asti. Maalivahti Raunio oli hyvä, ja puolustus nimettömyyteensä nähden yllättävän tiivis. Tosin kolmannessa erässä Diskoksen terävöitynyt karvaus sai PaKa-pakit tekemään kiekollisena tukun pahoja virheitä.

Tuomarina oli taas kerran Jarkko Kosonen, joka ei ollut niin huono kuin harjoitusotteluissa, mutta johon kuusamolaiset tulistuivat välillä kovastikin. Siinä mielessä ymmärrettävää, että sarjanousijoina he eivät varmaankaan osanneet varautua Jarkon kohtaamiseen... Sydämistynein oli Tero Määttä, joka yritti mailalla hajottaa jäähyaition seinää. So, so, poikaa. Hallia sentään ylläpidetään veronmaksajien rahoilla.
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Suuri kiitos "Viikatteelle" kattavasta raportista. Hieno homma, että Diskos aloitti kautensa voitolla. Peliesityksessä on ilmeisesti kuitenkin vielä rutkasti parannettavaa. Tärkeintä on kuitenkin, että kaksi pistettä jäivät Jyväskylään. Miten paljon yleisöä oli vaivautunut paikalle? Itse kauhistelin lippujen hintoja (6 euroa), joten en peliin lähtenyt.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Viikatteen raporttiin ei ole paljonkaan lisättävää, joten laitanpa vaan linkin jonka takaa löytyy muutama (huonolaatuinen) kuva Diskos-PaKa - ottelusta. Sen ehkä voisi mainita, että Suomi-Sarjan taso ainakin tämän avauspelin perusteella oli huomattavasti kovempi kuin viime kaudella. Ehkäpä vastakkain olikin kaksi tulevaa lohkon kärkijoukkuetta?

http://www.kolumbus.fi/tjdoupe/dise.html
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Yleisöä Diskos-PaKa keräsi liiton sivujen mukaan 213 henkeä. Normaali katsojaluku viime kaudella oli muistaakseni noin 150, joten ihan mukava lukema siihen nähden.

Lippujen hinta oli tosiaan noussut. Viime vuonna taisi olla 5/3 euroa, nyt 6/4. Käsittääkseni tuo ei Suomi-sarja-tasolla ole kuitenkaan erityisen kova hinta. Vai onko? Kertokaas, tietäjät, paljonko muilla paikkakunnilla maksaa tämän "vauhtia ja hauskoja tilanteita" -kiekon katseleminen.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Viestin lähetti Viikate
Lippujen hinta oli tosiaan noussut. Viime vuonna taisi olla 5/3 euroa, nyt 6/4. Käsittääkseni tuo ei Suomi-sarja-tasolla ole kuitenkaan erityisen kova hinta. Vai onko? Kertokaas, tietäjät, paljonko muilla paikkakunnilla maksaa tämän "vauhtia ja hauskoja tilanteita" -kiekon katseleminen.

Joensuussa maksaa kanssa 6/4 (aikuiset/eläkeläiset, opiskelijat yms.), viime kaudella oli 5/3,5. Oikeastaan varsin edullista, kun vertaa muutaman muun paikallisen palloiluseuran hinnoitteluun.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
SaPKo:n matsien liput

SaPKo:n kotimatsien liput ovat: aikuiset 6 €, lapset, opiskelijat, eläkeläiset 4 € ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.
 
Suosikkijoukkue
<B>Vermuntilan Tempo</B>
Vaaralliset tilanteet maksavat Vermuntilassa 5/3 ja jos haluaa jokaisessa pelissä käydä jännittämässä, kausikortti maksaa kokonaiset 60€. Satun itse myymään kausikortteja, että jos kiinnostaa, niin ottakaahan yhteyttä.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eipä ole hinnalla pilattu. Täytyy tulla katsomaan jokunen peli. Missä se halli siellä Vermuntilassa muuten on, miten olisi pienen ajo-ohjeen laita?
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Viestin lähetti Kotkafani
Eipä ole hinnalla pilattu. Täytyy tulla katsomaan jokunen peli. Missä se halli siellä Vermuntilassa muuten on, miten olisi pienen ajo-ohjeen laita?

Käännyt siitä "isosta", Rauman puoleisesta Vermuntilan liittymästä Ukista tullessasi oikealle, siis siitä keltaisen rakennuksen kohdalta, jossa joskus oli joku kyläkauppa. Sitten vaan ajelet vajaan kilometrin verran eteenpäin ja tiirailet, että missä vaiheessa vasemmalla alkaa pilkistellä punainen iso rakennus. Ei oikein voi ajaa harhaan. Samassa pihassa on myös paikallinen koulu.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Titaanit-Jokpipojat

[Eli toistan vielä, näitkö mitä Jokipoikien pelaajalla tapahtui? [/B][/QUOTE]


Täyty kyllä myöntää, ett ä en nähnyt tilannetta, mutta ei nähnyt puusilmäkään, ja tuskin linjurikaan. Pakko oli vain jokin ratkaisu tehdä kun mies makasi tuskissaan jäällä. Niin tai näin, kohtuuttomalta se tuntui, tietysti näin titaanilasien läpi katsottuna. =)
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
HeKi - -VG-62 3-2 (1-0,1-1,1-1)

Valitettavasti erinäisistä syistä en ehtinyt peliin ajoissa vaan toisen erän alkuminuuteille. Ensimmäinen erä oli kuulemma ollut erittäinkin tasaista.
Naantalilaiset pelasivat todella fyysistä peliä ja miksei pelaisi kun katsoo VG:n pelaajalistaa. Hyökkäysarsenaalista löytyy ainakin 6 goljattia (2-3 metriä) ja pakistosta 3 lisää ynnä muut muuten vaan pitkät ja lihavat. Taidossa Vegat hävisi selvästi Hekille mutta fyysinen peli häritsi pahasti kotijoukkuetta pahasti. Ei kyllä Heki parastaan esittänyt. Peli oli melko hermostunutta ja jännittynyttä. Muumilaaksoporukan tokan erän alkuun tekemän tasoituksen jälkeen peli alkoi pyöriä vierasjoukkueen päädyssä. VG:n ukkoja lensi tuhka tiheään jäähyaitioon ja olikos se nyt sitten neljäs peräkkäinen jäähy kun Arto Roimola syötti kulmasta takaviistoon maalin kulmalle josta Nurmisen Aki lättäsi platan komeasti kalaverkkoihin. Kolmas erä jatkui edelleen Heinolan hallinnassa. 46.09 pelattu, peli vieraiden päädyssä ja pillimies Tuomas Pöyhösen tassu ylhäällä VG:n jäähyn merkiksi. Joka tuli ehkä hieman heppoisin perustein.. Tästäkös vegaani Markus Töykkälä kimmastui ja rupesi hyppimään tasajalkaa kiinnittäen kaikkien kolmen tuomarin mielenkiinnon. Hekin Petri Pyhäjärvi huomasi tilaisuuden tulleen ja humautti (nyrkillä?) VG:n maalivahdin kumoon. Tästä vierailijat yllättäen kuumenivat mutta väkivaltaisuuksilta vältyttiin. 46.58 Pekka Heinonen tällää ylivoimalla 3-1 ja peli näyttää selvältä. Vaan eipä aikaakaan kun Hekin puolustus lepsuilee päästäen Matias Barckin maalintekoon. Loppupelin Heki sitten pelailikin varman päälle ja viimeminuutit purki hallitusti kiekkoa ränniin. Hyvä että pisteitä ropisi kehnollakin pelillä.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
SaPko - Titaanit

SaPKo - Titaanit 2-6
(1-3,0-2,1-1)

1. erä

02.23 Tuomo Litmanen 1-0 (Lauri Heinonen,Jussi-Pekka Leinonen) YV

03.21 Marko Levänen 1-1 (Jyri Paavola,Raine Räisänen) AV

07.51 Antti Viipuri 1-2 (Mikko Kiviranta)

13.19 Mikko Kiviranta 1-3 (Kimmo Paakki)

Rangaistukset

01.27 Titaanit Mikko Horto Mailasta kiinnipitäminen 2 min

01.45 Titaanit Simo Rouvinen Koukkaaminen 2 min

14.17 SaPKo Anssi Kostiainen Kiinnipitäminen 2 min

16.18 SaPKo Mika Kilpeläinen Poikittainen maila 2 min

17.53 Titaanit Pasi Eväkoski Estäminen 2 min

2. erä


26.54 Marko Levänen 1-4 (Niko Niemi,Tero Pylväläinen)

39.20 Jyri Paavola 1-5 (Raine Räisänen) YV

Rangaistukset

20.06 SaPKo Sami Suomalainen Ryntäys 2 min

20.06 Titaanit Jyri Paavola Koukkaaminen 2 min

30.54 Titaanit Jukka Siira Estäminen 2 min

33.05 Titaanit Tomi Pylväläinen Poikittainen maila 2 min

37.27 SaPKo Mika Kilpeläinen Korkea maila 2 min

39.14 SaPKo Anssi Kostiainen Koukkaaminen 2 min


3. erä

50.19 Mika Kilpeläinen 2-5 (Tuomo Litmanen,Antti Tirkkonen) YV

58.57 Niko Niemi 2-6 (Tomi Pylväläinen) TM


WAU!!
En olisi ihan eilisen jokipojat pelin jälkeen uskonut, että Titaanit voittaa yhden Suomisarjan suosikin 2-6!!
Toivottavasti saadaan sieltä Savonlinnan suunnalta raporttia.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hyvä Titaanit! enpä muista milloin Titaanit olisi Sapkon vieraissa näin murskalukemin voittanut. Uudet äijät paavola ja Levänen hyvässä tikissä. Kolmas tappio olisikin ollut jo aika paha.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös