Suomi-sarja 2013–2014

  • 678 903
  • 1 251

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

Dragan

Jäsen
Raahe-Kiekko julkisti ensimmäiset sopimuspelaajat:

Max Hakala
Konsta Puutio
Teemu Vääräkoski

Linkit vievät Eliteprospectsiin.

Lisää sopimusuutisia odotettavissa huomenna.

Kyseessä eivät toki olleet ensimmäiset sopimukset, vaan aiemmin jatkonsa seurassa varmistaneet:

- Mikko Taari
- Wille Krekilä
- Joni Suominen
- Joonatan Tuikkanen
- Ville Kuorilehto

Nuoria lahjakkaita pelaajia sekä parhaan pelimiehen iässä oleva Suominen jolla on alla nappikausi. Surkuhupaisaa tuo Raahe-Kiekon tiedotus, varsinkin Facebook sivut ovat kaaottisen oloiset ja kaikki kirjoitukset ovat huitaista vasemmalla kädellä, sisältäen asia- ja kielivirheitä toistuvasti.

Millainen on Bewe TuusKin tilanne? Sopimus on tiedoitettu olevan vain Inkilällä, Dionilla, Sainomaalla, Mäntylällä sekä Suomalaisella. Näistä viimeksi mainittu on esiintynyt ainakin Lempäälässä sekä Kouvolassa HCK:n mukana.

Onko varmoja tulijoita? Lasse Malo ainakin ilmeisesti jatkaa puolustuspäässä. Antti Suomisen jatko olisi tärkeä, toivottavasti nimensä sopimuksiin kirjoittavat myös Reko Riihinen ja Juho Perttilä. Maalille Vantaalla pelannut Toni Tammi olisi kelpo kassari tähän sarjaan.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Surkuhupaisaa tuo Raahe-Kiekon tiedotus, varsinkin Facebook sivut ovat kaaottisen oloiset ja kaikki kirjoitukset ovat huitaista vasemmalla kädellä, sisältäen asia- ja kielivirheitä toistuvasti.

Seurataan siellä sentään Jatkoajan keskustelupalstaa:

Raahe-Kiekon facebook-sivut kirjoitti:
Draganille tiedoksi. Sinunlaisellesi ammattilaiselle on aina tilaa organisaatiossamme. Tervetuloa!

Jottei ihan turhuudeksi mene, niin uskallan väittää Raahe-Kiekolle vaikeaa sarjaa samoin syin kuin kaikki muutkin. Joukkueen kasaamiseen liian lyhyt aika ja runko rakentuu pitkälti nuorien ja miesten tasolla kokemattomien pelaajien varaan. Mielelläänhän sitä olisi väärässä ja toivoo että sarjan musta hevonen tulisi jostain täysin puskista.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tulin juuri koneelle. Liigakarsinnat jäävät keväällä pois ja Mestiksen voittaja voi hakea liigalisenssiä seuraavalle kaudelle. Onko jollakin tietoa nouseeko Suomi-sarjan voittaja Mestikseen vai kuinka tätä touhua jatketaan?
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tulin juuri koneelle. Liigakarsinnat jäävät keväällä pois ja Mestiksen voittaja voi hakea liigalisenssiä seuraavalle kaudelle. Onko jollakin tietoa nouseeko Suomi-sarjan voittaja Mestikseen vai kuinka tätä touhua jatketaan?

Ensi kauden karsinnat pelataan seuraavasti:

1. kierros

11.- SS 2.

12.- SS 1.

2. kierros (oletus että Mestis joukkueet voittavat otteluparinsa)

11.-12. (voittaja säilyy)

Ottelusarjat ovat paras viidestä ja kotietu Mestisjoukkueella.
 

Dragan

Jäsen
Seurataan siellä sentään Jatkoajan keskustelupalstaa:

Positiivista että joku taustaorganisaatiosta osaa myös lukea, kirjoittaminen taitaa olla niin ja näin.

S-Kiekolla näyttäisi olevan jalkeilla pätevä hyökkäyskalusto. Osaavassa valmennuksesa esimerkiksi Elosesta saa vielä rutkasti enemmän potentiaalia ulos kuin männä kaudella.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Taitaa olla S-Kiekolla helposti kovin hyökkäyskalusto tässä sarjassa. Löytyyköhän edes lapista pysäyttäjää $€inäjo€n vyörylle kohti mestiskarsintoja.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kyllähän kilpavarustelussa tilanne näyttäisi siltä, että Seinäjoki ja PYRY ovat vahvistuneet ja heitä voi olla vaikeaa kenenkään pysäyttää. Sarjan hallitseva mestari RoKi onnistui säilyttämään hyökkäyskalustonsa samantasoisena (mm. kaksi ensimmäistä tehokenttää jatkavat), mutta puolustus on kysymysmerkki. Valmennus sen sijaan on nimivahva, kun liigajoukkueidenkin peräsimestä tuttu Hirvonen saatiin yrittämään uutta nousua uralleen ja seuralle Lappiin. Eli en laskisi Rokiakaan kokonaan ulos kärkipäästä ennen kuin pelejä on pelattu. Tarkoitus olisi ymmärtääkseni varata pelimerkkejä tammikuulle, jotta voidaan vahvistaa jotakin osasttoa, mikäli tarvetta on. Toki sarjaan kykenevät seurat ovat useimmat kovassa iskussa. Tiukka sarja, jossa varmuudella PYRY on kova, samoin KeuPa, jos vaan joukkueen saa kasaan. Seinäjoki voi yltää Sport lainoineen vaikka sarjan voittoon, mutta yhtään peliä ei ole vielä pelattu.
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
HC Satakunta on jotenkin saanut talouspuolen asiat kuntoon (varmuus 75%), ja on aloittamassa kautta ensi viikolla. Rinki on vielä helvetin pieni mutta ans kattoo minkälaisen rungon saavat kasaan.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko kuitannut HCS:n velat. Pelaavat siis ensi kaudella, saa nähdä minkä tasoisen jengin saa enää kasaan.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei ainakaan kaikkia velkoja, ehkä akuuteimmat, jotta uusi kausi saadaan käyntiin. Velkaa on kuitenkin vielä rutkasti.

Nyt taasen kuului juttua, ettei Lukko ole kuitannut, eikä ole kuittaamassakaan senttiäkään.

Tainnut olla jotain Huhtamaan omia höpinöitä.
 

Janecky78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nyt taasen kuului juttua, ettei Lukko ole kuitannut, eikä ole kuittaamassakaan senttiäkään.

Tainnut olla jotain Huhtamaan omia höpinöitä.

Minkä vitun takia Lukko maksaisi noin toimimattomasta yhden miehen organisaation velkoja? Ei nekään nyt voi noin idiootteja olla?
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Voimasuhteet

Valtakunnallisen Suomi-Sarjan avaus lähestyy ja ajattelin tylsyyksissäni tehdä pientä hahmottelua voimasuhteista ja lähtökohdista:

Ennakkosuosikki:
Hermes
Hienoa huomata että Kokkolassa on vaikeimmat ajat selätetty ja uusi sivu on käännetty. Ailahdellut harjoituspeleissä mutta siitä ei kannata liian suuria johtopäätöksiä vetää. Joukkueeseen on panostettu ja materiaali on SS-tasolle kova. Omissa papereissani suurin ennakkosuosikki, joskaan ei selkeällä erolla.

Haastajat:
S-Kiekko
Myös Seinäjoella on hyvin pullat uunissa. Selkeästi vahvistunut viime kaudesta. Mutta suuri vaihtuvuus voi myös kääntyä joukkuetta vastaan. Uskon kuitenkin että lakeuksilta kajahtaa ja S-kiekko tappelee tosissaan kärkisijoista.

RoKi
Hyökkäysmateriaali säilynyt lähes ennallaan ja tuon materiaalin pitäisi riittää. Huumosen paluun myötä yksi suuri kysymysmerkki poistui mutta yksi jäi. Nimittäin puolustus ei ole sillä tasolla millä tosissaan tapellaan isoista asioista keväällä. Mielenkiintoista nähdä miten Petteri Hirvosen juonet purevat kauden edetessä. Etuna joukkue joka on tottunut matkustamaan.

Pyry
Nostanut profiiliaan viime kausina hienosti ja uskon saman jatkuvan. Rovaniemellä vieraillessaan ollut aina hyvä joukkue, puolustaa tiukasti ja iskee vastaan vaarallisesti.

Keskikasti:
KooVee
Ketterä
TuusKi

Peräpää:
JHT
KeuPa (epävarmat lähtökohdat, voi nousta ylemmäs)
Red Ducks
HyDo
HC Satakunta (saako edes joukkuetta kasaan)
FPS

Väärässä sarjassa:
Raahe-K (yksinkertaisesti riittämätön materiaali)

Saas nähdä osuuko tämä "lotto" kohdilleen. Toki listaus on tehty melkoisella "mutu-tuntumalla" mutta niinhän ne aina. Herneitä ei tarvi kenenkään vetää näistä nenään.
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Omaa näkemystä sarjan joukkueista.

Ennakkosuosikki
PYRY (Viime kauden loistavat otteet ja joukkue on vain vahvistunut. Pakka kasassa jo hyvissä ajoin.)

Haastajat
RoKi (Alkukaudesta tökkii, parantaa kevättä kohti.)
S-Kiekko (Vahvistunut kovin, loistava valmentaja.)
Hermes (Kokkolassa lyöty kovat piippuun, vaihtuvuus ollut suuri)
TuusKi (Pääkkärin pelaajamassa takaa laadukkaan joukkueen.)

Keskikasti
KooVee ( Totutusti tulee aiheuttaamaan Haka 2:ssa harmaita hiuksia joka joukkueelle)
FPS ( Perinteinen kiekkopitäjä, kotonaan kova.)
Oilers ( Jukurimiehet käypäläisinä saattaa rasittaa joukkuehenkeä)
KeuPa

Alempi keskikasti
JHT ( Takuuvarma suorittaja.)
Ketterä ( Ei mitään hajua, mutu tuntumalla.)
Red Ducs
Satakunta ( pelaako sitten ollenkaan...)

Jumbo
Raahe (Olisi todellakin ollut parempi jäädä saavutetulle sarjatasolle ( 2. Div). 2 div. Joukkueet pyyhkineet pöytää harkkapeleissä)
 
Viimeksi muokattu:

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Vähän kyllä ihmettelen tätä yleistä PYRYn nostamista noin ylös. Harjoitusottelut toki ovat vain harjoitusotteluja, mutta ei PYRY ainakaan Bewe TuusKia vastaan ole esittänyt niissä mitään ihmeellistä. Ensin Hyrylässä selkeä tappio 1-5, eilen sitten kotikentällä tasapeli 4-4. Luulisi "kärkijoukkueen" hoitavan lähinnä keskikastiin veikatun TuusKin helposti, harjoituspeleissäkin.

TuusKia on tietty ollut hankala oikein veikata mihinkään, kun joukkueen kokoonpanosta ei ole vieläkään tiedotettu paljon mitään.
 

Khagan

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT, Ässät ja Pekka Rinne
Koska aina on mukava veikata, vaikkei oikein mitään tietäisikään:

Kärjen kahinoitsijat:

S-Kiekko nousee Khaganin arviossa ykköseksi. Fyysinen isokokoinen jengi, joka pelaa tosi kovaa (ehkä liiankin kovaa välillä). Myöskään taitopuolesta menestys ei jää kiinni.

RoKi on kovin haastaja. Onhan se jo monena vuotena nähty, etteivät lappalaiset anna pisteitä helposti kenellekään... edes kolmen pelin viikonloppuina. Kuulopuheiden mukaan heikko pakkikalusto voi tuottaa ongelmia, mutta sarjan kovin maalivahti varmasti korjaa paljon.

Hermes on panostanut kovasti, mutta on kärkikastin suurin kysymysmerkki Khaganille. Panostuksen on havaittu hyvin usein purevan Kokkolaa omaan kankkuun, sillä muukalaislegioonalla ei ole samanlaista oman pitäjän kunnian puolustamishalua kuin paikallisilla. Alku ja valmentajan kyky motivoida ratkaisee paljon.

Keskikastin vakaat suorittajat:

TuusKin sijainti pääkaupunkiseudun kupeessa tuo joukkueelle vahvan pelaajamateriaalin. Voi nousta jopa kärkikahinoihin, mikäli pelaajiston pyöröovipyöritys jätetään menneisyyden muistoksi.

KooVee on Tampereen RoKi. Joukkue vuosi toisensa perään ollut kärjessä, niin varmasti myös tänä vuonna.

PYRYn viimekauden tulos oli seurausta yllättävän hyvästä alusta. Voittavan joukkueen oli helppo voittaa. Viimekauden sakissa tasavahvat neljä kenttää. Puheiden mukaan joukkue on vain vahvistunut viimekaudesta. Näin ollen keskikasti lienee joukkueen paikka.

FPS:n nykytilanteesta juuri mitään tietämättä, viimekausi oli Forssalaisille pettymys. Pikainen vilkaisu Forssan ketjuun paljastaa monen viimekauden pelimiehen palanneen ruotuun, varmasti halukkaana muuttamaan viimekauden pettymyksen tämän kauden iloksi.

Toisinaan voittoja napsivat:

JHT:n porukka on vahvistunut viime kaudesta parilla kovalla hyökkäyspään nimellä. Puolustus on tasavahva, joskin hieman ohut. Valmentajan vaikutus pakistoon tulee olemaan suuri. Suurin kysymysmerkki löytyy tolppien välistä. JHT:lla on vain yksi potentiaalisesti Suomi-sarja tasoinen maalivahti, eikä tämäkään ole harjoituspeleissä vakuuttanut. Mikäli tämä heikkous saadaan tavalla tai toisella tilkittyä, JHT:lla on täydet mahdollisuudet myös keskikastiin.

Red Ducks pelaa kovaa ja rajoilla. Joukkueessa ei eilisen perusteella mitään ihmeentekijöitä, muttei myöskään heikkoja lenkkejä. Jalkeilla köyhän miehen PYRY köyhän miehen Huumosella.

Jumbotilaa välttelevät:

Ketterä on Khaganille kysymysmerkki. Näin ollen laitan perälle, mutta alla olevia kovemmalla mahdollisuudella napsimaan satunnaisia voittoja.

KeuPa tuskin tulee olemaan viime vuosien vireessä ilman Rautakorpea ja Jyväskyläläisiä, vaikka joukkueen ja valmennuksen saisikin kasaan.

HC Satakunta tuskin pelaa tällä kaudella. Yksi, anteeksi vain, ruma ja sieluton farmiksi tähtäävä yhdistelmäjoukkue katoaa kiekkokartalta ja se on ainoastaan hyvä asia.

Raahen ainoat pisteet tällä kaudella tulevat kotivoitosta JHT:stä. Valitettavan todennäköiseltä vaikuttaa rakkaan paikallisvastustajan katastrofikausi.
 

Puernu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Keupa on sittenkin luopunut sarjapaikasta. Seuran hallitus on tämän päätöksen tehnyt taloudellisiin syihin vedoten. Pelaajia ja valmennus olisi ollut, mutta rahaa ilmeisesti puuttui. Eilen vielä usko oli luja siihen että lupa tulee, mutta hallitus päätti toisin
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Nyt tuli virallinen tiedoitus siitä että KeuPa luopuu Suomi-sarjapaikastaan. Linkki uutiseen: Suur-Keuruu

KeuPa HT.n edustuksen Facebook sivulta totuus pelaajien suusta:

Totuus KeuPa HT:n edustusjoukkueesta

Sunnuntaina 8.9.2013 klo 19.11 paikallislehti Suur-Keuruu julkaisi suru-uutisen: KeuPa HT:n edustusjoukkue, lippulaiva, Suomi-sarjan mestari ja kaksinkertainen Mestiskarsija on luopunut sarjasta taloudellisiin syihin vedoten hallituksen yksimielisellä päätöksellä. Kyseistä päätöstä lykättiin ja lykättiin viikkokausia ja nyt viikko ennen sarjan alkua tuli tieto, joka yllätti totaalisesti niin pelaajat, valmentajat kuin fanitkin. Oliko tämä Keuruulainen jääkiekko nyt tässä? Seuraavaksi kerromme mitä kaikkea tämä episodi sitten lopulta piti sisällään.

Noin kuukausi takaperin edusjoukkueelta puuttui pelaajat, valmentajat sekä yhteistyökumppanit. Useiden vanhojen pelaajien siirtyminen muihin seuroihin, lopettamiset ja muuten epävarmat elämäntilanteet aiheuttivat kysymyksen: ”Oliko KeuPan Suomi-Sarja kiekkoilu tässä?” Tässä vaiheessa juuri virkaan valittu, uusi toiminnanjohtaja tarttui tuumasta toimeen ja alkoi kasata joukkuetta palikoilla, joita ei juurikaan ollut. Mukaan saatiin lopulta erilaisten vääntöjen kautta muutama vanha pelaaja, joiden varaan pystyi jo kunnon joukkuetta rakentamaan. Yhtäkkiä kasassa olikin noin 15 kenttäpelaajan joukkio kun ensimmäiset jääharjoitukset starttasivat elokuun puolessa välissä.

Tässä vaiheessa joukkue ei näyttänyt vielä Suomi-Sarjaan kuuluvalta jääkiekkojoukkueelta, sillä maalivahteja oli vain yksi ja valmentajatkin loistivat poissaoloillaan. Kului viikko, kului kaksi. Vihdoin lisäuutisia: toinenkin maalivahti oli saatu lähtemään hommaan mukaan, vielä kun jostain saataisiin muutama kenttäpelaaja lisää ja se kirottu valmentaja. Kaikki pelaajat alkoivat levittää sanaa lisäpelaajien tarpeista. Ei aikaakaan kun kasassa oli noin 20 innokkaan pelaajan nimilista, joka piti sisällään myös 3 maalivahtia. Tässä vaiheessa sarjan alkuun aikaa oli enää kaksi viikkoa ja edelleenkin laivan kapteeni puuttui. Kuka ottaa vastuulleen kantaakseen tämän uudistuneen KeuPan edustusjoukkueen?

Hallitus teki tässä vaiheessa oman välipäätöksensä: lappu edustusjoukkueen luukulle ja junioritoimintaa kuntoon. Jäätreenien jälkeen tämä ratkaisu ilmoitettiin 15 pelaajan ryhmälle. Pelaajien kasvoille tuli epätoivo: ”Näinkö tässä nyt lopulta kävi, ei voi olla totta!?” KeuPan edelliskauden päävalmentaja yhdessä pelaajien innoittamana ilmoittivat välittömästi halukkuutensa hommata valmentaja ja muutama kova kokenut pelaaja hinnalla millä hyvänsä. Hallitus myöntyi ja lisäaikaa annettiin. Kaikki tarttuivat toimesta tuumaan, sillä sarjan alkuun ei ollut enää kauaa aikaa. Ehdokkaita alkoi sataa ovista ja ikkunoista, mutta lopullista soihdunkantajaa ei tuntunut löytyvän koko Suomesta. Epätoivo kasvoi, mutta KeuPan pelaajat, toiminnanjohtaja ja ex-valmentaja eivät antaneet periksi. Oli hallituksen päätöksen aika. Lisäaikaa annettiin jälleen tiistaista sunnuntaihin. Selvillä piti olla budjetti, pelaajat ja valmentaja tai muuten leikki loppuu ennen kuin se alkaakaan.

Viikon viimeisessä harjoituksessa perjantaina oli vihdoin iloisten uutisten aika. Uskottava valmennusryhmä on saatu kasattua kokeneen valmentajan + 3 pelaajavalmentajan yhdistelmänä. Lisäksi muutama kokenut ja tasokas pelimies ilmoitti tulostaan KeuPaan muiden pelaajien houkuttelemina. Kasassa oli vihdoin ja viimeinen 20 kenttäpelaajaa, 3 maalivahtia ja uskottava valmennusryhmä. Useiden tuntien uurastus oli viimein tuottanut tulosta. Ei muuta kun viikossa kuviot kuntoon ja Red Ducksien kaatoon! Pelaajat lähtivät intoa ja tyytyväisyyttä puhkuen viikonlopun viettoon.

Lopulta sunnuntai 8.9.2013 oli KeuPan edustukselle tuomionpäivä. KeuPa on luopunut Suomi-Sarjasta. Pelaajille ei ilmoitettu asiasta vaan moni heistä kuuli luopumisesta puskaradiosta. Kukaan ei uskonut asiaa. Lopulta vahvistus tuli paikallislehti Suur-Keuruusta. Mitäs nyt sitten? Mihin 20 kenttäpelaajaa ja 3 maalivahtia työnnetään kun sarjat alkavat viikon kuluttua?

Pelaajat soittelivat ristiin rastiin ja ihmettelivät mitä viikonlopun aikana on tapahtunut. Lopulta vastausta saatiin: Budjetti ei ole kasassa, KeuPa HT luopuu Suomi-Sarja paikasta. Hallitus perusti päätöksensä ennen muuta taloudellisiin näkökohtiin ja juniorikiekkoilun edistämiseen. Kysymys kuuluu: Ketä ne juniorit nyt seuraavat ja mihin he tähtäävät kun ei ole edusjoukkuetta? Jos kyseessä todellakin on taloudellinen seikka, summa joka jäi budjetista uupumaan, ei voi olla tähtitieteellinen. Siihenkin saatiin vastaus: Kyse on 10 000 eurosta. Luopua nyt Suomi-Sarjasta 10 000 euron tähden!? Paikka, jonka puolesta kolme vuotta sitten taisteltiin ja joka lopulta pelaamalla saatiin. KeuPa pelasi itsensä kahdessa vuodessa Suomen 30 parhaan joukkueen joukkoon ja sensaatiomaisesti voitti Suomi-Sarjan mestaruuden ensimmäisellä kaudella. Joukkue, joka pelasi kahdesti peräkkäin Mestiskarsinnoissa, luopuu paikasta 10 000 euron tähden. Nyt me pelaajat annamme pallon Keskisuomalaisille yrityksille, yksityisille ihmisille ja sijoittajille. Toivomme, että paikka Suomi-Sarjassa ei jäisi uupumaan näin pienistä asioista.

Tukea, nyt jos koskaan kaivaten

KeuPan edustusjoukkueen pelaajat
 
Viimeksi muokattu:

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Pakko ihmetellä tuota Keuruun touhua jos 10t oli tosiaan se ratkaiseva tekijä. Jos taustalla olisi ollut oikeasti halua jatkaa toimintaa, tuon olisi kerännyt vaikka hattu kourassa joukkueen toimintaan vaikuttavilta tahoilta. Jos tosiaan oltiin valmiita antamaan lisäaikaa joukkueen ja valmennuksen kokoamiseksi, homman jättäminen kesken tuollaisen summan takia kuulostaa naurettavalta. Helvetti, tuo olisi ollut kasassa jos joukkue valmentajineen olisi maksanut tai jättänyt korvauksia nostamatta 50 euron edestä per henkilö kuukaudessa.

Hieman tässä tulee mieleen se, että tietyt tahot eivät enää tahtoneet olla mukana touhussa, jonka avulla olisi ollut mahdollisuus nousta näivettyvään Mestikseen. Jos sarja tosiaan suljetaan kunnolla, olisi se melkoinen kuluerä kaikkine oheistoimineen. Harva taho on valmis uhraamaan yksityishenkilön näkökulmasta suurehkoja summia toimintaan, joka saavuttaisi tavoitteensa tuohon ryhmään noustessa.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Sen verran myöhään luopui KeuPa sarjapaikastaan, että toivottavasti sakko on tuntuva. Tuo 10 000 euroa voisi olla aika sopiva.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös