Suomi-sarja 2010–2011

  • 152 184
  • 310

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Luvian porukasta sen verran, että kuulin jo kesällä eräältä Porilaiselta kiekkonikkarlta, että sekä Ässät, että Lukko olisivat ottamassa avosylin vastaan "farmijoukkueen", jonne voisi tarvittaessa lykätä ylijäämä- ja loukkaantumisista toipuvia miehiä. Nyt äijiä joudutaan repimään edestakaisin toiselta puoleta suomea, joka ei luonnollisestikaan ole halpaa saati fyysisesti järkevää.

Onhan se hienoa, että Eurajoen maalaiskylä saa seurattavakseen suhteellisen tasokasta kiekkoa. Mieluusti sitä itsekin istuisi mestispelissä, kun tuntuvat nuo liigapelit olevan usein niin ennelta arvattavaa tavaraa.. Huono puoli tässä Luvian mahdollisessa nousussa olisi ilmiö, mikä valtaa edelleen maan toiseksi korkeinta sarjatasoa. Puhutaan siis tästä fuckin farmipelleilystä, joka ei ainakaan allekirjoittanutta miellytä.

Anyway, en usko edelleenkään, että Luvia on tällä kaudella mestiskarsinnoissa. Kokeneet joukkueet tulevat puhkomaan Eurajoen porukan puolustusta useaan otteeseen, mikäli "vanhat" merkit pitävät paikkansa. Jos edellämainitut liigan "verenluovuttajat" haluavat kovasti jossakin välissä auttaa Luviaa nousemaan ja ohjaavat jollakin tapaa pelaajia ja varoja Eurajoen jääkaappiin, niin ei se nousu lainkaan mahdotonta ole. Onhan sinne mestikseen noustu jos jonkinlaisella kokoonpanolla.. ;D

Tähän loppuun pitää vielä asetella ennakkosuosikin viittaa Imatran suuntaan, vaikka Väre sieltä poistuikin. :D Se joukkue, joka hakee pisteet Ketterän kotiluolasta, on vahvoilla tulevassa sarjassa. Sieltä haetut pisteet ovat muutenkin todennäköisesti loppumetreillä ratkaisevassa asemassa, kun tarkastellaan kolmen parhaan seuran nimiä.
 

Tuamas

Jäsen
Mentos jo mainitsikin tuon Lukon kiinnostuksen. Nähtäväksi jää saavatko kenties apuja Lukolta. Mestis joukkueen sijainti Eurajoella olisi Lukon kannalta kuitenkin mitä ihanteellisin. Tunnetusti Lukolla noita ylimääräisiä pelureita kuitenkin riittää :).

Ovat jo saaneet Lukon A:sta jonkinmoista vahvistusta ja rahallista tukea tuli Eurajoen halliremontin muodossa Contineolta.

Saa nähdä siirtyykö esim. siirtorajan kynnyksellä "oikeita" pelimiehiä Luvian rosteriin Lukosta, jotta Mestis-nousu voisi olla realistinen tavoite.

Hyvin Huhtamaa on hommat tähän saakka hoitanut, Luvialta ei järkevää toimintaympäristöä löytynyt, niin siirryttiin järkevämpään paikkaan.

Voi tulla Luvian halliyhtiölläkin mukavat oltavat, kun Patajunnuareena valmistuu, jossa pidetään jää käytännössä ympäri vuoden ja HC Luvia siirtyi pois.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Ovat jo saaneet Lukon A:sta jonkinmoista vahvistusta ja rahallista tukea tuli Eurajoen halliremontin muodossa Contineolta.
Paljonhan tuo Contineo on lähialueen seuroja tukenut(mm. kassarinvermeitä lahjoitellut), joten ihan ymmärrettävää että tähänkin on osallistunut.

Tuo nimi-/kotipaikkakysymys on siinä mielessä oleellinen, jos seura jatkossa mielletään täysin Eurajokelaiseksi, niin TVO aivan varmasti sponsoroimassa avokätisesti joukkuetta.
 

Tuamas

Jäsen
Paljonhan tuo Contineo on lähialueen seuroja tukenut(mm. kassarinvermeitä lahjoitellut), joten ihan ymmärrettävää että tähänkin on osallistunut.

Tuo nimi-/kotipaikkakysymys on siinä mielessä oleellinen, jos seura jatkossa mielletään täysin Eurajokelaiseksi, niin TVO aivan varmasti sponsoroimassa avokätisesti joukkuetta.

Tässä taisi taata lainan jolla halliyhtiö sai rahoitettua remontoidun osuuden ja pystyi täten vuokraamaan tilat asevelihintaan HC Luvialle.

Eiköhän nimikin vaihdu ensi kauteen mennessä kun saavat visioitua homman kuosiin, nyt paikkakunnanvaihdos tuli sen verran pyytämättä ja yllättäen ettei siihen oikein voitu käsittääkseni varautua.

Eurajoen Atomit vois olla aika jees.
 

Vähämäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko ja Tappara futiksessa Totteham ja Leeds
S-Kiekko Suomi-sarjaan haastajana

S-Kiekko lähtee viikonloppuna alkavaan Suomi-sarjaan siitä mihin alkulohkonsa päätti. Joukkueen tämän kauden tavoite oli säilyttää paikkansa Suomi-sarjassa. Nyt kun tämä tavoite on jo plakkarissa, voidaan hyvin lähteä haastajana joka peliin.

Toivottavasti joukkueeseen kohdistunut mielenkiinto yleisön silmissä jatkuu vähintään samanlaisena. Alkulohkon kotipelien katsojakeskiarvo nousi sadalla silmäparilla ja vieraspelien vastaava kasvu oli 200 silmäparia.

Vieraaksi tulee joukkueita, joita ei Seinäjoella ole aiemmin nähty.
Valmentaja Hossi blogissaan http://www.s-kiekko.com/edustus_valmentaja_bloki.html ja joukkueen manageri Jukka Mäntykivi http://www.s-kiekko.com/jutunjuurta.html ovat kuvanneet joukkueen tilaa ennen sarjan alkua.

Mihin sarjan nuorimman joukkueen kyvyt riittävät selviää sarjan päätyttyä.
Menestystä koko porukalle!
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
VG "parantamaan viimevuotista sijoitustaan"

Viimeviikkoinen "Rannari", eli Raision-Naantalin paikallisläpyskä Rannikkoseutu tarjoili varovaisen optimistisen pikku ennakkojutun siivittämään VG:tä Suomi-sarjaan. Joukkueen tavoite SS:ssä oli kuulemma lähteä parantamaan viimevuotista viidettä sijaansa, mikä merkitsisi jopa liigakarsintavaaralle altistumista, kun parhaat kolme valitaan mukaan;).

Siinähän sitä riittäisikin spektaakkelia, jos Kuparivuorella ensi vuonna nähtäisiin VG-SaiPa tai jotain muuta vastaavaa;) Mutta vakavammin puhuen, tuo taisi olla enempi retoriikkaa? Sinänsähän VG:llä olisi mahtava sauma juuri nyt voittaa uusia kiinnostuneita puolelleen, kun sekä Tepsi että TuTo pelaavat huonoa kautta. Voi kun Turun Sanomatkin edes joskus seuran suostuisi hetkeksi huomaamaan...

Itse olisin tyytyväinen noin sijoihin 5-6, koska onhan sarjan joukkuemääräkin viime vuodesta kasvanut. Luulisin, että ainakin Ketterä ja TuusKi löytyvät sarjataulukosta kolmen joukosta enkä oikeastaan yhtään usko Huntersien enkä Pingviinien mahdollisuuksiin, mutta nämä loput 8 voivat olla aika tasaista populaatiota. Pohjoislohkostakaan kun ei hirveästi ole ennakkouhoa tänä vuonna kantautunut.

Suru-uutinenkin lehtijuttuun mahtui: yksi VG:n kovimmista 2000-luvun hyökkääjistä Ville Aaltonen on olkapäävammansa takia joutunut "jättämään kaukalot", minkä sanamuotoilun tulkitsen kovasti lopulliseksi:(. Eipä alkusarjassakaan ehtinyt syntyä kuin 3+6, mikä kieli kyllä jostain. Kiitoksia monivuotisesta hienosta Kuparivuoren urasta Villelle!

Alkusarjan lohkossa 2 tuli kuitenkin pistepörssissä VG:lle 4 ensimmäistä sijaa viidestä: asialla minusta yllättävästi ex-Raahen mies V Poukkula, the grand old man H Kymäläinen ja uudemman polven taiturit O:t Savolainen ja Lehtonen. Kun vielä Kangasniemi saisi vahvoja kutejaan maalitolppien väliin, niin eiköhän maaleja SS:ssäkin synny!

Puolustus ja maalivahtipeli ovat sitten enempi kysymysmerkkejä ainakin perinteisesti, mutta talvi vastaa sitten kaikkeen. Wasströmillä pitäisi ainakin olla jo rutiinia tolppien välissä.

Taisto siis alkakoon, tänään Kuparivuorella klo 17.30. KooVee, perinteinen avausvastustaja, jonka VG on usein SS:ssä voittanut. Tänä vuonna tuli kuitenkin alkulohkossa köniin kahdesti, joten illan ennakkonäkymät ovat kovin arvaamattomat.
 

spurger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Pistetäämpä veikkausta Suomi-sarjan sijoituksista:

Suomi-sarjan mestaruuden tulee tänä vuonna viemään HCK, perässä seuraavat Tuuski ja ketterä.

Kolmen joukkoon pääsystä taistelevat myös Jht ja Hermes, mutta ilman ennakkosuosikkien kompurointia en usko niiden yltävän mestiskarsintaan. Keskiryhmän muodostavat Koovee, Luvia ja roki. Muut joukkueet taistelevat sitten jäännössijoista. Sarjataulukko voisi näyttää maalikuussa vaikka tältä:

1. HCK
2. KJT tuuski
3. Ketterä
4. JHT
5. Hermes
6. Koovee
7. VG
8. HC luvia
9. Roki
10. Hunters
11. S-kiekko
12. Pingviinit

Tämä oli sitten pikainen heitto sijoituksista, mutta luulen tosiaan että nyt on HCK:n kausi
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Juu, voihan siinä noinkin käydä kuten Spurger esitti...

Piti vielä aamuiseen lisäämäni unohtunut uusi VG:n hyökkääjä Matti Virtanen - ei tosiaan turhan mieleenjäävä nimi!! Mistä lie kaveri tullut, mutta pistepörssin kärkeen pääsi heti.
 
Kovin on tasainen tuleva sarja kun etelän joukkueista kolme on kärkipäässä ja neljäs lohkosta mukaan päässyt Hunters sijoitettu edellisessä arvauksessa häntäpäähän. Huntersin peli parani karsintasarjan loppua kohden eikä nuo kolme muuta jatkoon mennyttä niin paljon parempia olleet. Tosin nämä muut ovat jossakin määrin vahvistaneet alkusarjan jälkeen rosteriaan. Mutta mielenkiintoinen sarja tulossa, täysin tuntemattomia joukkueita mukana. Tänään illalla ollaan jo hieman viisaampia siinä, missä mennään. Kaikki vaan eri puolilla Suomea hallille kannustamaan omiaan. Jokainen lantti on tarpeen mukana oleville joukkueille, sarja on kyllä todella kallis vetää läpi.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Hyvä ettei kukaan ole vielä ehtinyt täällä kuittailla täysin älyttömästä aamuisesta kirjoitusmokastani (pitäisi näköjään ensin herätä, sitten kirjoittaa).

Eiväthän VG ja liigakarsinta sovi samaan lauseeseen, po. toki mestiskarsinta, jossa vastassa voisi olla vaikkapa TuTo...!

No joo...
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Se on hyvinkin todennäköistä, että kolme ensimmäistä sijaa menee HCK:lle, Ketterälle ja TuusKi:lle. Sen jälkeen onkin vaikea ennustaa tulevia sijoituksia, sillä niin tasaväkisiltä nämä muut joukkueet vaikuttavat etukäteen. Jos vanhat merkit pitävät edelleen paikkansa, niin sarjasta löytyy 1-2 "pisteautomaattia", jotka tekevät kuitenkin muutamia kärjen taistoon vaikuttavia pisteryöstöjä, mikä onkin homman "suola!"

Luvialla(kin) ollaan vielä kilpavarustelussa mukana. Länsi-suomi -lehti kertoo, että seura on saanut houkuteltua mukaansa Aleksi Sillanpään, tämän isokokoisen pelimiehen, joka muistaakseni valittiin muutama vuosi sitten TuTo:ssa pelatessaan Mestiksen pudotuspelien tärkeimmäksi pelaajaksi.

Roki sai Tuunalan Kimmon tilalle Oulusta Erkilän Hannun, mutta rinki on edelleen niin kapea, että on pienoinen ihme, kun Roki selvitti itsensä näinkin pitkälle. Tätä faktaa vasten voin hyvin "yhtyä" spurger:n listaan, jossa Roki on sijoitettu lopputaulukoss sijalle 9.
 

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Piti vielä aamuiseen lisäämäni unohtunut uusi VG:n hyökkääjä Matti Virtanen - ei tosiaan turhan mieleenjäävä nimi!! Mistä lie kaveri tullut, mutta pistepörssin kärkeen pääsi heti.

Kyllähän Matti on ihan Turkulaisia alunperinkin. Pelannut ainakin Tutossa ja Vg:ssä. Viime vuoden vietti Seinäjoella S-Kiekossa. Pelasi jo oikein hyvin täälläkin, mutta paha jalkavamma katkaisi kauden Tammikuussa.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Veikkausta

1. Hc Luvia - kova joukkue ja lukko haluaa farmijoukkueen mestikseeen
2. KJT tuuski - valmennus ja osaaminen hyvää tasoa, onko haluja nousta?
3. HCK - materiaali on hyvä, mutta pysyykö kannettu vesi kaivossa?
4. Koovee - puolustusmateriaali ei kerta kaikkiaan riitä.
5. Hermes - Hyvä porukka, mutta ei vielä mestistasoa
6. JHT - Kotona voittaa kaikki, vieraissa vaikeaa, ei haluja nousta.
7. VG - Luisteleva ja pelaava joukkue, hienoa peliä, materiaali ei kuitenkaan riitä
8. Roki - Kotona kaatuu kaikki, vieraspeleihin vaikea saada edes 3 ketjua
9. Hunters - Hyvä valmennus, hyvä henki, voi nousta paljonkin korkeammalle
10. Ketterä. Väreen lähtö oli liikaa, farmihomma sekottaa, erittäin iso kysymerkki
11. S-kiekko - Nuori porukka, suomi sarja jo saavutus sinänsä
12. Pingviinit - ex-kooveen pelaajat lämmittelee
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Ja tähän järjestykseen.

Huh huh, tänään se sitten tosiaan käynnistyy. On sitä jo odotettu!! Mielestäni ehdottomasti tämän hetken mielenkiintoisin sarja käynnistyy.

Nooh sen pidemmittä pulinoitta veikkaukseen, joka voisi näyttää tältä.

Ketterä
JHT
Hermes
Roki
Tuuski
HCK
Koovee
S-kiekko
Luvia
Vg-62
Pingviinit
Hunters

Voi olla vähän väriä näissä meikäläisen laseissa... tämmönen kutina kuitenkin nyt.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Näin hieman jo etukäteen arvelin, että Luvia makselee vielä oppirahoja pelatessaan suomisarjaa. Hunters on takonut jo 3-7 lukemat kahdessa ensimmäisessä erässä. Luvian materiaali ei ole varsinkaan peräpäästä niin leveä, että sillä voitaisiin taistella paikasta mestiskarsintoihin. Nyt viimeistään se selviää mm. niille satakunnan kavereille, jotka ovat lehtienkin palstoilla viljelleet sana Mestis.. :D

Hunters voi olla sen sijaan vahva ja saattaa kyetä hyvinkin taistella loppuun saakka sijoituksista 1-4!
 
Viimeksi muokattu:
Hunters-Luvia 9-6

Nyt on sarja korkattu ja HC Luvia nähty. Hunters piti töppäilyillään Luvian pelissä mukana. Kaksi Luvian maalia tehtiin Hunters-pakin suorasta lapasyötöstä. Lisäksi kaksi kertaa otettiin jäähy alivoimalla täysin älyttömillä tempauksilla ja kummallakin kerralla kolahti. Luvialla oli muutamia taitavia yksilöitä, mutta varsinkin puolustus oli hätää kärsimässä kun Hunters alkoi pelaamaan normaalia karvauspeliään. Kolmannen erän alkupuoli oli selvähkösti HC Luvian ja tekivät kaksi hienoa ylivoimamaalia, muuten ottelua vei Hunters jopa ensimmäisessä erässä. Mutta tehottomuus ja hetkittäiset hölmöilyt päästi Luvian 0-2 johtoon. Summa summarum: Peli ei ollut puolustuksen juhlaa.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Hermes - Ketterä 7-8ja.

Historia ei toistanut itseään, vaan Ketterä nappasi avausvoiton avauspelistä valtakunnallisessa sarjassa! Saisiko paikallisilta raportteja, kuusi yv-maalia ja neljä av-maalia pelissä nähtiin? Mikä oli syy siihen, että Hermes menetti kolmen maalin johdon viimeisessä erässä?

Summa summarum, tästä on hyvä jatkaa huomenna Seinäjoelle metsästämään toista voittoa putkeen.
 

spurger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Suomi-sarja - Suomen viihdyttävin kiekkosarja!

Tänään: 2 ottelua ratkesi vasta jatkoajalla, 1 ottelu voittomaaleilla, maaleja tehtiin enemmän kuin sm-liigassa viikossa.
 

Tupu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Suomi-sarja - Suomen viihdyttävin kiekkosarja!

Tänään: 2 ottelua ratkesi vasta jatkoajalla, 1 ottelu voittomaaleilla, maaleja tehtiin enemmän kuin sm-liigassa viikossa.

Todellakin näin! Tämän sarjan alkua olen odottanut paljon, paljon enemmän kuin esimerkiksi sm-liigan alkua...

Ja sitten asiaan.. kalajoella pelattiin tämän kierroksen ehkä ennakkoon selvin ottelu ja niinhän ne loppunumerotkin sen todistavat. Itse peli oli kuitenkin huomattavasti loppunumeroita tasaisempi. Peli oli ajoittain todella sekavaa, lieneeköhän jotain uuden sarjan alkujännitystä ollut pelaajilla. S-kiekolla oli ottelussa myös muutama hyvä painostusjakso, mutta heikko viimeistely ja maalivahti Joni Puurulan kopit pitivät vieraiden maalilukemat pienenä. Vastaavasti JHT sai myös joitakin hyviä painostusjaksoja ja viimeisteli paikostaan tehokkaammin kuin S-kiekko. Pelin hallinnan perusteella oikeutettua olisi ollut ehkä JHT:n 3-2 tai 4-2 voitto.

Nyt on siis tämäkin sarja avattu ja JHT jatkaa kotiluolassaan edelleen ilman pistemenetyksiä. En usko kuitenkaan, että tämä esitys olisi riittänyt sarjan parhaita joukkueita vastaan.
 

Globe

Jäsen
Hermes-Ketterä

Pelillisesti Hermes painoi enemmän vastustajan alueella, ja hallitsi kenttätapahtumia. Lainamaalivahti ei Hermeksellä onnistunut, Friis äkkiä takaisin!. 3. erässä Gricinskis huitoi itselleen ottelurangaistuksen, Ketterä oli juuri kaventanut herran virheestä 7-5, siitä alkoi sitten Ketterän kiri joka johti jatkoaikavoittoon. Sekava ottelu, paljon maaleja, huonohkoa maalivahtityöskentelyä ja maalineduspelaamista. Tuomarit aika pihalla,mutta jäähyt kuitenkin suurinpiirtein menivät oikein. Hermekseltä useita tärkeitä pelaajia pois,toivottavasti tulevat pian mukaan, Viljaselta vielä pyörähti nilkka.
 
Viimeksi muokattu:

Tuamas

Jäsen
Hermes-Ketterä

Pelillisesti Hermes painoi enemmän vastustajan alueella, ja hallitsi kenttätapahtumia. Lainamaalivahti ei Hermeksellä onnistunut, Friis äkkiä takaisin!

Eiköhän lainamaalivahti ole vain kahden pelin pestillä ja pelituntumaan vaikuttanee "hieman" se että SaIntin ansiosta treenikertoja on viimeisen kolmelta viikolta pari-kolme. Eli eiköhän jo Rokia vastaan täytä Friisin saappaat ja sen jälkeen Friis (tai joku muu) takaisin.
 
Viimeksi muokattu:

kakes

Jäsen
Historia ei toistanut itseään, vaan Ketterä nappasi avausvoiton avauspelistä valtakunnallisessa sarjassa! Saisiko paikallisilta raportteja, kuusi yv-maalia ja neljä av-maalia pelissä nähtiin? Mikä oli syy siihen, että Hermes menetti kolmen maalin johdon viimeisessä erässä?

Summa summarum, tästä on hyvä jatkaa huomenna Seinäjoelle metsästämään toista voittoa putkeen.

Kyllä se tuohon Gritsinskisin huitomisvitoseen kaatui ja Hermeksen puolustussinisen harhasyöttöihin, kokoajan Gatista otettiin vähän pikkusialla, tämä vähän sitten turhautui ja Oittinen pitelikin sitten loppupelin jääpussia kädessään.

Molarit, noo muutama olis ollut otettavissa mutta molarit jätettiin aika yksin kun oikein kumpaakaan joukkuetta ei tuo puolustuspeli pahemmin kiinnostanut. Kammonen "kuoli" ekassa erässä ja palasi sitten tekemään voittomaalin jatkoajalla.

Aika kallis piste Hermekselle, vähän turhan paljon Rokille nyt annetaan tasoitusta huomiseksi.

Ihan viihdyttävä peli jossa Ketterä pelillisesti ei ollut yhtään Hermestä parempi.
 
Viimeksi muokattu:

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Draaman kaarta riitti...

Olipahan SS-avaus Nådendalissa...olipahan.

Jopa tällainen vanha ja kaiken nähnyt ihminen oli pakotettu nappaamaan hermoviskit Player's Pubissa pelin jälkeen.

Ilta sujui siis suurin piirtein näin:

2 erää tasaista skabailua, tilanne 2-1.

3. erässä tämä aiemmin tänään peräänkuuluttamani Virtasen Matti ajoi läpi, 3-1 ja heti perään VG.n n. 3-metrinen torni Rautajoki vei kotijoukkueen jo 4-1-johtoon. Mutta tästä eteenpäin mentiin suurinpiirtein KooVeen laukaus/punalampputahtia niin, että VG sai kiittää onneaan, että ylipäätään jatkikselle selviytyi.

Ja kun 28 sekuntia oli jatkoaikaa kulunut ei näillä henkisen yliotteen kääntymisillä ollut mikään yllätys, että KooVeen Kalliosaari teki voittomaalin jo 28 sekunnin jälkeen...

Yleisesti ottaen peli oli hyvätasoinen ja tasainen. KooVee ei missään vaiheessa antanut milliäkään periksi vaan vyörytti vahvaa ja kiekkokulturellia manselaista masiinaansa kohti Wassströmiä, Tämä nyky-VG taas on varsin kiekollistaidokas ja ketterä ryhmä - en esim. muista Naantalissa nähneeni näin hyvää ykköskentän (Kymäläinen-Virtanen Lehtonen ja olikohan Niemen Jarnokin samassa kentässä) ylivoimaa aiemmin.

Eli hieno, mutta loppukäänteineen meikäläiselle kitkerähkökin ilta siis.

Vielä kehut järjestäjille hyvästä taukomusiikista (Thunderstruck ja We will rock you pitäisikin jo lailla kieltää!) mutta myös moitteet siitä ettei yhtään väliaikatietoa viitsitty kertoa - ei sen enempää liigasta kuin Suomi-sarjastakaan. On Naantalissa edelleenkin jotenkin vajaa kiekkokulttuurin ja tapahtumien järjestämisen taju, mutta kylläkin hyvä VG!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös