Suomi - Ruotsi 10.11.2002 klo: 18.30

  • 2 938
  • 8

Markku

Jäsen
Tavallaan Karjala- turnauksen finaali kyseessä, paitsi jos Tshekki voittaa Venäjän ja Ruotsi Suomen niin pelit menee ristiin ja rastiin ja eiköhän se maaliero sitten ratkaise eli Suomi on kuitenkin vahvoilla vaikka häviäisi, kiitos hyvän puolustuksen + Lehtonen (ja Norrenakin).

Uskon kyllä että Suomi voittaa ja luvut olkoon 4-0 (jos maalissa Lehtonen) tai 4-1 jos maalissa Norrena.

Eihän se Norrenan vamma kuitenkaan vakava ollut?
 
Viimeksi muokattu:

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Maalinteko ollut vaikeeaa

Niin vaikka suomi on tehnyt 7 maalia, niin niista vain yksi on tullut tasakenttällisin. Venäjä pelissähän maalit tulivat 5-3 yv:llä. Venäjä peli oli muutenkin luokatonta, ei vain venäjältä vaan myös suomen osalta. Karmeaa kahvaamista, eikä viisikkopelistä tietoakaan. Tshekkipeli oli jo monin paikoin hyvää peliä. Onneksi puolustus +maalivahti pelasi hyvin, sillä ajoittain tshekki painoi pahasti päälle.
Tämän päiväinen vastus Ruotsi on pelityyliltään erilainen. Uskon että nähdään taas vähämaalinen ottelu. Suomi voittaa 2-1.
Edelleen ihmettelen miksi ihmeessä Kiprusoff otettiin mukaan. Ei ole antanut vielä mitään näyttöjä (yksi hyvä syöttö tshekkipelissä). Ja tahdon vielä hehkuttaa Nummelinin otteita. Joka osa-alue kunnossa; Taklaa ryhdikkäästi, hallitsee kiekollisen pelin todella hyvin, laukaus on kova ja tarkaa.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Tietääkö joku Suomen kentällisiä?
 

ANIsone

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Löysä peli?

Eilinen peli ei ole aiheuttanut mitään kirjoitustulvaa. Ei noussut tasoltaan kunnon Suomi- Ruotsi väännöksi vai miksei tämän enempää kommenttia? Mitä mieltä Tähtisen esityksistä?
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Eiköhän se Tähtinen ihan kohtuu hyvin debyytissään onnistunut, vaikkakin omiin tulikin maaleja Markun jäällä ollessa, 8+
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Tähtinen pelasi mielestäni kaikissa peleissä ihan mukavasti, oli positiivinen yllätys. Ruotsi ei ollut eilen mitenkään erityisen hyvä, vaikka tsemppasikin 1-3 tilanteessa tasoihin. Suomi ansaitsi mielestäni voiton. Suomi voitti siis kaikki ottelut ja siirtyi Euro hockey tourin kärkeen.
 

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
Hoh-hoijaa...

eipä ole pitkään aikaan niin hauskaa ollutkaan kuin eilen Jaffalassa Suomi-Ruotsi matsin alussa, kun mikä-lienee-CarolaHägqvist-klooni, jonka piti laulaa Ruotsin kansallislaulu, aloitti ja esittikin jäällä pitkän pätkän väärää kansallislaulua ennen kuin ikään kuin finaaliksi lauloi sitten kertosäkeen oikeaa Du gamla du friiaakin!

Ruotsi itse asiassa oli jo silloin henkisesti lyöty - which was nice...

Puurulan ilmestyminen lehtosen varaveskariksi lämmittelyn alussa oli yllätys, Kerhon poikien hyvä esitys ei.

P.S. Jos haluat syödä Jaffalassa "kunnolla", kuten oli tarkoitus otteluiden välillä, ei siis Felix-luomupyttipannua tai muuta roskaruokaa käytävällä, on pyöreän hallin tarjonta next to nothing - että terveisiä Hjalmarille!
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
isänpäiväin neppailua

Edit: Sama viesti kaksi kertaa
 
Viimeksi muokattu:

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
isänpäiväin neppailua

Karjalaturnauksen 'finaali', vastassa rakas vastustaja Ruotsi, ainekset hyvälle kiekkokohtaamiselle olemassa.

Tulos: Paljon maaleja ja...... ja hengetöntä neppailua, jossa taklauksia ei juuri nähty ja tunnelma oli pelillisesti valju. Ja jälkimmäisestä en syytä paikallaollutta yleisöä. He jaksoivat kahteen kentällä olleeseen joukkueeseen verrattuna edes yrittää, kannustaen paikoitellen ja varsinkin kolmannen erän alun jälkeen unihiekka silmissä kolmanteen erään tullutta suomea.

Tällä kertaa Kari Lehtonen maalin suulla laskeutui tavallisen kuolevaisen tasolle, vaikka kohtuullisen hyvän pelin pelasikin. Kokonaisuutena kuitenkin todella vahva avaus kansainvälisille peleille, siis aikuisten tasolla pelaavana maalivahtina.

Nummelin & Kiprusoff. Siinä kaksikko joiden katsomisesta tulee joka kerta huonolle tuulelle. Silloin kun he pelaavat hyvin (lue kiekollinen peli onnistuu) miettii joka kerta että jos kaverit saisivat edes hiukan agressiivisuutta peliinsä lisää, niin kumpikin olisivat maailmanluokan puolustajia. Sitten kun heillä pettää kiekollinen pelaaminen, niin mitään ei oikeastaan edes jää jäljelle. Olen pikku hiljaa kallistumassa täälläkin aikaisemmin esitetylle ajatukselle - toki ihan omissa ajatuksissani vain - josko Nummelinia kannattaisi kokeilla hyökkääjänä. Miksi pelata väkisin puolustajana, jos 50% pakin tehtävistä ei kiinnosta? Castellon, tuon vanhemman turun tautisen olen lukenut menetetyksi tapaukseksi jo ajat sitten...

SM-liigasta tuttu linja - taklaamattomuus - jatkui sitten maaotteluissakin. Hyvin on siis oppi mennyt perille. Kaukalopallo alkaa menettää asemansa jopa marginaalilajina; siksi kovaa vauhtia jääkiekko tällä fair play linjallaan alkaa lähestyä sitä. Samassa suhteessa taklausten -fyysisen pelin - vähenemisen kanssa laskee oma kiinnostukseni vaivautua paikan päälle katsomaan otteluita. Nytkin olin paikan päällä lähinnä siksi, että luulin suomin ja ruotsin kohtaamisen sytyttävän myös pelaajat. Luulo ei ole tiedon väärtti. No, näin tällä kertaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös