Suomi rap

  • 774 328
  • 3 826

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku



Ääh. Onhan tämä ehdottomasti hyvin tehty eikä Pessan hommassa missään nimessä ole mitään vikaa sinänsä. Silti tämä on vähän osastoa tylsä.

En nyt tietystikkään joka biisillä odota mitään kuolemattomia laineja, mitä vielä 15 vuoden päästä räppäilen yksin kotona, mutta tässä ei ole ainakaan itelleni mitään mieleenpainuvaa. Ihan chilli biisi kyllä, mutta en usko tämän pariini kovinkaan useasti palaavani. Pessan muutkin biisit on aikalailla ollut samanlaisia itelleni.

Paras osa biisistä on kertosäe.
 

L. Öysä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valioliiga
Huomasin aivan liian myöhään, että Asalla olisi ollut tänään keikka Roihuvuoressa. Ja liput loppu. Siitä harmistuneena läksin koiran kanssa iltalenkille ja matkalla katselin kyläjuhlista kertovaa julistetta ja että koriskentän yökoristapahtumassa on määrä olla yllätysesiintyjä parin minuutin kuluttua. No, olin siinä vieressä, joten päätin katsoa kuka siellä hyppää estradille. Ja Asahan se siellä tuli muutaman biisin heittää ennen keikkaansa. Vieläkin harmittaa, mutta ei läheskään niin paljoa.
 

L. Öysä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valioliiga
Jatketaan edellisen teemaan sen verran, että tänään töiden ohessa luureissa soinut Foetida / Use your illusion III. Tämän täytyy olla aikalailla täydellisin levy mitä suomiräpissä - tai ylipäänsä Suomen kielellä - on koskaan ulos laitettu. Aivan tajuttoman kova levy musiikillisesti, mutta runoudellinen anti on sellaisella levelillä että muilla ei sinne asiaa olekaan. Ja onhan tuossa tosiaan ollut kasa vierailevia ammattilaisia levyä tekemässä, mm. Sami Kuoppamäki, Pekka Gröhn ja Kari Hulkkonen.

Olisi ollut hauska aikoinaan nähdä tämä levy Vuoden Levy -äänestyksessä, mutta Asa omaan tyyliinsä julkaisi levyn vasta ehdokkaiden valinnan jälkeen.
 

Jannecky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä onko täällä ollut jo, mutta oli tai ei, ni Olari legendojen (Tuomio ja Kone, Setä Koponen, Raimo, Ässä) ja kavereiden OYAB - Olari All Stars levy tuli joskus tossa keväällä.

Laitetaan tähän nyt vaikka levyn vika biisi Vuosi 21, missä mukana Tuomio & Kone, Ässä, Raimo, Setä Koponen, Petos, Jeijjo & Nupi, A. Luoti, Konis, Latiksen Andy, Seyed Ali, Suksi, BJD, Kriso K, MCP & Kimbo, Phunky Mr. Olavi, Mikidi & Gaiaf, Rautaperse, Notkea Rotta, Lerha, T-Murha, Kristo, Moga, Smutka, Davo & Edu Kehäkettunen.





Ja koko levy löytyy tuolta

https://www.youtube.com/channel/UC1S7xJVcQD_a0NJj8ZB0ohA
 

Jannecky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tää on kulttuuriteko!

Hannibalin ja Sopan klassikkoalbumi ilmestyy vihdoin kokonaisena vinyylinä liki 20 vuoden odotuksen jälkeen Jahti Recordsin ja 3rd Rail Musicin yhteisjulkaisuna. Vinyylimasteroinnista vastaa: Alho Audio Mastering ja levy on parhaillaan painossa Helsingin Levypuristamossa.


Saatavilla syksyn aikana! Tarkka julkaisupäivä ilmoitetaan pian!

A: 1. PAHAT VIINIT INTRO
2. NAAMAT KANNESSA
3. LISSÄÄ VINKUNAA
4. ENNENKU VIIKATE HEILUU


B: 1. RYIN JA RÄIN feat. Jodarok & Raimo
2. TYÖTTÖMÄN RÄPPÄRIN TEEMA
3. AAMU El TUU feat. Kuningas Pähkinä
4. MONTE CARLO feat. Tykopaatti & Idän Ihme


C: 1. LISKOJEN YÖ
2. PALLIT TÄYNNÃ
3. KULMAT, HUUDIT, SAJEH feat. Amoc
4. PELIN HENKI


D: 1. KOTIROSVO Jonas Kervisen dokumentista "ReindeerSpotting- Pako Joulumaasta"
2. SE OLI VIRHE feat. Seyed Ali, Hra Piru & Panama Rayo
3. SLÄNGÄÁN
4. VALLANKUMOUS ISKEE feat. Jodarok

Hannibal & Soppa - Pahat Viinit 2LP







 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Raakasaga laittoi debyyttinsä "Palapeli" pihalle. Ei olekkaan ihan pelkkää räppiä tämä levy, vaan on muunkinlaista musaa isketty joukkoon. Sanoisin, että oikeasti hyvä laulamaan. Moni suomiräppäri on siinä hommassa vähän niin ja näin.









Näiltä tuli myös yhteinen biisi, mutta en kyllä oikein lämpeä tälle.




Kimi Hendrix X Forrester laittoi biisin myös ulos, jossa Aste feattaa. Asteesta en edelleenkään välitä, vaikka tässä toimii paremmin kun omilla soolobiiseillään. Muuten biisistä kyllä tykkään.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös