Suomen presidentinvaalin 2024 liveseuranta

  • 132 060
  • 3 006

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Kävi miten kävi mutta minä voisin lähteä Milla Madetojan kanssa vaikka saunaan.
Mäkin lähtisin sillä ehdolla, että Sanna Savikko tulee kans.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
MTV:llähän oli aikaisempina vuosina lähinnä poliitikkoja, mikä johti koomisiin tilanteisiin, kun esimerkiksi Kumpula-Natri ei voinut olla peittelemättä iloaan PS:n heikosta ennakkoäänestyksestä (vaalipäivän jälkeen ei naurattanutkaan enää).
Pitipä tsekata Mainostelevisio ja hetihän se oli kultaa. Politiikan toimituksen johtaja Lehtimäki ilmaisi huolensa taktisesta äänestämisestä (aka olisi nyt perkele mennyt JHA tokalle että Stubb veisi varmasti) ja sai fiksun professorin Grönlundinkin kimpaantumaan:D
 

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
80% äänistä laskettu ja tilanne kärjessä on käytännössä ennallaan, että näinköhän enää mikään radikaalisti muuttuu. Vai onko tosiaan isojen kaupunkien, pääasiassa PK-seudun, äänet suurelta osin laskematta?
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Halla-Aho saanut eniten ääniä vaalipäivänä. Yllättävän jännäksi tuo ehkä kuitenkin menee. Uskon toki Haaviston säilyttävän asemansa. Vaalipäivänä persut olleet aina kovia.

Haavisto tulee saamaan todella suuren potin vielä - hyvin mahdollisesti saa lopulta eniten vaalipäivän ääniä. Suurten kaupunkien laskennassa kestää aina hyvin pitkään ja niissä Haavisto on erittäin vahvoilla.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Jussi Haavisto

- Matti Rönkä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös