Suomen Big Brother 2008

  • 1 245 143
  • 4 325

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä on draamaa kerrakseen. Ihan tuli haava perseeseen. No, eikös se jotain syntymäpäivälahjaa kinunnutkin koko viikonlopun? Taisi olla Antin ainoa ja viimeinen hyvä teko talossa.

Mahtoi olla oikea railo, kun "asukkaat veikkasivat ensin tikkua sen aiheuttajaksi"... Tosin Andreashan heti totesi, että haava tarvitsee "isoja tikkejä"...

Huvittavia nämä "ehkä sairalaan" dramatisoinnit. Käsittääkseni muutaman tikin ompelemiseen ei tarvita yliopistollisen sairaalan tasoista hoitoa...? Ja luulisi, että tuollaisessa yhteisössä nuokin voidaan hoitaa. Eikös talossa ole ihan lääkärikin? Selvitäänköhän ihan laastareilla?
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nikosta noin yleisesti voisi todeta, että on ehdottomasti sopiva tyyppi tällaiseen ohjelmaan. Herättää tunteita ihmisissä ja tarjoaa aina jotain katsottavaa. Ei mikään oma suosikkini, mutta silti toivon, että olisi finaalissa, sillä veikkaanpa jättävän melkoisen aukon taloon, mikäli häädetään vaikkapa ensi sunnuntaina.

Tämä ainoastaan henkilökohtainen näkemykseni asiasta.
 

SpaidAce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Dallas Stars
Vituttaa suunnattomasti, että Antti putosi. Kaveri omasi aivan tajuttoman suuren räjähtämispotentiaalin. Osasi myös pelkällä olemuksellaan ärsyttää ihmisiä talossa, mikä on näin katsojan roolista ihan mukava juttu. Oli sopivan ylimielinen mulkku. Osasi sanoa asiansa kaunistelematta, ja uskonkin, että olisi näin voinut ajanmyötä saada Nikon hajoamaan.

Ja Vappu Pimeä.. En ees jaksa avautua. Vittu mikä natukka.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Andreas on totaalisen ärsyttävä, mutta vaikuttaa siltä, että mies yrittää tosissaan mustamaalata muita kanssakilpailijoita, etenkin miehiä (Marko, Johan, Tero), jotka ehkä itse kokee jonkinnäköisenä uhkana omille menestymismahdollisuuksilleen. Nikon kanssa ovat niin samanlaisia nalkuttajia, että tulevat jo siitäkin syystä hyvin toimeen keskenään. "Valitettavasti" Andreas ei vain ymmärrä sitä, että taktiikka ei näytä toimivan äänestäjiä ja katsojia ajatellen.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jari-Matti ikävöi taas nettiä ja erityisesti Jatkoaikaa. Spekuloivat Teron kanssa, että monetko valmentajapotkut SM-liigassa on jo tullut tai tulee tällä kaudella.
 

Tuhnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils, Real Madrid
Jopa on taas tuotantotiimi keksinyt loistavan viikkotehtävän, katsellaan töllöä 24 tuntia vuorokaudessa.
Nyt kun Nikon synttärikemutkin peruttiin tuon viiltohaavan takia, niin viikosta tulee taas oikein jännittävä ja mielenkiintoinen.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jopa on taas tuotantotiimi keksinyt loistavan viikkotehtävän, katsellaan töllöä 24 tuntia vuorokaudessa.
Nyt kun Nikon synttärikemutkin peruttiin tuon viiltohaavan takia, niin viikosta tulee taas oikein jännittävä ja mielenkiintoinen.

Tottakai pitää nyt antaa asukkaille vähän löysempi viikko kun raukat joutuivat viime viikolla jopa nukkumaan lattialla.

Seuraavaan häätöäänestykseen käsikirjoittajat ja koko ideapaneeli, ketkä siihen sitten kuuluvatkaan.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Teron tuore veikkaus SM-liigan tämänhetkisestä sarjatilanteesta:

Jokerit
Blues
HIFK
Kärpät
Lukko
Tappara
HPK
Ilves
Kalpa
SaiPa
TPS
JYP
Ässät

Jari-Matin arvio oli tällainen:

Blues
Jokerit
JYP
HIFK
Kärpät
HPK
Lukko
Ilves
Kalpa
Tappara
TPS
Pelicans
SaiPa
Ässät

Tuntuu olevan kova hoki-fän tämä J-M. Jatkavat keskustelua Leijonista, Jalosesta/Sheddenistä jne.

Muuten alkanut viikko ja viikkotehtävä vaikuttavat todella aneemisilta.
 

agee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alusta asti tätä tuubaa seuranneena pitää kyllä sanoa, että Nikosta on voittajaksi, vaikka kaikki siinä mua ärsyttääkin. Olenkin ajatellut et jos oisin itse talossa, (a.k.a BB-agee) olisin leiponut tolta hintti-queenilta ilmat pihalle ensimmäisissä bileissä. Vaikka umpihomo Niko onkin, niin entistä enemmän homon piirteet puskee esille muutaman lonkeron/kaljan/siiderin jälkeen...

Seuraavana vuorossa, sikäli kun taloon olisin saanut jäädä, olisi vuorossa ollut Andreas, herra jonka vaimo on raskaana julkisesti naapurin kehonrakentajalle. Andreas, joka väittää olevansa bi, ei voi siittää tähän maailmaan lasta. B-rappuun se lasti lipsahtaa kuitenkin, eikä suinkaan vahingossa.
En ikinä ole moiseen rumanaamaan täällä Turussa onneksi törmännyt, mutta nauruhonotuksen kuulisi varmaan täydellä torillakin. Voi vittu.

Uusista asukkaista, Antti, tämä Inkerin lahja Suomen viihdeteollisuudelle. Ei onneksi päivääkään liikaa talossa, tyhjäpää-Cheryll kun tuheroa ei antanut, (vaikka ei halunutkaan että Antti lähtee) meni tarkkispojalta hermo huonoon kuntoon. Samalla heitolla festaribussi ja mahdollisuus voittaa 50 000e...

Seuraavana vuorossa onkin odotettavissa Nikon ja Johanin yhteisynttärit. Haasteen tuotantotiimille tuottaa vaan Nikon toivomat norsuparaatit ja homotanssijat. Mun mielestä toimintapihalle vois pystyttää nyrkkeilykehän johon nousisivat Andreas ja "Nipsu". Voisivat hakata toisistaan paskat pihalle, ja Johan vois vetää muiden kanssa BB:n tarjoamaa soppaa saunassa. Siinähän sitä tosi-tv:tä kerrakseen.

Jäämme odottelemaan...
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kannattaa siis olla tarkkana, mitä Jari-Matista kirjoittaa, ettei joudu yv-teitse sitten tulevaisuudessa selvittämään sanomisiaan ;)

Ei jumalauta, mikä viikkotehtävä. Ei palvele katsojia sitten yhtään. Paras viikkotehtävä on edelleen Ollin sabotaasitehtävä parin vuoden takaa.
 
Ei tota jaksa enää katsoa. Täynnä sekopäitä koko talo.

Kaksi ekaa kautta talossa oli normaaleita ihmisiä, joista jotkut olivat vaan niin loistavia persoonia, että juttua syntyi. Nyt on käyty Seduloissa katselemassa, kun porukka esittää perskänneissä niin hauskaa ihmistä ja on päätetty valita heidät.

Viikkotehtävä taas on niin perseestä, kun vaan voi olla. Töllön katsomista? Viihdettä se kyllä tarjoaa. Antaisivat nyt edes kunnollaa viinaa ja toisivat vaikka jotain narkkareita ja linnakundeja sinne taloon, kun castingissa ei onnistuta.
 
Siis voi vittu että on ärsyttävä tuo Niko. Käytös on kuin teinitytöllä, aivan saatanan ärsyttävä, kaikki on aina Nikoa vastaan, hän itse taas on neiti täydellisyys. Tietää varsin hyvin, että tuo "toivon, että seuraavassa äänestyksessä joku tamperelainen lähtee ja se ei ole x ja x" lausahdus oli sääntöjen vastaista, silti kääntää kunnon teinitytön tapaan muiden syyksi ja tuntee itse olevansa sorsittu. Tuo on vielä lausahdus, mikä saattaa vaikuttaa muiden äänestyskäyttäytymiseen. Muutenkin taitaa olla nainen tuo Nipsu, kun tuntuu olevan kuukautiset kerran/kaksi viikossa. Hyi saatana.

Edit: Nyt tiedän, miltä kuulostaa, kun joku itkee, nauraa ja yskii samaan aikaan. Hyvä Chipa!!
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei oikein lähde tuo Cheryllin itku... Ihan kuin vanhaa autoa starttaisi yhyhyhyhyhyhyhy... yhyhyhyhyhyhyhy... yhyhyhyhyhyhy... Prinsessa vetää kunnon show'ta.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Cheryll, olet virallisesti tyhmä.

Ei vittu mikä akka: "Antti on rehellinen ja aito ja suurisydäminen..."

Jaha, vittuilu on rehellistä ja aitoa noiden kakskymppisten Onnela-pissisten mielestä. Terve.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Ei hyvää päivää tuota Chewbaccaa vai mikä se oli. Lievästi paistoi suunnitelmallisuus läpi tuosta reaktiosta Antin häätöön. Johaniakin nauratti selkeästi, mutta väkisin piti käydä vähän lohduttelemassa. Propsit siitä, että pokka pysyi, eikä revennyt ihan täysin päin lärviä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko oli ottaa telkkarista äänet pois tuon Cherryllin takia. Hävetti kuunnella tota itkua. Tsipa näytti ihan kuin olisi itkenyt oikeasti, mutta kuullosti niin pahasti siltä, että väänsi tekoitkua. Ei ota selvää teeskentelikö vai ei.
 

karvapallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei jumalauta Niko osaa sitten olla ärsyttävä hinaaja. Tuossa koosteen lopussa Nikolla oli mielenkiintoinen keskustelu Andreaksen kanssa, jossa he pohtivat sääntöjä. Ensin selvää juonittelua ja sitten Niko puhuu vielä sopimuksesta jonka ovat tehneet. Loppuun Andreas vielä toteaa, että jotkut jopa juonittelevat ja puhuvat salakielillä eikä niistä saa rangaistusta. Miten jotkut voivat olla näin sokeita omalle käytökselleen?

Tällä hetkellä suosikkeja ovat Johan, Jari-Matti ja Tero. Inhokkeja sitten vähän enemmänkin, mutta pahimmat Cheryll, Andreas ja Niko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös