Suomen Big Brother 2008

  • 1 243 954
  • 4 325

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Cheryll oli myös hienosti pihalla, kun puhuivat Antin kanssa valtiotieteellisestä, politiikasta jne.

Cheryl alkaa mielellään puhumaan jostain ns. asiallisemmista aiheista, mutta joutuu pinnistelemään kapasiteettinsa ylärajoilla, ja silti tahtoo putoilla sammakoita suusta. Mutta olihan se hieno katsoa häntä onnellinen hymy kasvoillaan, kun hän sanoi: "Vertaatko sä mua Tanja Karpelaan?".

Suomalaiset miehet tietysti asettuvat takajaloilleen nähdessään kovapintaisen sanavalmiin nuoren naisen, joten sen takia odotettua lukea, kuinka tyytyväisiä kaikki tuntuvat poistosta olevan.

Pakko tarttua tähän kevyeen provoon. Jos Marianna pidät kovapintaisen esimerkkinä, niin aika helposti huomaat pinnan alla olevat todelliset syyt. Itsekeskeinen elämänasenne höystettynä huonolla itsetunnolla saavat aikaan moisen käytöksen. Marianna näytti täysin unohtavan, että hän on vain tosi-tv:ssä eikä tosielämässä ja joutui aivan täysin tunteidensa vietäväksi. Uskomattomia kommentteja päästeli kyllä suustaan ennen poislähtöään. Mutta ei hätää. Suurin osa tuonkaltaisista ongelmista yleensä korjaantuu elämänkokemuksen myötä.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Marianna pidät kovapintaisen esimerkkinä, niin aika helposti huomaat pinnan alla olevat todelliset syyt. Itsekeskeinen elämänasenne höystettynä huonolla itsetunnolla saavat aikaan moisen käytöksen.
Näin juuri, sen takia puhuinkin tosiaan vain pinnasta. Varsinkin viime aikoina oli helposti havaittavissa, että kovan pinnan alla oli jotain aivan muuta. Mariannahan itsekin tuntui tiedostavan asian ja jopa syyt siihen. Eli ainakin aikaisemmat huonot mieskokemukset olivat tähän johtaneet.
 

Beeman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaughan Rangers
Satun tuntemaan Mariannan paremman puoliskon ja hänellä oli hiukan eriävä mielipide suhteen avoimesta luonteesta. Taitaa ko. neiti BB:stä vapautumisensa jälkeen olla vapautettu parisuhteestaan...
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Satun tuntemaan Mariannan paremman puoliskon ja hänellä oli hiukan eriävä mielipide suhteen avoimesta luonteesta. Taitaa ko. neiti BB:stä vapautumisensa jälkeen olla vapautettu parisuhteestaan...

Joo, taitaa myös tämän suhteen tulla Mariannalla kovat ajat talosta poistuttuaan.

Ei ehkä ollut millään tapaa Mariannalle oikea paikka tuo BB-talo.
 

Memmu26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuntuuko musta vaan vai mitä mieltä muut ovat, et hemmetti sentään, eikö nuo oikeesti osaa tehdä mitään muuta, ku jauhaa paskaa toistensa selän takana ja olla ilkeitä? En kyllä muista yhtäkään aiempaa kautta, jossa olis moista koko ajan tehty. Silloinkin se on tehty jotenkin "hienovaraisemmin", ettei tämmöstä jatkuvaa narinaa koko helvetin ohjelman ajan.. en ymmärrä. Jäänyt sen takia seuraaminen kyllä todella vähälle, ehkä yhden koosteen viitsin vkossa katsoa, kun ei todellakaan kiinnosta kuunnella pelkkää valittamista. Ennen sentään jengi siivosi yhdessä, heitti läppää ja tekivät tehtäviä (suurin osa ainakin) narisematta joka asiasta. Ja Nikoa mä en voi edes enää ilman myötähäpeää katsella ollenkaan.. varmaan josta kusta ihan jees, mut nyt meni kyllä jotenkin yli nää päiväkirjahuoneessa nauhoitetut pätkät hänen osaltaan. Sorry.
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Talossa alkoi pokeriturnaus. Saa nähä kuka vie ja mikä on pääpalkinto. Cherylil näyttäs olevan tuuri kohallaan. Onneks Maria tippu, lähtiköhän suoraan pöydästä tupakalle vai paskalle?
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Pakko sanoa että tämä kommentti nauratti....

Onko siinä "naisessa" muuta kun rööki ja pieru/kakka ominaisuuksia.... Yök.

En tiedä. Kauhee noita-akka, niin käytökseltään kuin ääneltään. Toivottavasti häädetään mahdollisimman pian.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Onneks Maria tippu, lähtiköhän suoraan pöydästä tupakalle vai paskalle?
Katsomani perusteella, veikkaisin, että Marian kotona hänen unelmahetkensä muodostunee seuraavien kolmen toiminnon yhteissuorituksesta:
1) paskalla (mieluiten joku ripuli siinä, josta sitten anaalyshiä riittää)
2) tupakoi
3) jauhaa samalla verbaalista paskaa, huudellen änkeämisten ja henkostensa keskeltä hehkeän enkelimäisellä äänellään jollekin toiseen huoneeseen.

Mielikuva on suorastaan...
 
Viimeksi muokattu:

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Ei helvetti.. ekaa kertaa näin vilaukselta tämmösen big brother visailun subilla ja TURTLES on juontamassa, ei hyvää päivää.
 

Mace

Jäsen
Suomalaiset miehet tietysti asettuvat takajaloilleen nähdessään kovapintaisen sanavalmiin nuoren naisen, joten sen takia odotettua lukea, kuinka tyytyväisiä kaikki tuntuvat poistosta olevan.

Minä ainakin "asetun takajaloilleni" silloin, jos kohtaan ihmisen, jolla ei tunnu olevan alkeellisiakaan käytöstapoja, joka on ylimielinen, jauhaa muista paskaa ja on kaikin tavoin negatiivinen. Sukupuolella ei ole merkitystä. Ja niin, mielestäni se ei ole sanavalmiutta, että haukkuu muita täysin häpeilemättä ja perusteetta. Se on ainoastaan säälittävää.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Suomalaiset miehet tietysti asettuvat takajaloilleen nähdessään kovapintaisen sanavalmiin nuoren naisen, joten sen takia odotettua lukea, kuinka tyytyväisiä kaikki tuntuvat poistosta olevan.

Ei siinä kovapintaisuudessa tai sanavalmiudessa mitään pahaa ole, vaan jos ihminen käyttäytyy muita ihmisiä kohtaan epäkunnoittavasti, epäystävällisesti ja yksinkertaisesti vaan erittäin vittumaisesti niin en minä voi sellaisesta ihmisestä pitää. Kyllä ihminen voi olla kova ja sanavalmis olematta vittumainen muille. Jos vaikka otetaan esimerkiksi tämä Markon tapaus niin Marianna kovasti koko ajan haukkui kuinka ällöttävä ja paska jätkä Marko on mutta yrittikö hän oikeasti edes tutustua Markoon? Antoiko hän rehellisesti mitään mahdollisuuttakaan Markolle?
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Andreas, Cheryll, Maria ja Niko saisivat kyllä meikäläisen puolesta hävitä koko talosta tulevien viikkojen aikana. Ei nimittäin tahdo meikäläisen kohdalla ko. ihmisten jutut iskeä sitten millään tavalla. Maria veti eilisessä lähetyksessä ihan jumalattomat pultit, kun toiset menivät ottamaan ruokaa omin päin. Huvittavaa katseltavaa sinänsä, millaisen parkumisen eukko siellä maatessaan aloitti. Harri ja Marianne taas ovat ns. harmaalla alueella, ei oikein ole minkäänlaista "otetta" heistä.

Jonkinlaiseksi suosikkitrioksi meikäläiselle on nyt noussut Johan, Mia ja Tero. Johanin kohdalla mielipide on muuttunut alun jälkeen täysin päinvastaiseen suuntaan, nyt kaverista pystyy jopa "pitämään". Uudet asukit ovat ainakin tähän mennessä vaikuttaneet ihan ok porukalta, etunenässä Anniina ja Tuuli ovat etenkin mielenkiintoisia tapauksia.
 

TML

Jäsen
Teresa Nousiaisen kommentit BB-asukkaiden pokeritaidoista:

Antti: ei aiempaa kokemusta Texas Hold'Emin pelaamisesta, mutta seurasi ja kuunteli opastusta tarkkaavaisen oloisesti.

Jari-Matti: on pelannut, vaikuttaa maltilliselta ja harkitsevaiselta pelaajalta. Voisi pärjätä, jos BB asukkaat pelaisivat keskenään turnauksen.

Tuuli: ujo pelityyli, ei aiempaa pelikokemusta, teki kovin erikoisen maksun pokeriharjoituksessamme pienellä hai-pelillä.

Anniina: seurasi peliä ja opastusta, tarkkaavaisen oloinen, ei aiempaa pelikokemusta. Saattaisi pärjätä.

Cheryl: yllättäjä! Kuunteli ohjeitani ja pelasi niiden mukaan. Korotti ja teki vastahyökkäyksiä. Tytöstä löytyi yllättävää potentiaalia! Yritti bluffiakin. Panosti tosin liian vähän, mutta ymmärsi omatoimisesti, että olisi pitänyt lyödä enemmän.

Marianne: harjoittelumme aluksi hukassa, mutta innostui pokerista ja paransi loppua kohti.

Niko: yllätti rohkeammalla pelityylillä kuin olisin odottanut. On pelannut Texasia joskus ja työnsi merkkinsä 'keskelle' useaan otteeseen korottajana.

Tero: ujoa peliesitystä, vaikutti olevan ymmällään. Teki vähintäänkin omituisen maksun pienellä hai-pelillä, mutta näytteli myös huonoa kättä, kun kädessä olikin AA...

Harri: ei jäänyt ollenkaan mieleeni jostain syystä, mutta ymmärsin hänen pelanneen aiemminkin.

Maria: ronski, kiroili paljon. Ei juurikaan aiempaa pelikokemusta. Vaihtoi ujon alun jälkeen aggressiivisempaan pelityylin. Potentiaalia ja ruutia!

Andreas: harkitsevaisen oloinen "järkeilijä". On pelannut aiemminkin ja osasi korottaa. Bluffaaminen saattaa koitua kohtaloksi.

Mia: pientä keskittymisongelmaa, mutta toteutti ohjettani vastahyökkäyksestä.
Vaikutti siltä, ettei oikein innostunut pelaamisesta, mutta saattoi toisaalta vain jäädä pohtimaan sanomisiani. Saattaisi pärjätä niin tahtoessaan.

Johan: on pelannut aiemmin ja vaikutti tietävän missä kulloinkin mennään. Veikkaisin voittajasuosikiksi, jos BB asukkaat pelaisivat keskenään Texas -turnauksen.

pokerisivut.com
 

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
Tällä viikolla häätö-äänestyksessä: Cheryll, Niko ja Maria. Minun puolestani kuka vaan saisi lähteä. Mieluiten kyllä Maria.
 

tutzba

Jäsen
Tällä viikolla häätö-äänestyksessä: Cheryll, Niko ja Maria. Minun puolestani kuka vaan saisi lähteä.

Rukoukseni on kuultu! Aivan sama kuka näistä kolmesta lähtee, se tulee kuitenkin olemaan pelkkä positiivinen ratkaisu. Cheryllista pidin alussa, mutta vähitellen on alkanut vitutuskäyrä nousta kun hän on ruudussa. Niko ja Maria taasen ovat molemmat jotain niin ahdistavaa kuin vain voi olla, joten menkööt vaikka molemmat.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Maria sitten pihalle.

Ja huomenna pokeriturnauksen voittaja (joku nelikosta Johan, Cheryll, Niko, Tuuli) saa 5000 euroa.
 

J.Petke

Jäsen
Joo.

Maria pois. Itseäni ei häiritse paskasta puhuminen mutta tuo lietsominen ja paskan puhuminen ärsyttää. Myös sitä kautta toi A-ryhmä varmaan hajoisi ja saataisiin taas hieman mukavempaa eloa taloon. Maria osaa olla välillä hauska mutta omaa vaan liikaa negatiivisia puolia.

En pidä Cheryllistä mutta tässä tilanteessa saa kyllä jäädä taloon vielä viikoksi.
 

TML

Jäsen
Tyytyväinen olen pudotuksessa oleviin kilpailijoihin. Toisin kuten monilla muilla, Maria ei itseäni ärsytä. Lähinnä naurattaa. Nikosta on kaikki jo sanottu ja hänen valintaa ei tarvitse perustella ja sitten tuo palikka... Ihan sama onko se siellä vai ei. HMV.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joo, Paska-Manta äänestykseen. Kysymys ei ole kuka lähtee vaan tuleeko kaikkien aikojen miinusennätys äänestyksessä.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Jess... Eipä juuri paremmat vaihtoehdot voisi häätöäänestyksessä olla. Cheryll, Niko ja Maria. Minulle aivan sama kuka lähtee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös