Suomen Big Brother 2006

  • 848 440
  • 3 663
Tila
Viestiketju on suljettu.

JHoc

Jäsen
tatu

Veikkaan myös että Tatu on seuraavaksi lähtövuorossa. Ainakin minun silmiini näyttää siltä että on jo luovuttanut kokonaan...ilmeisesti ikävä voitti. Harmi sikäli koska Tatu oli suosikkini kroisospelleilystä huolimatta.

Veikkaisin että ne kuuluisat vaaleanpunaiset puhelimet ratkaisevat tänä vuonna BB;n voittajan, eli The Bartender vie koko potin
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
En tiedä olenko vainoharhainen, mutta jotenkin välillä tuntuu, että tuottaja pelaa Miralle tätä hommaa.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
JHoc kirjoitti:
Harmi sikäli koska Tatu oli suosikkini kroisospelleilystä huolimatta.

Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että miksi Tatu on suosikkisi? Mitä Tatu on tehnyt noustakseen niin monen jatkoaikalaisen suosikiksi?
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
spertti kirjoitti:
Tuo Viking Linen uusin alus lähtee sitten seuraavalla viikolla. Ei jumalauta kuinka tylsän oloinen ihminen. Paljon on tsempattava, jotta välttää äänestykseen joutumisen jatkossa.

Esimerkiksi eilisessä lähetyksessä ei ollut yhtään Sorellaa aktiivisempaa henkilöä aina vaihdissa olevan Karin lisäksi. Nuo muiden riehakkuudet on nähty toistaiseksi pelkästään humalassa, joten todellisen tylsyysmittarin laukaisee vasta ensimmäinen tissutteluilta.

Jos ei talossa ihmeempiä tapahdu, tämän iltainen jakso jää maanantain tapaan. Ja mitä tulee tämänkin viestiketju aktiivisuuteen, se voidaan suoraan rinnastaa sarjan tämän hetkiseen kiinnostavuuteen. Siinä missä alkujaksoissa viestejä putoili kymmeniä päivässä, nyt tulee korkeintaan muutama. Tuntuu siltä, että talossa on nyt keskitytty kyräilyyn ja haetaan asetelmia jatkoon. Tatu lojuu missä milloinki koti-ikävän kourissa, Hanne on yhtä väritön kuin ennenkin (tosin pääsyt "vauhtiin" eläinten kanssa), Jenni on marisemattomuushetkinään vielä näkymättömämpi kuin aiemmin, Mika näkyy korkeintaan vaaka-asennossa, Kaarlo heittää väliin sen "WTF"-perusilmeen (ja tuo ilme onkin kasvoilla aika usein), Sari ei erottuisi ilman räikeää meikkiään huoneiden sisustuksesta mitenkään. kari on Kari, tosin näyttäisi siltä, että kukaan ei jaksa hänenkään tempauksiinsa enää kiinnittää liiemmälti huomiota. Mira näkyy silloin kun tiskaa. Että tässä valossa se Sorella sulautuu joukkoon ihan hyvin.

Mirasta tuli mieleen viime vuoden Perttu, josa meni läpi kaikista putoamisäänestyksistä. Kuinkahan monessa Miran kannatus vielä mitataan?

Edit: Näkyipä everonkin maininneen Mirasta tuossa edellä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Gellner kirjoitti:
Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että miksi Tatu on suosikkisi? Mitä Tatu on tehnyt noustakseen niin monen jatkoaikalaisen suosikiksi?

Ainakin mun suosikkipuolelle Tatu pääsi alunperin sillä että kaveri vaikutti ja vaikuttaa ainakin minun silmissäni symppikseltä kaverilta joka ei tehnyt itsestään isoa numeroa. Minusta Tatu on edelleen tuota vaikka se kroisos "ulkona tavataan" hölmöily söikin hieman pisteitä minun silmissäni. Ja nyt minusta näytti että Tatu kaipaa lapsiensa luo ja tuo viinan kanssa hölmöily kameran edessä oli aiheuttanut sellaisen morkkiksen että koko homman järkevyys askaruttaa.

Joka tapauksessa toivon että tuota neljän klikkiä hieman ravistellaan ja Mira saa edelleen jatkaa talossa, vaikka Tatua vastaan mulla ei oikeastaan ole mitään.

everon kirjoitti:
En tiedä olenko vainoharhainen, mutta jotenkin välillä tuntuu, että tuottaja pelaa Miralle tätä hommaa.

Miten tuo ilmenee tai on ilmennyt? Miten meitä yritetään manipuloida?

Minusta Mirasta on näytetty varsin paljon noita Miran vaikeita hetkiä ja itkeskelyä, eikä Mirasta ole ainakaan yritetty mitään ruusuista kuvaa meille luoda. Mikan ja Kaarlon keskinäisen jutustelun mukaan Tatulla on ollut vaikeaa (kaipaa kotiin) jo viime torstaista lähtien, silti minä en ainakaan muista nähneeni ennen eilistä lähetystä mitään tuohon vaikeuksiin viittaavaa.
 
Viimeksi muokattu:

jeke

Jäsen
Meikäläisen inhokkilistan ykkösnimeksi on noussut Jenni eikä vähiten repalaisten ja reikien täyttämien housujensa vuoksi, joita se pitää päällänsä koko ajan. Jonkun 200 kiloisen ukon juntturan vielä ymmärtäisi pitävän tuollaisia reikäjuusto-oloasuhousuja, mutta parhaassa sikiämisiässä olevan naisen jaloissa tuo on ainakin meikäläiselle liikaa. Kerta kaikkiaan epäseksikkyyden ja ällöttävyyden huippu.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Täällä olevan varjoäänestyksen perusteella Mira näyttäisi olevan oman veikkaukseni mukaisesti vahvoilla pysymään talossa mutta kuten totesin niin Tatu on tuota kroisoksena tapahtunutta kännihölmöilyä lukuunottamatta Tatu on sen verran mukavan oloinen kaveri että tiukaksihan tuo vielä mennee -- varsinkin kun Miralla on kannattajien lisäksi myös äänekäs vastustajajoukkonsa.

Eiköhän Kaarlon ja Jennin poppooseen laskettava Tatu kuitenkin pistetä pihalle sen vuoksi ettei tuolle poppoolle haluta antaa liikaa valtaa äänestykseen joutujia päätettäessä.
 

Messenger

Jäsen
Kale...

Itselläni meinaa olla vaikeaa katsella pojan roolia tuolla talossa.Lievästi sanottuna omaa erikoisen huumorintajun,tästä osoituksena "kroisos-läppä" Henalle.Ei kukaan muukaan ois varmasti heti ekana uskonu läpäksi jos sattui näkeen kyseisen välikohtauksen.Muutenkin ollu ihan pihalla suurimman osan ajastaan, kun muut jätkät heittäny läppää lentoon.Väliin kertonut sitten omia jorinoitaan ja vaikka mies itse jutuilleen nauraakin niin ei ne muuten kyllä paljoa iske.Ainoa mikä laitto naurattaan oli pikku sammakko, kun Kale kerto muijastaan "tukehtumassa" ,sekin tosin sen takia et unohtiko poika olevansa telkkarissa vai oliko vaan pikku ajatuskatko siinä kohtaa.Muutenkaan ei mielestäni tuo oikeastaan taloon mitään lisää.Selkeesti tossun alla siviilissäkin näyttäs olevan jos ei uskalla edes sanoa mielipidettään unelmanaisestaan jätkien keskuudessa.Toivottavasti alkaa saamaan ääniä äkkiä.Lento tutkan alapuolella on kestäny jo liian kauan aikaa...
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Tuskaisen tylsä viikkotehtävä tekee viikon annista normaalia tylsemmän.
Kyllähän tämä nähtiin jo viime vuonna.

Kaki on edelleen suosikkini ja muista Sari ja Tatu ovat itselleni ok.
Kale on erikoinen tapaus, jonka ajatuksenkulkua en oikein aina ymmärrä.

Jenni ja Mira ovat ajoittain ihan mukavan oloisia ihmisiä, mutta jokin töksähtelee.
Hannessa ei ole muuta kuin se ilmeskaala.

Sorellalla oli nätti persus, mutta muuten vaikuttaa ihan HMV-osastolta. Aikaa parantaa on toki.

Mika ei ole sellainen ihminen, jota itse jaksaisin mutta suurin ärtymys miestä kohtaan on laantunut.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei herranen aika noita järjenjättiläisiä :D Mika ja Mira käyvät väittelyä kuuluuko Venäjä Eurooppaan vai ei. Mika on täysin varma ettei Venäjä kuulu Eurooppaan, taustatukea hän saa Kakilta. Mira sitten koittaa vakuuttaa pojille, että kyllä varmasti kuuluu Eurooppaan, ja vain osa kuuluu Aasiaan rajan ollessa Uralilla. Sen verran Mika antoi periksi että "Neuvostoliitto ehkä kuului Eurooppaan, mutta Venäjä ei" :D Putin kuulema raivostuisi, jos hänelle sanottaisiin Venäjän olevan Eurooppaa.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Palataan asiaan, kun saavat keittoa alle. Nyt meininki on niin kuollutta, ettei mitään rajaa. Alpakkoja? Ei näin...
 

J.Petke

Jäsen
En tiedä mitä ovat Subin ihmiset ajatelleet tuovan taloon kun tämän opettajan ovat sinne päättäneet päästää. Opettaja jonka oppilaat katselevat ohjelmaa, ei hyvin suurella todennäköisyydella tule tekemään talossa mitään seurattavan arvoista. Tylsä nainen jolla on tylsät jutut. Hän vain voivottelee poikien juttuja ja tuntuu että ei osaa irroitella yhtään. Olisivat valinneet sinne jonkun nuoren/vanhan joka olisi tuonutkin taloon jotain uutta ja katselemisen arvoista. Ja ei en halua nähdä koko aikaa kännäilyä ja sähinää mutta ei tuota Sorellankaan juttua jaksa katsella.

Rupee hieman jo Mirakin ärsyttämään, aina pitää vängätä koska omasta mielestään ei koskaan ole väärässä. Ärsyttävä akka hänkin.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
JWill kirjoitti:
Palataan asiaan, kun saavat keittoa alle. Nyt meininki on niin kuollutta, ettei mitään rajaa. Alpakkoja? Ei näin...
Olihan se ymmärrettävää, että viime viikkoisen kroisos-simputuksen jälkeen piti saada vähän rauhallisempi vaihe taloon. Herttaisia elukoita ne alpakat muuten. Ja repesin aika pahasti siihen ristiäisjuttuun. Kaki "pappina" oli varsin koominen näky :)
 
Viimeksi muokattu:

JHoc

Jäsen
Gellner kirjoitti:
Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että miksi Tatu on suosikkisi? Mitä Tatu on tehnyt noustakseen niin monen jatkoaikalaisen suosikiksi?

Niinkuin jo edellä mainittiin, niin kyllä Tatu tuolla talossa olijoista on eniten symppis, ja siksi suosikkini.Ei oo muuten ukko enää niin synkkä kuin oli jossakin vaiheessa..onkohan koti-ikävä voitettu vai herättikö häätöäänestykseen joutuminen?

Tuosta Solerosta sen verran että luulen että siitä paljastuu vielä jotakin uusia puolia..miten kukaan olisi muuten tuommoisen "nothiiiiing"-muijan tuonne pistänyt? No joo taitaa olla ihan sama kun seuraavassa häätöäänestyksessä taitaa saada kaikilta 2pinnaa..
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Harmi että Miran kanssa äänestyksessä on joko ne pystyynkuolleet [Ari], vittumaiset pellet [Henri] ja puolikoomaiset hapannaamat [Tatu], eihän tota muijaa saa ikinä ulos tuolta kun vastaehdokkaat kerää vieläkin enemmän miinuksia. Tatu oli suosikkejani alussa mutta vaikuttaa nykyään niin kyrpiintyneeltä että olis varmaan parempi kaikille jos se sunnuntaina lähtis, muutenkin tuntuu että meininki on ollut ihan kuollutta torstain anteeksipyyntöjen jälkeen, tätäkö se nyt sitten on vielä KAKSI kuukautta? Voi käydä aika pitkäksi talolaisilla ja katsojilla.

Mikä ihme tossa "wattöfak?"-Kaarlossa viehättää, tuntuu että sitä hehkutetaan joka puolella, mun puolesta sen voi ulostaa seuraavaksi.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Ambi kirjoitti:
Mikä ihme tossa "wattöfak?"-Kaarlossa viehättää, tuntuu että sitä hehkutetaan joka puolella, mun puolesta sen voi ulostaa seuraavaksi.

Siihen loppuisi viimeinenkin mielenkiinto ohjelmaa kohtaan. Valitettavasti se kaikkein mielenkiintoisin henkilö jo ulostettiin. Ei näin!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ambi kirjoitti:
Harmi että Miran kanssa äänestyksessä on joko ne pystyynkuolleet [Ari], vittumaiset pellet [Henri] ja puolikoomaiset hapannaamat [Tatu], eihän tota muijaa saa ikinä ulos tuolta kun vastaehdokkaat kerää vieläkin enemmän miinuksia. Tatu oli suosikkejani alussa mutta vaikuttaa nykyään niin kyrpiintyneeltä että olis varmaan parempi kaikille jos se sunnuntaina lähtis, muutenkin tuntuu että meininki on ollut ihan kuollutta torstain anteeksipyyntöjen jälkeen, tätäkö se nyt sitten on vielä KAKSI kuukautta? Voi käydä aika pitkäksi talolaisilla ja katsojilla.

Minä taas veikkaan että Kaarlo-Jenni-Hanne-Tatu nelikosta Tatu on Miraa vastaan se vaikein vastus ja Tatua vastaan Mira saattaa jopa hävitä. Tatulla ei ehkä ole kovinkaan äänekäs kannattajajoukkoa mutta ei Tatulla ole myöskään luultavasti äänekästä vastustusjoukkoa, mitä esimerkiksi Miralta tuntuu löytyvän.

Talon yllätyksellisyyden takaamiseksi Tatu pitäisi saada ulos ettei nämä äänestyksiin joutumiset menisi täysin tuon nelikon toiveiden mukaisiksi.

Tatu oli eilen kyllä ensimmäistä kertaa varsin ylimielinen ja jopa ilkeä saunassa Kaarlon kanssa Mirasta puhuessaan ja jälleen tuo Kaarlon juorukerho kunnostautui puhumalla pahaa seläntakana.
 

jeke

Jäsen
flintstone kirjoitti:
Minä taas veikkaan että Kaarlo-Jenni-Hanne-Tatu nelikosta Tatu on Miraa vastaan se vaikein vastus ja Tatua vastaan Mira saattaa jopa hävitä. Tatulla ei ehkä ole kovinkaan äänekäs kannattajajoukkoa mutta ei Tatulla ole myöskään luultavasti äänekästä vastustusjoukkoa, mitä esimerkiksi Miralta tuntuu löytyvän.

Talon yllätyksellisyyden takaamiseksi Tatu pitäisi saada ulos ettei nämä äänestyksiin joutumiset menisi täysin tuon nelikon toiveiden mukaisiksi.

Mielestäni asia ei ole näin mutkaton, sillä edellä mainittu liittouma alkaa murtua. Nimittäin Tatunkin mitta alkaa jo tulla täyteen Jennistä mistä osoituksena kaksi nimeämispistettä.

Miran tippuminen tietäisi mielenkiitoa sikäli, että perittäväksi jäisi kasapäin nimeämispisteitä.

Kimurantti tilanne on joka tapauksessa, sillä Tatun tippuminen luultavasti tekisi kastijakoa kahteen leiriin entistä enemmän. Uskoisin taloon muodostuvan tässä tapauksessa kaksi klaania, joista joukkoon yksi kuuluisivat Kaarlo, Jenni ja Hanne sekä joukkoon kaksi Mika, Kari, Mira, Sorella ja Sari. Jälkimmäinen rykmentti veisi luonnollisesti voiton.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
jeke kirjoitti:
Mielestäni asia ei ole näin mutkaton, sillä edellä mainittu liittouma alkaa murtua. Nimittäin Tatunkin mitta alkaa jo tulla täyteen Jennistä mistä osoituksena kaksi nimeämispistettä.

Miran tippuminen tietäisi mielenkiitoa sikäli, että perittäväksi jäisi kasapäin nimeämispisteitä.

Kimurantti tilanne on joka tapauksessa, sillä Tatun tippuminen luultavasti tekisi kastijakoa kahteen leiriin entistä enemmän. Uskoisin taloon muodostuvan tässä tapauksessa kaksi klaania, joista joukkoon yksi kuuluisivat Kaarlo, Jenni ja Hanne sekä joukkoon kaksi Mika, Kari, Mira, Sorella ja Sari. Jälkimmäinen rykmentti veisi luonnollisesti voiton.

Tämäkin on mahdollista, minusta vain tuo Jennin ja Kaarlon muodostama poppoo on äänestänyt näissä nimeämisissä yhtenäisemmin ja siksi tuo tuntuu enemmän ns vaarallisemmalta poppoolta antaa pysyä kasassa, ja Mika kyllä kuuluu mielestäni Jennin ja Kaarlon porukkaan.

Ja vaikka Tatu on edelleen suosikkieni puolella niin tuo jatkuva (Kaarlon porukan yms) Miran päähän potkiminen (kuvainnollisesti) on ainakin saanut itseni entistä vakaammin Miran kannattajaksi [fanipojaksi (c) by Panzerfaust] samoin kuin tuo Miran haavoittuvuus vessassa yksin itkemisineen saa minut heltymään. Samalla kun Kaarlo ja Jenni ovat tippuneet tän hetken inhokkien alimpaan kastiin. Eli Tatu joutuu minun silmissäni uhrattavien joukkoon (kuulumalla Kaarlon lähipiiriin) vaikka Tatun jatko sinällään ei haittaisikaan minua.

Minua ihmetyttää varsinkin tuo Kaarlon täydellinen tunnevammaisuus Miraa kohtaan, enkä ymmärrä mitä kamalaa Mira on tehnyt joutumalla noin kamalasti Kaarlon hampaisiin.
 
Viimeksi muokattu:

Kumikaksonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Monet tuomitsevat Tatun siksi, että se olisi halunnut vetää Henaa lättyyn. En kyllä ymmärrä mitä muuta pahaa siinä on, kuin että päätti jättää sen suoritettavaksi talon ulkopuolella.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mounir kirjoitti:
Aivan turha sarja
Ja tulit sen kertomaan tähän ketjuun, koska...?

Itseä ärsyttää suunnattomasti tuo Kaarlon toiminta. Kaikki asiat ovat huonosti, ja lisäksi minusta näyttää, että Kaarlo peesaa Tatua ihan joka asiassa. Juoruileva, pikkumainen mies, joka saisi lähteä talosta.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Trenchtown kirjoitti:
Ja tulit sen kertomaan tähän ketjuun, koska...?

Itseä ärsyttää suunnattomasti tuo Kaarlon toiminta. Kaikki asiat ovat huonosti, ja lisäksi minusta näyttää, että Kaarlo peesaa Tatua ihan joka asiassa. Juoruileva, pikkumainen mies, joka saisi lähteä talosta.

Ajattelin vain ilmaistani kantani ohjelmasta, eikös keskustelun aiheena ollut BB 2006.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mounir kirjoitti:
Ajattelin vain ilmaistani kantani ohjelmasta, eikös keskustelun aiheena ollut BB 2006.
Kyllä kyllä, nöyrin anteeksipyyntöni. I stand corrected.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös