Jälkimmäinen lause ilmeisesti lienee se suurin ongelma. Keskimääräinen ravintolassakävijä Suomessa hakee suurta annosta josta lähtee nälkä (ei nyt siis millään pahalla ketään tähän ketjuun kirjoittanutta kohtaan) maun ja raaka-aineiden ollessa täysin toissijaista.
??
Jos hakee mahdollisimman suurta annoskokoa niin ketjuravintolassa se hyvin harvoin toteutuu (jos nyt siis ei puhuta mistään Raxin/Huttusen tyyppisistä buffamestoista). ABC-ravintiloissa annoskoot ovat todella pieniä. Tai tämä ainakin omien, viime aikoina hyvin vähäisten, kokemuksien mukaan. Nykyään jos on pakko syödä huoltoasemilla, valitsen esim. Hesen burgerit. Vitutus on pienempi.
Eiköhän se pointti koko ketjussa ollut juuri se että haetaan ravintoiloita jossa löytyy laatua ja määrää mutta ilman turhaa hifistelyä.