Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2019–2020

  • 585 618
  • 1 488

Kauko Viisas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään! Nyt pelaa kaikki Carolinat ja Coloradot ja Winnipegit, Dallasit ja Montrealit ja Nashvillekin, niin ja Minnesota ja miksei Buffalostakin vois jotain ropista. Floridaa ja Barkovia vielä kaipaisi, mutta kyllä se näilläkin se 20 pistettä menee rikki. Colorado-Carolina -matsissa tulee jo se 10 pointsia, Laineelta sit 5 maalia ja sit ei vaadi Dallasin ja Montrealin jampoilta ku piste per naama, tai Koivulta ja Ristolaiselta joku hikinen kakkossyöttö. Mikke Granlundkin saattaa jo saada sen verran unta öisin että sekil vois pari-kolme tehopistettä tekaista.
Pakkohan tähän on uskoa - jos ei nyt niin joskus kuitenkin.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Pelkkää YV:tä vuoronperään tämä Avs vs Canes, mutta ei vaan kummallekaan maistu.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen niin pettynyt että aloin itkeä vollottaa kun aamulla avasin teksti-tv:n. Miksei se ikinä tule? Nyt oltiin kyllä tosi lähellä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Olen niin pettynyt että aloin itkeä vollottaa kun aamulla avasin teksti-tv:n. Miksei se ikinä tule? Nyt oltiin kyllä tosi lähellä.
Multa ja muutamalta muulta tuli viimeksi 26.5.2019, joten kyllä sullakin vielä Toivoa on - ainakin, jos et ole pelkästään naisiin päin.

Niiden kanssa tuleminen saattaa ottaa monia vuosia. Uskolle, Toivolle ja rakkaudelle terveisiä. Me ei osata feikata. Edes kyyneliä.

Aho on muuten änärin maalipörssin sijalla 3. - kärki on tosi lähellä.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Kyllä piste-ennätys jossain vaiheessa tulee. Nyt on niin paljon potenttiaalia, että varmasti joku kierros osuu kaikilla kohdilleen. Pelejä on kyllä jäljellä vielä suhteellisen paljon. Tärkeämpää on toki, että jokainen pystyy semmoiseen tasaiseen pistetahtiin, ettei tule mitään 20 pelin kuivia jaksoja kärkimiehelle. Ja ennenkaikkea suomalaisten joukkueet pärjäävät.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Lauantain-sunnuntai välisenä yönä olis kyllä hyvät mahdollisuudet piste-ennätykseen. Pelaa Winnipegit, Coloradot, Floridat, Carolinat, Buffalot, Nashvillet, Minnesotat. Oikeastaan Dallas vaan puuttuu. Ehkä tuolloin sitten?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-

VapaahetoisGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, K-Vantaa, Minnesota Blue Jays, Kapa, VG-62
Reippaasti Ruotsinlahja Dahlin iskee poikkarilla naamaan Konecnyä. Voi että Dahlin saa vielä uudestaan Cernak tyylistä kohtelua kauden aikana jos otteet on tuollaisia. Ehkä vois olla jopa oikein miehelle.

Eli päähän kohdistuva ja mahdollisesti aivovamman aiheuttava taklaus on ok, jos on itse suorittanut esim. tällaisen poikkarin? Tuohon lauseeseen tiivistyy se, mikä on oikeasti ongelma taklausten ja päävammojen takana.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Mites case Nutivaara, pelasi viimeksi Vegasia vastaan 5.11. reilun viiden minuutin verran. Missä mennään?
 

Barney

Jäsen
Koska viimeksi on ollut kolme suomalaista top 20 pistepörssissä?
Onko sillä mitään väliä, kun sitä yhden kierroksen piste-ennätystä ei ole vieläkään tullut? Turha tässä on mistään pistepörssisijoituksista iloita ennen tuon ennätyksen rikkoutumista.
 

3za

Jäsen
Sebastian Aho on tällä kaudella tehnyt 5 maalia (7 pistettä) tyhjään maaliin. Teräväisen saldo on 2+4=6 ja näin ollen suomalaiset miehittävät tuon pörssin kärkeä.

NHL.comin tilastoitujen kausien mukaan ykkösenä on muuan Pavel Bure 9 osumalla. Tässä hieman jännittettävää loppukaudeksi pääseekö Aho tuon listan ykköseksi.

Kaikkien aikojen listalla eniten tyhjiin on tehnyt #99 56 maalia, Aholla yhteensä 15 maalia ja sijoitus tällä hetkellä 68.
 

Stirner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Che Guevara
Muistutuksena tyypeille, että siellä on juuri alkamassa prime timea kun Minnesota-Winnipeg matsi on alkuseremonioita vaille valmis starttaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös