Suomalaiset NHL:ssä 2010-2011

  • 168 915
  • 297

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Niemi ei ole SC-voitosta huolimatta saanut hirveästi vastuuta ja Niittymäki on vienyt heidän keskinäistä vertailua selkeästi.

Kausi on kyllä Niemen kannalta alkanut lähestulkoon katastrofaalisesti. Ennen kauden alkua oli pieni pelko puserossa, että miten hän kykenee uuteen seuraan sopeutumaan ja uuden pakiston takana torjumaan, eivätkä otteet ainakaan toistaiseksi ole vakuuttaneet. Tilannetta vielä pahentaa se, että Niittymäki, jota Pohjois-Amerikassa on aina pidetty enemmän kakkos- kuin ykkösveskarina, on ottanut hänestä tukevan niskalenkin kilpailussa ykkösvahdin tontista. Tottakai kausi on vasta nuori, mutta Antin uskottavuuden ja koko uran kannalta hänen olisi äärimmäisen tärkeää nousta vähintään Niityn tasolle.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Kiprusoff on oikeastaan Calgaryn mukana jatkanut lievää alamäkeä vuosi vuodelta - ainakin tilastojen puolesta.

Tämä pitää paikkansa vuosien 2006-2009 osalta, viimekausi (09-10) oli Kiprusoffilta jälleen erinomainen (92,0 / 2.31) ja oli myös Vezina-spekulaatioissa mukana. Nyt Kipperillä oli hyvä alkukausi, mutta pari isonumeroista tappiota rumensi tilastoja.
 

Kostja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Anaheim Ducks
Jussi Jokinenkin on ruvennut pikkuhiljaa heräilemään. Viiteen viime peliin mukavat 9 (2+7) tehopistettä.
Selänne loukkaantui harmittavasti viimeyön kierroksella, ilmeisesti nivunen reistailee. Toivottavasti ei mitään vakavampaa kuitenkaan ole.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Itse olen seurannut suurella ilolla Lauri Korpikosken onnistunutta alkukautta. Korpedo on ainoa 20-25 -vuotias NHL-hyökkääjämme, ja olisikin elintärkeää että noistakin ikäluokista saataisiin joku edes kohtalainen pistenikkari. Korpikoski on mahtava pelaajatyyppi. Iso, nopea, fyysinen ja varsin kelpo kädet omaava, mutta jostain syystä tehoja ei vain hirveästi tule. Hiukan samankaltainen tapaus kuin Sean Bergenheim, mutta mielestäni potentiaalisempi.

No, kuitenkin, Lauri on aloittanut kauden mainiosti. 19 otteluun 5+5, eli jopa 40 pisteen vauhdissa. Varmasti hyytyy tuosta jonkun verran, mutta entinen piste-ennätys (14) näyttäisi menevän jo lähiaikoina rikki, ja seuraava askel kohti kärkiketjuja näyttää selviöltä. Siirto Phoenixiin oli hänelle erinomainen ratkaisu, peliaikaa tulee paljon, ja hän on ihan kärkikahinoissa joukkueen sisäisessä pistepörssissäkin.

Hienoa myös, että Saku maalasi jälleen viime yönä.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Korpedo on ainoa 20-25 -vuotias NHL-hyökkääjämme, ja olisikin elintärkeää että noistakin ikäluokista saataisiin joku edes kohtalainen pistenikkari.

Puolustajien suhteen tilanne on vielä pahempi. Tällä kaudella NHL:ssä on pelannut viisi suomalaista pakkia. Kimmo Timonen (35 v.), Toni Lydman (33 v.), Joni Pitkänen (27 v.), Sami Lepistö (26 v.) ja Teemu Laakso (23 v.). Nuorimmainen Laakso pelasi yhden ottelun ja siinä vajaat kolme minuuttia, eikä ole pystynyt neljän Pohjois-Amerikassa viettämänsä kauden aikana pystynyt ottamaan vakipaikkaa Nashvillen kokoonpanossa.

Tosin sama ongelma vaivaa kuitakin eurooppalaisia maita, Ruotsi poislukien. Ehkä Nicklas Lidströmin antama esimerkki on saanut osan lahjakkaista ruotsalaiskiekkoilijoista valitsemaan pelipaikakseen puolustuksen eikä hyökkäyksen.
 

-RVL-

Jäsen
Jarkko Ruutu sai Kovalevin juhlapelissä 600 ottelua täyteen. Nuorempi Ruutu saa kasaan 400 ottelua hyvin pian, sillä nyt pelejä on takana 398. OJ:lta puuttuu myöskin vain kaksi peliä seuraavasta tasa-sadasta, joka tarkoittaa 900 ottelua. Hyvä määrä suomalaisttain suhteutettuna ikään, ehkäpä Nummisen 1372 kiikarissa.

Maalivahdeista Rinne on jo ohittanut Nurmisen peleissä ja nousee seuraavassa pelissään Markkasen rinnalle.

Mikko Koivu on kaksi pistettä kaukana Sami Salon pistemäärästä 273, jolla irtoaa 17 sija suomalaisten pistetilastossa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Antti Niemen alkukausi on tilastojen osalta sujunut todella surkeasti. Yli 8 ottelua pelanneista NHL-vahdeista(43 maalivahtia) Niemellä on surkein torjuntaprosentti(.877) ja toiseksi surkein päästettyjen maalien keskiarvo(3.93) Edmonton-vahti Habibulinin jälkeen.

Niittymäki on pelannut Sharksin maalilla neljä ottelua enemmän .919 -torjuntaprosentilla ja 2.07 -päästettyjen maalien keskiarvolla.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
OJ:lta puuttuu myöskin vain kaksi peliä seuraavasta tasa-sadasta, joka tarkoittaa 900 ottelua. Hyvä määrä suomalaisttain suhteutettuna ikään, ehkäpä Nummisen 1372 kiikarissa.

Saa nähdä miten Jokiselle käy. 1000 ottelua mennee rikki mutta Nummisen lukemat tuntuvat vielä melko kaukaisilta ottaen huomioon hänen tämän hetken otteet kaukalossa. Miehen arvostus Pohjois-Amerikassa on viimeisen parin vuoden aikana laskenut kuin lehmän häntä, eikä meno tämän kauden osalta ole näyttänyt yhtään paremmalta. Kausi on toki vielä nuori ja ehjänä pysyessään Jokisellakin on jäljellä ~60 peliä, mutta tulosta täytyy ilman muuta alkaa tulemaan mikäli mies Nummisen ottelumääriin haluaa yltää. Nykyinen sopimus päättyy keväällä 2012, ja jos suunta ei siihen mennessä muutu niin se on morjens taalajäät.
 
Saisiko joltain Calgaryn pelejä tarkemmin seuranneelta jonkinlaista juttua Jokisen otteista tällä kaudella? Mitä mies tekee kaukalossa ja mitä jättää tekemättä kun pisteitä ei tule?

Jesse Joensuustakin olisi mukava kuulla tarkempaa tietoa, minkälainen on pelaajana jne.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Saisiko joltain Calgaryn pelejä tarkemmin seuranneelta jonkinlaista juttua Jokisen otteista tällä kaudella? Mitä mies tekee kaukalossa ja mitä jättää tekemättä kun pisteitä ei tule?

Jesse Joensuustakin olisi mukava kuulla tarkempaa tietoa, minkälainen on pelaajana jne.

Jokinen pelaa "hyvin". Koko joukkue on pelannut alakanttiin, tuntuu viime kauden toisinnolta. Miehellä myös kakka tuuri. Välillä syöttää kaverille avopaikan, eikä mene. Jos itsellä on paikka, ei mene. Viime kaudella 10-15 tolppakutia. Ei ole hidas vaikka tuonkokoisena siltä näyttääkin, ja tekee paljon töitä, kaivaa ja puolustaa, ja on rankkarinvetäjänä hyvä vaikkei niitä nyt niin ole päässytkään vetämään.
Jos Sutterilla peliä varten se kuuluisa systeemi, niin Olli ainakin tuntuisi sitä noudattavan. Ketjuissakin on hyppinyt taas, ettei ole ne samat kaverit kokoajan rinnalla. Nyt juurrutetaan kakkosketjuun taas, ja sielläkin heti toinen laituri vaihtui. Selitykseni on selityksiä, tottakai miehen pitäisi tehdä enemmän pisteitä. Iginla nyt sentään sai itseään kipsistä auki. Tottakai mies on myös tehnyt virheitäkin ettei mene pelkästään kehumiseksi. Pieniä perusaivopieruja että vedetään syöttö suoraan kaverin lapaan -> vastahyökkäys. Otetaan typerä jäähy -> maali. Ei olla varma syötetäänkö vai ammutaanko -> kumpikaan yritys ei onnistu.
Joukkueen peli on semmoista, mikä ei Jokista suosi ainakaan tehopuolella. Tiedän että tämäkin on selitys, mutta silti. En usko että Jokinen olisi huonompi kuin pari vuotta sitten. Ollihan tykkää ampua paljon, ja mitä enemmän ampuu, sitä enemmän niitä menee sisäänkin - nyt aika usein maskimiehenä.

Uskon vielä siihen että tietyissä olosuhteissa ja tietyssä roolissa Jokinen tekisi ainakin suhtellisen kovia pinnoja vielä. Ei lähde NHL:stä mihinkään. Jos Flames ei jatka sopimusta joka kattaa vielä ensi kauden, niin joku muu haluaa Jokisen kyllä napata koska hyvä pelimies se vielä on ja isoja palkkoja ei enää pyytää. Ei pelkoakaan että eurooppaan tulisi vielä pitkään aikaan.

En missään nimessä syytä Jokista siitä, että Flamesilla on mennyt huonosti. En syytä muitakaan pelaajia yksittäin, että "tuo kaveri ulos". Koko joukkue pelannut usein niin käsittämätöntä peliä ettei noin vaan voiteta joukkueita.
Korjataan sen verran Staiosin haluan ulos, mutta teki Phillylle hienon maalin - oikeasti! Mutta koska Pardy nyt ei pelaile, ja oliko Sarichillakin vielä jotain rikki, niin Steve pelaa eikä se mua nyt sen kummemmin häiritse. Joo, saa palkkaa liikaa, mutta minkäs voimme tehdä.
 

TKH

Jäsen
Suomalaismaalivahdit ovat myös aloittaneet ihan kelvollisesti. Ohessa tilastoitu torjuntaprosentti, päästetyt maalit / 60min ja pelatut ottelut + voitot.

1. Niklas Bäckström 93,7%, 1.98, 13 - 7.
2. Antero Niittymäki 92,9%, 1.80, 9 - 6.
3. Pekka Rinne 91,0%, 2.85, 10 - 4.
4. Kari Lehtonen 90,7%, 2.89, 13 - 7.
5. Miikka Kiprusoff 90,3%, 2.80, 14 - 6.
6. Antti Niemi 87,8%, 3.73, 6 -2.

Kipperin kauden kolmannen nollapelin myötä suomalaisten tilastot näyttää entistä paremmilta. Tällä hetkellä kuudella suomalaisella on torjuntaprosentti vähintään 91,3%.

Raskin tilastot on kyllä mielenkiintoiset. 7 aloitettua ottelua, Sv% 92,6%, GAA 2.59, mutta silti vain yksi voitto ja kuusi tappiota. Ainut voitto tuli kun Rask pelasi nollapelin.
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Saisiko joltain Calgaryn pelejä tarkemmin seuranneelta jonkinlaista juttua Jokisen otteista tällä kaudella? Mitä mies tekee kaukalossa ja mitä jättää tekemättä kun pisteitä ei tule?

Olli Jokinen teki virheen pari kautta sitten, kun alkoi miettimään liikaa. Tuolloin Jokinen ei ollut pelannut vielä pudotuspeleissä ja tuo taakka painoi Jokista. OJ rupesi tekemään kaikkea liian pikku tarkasti. Toki huippu-urheilu vaatii uhrauksia ja sitoutumista, mutta silti. Olli ryhtyi täysin absolutistiksi, joka sekään ei välttämättä ole paras juttu. Silloin tällöin muutamat drinkit/bisset kavereiden kanssa voisi tehdä hyvää jos pelit eivät kulje. En nyt missään nimessä tarkoita että dokaamalla se homma lähtee, mutta spartalaisuutta ei kannata viedä liiallisuuksiin. Pelillisesti Jokinen lähti liikaa miellyttämään muita ja alkoi syöttämään mestoista mistä vanha kukkopoika olisi ampunut Floridan vuosina. Jokinen muutti liikaa konseptiaan, joka oli hänet nostanut huipulle. Jokinen on kovan itseluottamuksen omaava pelaaja, joka osaa tehdä maaleja ja pisteitä varsinkin kovalla laukauksellaan ja suoraviivaisuudellaan. Lisäksi Flamesissa ei nykyään tunnu onnistuvan kukaan tähti kovin häävisti. Paskan jengin ja pelitavan merkki, kun Bouwmeisterkin vetää miten sattuu ja Iginlat ovat kauheassa laskusuhdanteessa. Phaneuf treidataan joihinkin Kotalikeihin.

Tulipas epäselvä viesti. Mutta yksinkertaistettuna OJ lähti miettimään liikaa miten hän olisi ns parempi jätkä, miten hän voisi olla parempi ykkössentteri (jatkuva Iginlan haku syötöillä viime kaudella) ja yleensäkin muutti asioita. OJ teki aika hullun vedon palatessaan Calgaryyn, kun joku muu ei olisi lähtenyt paikkaamaan heikkoa viime kauttaan samaan jengiin. Tämä se ongelma onkin, OJ on nykyään hyvä jätkä joka sitoutuu seuroihin ja koutseihin. Eikä pakene "rikospaikalta". Nyt kun Olli on "hyvä jätkä" niin se menestys onkin alkanut laskemaan, koska ne onnistumiset tulivat sillä "mä olen Olli ja skodaan tästä, enkä syötä tuolle kaiffarille joka skodaa mua huonommin"- mentaliteetista. Samalla kun Jokinen on nyt hiipunut jonkin verran NHL:ssä hän onkin noussut maajoukkueessa. Torino(maalikuningas), Vancouver(Suomen parhaassa ketjussa ja ratkaisi pronssit) ja MC04 (nousi nuoruusvuosien jälkeen Summasen vastuunkantajaksi Sakun rinnalle) olivat hienoja saavutuksia ja Olli tuki hyvin ykköskenttää. Harmi kun lopetti, kun alkoi päästä jyvälle. Niinkuin sanoin Olli miettii nyt omasta mielestäni liikaa kaikkea turhaa ja tuo maajoukkueessa lopettaminen oli niitä paskoja päätöksiä.
 
Viimeksi muokattu:

TKH

Jäsen
Rinne pelasi kauden kolmannen nollapelinsä. Rinne pelaa nollapelejä aika hyvään tahtiin kun kahdella edellisellä kaudella nollapelejä tuli 7 alle 60 ottelun kausilla. Jos ottelumäärä hiukan nousisi tällä kaudella, niin lähelle kymmenen nollapeliä ei pitäisi olla mahdotonta.
 

-RVL-

Jäsen
Niklas Hagman nousi vähän aikaa sitten suomalaisten sisäisen maalipörssin jaetulle sijalle kymmenen, maalilukemalla 134. Christian Ruutulla myös sama määrä, hän tarvitsi tähän n. 30 peliä vähemmän kuin Niklas. Kymmenen kärki pysynee aika pitkään tuollaisenaan, mitä se tällä hetkellä on.

Mikko Koivu ohitti siis Sami Salon hetki sitten pisteitten osalta. Seuraavalla syöttöpisteellään Mikko nousee Sami Salon kanssa tasoihin 192 syöttöpisteeseen, joten seuraavan kymmenen Wildin pelin aikana on myös hyvät mahdollisuudet nähdä Mikon 200 syöttöpiste. Joni Pitkänen hengittää niskaan 188 syötöllään.

Kaikista loukkaantumisista ja ikävyyksistä huolimatta vanhempi Koivu on Olli Jokisen perässä nousemassa 900 pelatun runkosarjapelin korkeammalle puolelle ennen joulua. Sakun jälkeen Kimmo Timonen on vahvimmin kiinni tuon rajan ylityksessä, johon hän yltänee ensi kauden alussa, jos pitempiä taukoja ei tule peleihin.

Ennen kauden alkua tuli tosiaan veikkailtua, että Joe Thornton saattaa huitaista Teemun ohi syöttöpisteissä niin että heilahtaa. Vaan Teemu se on edelleen kuusi syöttöä Jumbo Joeta edellä, 670-664. Kauden alkaessa Teemu oli kahdeksan syöttöä edellä Joesta, joten paljoa ei ero ole liikahtanut mihinkään suuntaan. Molemmilla kavereilla olisi vielä tällä kaudella monta nimeä ohitettavissa.
 
Viimeksi muokattu:

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teemu palasi nivusvaivojensa jälkeen kaukaloon. Tuloksena tehot 1+1 miehelle itselleen, 1+1 myös Koivulle ja rankkarivoitto Anaheimille, vaikka kaikki Ducksin suomalaiset (ja myös about kaikki muut) missasivatkin rankkariyrityksensä. Selänteellä nyt 25 ottelussa kasassa 9+17=26 +/-0. Näillä lukemilla johtaa selkeästi suomalaisten pistepörssiä, mutta maalipörssissä vanhempi Koivu on 10 maalillaan kärjessä, toki 5 matsia enemmän pelanneena.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Mikko Koivun kauden alotus on ainakin itselleni ollut iso pettymys. Toivoin, että Mikko nousisi nyt viimeistään jättisopimuksen myötä uudelle tasolle, mutta pisteitä ei ole kertynyt palkkasumman vaatimaan tahtiin. Onko se Miettinen niin isö mörkö, että Mikon on mahdoton päästä potenttiaallinsa edellyttämiin pistelukuihin?
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Mikko Koivun kauden alotus on ainakin itselleni ollut iso pettymys. Toivoin, että Mikko nousisi nyt viimeistään jättisopimuksen myötä uudelle tasolle, mutta pisteitä ei ole kertynyt palkkasumman vaatimaan tahtiin. Onko se Miettinen niin isö mörkö, että Mikon on mahdoton päästä potenttiaallinsa edellyttämiin pistelukuihin?

Miettisen osalta on harmi, että hän pelaa väärässä roolissa. Nelosketjun jarruna Antti menisi parhaiten. Kyllähän tuo Ana siis verottaa Koivun pelaamista, en ole kylläkään kuin muutaman Wildin pelin nähnyt, mutta ne riittävät kertomaan totuuden tilan.

Tällaisessa tilanteessa, missä Koivu nyt on, niin yleensä kovat kaverit vie sen veneen vaikka yksin rannalle. Ja Mikkohan esim. viime kaudella pelasikin upeasti kantaen joukkuetta, mutta tällä kaudella ei ole oikein kulkenut. Se on todella pienestä loppupeleissä kiinni.

Mitä tulee Wildin ketjuihin, niin Koivu-Havlat -kaksikko pitäisi takoa yhteen pitkäksi ajaksi, jotta kemia löytyisi, se on päivänselvä asia. Vai mitä Richards? Ai niin.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Teemu Selänne. Oikeastaan koko kaverista ei kannattaisi enää kirjoittaa mitään, ylisanat alkavat nimittäin menettää tehoaan. Siellä se viiletti vaarallisempana kuin koko Edmontonin tulokastroikka - ja yhtä nopeana.

Mikko Koivun kauden alotus on ainakin itselleni ollut iso pettymys. Toivoin, että Mikko nousisi nyt viimeistään jättisopimuksen myötä uudelle tasolle, mutta pisteitä ei ole kertynyt palkkasumman vaatimaan tahtiin. Onko se Miettinen niin isö mörkö, että Mikon on mahdoton päästä potenttiaallinsa edellyttämiin pistelukuihin?

Harmittavan heikosti on mennyt Mikolla, Hjartwallilla istuessa mietin kaverin rikkovan mennen tullen piste-ennätyksensä tällä kaudella, sen verran vakuuttavalta näytti meininki Carolinaa vastaan.
 

Wristlock

Jäsen
Jep jep. Kun Koivu pelaa päin persettä, niin se on sen sysipaskan Miettisen vika, ja kun sysipaska Miettinen pelaa hyvin, niin se on vain ja aina Koivun ansiota. Tämä pätee erityisesti Wild-ketjun TPS-ihqu-Mikko Koivu-fanipoikiin.

Tosiasia on kuitenkin se, että nuorempi Koivu on ollut paska ihan itse eli kasetti ei ole tainnut kestää uuden sopparin tuomia paineita (ylipalkkaus+ylihypetys) ja tulos näkyy taululla.

Menestyvässä NHL-seurassa M. Koivu olisi ihan hyvä kolmossentteri.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Jep jep. Kun Koivu pelaa päin persettä, niin se on sen sysipaskan Miettisen vika, ja kun sysipaska Miettinen pelaa hyvin, niin se on vain ja aina Koivun ansiota. Tämä pätee erityisesti Wild-ketjun TPS-ihqu-Mikko Koivu-fanipoikiin.

Tosiasia on kuitenkin se, että nuorempi Koivu on ollut paska ihan itse eli kasetti ei ole tainnut kestää uuden sopparin tuomia paineita (ylipalkkaus+ylihypetys) ja tulos näkyy taululla.

Menestyvässä NHL-seurassa M. Koivu olisi ihan hyvä kolmossentteri.

Nyt valahti niin paljon paskaa sieltä suunnalta että alta pois.

Kyllä, se on totta ettei Koivu ole tällä kaudella ollut se pelastaja mihin Wild-fanit ovat tottuneet, ja tuossa oli sellainen ~7-9 matsin putki jolloin vain homma ei toiminut edes vähää alusta. Mutta viime aikoina homma kulkee taas ja Koivu on Havlatin kanssa ollut jengin paras hyökkääjä viimeiset n. viisi matsia. Sitten siellä on kyllä ollut myös välissä niitä matseja taas (mm. Detroitia vastaan) joissa Koivu vetää ihan tajuttomalla sykkeellä ympäri jäätä, puolustaa helvetin hyvin ja yrittää rakentaa peliä myös hyökkäyspäähän, mutta joko tilanteet kaatuvat Brunetten hitauteen (ei ehdi tilanteisiin kun lähdetään nopeasti omista) tai Miettisen helvetin vaisuihin kiekollisiin ratkaisuihin.

Mitä tulee Wildin ketjuihin, niin Koivu-Havlat -kaksikko pitäisi takoa yhteen pitkäksi ajaksi, jotta kemia löytyisi, se on päivänselvä asia. Vai mitä Richards? Ai niin.

I'm crying inside.
 
Viimeksi muokattu:

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Jep jep. Kun Koivu pelaa päin persettä, niin se on sen sysipaskan Miettisen vika, ja kun sysipaska Miettinen pelaa hyvin, niin se on vain ja aina Koivun ansiota. Tämä pätee erityisesti Wild-ketjun TPS-ihqu-Mikko Koivu-fanipoikiin.

Tosiasia on kuitenkin se, että nuorempi Koivu on ollut paska ihan itse eli kasetti ei ole tainnut kestää uuden sopparin tuomia paineita (ylipalkkaus+ylihypetys) ja tulos näkyy taululla.

Menestyvässä NHL-seurassa M. Koivu olisi ihan hyvä kolmossentteri.

Jos tämä ei ole trolli niin sitten ei mikään. Eipä siinä, mukavahan näitä on aina välillä lueskella ja naureskella. Ja oikeastaan vielä parempi jos tämä on vakavalla naamalla kirjoitettu, voi vain hekottaa kuinka vitun vähän joku on asioista perillä!

Mutta oli miten oli niin ei Koivua yksin voi syyttää hänen heikosta pelaamisestaan. Paskastahan ei tunnetusti timanttia saa vaikka kuinka hinkkaisi, mutta jostain syystä T.R. on sitkeästi halunnut pitää Anan ja Brunen Mikon laidoilla. Ainoa kunnon laituriparihan Mikolle olisi Marty, mutta kovin vaikeaa tuntuu olevan heidän yhdessä peluuttaminen. Nyt tilanne kuitenkin on mikä on, ja tällä menolla Wild ei tule plejareihin yltämään eikä Mikko myöskään tule omaa pinnaennätystään lyömään, valitettavasti.
 
T.R. on sitkeästi halunnut pitää Anan ja Brunen Mikon laidoilla. Ainoa kunnon laituriparihan Mikolle olisi Marty, mutta kovin vaikeaa tuntuu olevan heidän yhdessä peluuttaminen. Nyt tilanne kuitenkin on mikä on, ja tällä menolla Wild ei tule plejareihin yltämään eikä Mikko myöskään tule omaa pinnaennätystään lyömään, valitettavasti.

Taitaa olla Kaptain Koivu, joka tätä on vaatinut ja Richards on vain kiltisti totellut. Ehkäpä Mikko kaipaa sitten juttuseuraa omaan ketjuunsa. Mun mielestä vaan voi hieman kyseenalaistaa, että jos mies on kerran pestattu joukkueen selkärangaksi, niin miksi mies ei ole saannut nostettua tiimiä ylöspäin? Saku Koivukaan ei onnistunut tässä ja sai monoa. Katsokaas miten nyt Canadiens pärjää?
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Taitaa olla Kaptain Koivu, joka tätä on vaatinut ja Richards on vain kiltisti totellut. Ehkäpä Mikko kaipaa sitten juttuseuraa omaan ketjuunsa.

Aivan totta. Mutta tässäkin tapauksessa vastuu ketjukoostumuksista on viime kädessä valmentajalla. Jokaisen ammattipelaajan pitäisi kuitenkin tajuta ettei siellä kentällä olla höpöttämässä keskenään jonninjoutavia vaan pelaamassa ja tekemässä työtä joukkueen eteen. Oli ketjukaverina sitten kivaveli pohjolasta tai vinosilmä idän periferiasta niin tulos se on mikä ratkaisee. On sääli, jos asia todella on niin kuin osa porukkaa huhuilee, että Antti on Koivun tahdosta ykkösketjun mies.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jere Lehtinen, yksi suurista suomalaisista NHL-pelaajista, on päättänyt laittaa lopullisesti hokkarit naulaan. Lehtinen pelasi koko 15-vuotiaan NHL-uransa Dallasissa. Dallas Starsin virallinen tiedote.

Vähän haikea fiilis, kun näiden Suomen "kultaisen sukupolven" sankareiden aika alkaa olla hupenemassa. Näiden kavereiden merkityksen suomalaiselle jääkiekkoilulle ymmärtää varmaan täysin vasta, kun heidän uransa ovat ohi. Vaikea kuvitella NHL:ää ilman Lehtistä, Selännettä, Koivua ja kumppaneita...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös