Jos näistä kaloista puhutaan, niin ne voi jakaa syömäkelpoisuuden mukaan neljään luokkaan.
A-luokka: Merilohi
-Kalojen kuningas
B-luokka: Taimen, kirjolohi, harjus, siika, kuha, kampela
-Kalojen parhaimmistoa
C-luokka: Ahven, made, ankerias, nahkiainen, muikku, taimen
-Ihan hyvää syötävää paremman puutteessa
Ö-luokka: Hauki, lahna + muut särkikalat, Heimon kalan graavi, savu ym. lohet, kalapuikot(onko niissä muka kalaa?), taimen
-Näitä ei pidä päästää sataa metriä lähemmäksi ruokapöytää
Taimen on sen takia useammassa luokassa, koska sen maku vaihtelee todella paljon. Parhaimmillaan maku on melkein kuin merilohessa, huonoimmillaan haukikin maistuu paremmalle.
Ja näistä Heimon kaloista täytyy sanoa sen verran. että ne kannattaa jättää suosiolla rauhaan. Todennäköisesti ne on tehty marketin kalatiskeillä ikuisuuden lojuneista kaloista joille ei ole keksitty muutakaan käyttöä.