Summanen jättää maajoukkueen

  • 77 183
  • 632

ProTacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Tangot Seinäjoki
Ei se mitään Rami

Mitäs tosta. Nykänen lähtee kiven sisään.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Hmm

Totuushan on ett Juti ei onnistunut maajoukkueen tiedottajana ollenkaan, miksi muuten sinne palkattiin toinen henkilö hoitamaan kyseistä virkaa. Ja joukkueenjohtajanakaan Juti ei ole onnistunut, ainakaan Summasen mielestä. On myös muita kiekkoihmisiä joiden mielestä Juti ei kyseiseen virkaan sovi. Mutta ei se silti Jutin vika ole että Summanen sai kenkää. Kyllä se isoin "kiitos" kuuluu sille läskimooses-Kummolalle! ;-)
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Anna mun kaikki kestää: äsken Tulosruudussa spekuloitiin mahdollisilla valmentajakandidaateilla, ja siinä yhteydessä mainittiin että tässä vaiheessa täytyy ehkä ottaa väliaikainen valmentaja liiton muista tehtävistä. Siinä yhteydessä sitten lopulta tuotiin esiin myös Mestis-maajoukkueen valmentaja, eli Kaira...

Nim. "Huipputaitoa aitioon?"
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Summanen halusi itse pois.

Näyttää kyllä ulospäin siltä, että Rami pisti Kummolan liian tiukkaan rakoon, ja Kummola ei taipunut. Oisko Bluesin raharuhtinas pistäny tarjousta ramolle, ja rami vaatinut liitolta lisäpätäkkää jatkamistaan varten korvauksena tuen puutteelle. Loppujen lopuksi ei tuo tyyli/taktiikka ole yhtä toimiva leveissä kaukaloissa varsinkaan jos ei punaviivasääntöä ole. Paras glooria on saavutettu Summasen sopimuskaudella tarjonnassa olleesta. Kuka tilalle?

Eikös Alatalo voittanut jonkun mukavin valmentaja äänestyksen, joten siinä ois turvallinen hyvä valinta. Kansainvälistä kokemustakin löytyy, joten ei muuta kuin menoksi. Jypiä kävis kyllä sen jälkeen sääliksi. En tiedä sitten onko Alatalolla auktoriteettiä johtaa änärimiehiä, mutta mieluusti näkisin MM-kisoissa enempi SM-liigapelaajista koostuvan ryhmän. Menestystä ei varmaan sais moneen vuoteen, mutta maistuispa taas mitalit mitalleilta jos niiden aika sitten myöhemmin tulisi.
 

Kyynis

Jäsen
Nyt, kun tässä on lueskellut haastatteluja tämän casen taholta niin alkaa vielä enemmän ärsyttää Summasen puheet.

Esim. Raimo summasen mielestä hänellä ja koko Suomen kiekkomaajoukkueen johdolla oli jonkinlainen yhteispesti projektista, jonka piti päättyä vasta keväällä 2006. Summanen koki, että johtoryhmän jäsenten kanssa oli symbolinen sopimus ja että johtoryhmänä mennään yhtenä eteenpäin. Erkka Westerlund ei voi jatkaa Leijonien ruorissa koska se olisi moraalisesti väärin. Paljastuisiko tässä mistä Summasen menestys on peräisin?

Sama mies puhuu johtoryhmään kuuluvasta jutilasta, että äijä on turha. Mitähän tähän Raimon moraali sanoo? Jos vaatii kuuta taivaalta (uusi henkilö) niin välillä on tyydyttävä riisipaperivalaisimeen (jutila) ja jos sen kanssa ei tule toimeen niin kannattaa itse vaihtaa hommia tai sopeutua työnantajan valintaan. Mutta meidan Raimo se kyselee moraalin perään, kun hänet on erotettu.

Kummola rauhoitteli tilannetta pari viikkoa sitten, että Ramilla on sopimus ja homma jatkuu. Tähän Summanen vastasi että ei välttämättä jatku. Kummola, että sopimus on voimassa. Juupas eipäs kikkailun jälkeen Summaselle kenkää. Sen jälkeen Raimo kertoo, että olisin halunnut jatkaa. Miksi moinen kikkailu? Raimo, jos katsoo viimeisen kortin niin ei kannata jälkeenpäin itkeä.

Minulta loppui tänään usko Summaseen suoraselkäisenä ihmisenä ja toimii ihanteidensa mukaan. Tämä mies saarnaa ja vaatii asioita joiden mukaan ei itse pysty toimimaan. Tami II

Rami haluaa nyt olla marttyyri kyllähän minä olisin mutta kun pojat...
 
Valmennusryhmän sopimus?

Aika ristiriitainen oli Summasen lausunto tiedotusvälineille Tulosruudussa kertoessaan valmennusryhmän sopimuksesta. Sopimuksen mukaan, jos yksi valmennusryhmän jäsen erotetaan niin kaikki muutkin jäsenet eroavat samalla hetkellä. Summasen kommentin mukaan, jos heidän sopimuksellaan ei ole ihan lakiin pohjautuvaa voimaa niin nyt mitataann kenellä on selkärankaa olla mies ja erota. Aika ristiriitaiselta tuntuu Summasen lausunto, kun oli itse kumminkin halukas hajoittamaan valmennusryhmän keskinäisestä sopimuksesta huolimatta. Jos Summanen olisi saanut tahtonsa läpi ja esim. Timo Jutila olisi erotettu niin silloinhan Summasen itsensäkin olisi tullut erota valmennusryhmän keskinäisen sopimuksen mukaisesti. Tämän lausunnon jälkeen ei liene epäselvää kenen selkäranka petti. Summasen tosiaan olisi pitänyt miettiä sopimusta tehdessään mihin sitoutuu, nimeä sopimuspaperiin ei olisi pitänyt missään nimessä laittaa, jos ei ollut tyytyväinen sopimuksen ehtoihin. Nyt on aika naivia esittää ettei hän saanut koota itse valmennusryhmäänsä, silloin ei olisi pitänyt allekirjoittaa sopimusta lainkaan. Allekirjoituksellaan Summanen hyväksyi sopimusehdot ja voi vain itseään siitä syyttää. Kaksinaamaista touhua tehdä valmennusryhmän kanssa sopimus tyyliin "kaveria ei jätetä" ja kuitenkin itse yrittää ryhmän jäseniä erottaa. Urheilulliset tekijät eivät yksin riitä, kun on kyseessä joukkueurheilu, kyse on kokonaisuudesta. Jos kohtelet joukkueen jäseniä huonosti se kääntyy ennen pitkää itseään vastaan.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Re: Valmennusryhmän sopimus?

Viestin lähetti freelancer
Aika ristiriitainen oli Summasen lausunto tiedotusvälineille Tulosruudussa kertoessaan valmennusryhmän sopimuksesta. Sopimuksen mukaan, jos yksi valmennusryhmän jäsen erotetaan niin kaikki muutkin jäsenet eroavat samalla hetkellä.

Eikös Rami vielä sanonut ihan kuin huomaamatta että "pelillisistä syistä"? Näin olin kuulevani. Selittäisi sen, miksi Kummola korostaa kovasti tätä "ei johtunut pelistä"-teesiään.

Erkka W:stä taitaa tulla headcoach.
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Juti kuului valmennusryhmään???

Oonko ihan pihalla kun väitän ettei kuulunut vaan oli joukkueenjohto tehtävissä?

Toisekseen munatonta erottajalta olla kertomatta miksi erotettiin, jollei pelillisistä syistä. Kummolalta ihmeellistä venkoilua. Kertois medialle sen syyn sitten.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Re: Valmennusryhmän sopimus?

Viestin lähetti freelancer
Aika ristiriitaiselta tuntuu Summasen lausunto, kun oli itse kumminkin halukas hajoittamaan valmennusryhmän keskinäisestä sopimuksesta huolimatta. Jos Summanen olisi saanut tahtonsa läpi ja esim. Timo Jutila olisi erotettu niin silloinhan Summasen itsensäkin olisi tullut erota valmennusryhmän keskinäisen sopimuksen mukaisesti.

Juuri näin mutta eihän tällaiset sopimukset meidän Raimoa koske.
Henkilöä joka jo liiga valmentajana ylimielisesti luuli olevansa muiden yläpuollella. Hyvä että Kummola pudotti kaverin edes vähäksi aikaa maan pinnalle.
Muuten bye the way eikös tähän kirjoittamattomaaan lojaalisuus sopimukseen olisi kuulunut että koko johtoryhmä Summanen mukaan luettuna olisi lähtenyt jo siinä vaiheessa kun Hantta Virta poistui kuvioista?
Käsittääkseni Hantan perimmäiset syyt siirtyä takavasemmalle oli juuri Summasessa vaikka hän fiksuna miehenä naamioikin asian työkiireisiin Bluesin peräsimessä.

Niin ja täysin typerää joiltakin kirjoittajilta on alkaa mollaamaan Jutilan avioerosta. Jokainen joka on kyseisen tapahtuman kokenut tietää että Juti elää nyt vaikeita aikoja ja niiistä on turha alkaa kääntämään puukkoa haavassa. Tällä asialla ei ole mitään tekemistä Summasen erottamisen kanssa!!
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Viestin lähetti Barnaby
Esimerkiksi silloin, kun Numminen taputteli Summasen päätä ja molemmat loistivat kuin se naantalilainen.

Hattu, kouraan!
Joo, kyllä siellä taidettiin pari kertaa hymyilläkkin:-)
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Re: Juti kuului valmennusryhmään???

Viestin lähetti hoope

Toisekseen munatonta erottajalta olla kertomatta miksi erotettiin, jollei pelillisistä syistä. Kummolalta ihmeellistä venkoilua. Kertois medialle sen syyn sitten.

Viime viikolla Kummola ilmoitti että WC jälkipyykki on pesty ja Summanen jatkaa. Mikähän muutti Kummolan mielipiteen viikon aikana?

Toivottavasti Westerlund sanoo Kummolalle ei ja jatkaa seuravalmentajana. No Kummolalla kavereita riittää ja tarvittaessa Juti ottaa maajoukkueen ohjat.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Summanen halusi itse pois.

Viestin lähetti hoope
En tiedä sitten onko Alatalolla auktoriteettiä johtaa änärimiehiä, mutta mieluusti näkisin MM-kisoissa enempi SM-liigapelaajista koostuvan ryhmän.
Niin, siellä mitään auktoriteettiä tarvitse. Kunhan nöyristelee hattu kourassa NHL-miehiä (näiltä voi tarvittaessa pyyhkiä vaikka perseet), Kummolaa ja mediaa; tässä järjestyksessä, niin hyvin menee. Ei muuta kuin Muuriselta ja Aravirralta oppia, niin kuka tahansa liigavalmentaja käy maajoukkuekoutsista.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Juti kuului valmennusryhmään???

Viestin lähetti HABS #11
Viime viikolla Kummola ilmoitti että WC jälkipyykki on pesty ja Summanen jatkaa. Mikähän muutti Kummolan mielipiteen viikon aikana?

Toivottavasti Westerlund sanoo Kummolalle ei ja jatkaa seuravalmentajana. No Kummolalla kavereita riittää ja tarvittaessa Juti ottaa maajoukkueen ohjat.

Eiköhän tässä mediasirkuksessa ole ollut koko ajan kyseessä raha...

Summasen lähtölaskenta alkoi jo kisan aikana ja sen jälkeen on yritetty saada mies eroamaan itse jottei palkkaa tarvitsisi kevääseen 2006 asti maksaa. Tämäkään peli ei Kummolalta onnistunut joten siten piti antaa potkut ja maksaa palkka.

Ja Westerlundin kanssa on sitten käynnissä sama yritys, Erkka tuskin haluaa jatkaa ilman Ramia, kuten aikoinaan HIFK:ssakaan.
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Tässä tilanteessa on helppo spekuloida sillä miksi kaikki pelaajat eivät osallistuneet WC:iin. Sami Kapanenkin ystävällisesti totesi, että ei ole vielä riittävän hyvässä kunnossa WC:ia varten ja haluaa harjoitella mieluummin kotimaassa. Taustalla voi olla hyvinkin se, että Kapanen katsoi ettei halua pelata Summasen alaisuudessa (ei pidä Summasesta valmentajana).

On turhaa kaataa lokaa yhden ihmisen niskaan. Vikaa on niin Kummolassa, Summasessa, kuin liitossakin. Tästäkin episodista olisi selvitty, jos olisi sanottu asiat suoraaan. Nyt hissuteltiin ja jätettiin osa sanomatta.

Kyllä tulee Hexi Riihirantaa ikävä joukkueenjohtajana. Siinä oli mies joka hoiti hommat aina viimeisenpäälle. Ei tarvittu ulkoisia tiedottajia ja hommat toimi.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Viestin lähetti MS
Tässä tilanteessa on helppo spekuloida sillä miksi kaikki pelaajat eivät osallistuneet WC:iin. Sami Kapanenkin ystävällisesti totesi, että ei ole vielä riittävän hyvässä kunnossa WC:ia varten ja haluaa harjoitella mieluummin kotimaassa. Taustalla voi olla hyvinkin se, että Kapanen katsoi ettei halua pelata Summasen alaisuudessa (ei pidä Summasesta valmentajana).

On toki mahdollista tuokin, mutta uskoisin Samin puhuneen totta, kun totesi, ettei ole riittävän hyvässä kunnossa. Kapanen puntaroi pitkälle kesään jatkaako ylipäätään uraansa, sen verran pitkästynyt hän jääkiekkoon oli. No, motivaatio onneksi löytyi uudestaan, mutta se saattoi tapahtua liian myöhään WCH:ta ajatellen.

Kapanenhan ei ole koskaan Summasen valmennuksessa pelannut, mutta sana varmasti kulkee pelaajien keskuudessa. Uskoisin silti, ettei kyseessä tuolloin ollut tämä.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Odotettu ja oikea päätös liitolta. Vaikka Suomi menestyikin World Cupissa yli odotusten niin pahasti olisi eksytty väärälle raiteelle, jos Ramista olisi tullut veturi ja liitosta vaunu. Käsittämätöntä kuinka jotkut väheksyvät tässä ketjussa Jutia ja Kurria. Olen täysin satavarma että kumpikin em. legendaarisista pelaajista olisi eronnut omasta pyynnöstään jo ajat sitten, jos heistä jompi kumpi tai molemmat olisivat olleet esim. pelaajien mielestä haittana jollakin tavalla. Arvelenpa että molemmat ovat olleet ennemminkin suodattimina pelaajien ja Ramin välillä ja sehän ei ole Ramille sopinut.

Päävalmentaja on tärkeä osa joukkuetta mutta ei saa olla kuitenkaan diktaattori, jonka käskyjä muiden joukkueeseen kuuluvien pitäisi orjallisesti noudattaa. Toivottavasti myös Raimo joskus tuon ymmärtää. Missä sitten valmentaakin niin onnea ja menestystä jatkoon.
 

punisher

Jäsen
Kyllä meitä farssin ystäviä on hemmoteltu tänä syksynä. Ensin Matin melodraama Knife and the Bottle, sen jälkeen Backmanin ja Laukkasen Batman ja Robin Ylessä ja nyt vielä Raimo vs the World part 2. Ja kyllähän se tietenkin Jutilan syy on että Summanen on sekopää aivan kuten Japanin hirmumyrskytkin. Ja Beslanin Koulukaappaus. Blame it on Timo.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Kuten esim teksti-tv:llä lukee niin Ramin mukaan Jutin kanssa ei ollut mitään persoonaan liittyviä ongelmia vaan Jutin tehtäviin. Ei sitä Järvistä turhaan palkattu tiedottajaksi.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ihan odotettu lopputulos tälle episodille. Jääkiekon pelaaminen jatkuu Suomessa tänäänkin, vaikka Raimo ei ole päävalmentaja. Laji vie voiton aina henkilöistä, niin se vaan menee.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti hanu
Kummola käsittääkseni oli tässä tilanteessa aika pahasti puun ja kuoren välissä. HC Montrealin suunnalta saamani epävirallisen informaation mukaan jopa suurin osa WC:ssä mukana olleista pelaajista oli antanut ymmärtää, että olivat sitten viimeiset matsin Summasen alaisuudessa.

Kylläpä siellä suunnalla oli sitten saatanan tarkkaa tietoa, Saku Koivu ilmeisesti tuttuun tyyliinsä valehtelee kun väittää että Summasella oli pelaajien 100% tuki takanaan.

Tässä linkki Sakun haastatteluun:
http://ww2.yle.fi/pls/show/page?id=260061

Ja pitää toivoa että Erkka Westerlund sanoo Kalen ja Liiton kosiskelulle kiitos ei, jotta Kale ja Liitto ei pääse tästä kuin koira veräjästä. Menkööt sillä putte-Jutilalla kun se kerran oli niin tärkeä ja osaava että Summanen piti hiillostaa pihalle.

Tai voithan sä Kalervo Kummola ihan itse hypätä sinne maajoukkueen penkin taakse, sä nääs osaat kaiken ja kyllä se putte-Jutila varmaan sua sitten auttaa kun se on niin osaava.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Re: Re: Re: Kuka takaa, että...

Viestin lähetti Äänittäjä-Esko

En ihan ymmärrä tätä sanomaa, joka tuntuu monella olevan nyt se, että saa olla miten v-mäinen tahansa, jos vaan joukkue pärjää. Pidemmällä aikavälillä edellinen kuitenkin lopulta alkaa vaikuttaa jälkimmäiseen.

Joten olisiko syytä odottaa tuo pitemmän aikavälin vaikutus, jaheivata äijä pihalle kuhn menestys lakkaa?


mutta jos menettää myös pelaajien luottamuksen, niin se on viimeinen niitti, ja ymmärtääkseni tässä tapauksessa näin kävi.

Koivun (Kapteenin) mukaan näin ei käynyt. Niemisen Ville sanoi, että lyhyissä projekteissa seisoo vaikka päällänsä, jos menestystä tulee.

Viestin lähetti finnishninja
En nyt oikein ymmärrä paria juttua.

Entäs tämä Jutin mollaaminen? Mitä Juti on tehnyt? Noh, ehkä hän ei ollut ihmisenä Summasen mieleen, mutta jos kerran mies on tehnyt työnsä tavalla, joka on tähänkin mennessä kelvannut muille, niin miksi häntä mollataan? Yleensäkin, miksi Jutilaa? Summanenhan tässä on juuri erotettu!!

Koska Jutila, kouluttamattomana miehenä, ei kyennyt hoitamaan tehtäviään. Ensiksi palkattiin toinen mies tiedottajaksi, koska Juti ei osannut hommaa alkuunkaan. Ja koska kokemusta ei oiken muistakaan järjestelyluontoisista töistä ollut, ei ne joukkueenjohtajalle kuuluneet varaukset ym. järjestelyt sujuneet, vaan nekin teetettiin muulla henkilökunnalla. Juti oli joukossa vähän niiku kaverina? JOS Juti sitten on mennyt huhujen mukaisesti puuttumaan pelaamista koskeviin asioihin, niin arvostelu Jutia kohtaan on oikeutettua. JOS ei sotekeentunut tähän, ja Summasta vitutti ainoastaan miehen kyvyttömyys, on ongelma Summasen
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Re: Re: Re: Re: Kuka takaa, että...

Viestin lähetti Tarinankertoja
JOS ei sotekeentunut tähän, ja Summasta vitutti ainoastaan miehen kyvyttömyys, on ongelma Summasen

Ei Summanen ole ennenkään mitään hang-a-round jäseniä kaivannut, joten miksi hänen pitäisi maajoukkueessa vetää perässään tuota n. 200 kg painavaa kivirekeä joka ei osaa hommiaan?
 

hanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
raitapaita
Viestin lähetti flintstone
Kylläpä siellä suunnalla oli sitten saatanan tarkkaa tietoa, Saku Koivu ilmeisesti tuttuun tyyliinsä valehtelee kun väittää että Summasella oli pelaajien 100% tuki takanaan.


Enhän minä mitään varmaa tiedä, tuo kommentti tuli parisen viikkoa sitten ihan erätaukokeskustelussa, jonka aihe oli varsinaisesti se, että Summasella oli kieltäytymisten takia vaikeuksia koota joukkuetta Karjalaturnaukseen. Enkä siinä sakissa ainakaan mitään summasvihaa sinänsä aistinut, yleensä asioista perillä olevaa tamperelaista jääkiekkoväkeä.

t. hanu
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti hanu
Enkä siinä sakissa ainakaan mitään summasvihaa sinänsä aistinut, yleensä asioista perillä olevaa tamperelaista jääkiekkoväkeä.

Niinpä, tamperelaista jääkiekkoväkeä - ettei vain kyseessä olisi olleet Timo Jutila ja Kalervo Kummola sukulaisineen? Ja vielä Ville Nieminen huutelemassa selän takana, "eipä yllätä, katsokaa mää seison vaikka päälläni".

On se vaan tuo Saku Koivu raukka kun valehtelee tollain että Summasella muka oli pelaajien tuki.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti finnishninja
Tää nyt kyllä on ihan puppua...

Pressiboxi kirjoitti: Kenen mielestä?

Liiton mielestä. Jutilan tilalle on jouduttu häthätään palkkaamaan uusia paikkaajia/viranhaltijoita koska perusduunitkaan eivät sujuneet. Asia on ns. piireissä Suomessa yleisessä tiedossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös