Suikkaselle kenkää!

  • 236 496
  • 1 380

GeneRation

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kukas muuten oli kakkosena? Jos kyseessä olikin kakkosvalmentajan hyvyys eikä Kaitsun, samoin kuin matikainen-marjamäestä puhuttiin
R-P Lehtonen, joka ei myöskään ole tainnut noiden kausien jälkeen erityisemmin mainetta niittää.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Noh, noh. Meillä pelasi kuitenkin maalissa kaveri lonkka murtuneena.

Mikä ei tietenkään poista sitä faktaa, että Kärppien maalivahti muuttui ratkaisevalla hetkellä mieheksi joka on pukenut ylleen maalivahdin varusteet.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Studiossahan ne kovasti videoiden perusteella todistelivat että pelitapa on olemassa, sen toteuttaminen vaan ontuu.

Treeneissä vedetään vain viivojen väliä, jalat ovat hapoilla ja samaan aikaan kädet jäässä ja kiekkotuntuma täysin kateissa kun syöttöpeliä ei harjoitella? Katsoin tätä tänään erityisen tarkkaan, melkein jokainen syöttö on liian kova, liian hidas tai liian epätarkka. Noin puolet jää pomppimaan vastaanottajan lapaan. Tilanne ja vauhti kuolee siihen.

Harjoittelua kevyemmäksi, kuten Heikkilä huhujen mukaan teki aikoinaan tullessaan Tammisen tilalle. Ja enemmän panosta pelillisiin asioihin ja tekniikkaan, vähemmän raakaan fysiikkaan ja luisteluun.

Ei tuohon mikään työtyötyö auta kun se kohdistuu ihan vääriin asioihin. Keskittyminen, huolellisuus ja herkistely ovat niitä avaimia.

Kirjoituksessasi oli paljon sellaista, jonka alleviivaan. Suikka on tottunut raskaan työn tekoon ja vanha koira ei näemmä helpolla uusia temppuja sittenkään opi, vaan entistä enemmän kilpistyy vanhaan ja tuttuun. Ennen kaikkea tuo viimeinen lause on asian ydinaluetta! Voi, kun Kaitsu viitsis joskus palstan "räkänokkienkin" kirjoituksia lukea. Joskus sieltä voi oikeesti poimia hyviä pointteja. Jotenkin vaan tuntuu, että kun Suikalla alkaa vanne puristaa, niin pelaajilla samantien käsi mailanvartta. Ei näin.Jotain yhtäläisyyttä Don Tamin kanssako? Kyllä. Ihmistä suurempi ego.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voitti syöksykierteeseen Vehasen luopumisesta joutuneen Lukon ja yhdeksän ottelun verran syksyn alisuorittanutta, kevätkaudella mestarikandidaatti Kärppiä vastaan pelanneen JYPin. Kyllä siinä aika vahva arpaonni TPS:llä kävi.

Sekä Tepsussa että Pelsuissa saavutetut finaalipaikat tulivat ERITTÄIN VAHVASTI PELANNEIDEN amerikkalaispelaajien siivellä.

Nämä jutut ovat aivan hölynpölyä. Suikkasen valmennuksessa TPS sai lentokelin päälle jo kaudella 2008-2009 (nousu jumbosijalta sääleihin, joissa HIFK nurin ja seuraavalla kierroksella kaksi kiinnitystä runkosarjan voittajaa vastaan) ja sama noususuhdanne jatkui loogisesti vuotta myöhemmin. Amerikkalaisista Sweatt toki pelasi mestaruusvuonna erinomaisen kevään ja Leggio torjui hyvin tandemina Engrenin kanssa, mutta tämä ei liene ensimmäinen tai viimeinen kerta kun mestarijoukkueelta löytyy pelillisiä liidereitä tai luotettavia maalivahteja.

Kenen tahansa valmentajan saavutukset voi toki yrittää mitätöidä riittävän tarkoitushakuisella argumentoinnilla. Varsinkin tällä palstalla olen ollut havaitsevinani, että valmentajia arvioidaan korostetusti viimeisimpien näyttöjen perusteella. Jos ne ovat hyviä, aikaisemmat epäonnistumiset sysätään muiden syyksi. Ja jos ne ovat huonoja, aikaisemmat saavutukset selitetään hyvällä pelaajamateriaalilla ja rouva Fortunan suosiollisuudella. Se, että esimerkiksi Jortikan tai Aravirran viimeiset vuodet liigavalmentajina olivat laskusuuntaisia, ei poista sitä tosiasiaa, että molemmat ovat aikanaan olleet valtakunnan terävintä kärkeä omassa ammatissaan. Vastaavasti Suikkasen mestaruuksia mestiksessä ja liigassa sekä liigahopeaa Lahdessa ei voida laittaa arpaonnen tai mystisesti floppaavien vastustajien piikkiin.

Toinen asia on sitten se, onko Suikkanen valmentajana lopulta liian yksiulotteinen ja ammentanut itsensä jo tyhjiin. Kaitsun valmennusura oli isossa kuvassa nousujohteinen aina ensimmäiseen Pelicans-kevääseen asti, mutta sen jälkeinen syöksykierre on ollut ennennäkemätön. Suikkasen viimeisimmän TPS-keikan jälkeen en ole varsinaisesti yllättynyt siitä, missä jamassa Kärpät nyt on. Syitä oli toki tuolloin muissakin, kuten on nytkin, mutta potkut olivat ansaitut. Vilpittömästi silti toivon, että Kärpät ei Suikkasen mahdollisen erottamisen jälkeen ajaudu samaan jamaan kuin TPS kaksi vuotta sitten. Voimia Ouluun ja pahoittelut lievästä off topicista.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät

Todella hyvä kirjoitus ja olen täysin samaa mieltä. Nytkin moni pitää ongelmia automaattisesti Suikkasen syynä, kun mielestäni Suikkanen on saanut kaikin puolin haastavat lähtökohdat. Suikkanen ei ole pystynyt ajamaan omia näkemyksiään sisään kun kesällä suuri osa joukkueesta ei ollut kasassa ja syksylläkin haasteensa toi iso loukkaantumissuma. Nythän joukkue vasta saatiin valmiimman näköiseksi muutama viikko sitten ja samalla meni kuitenkin ykkössentteri sairastuvalle ja uusien vahvistusten joukossa oli sellaisia kavereita, jotka eivät olleet pelanneet aikoihin. Ei tuo helppo sarka olisi kenellekään.

Tämän sanottuani olen itsekin kovin epävarma siitä saadaanko tätä laivaa enää kääntymään Suikkasen johdolla. Lähellä ollaan sitä pistettä, että valmentaja on vaan pakko vaihtaa. Silti kaadan suurimman osan tästä taaperruksesta muiden niskaan ja jos Suikkanen kengitään pois jää itselleni mieleen epävarmuus Suikkasen osaamisesta. En siis ole vielä automaattisesti sitä mieltä, että Suikkasen aika olisi ohi. Suikkanen on myös kaivanut omaa hautaansa parilla tyhmällä kommentilla, eihän siitä pääse mihinkään.
 

Kaivanto

Jäsen
Suikkasen valmennuksessa TPS sai lentokelin päälle jo kaudella 2008-2009 (nousu jumbosijalta sääleihin, joissa HIFK nurin ja seuraavalla kierroksella kaksi kiinnitystä runkosarjan voittajaa vastaan) ja sama noususuhdanne jatkui loogisesti vuotta myöhemmin.

Muistaakseni TPS oli kyseisellä kaudella runkosarjan toiseksi paras joukkue, jos pisteisiin laskettiin kaikilta joukkueilta niin monta peliä sarjan lopusta kuin Suikkanen valmensi TPS:ää.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Seuraavassa matsissa lähdetään tekemään jokaisesta vaihdosta illan parasta. Back to back vierasmatsit ovat toki aina rasittavia, mutta vahva tunne, että loppu viikolta otetaan 6 pistettä ja taas on helpompi tuijotella sarjataulukkoa. Jäi tuosta Lukko pelistä kuitenkin jotain positiivistakin kun Albert sai maalin ja Tlusty tekaisi pari pinnaa, jos siitä ketsuppipurkit taas aukeaisivat niin tiedä miten homma lähtee sujumaan.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämän sanottuani olen itsekin kovin epävarma siitä saadaanko tätä laivaa enää kääntymään Suikkasen johdolla. Lähellä ollaan sitä pistettä, että valmentaja on vaan pakko vaihtaa. Silti kaadan suurimman osan tästä taaperruksesta muiden niskaan ja jos Suikkanen kengitään pois jää itselleni mieleen epävarmuus Suikkasen osaamisesta. En siis ole vielä automaattisesti sitä mieltä, että Suikkasen aika olisi ohi. Suikkanen on myös kaivanut omaa hautaansa parilla tyhmällä kommentilla, eihän siitä pääse mihinkään.

Olet hyvä kirjoittaja ja arvostan sitä kovasti. Nyt täytyy kuitenkin kysyä, että jos suurimman osan taaperruksesta kaadat muiden kuin Suikkasen niskaan, niin keitä nämä muut ovat? Päävalmentaja on isossa vastuussa kokonaiskuvasta, eikä häntä pidä ymmärtää liikaa. Tokihan me tiedämme Kärppien lähtökohdat tähän kauteen ja siihen päälle nämä epätoivotut loukkaantumissumat.Muilla joukkueilla on omat ongelmansa ja esim. HIFK on kamppaillut myös valtavan loukkaantumisaallon kanssa. Ihan ei voi tähänkään menestymättömyyttä perustella. Siellä kentällä on kyllä ollut riittävästi myös sellaisia pelaajia, joiden potentiaali oikein hyödynnettynä olisi tuonut ainakin paljon vähemmän tappioita.

Uuden valmentajan kanssa alku on vähän kuin "hanimoonia", mutta kyllähän tuo Lukon nopea toipumisreaktio kielii siitä, että Heikkilän Kake on huomannut välittömästi mistä Rauman laiva pitää heti tilkitä. Meillä ei ole valmentaja,ainakin aiemman toteamuksen mukaan, niitä reikiä edes löytänyt vielä! Kaiken lisäksi Kaitsu antaa mediaan koko ajan ylimielisen törpön kuvaa, joka vitut välittää räkänokkien tai yleensä kenenkään mielipiteistä ja ylpeilee vaan sillä, että palli ei horju, vaan luottamus on kova johdolta. Tällainen kaiken yläpuolelle asettuminen ilman minkäänlaista nöyryyttä sen suhteen, että voisi katsoa välillä peiliin ja tutkailla sitäkin tarkemmin, antaa lähes psykopaattisen kuvan. En pidä tällaisesta meiningistä yhtään. Kun on aika rehellisen ja inhottavankin realismin upota paksuimpaankin visakalloon, niin voihan se vähän kipiää tehdä, mutta sen jälkeen helpottaa, kun ei eletä enää missään vitun uskonkuplassa.

Oliko Lukon voitto voitto henkisestä takalukosta ja sen myötä heikosta itseluottamuksesta, vai Heikkilän ihan perusosaamisesta. Sanoisin, että siinä oli molempia. Meille voisi käydä samoin, jos tuo peruspelikään istuisi uomiinsa. Se, ettei se siellä ole, on pahin ongelma. Siitä lähtee kaikki ja valmennus on se, joka on palkattu tällaisia ratkomaan. Nyt olisi jo aika. Oikeesti.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Ei Suikkanen ole vastuullisin taho Kärppäorganisaatiossa nykyiseen taaperrukseen.

Vastuullisin taho on Kärppäsäätiön hallitus Kärppien osakkeenomistajille. UJT:han se tässä on möhlinyt eniten. Hän oli autuaan tietämätön viime kaudella Kärppäpajatson tyhjenemisestä. Täällä palstalaiset arvioivat jo keväällä, että pelaajakato tulee olemaan kova ja Aho pokerina väittää, että se tuli yllätyksenä. Sebastiankin jutteli silloin muistaakseni, että kolme Kärppää lähtee änhooällään. Vaikeaa oli silloin arvata, keitä hän tarkoitti (itseään, Puljua ja Nutia).

Toinen asia, missä UJT on epäonnistunut, on se, että vahvistukset ovat jo valmiiksi rikki tänne tullessaan tai ainakin loukkaantumisherkkiä (Olausson, Leskinen, ikämiehet, Tlusty, ...). Albert sentään näyttäisi alkamaan kestämään pelejä. Tlusty on pienoinen arvoitus sen suhteen, että kestääkö se ranne jatkossa. Ei ainakaan syyskuussa läpäissyt lääkärintarkistusta rapakon takana.

Ei Kärppien loukkaantumissuma ole mielestäni pelkästään sattumaa. Se on osin itseaiheutettua. Olaussonin varaan ei keväälläkään voi laskea yhtään mitään. Suikkasen lähtökohdat ovat olleet surkeat tähän kauteen onnistumiselle.

Loukkaantumisriskejä jatkossa lisää se, että tiettyjä pelaajia ylikuormitetaan, koska voittoja on alettava tulemaan, jos Kärpät haaveilee pelaavansa keväällä pudotuspelejä.

Olihan eilen Lukko pelissä jo jotain idean poikasta verratuna aiempiin esityksiin. Se, missä Suikkanen voisi parantaa, olisi se, että hän alkaisi vakioimaan pakkipareja, kun muu kokoonpano elää koko ajan loukkaantumisten vuoksi hyökkäyspäässä. Nyt koko pakka on sekaisin, kun kentälliset uusiutuvat melkein jokaiseen peliin. Hyvä veto oli se, että Heshka-Kukkonen pari hajoitettiin. Toivottavasti näin myös jatkossa.

Selvää on se, että Kärppäsäätiön hallituksen on toimittava ellei käännettä tapahdu viikon kahden sisään ja se tietää Suikkaselle potkuja. Junnon tehtävä siinä tapauksessa on selittää asia medialle parhain päin. Ongelma on vaan siinä, että kuka Suikkasen tilalle? Pekka Tirkkonen olisi hyvä vaihtoehto, mutta hän taitaa vaikuttaa jossain päin Sveitsiä - Kloten?

Minulle ei ainakaan tule ketään potenttiaalista valmentajaa mieleeni Suikkasen korvaajaksi. Ketäs niitä nyt on vapaana: Westerlund, Rautakallio, Aravirta, Tamminen, juuri potkut saaneet, .... Edellämainituista tuskin kukaan on vaihtoehto Kärpille eri syistä.
 
Viimeksi muokattu:
H

Hidas_ja_kankea

Nyt täytyy kuitenkin kysyä, että jos suurimman osan taaperruksesta kaadat muiden kuin Suikkasen niskaan, niin keitä nämä muut ovat?

Olisi aivan liian helppo ratkaisu Suikkasen olevan syypää tilanteeseen. Lisäksi hän ei ole itse vastuussa omasta nimityksestään. Puitteet hänen onnistumiselleen romutettiin hyvissä ajoin ja nyt ollaan sitten patti-tilanteessa. On vaikea keksiä muita onnistuneita ratkaisuja joukkueen rakentamisen tiimoilta kuin Heshkan ja Rynnäksen sopimukset tämän kauden osalta. Kaikessa muussa ollaan epäonnistuttu enemmän tai vähemmän.

Kaksi myöhäisempää vahvistusta tulivat suoraan toipilasjaksolta ja kahden aikaisemman terveystilanne oli kyseenalainen. Saarista en laske mukaan, koska sai lähes täyden KHL kauden alle. Entuudestaan hänellä on ollut (ainakin) yksi pitkäaikainen päävamma useamman vuoden takaa.

Nyt toivoisin selkeän monivuotisen rakennusprojektin aloittamista. Rahalla menestyksen ostamista on jo kokeiltu huonolla menestyksellä. On vaikea kuvitella Suikkasen olevan enää uskottava keulakuva projektissa ja syylliset ovat suurelta osin muita. Pahimmassa tapauksessa turuntauti iskee seuraan, jos korjausliikettä ei tehdä. Pöhöttyneisyys ja itsekritiikin puute voi näivettää menestyvän seuran vauhdilla.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Joo joo, mutta jotenkinhan tuo organisaatio on saatava nyt hereille. Joukkue on on jo vaihdettu, joten sille ei voi enään mitään. Ainoa vaihtoehto herätellä joukkuetta on aina valmentajan vaihto. Se on vaan karu totuus.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Joo joo, mutta jotenkinhan tuo organisaatio on saatava nyt hereille. Joukkue on on jo vaihdettu, joten sille ei voi enään mitään. Ainoa vaihtoehto herätellä joukkuetta on aina valmentajan vaihto. Se on vaan karu totuus.
Suuri kysymys kuuluukin: Kuka tilalle? Parhaimmat vaihtoehdot vietiin käsistä sunnuntaina-maanantaina tai jo aiemmin. Tuokkola ja Heikkilä meni jo. Mannerko vaiko Laukkanen?
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kuka tilalle? Parhaimmat vaihtoehdot vietiin käsistä sunnuntaina-maanantaina tai jo aiemmin. Tuokkola ja Heikkilä meni jo.

Kärpät kyl nukkui sillä tavalla onnensa ohi, että nyt kyl se paras vaihtoehto (Tuokkola) vietiin aivan nenän edestä. Heikkiläkin kai olis Oulussa menetellyt. TPS:ssä tunnetaan paljon valmentajia ja Ilveksessä, ovat antaneet niin monet potkut vuosien varrella. Sieltä varmaan saisi jonkinlaisen nimi+puhelinnumero -listan, jos tajuaa soitella. Se, kelpaako kukaan näistä, on sitten ihan toinen juttu. Itse en Kärppien tilanteessa valkkua nyt vaihtaisi, kun markkinat on paremmista aika tyhjät.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Suuri kysymys kuuluukin: Kuka tilalle? Parhaimmat vaihtoehdot vietiin käsistä sunnuntaina-maanantaina tai jo aiemmin. Tuokkola ja Heikkilä meni jo. Mannerko vaiko Laukkanen?
Laukkasen Hokki on lähes yhtä pulassa tällä hetkellä kuin Suikkasen Kärpät. Manner? Ehkä, en tiedä.
Eihän noita vaihtoehtoja hirveesti ole maallikon tiedossa, ammattilaisten tiedossa varmaankin, mutta jotainhan tuossa on tehtävä.
Oisko ulkomailla joku vaihtoehto vapaana?
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Laukkasen Hokki on lähes yhtä pulassa tällä hetkellä kuin Suikkasen Kärpät. Manner? Ehkä, en tiedä.
Eihän noita vaihtoehtoja hirveesti ole maallikon tiedossa, ammattilaisten tiedossa varmaankin, mutta jotainhan tuossa on tehtävä.
Oisko ulkomailla joku vaihtoehto vapaana?
Laitan toivoni siihen, että Kari Jalonen saisi kenkää Bernistä. Vakavasti puhuen Kärpät voisi yrittää ostaa Kari Elorannan ulos Pelicansseista tai Raimo Helmisen Jokereista laittamalla sellaisen tarjouksen pöytään, josta ei ole järkevää kieltäytyä. Molemmat kävisivät ainakin minulle. No, saahan sitä fantasioida.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Miten Summanen?
 
Olennainen kysymys tässä vaiheessa on mielestäni se, että tyhjeneekö pajatso täysin klubitakkimiehistä. Laitetaanko kaikki penkin takana seisovat valmennuksesta vastaavat kaverit vaihtoon päävalmentajan vaihtuessa? Riittääkö pelkkä päävalmentajan vaihto ja jätetään apparit jatkamaan uuden koutsin kanssa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Miten Summanen?

Hah, ja Kärppien vetovoima senkun kasvaa. Ja Raipen päävalmentajaura on vertaansa vailla kyllä. Pidättäytyisin nyt tekemään järkeviä ratkaisuja.

Kaikkein mieluiten itse näkisin nuoremman polven nälkäisen valmentajan. Tietysti uutta Marjamäkeä on aika vaikea löytää, mutta sanotaan nyt nimenä Juha Juujärvi. Juujärvi luotsasi KooKoon Mestis-mestariksi, ilmeisesti LeKissä ei mennyt aivan yhtä hyvin, mutta ottaisin Kärppätaustaisen Juujärven n. 100x mieluummin kuin yhdenkään edellä esitetyistä Summasesta, Elorannasta tai Helmisestä.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Kärpät kyl nukkui sillä tavalla onnensa ohi, että nyt kyl se paras vaihtoehto (Tuokkola) vietiin aivan nenän edestä. Heikkiläkin kai olis Oulussa menetellyt. TPS:ssä tunnetaan paljon valmentajia ja Ilveksessä, ovat antaneet niin monet potkut vuosien varrella. Sieltä varmaan saisi jonkinlaisen nimi+puhelinnumero -listan, jos tajuaa soitella. Se, kelpaako kukaan näistä, on sitten ihan toinen juttu. Itse en Kärppien tilanteessa valkkua nyt vaihtaisi, kun markkinat on paremmista aika tyhjät.
Nukkui ja nukkui...
On paljon puhuttu Laten luomasta/nostamasta toimintakulttuurista Kärppissä ja etenkin tietysti Laten peliflisofiasta, joka perustuu täysin nk. "Meidän peliin" ja siitä, kuinka nämä on vedetty vessasta alas tämän syksyn aikana. Minusta Junno&co nukkui ja uneksi jotakin käsittämätöntä palkatessaan Suikkasen Laten jälkeen Kärppien penkin taakse. Jälkiviisaus on aina sitä "parasta" ja osuvinta, mutta tämän syksyn perspektiivistä tähyillessä kaikkine vaikeuksineenkin Suikkanen on alisuorittanut tai paremminkin suoriutunut niin hyvin kuin se häneltä on mahdollista eli valinta oli virhearvio.
Suikkanen toki valittiin hyvissä ajoin talvella ja olisi helpostikin kuvitellut, että niin toimisto kuin Suikkanen itsekin käärisivät hihat hänelle sopivan joukkueen kokoamiseksi. Silloin ei ollut tiedossa, kuinka pahasti pakka leviäisi keväällä, mutta aika Ruususen unta toimisto nukkui etsikkoaikansa pelaajamarkkinoilla - tai sitten imu Laten jälkeen oli "negatiivinen" ja tieto Suikkasen tulosta aiheutti osaltaan pakan leviämistä. Yhtä kaikki, joukkueen kokoaminen tälle kaudelle oli järkyttävää puuhastelua.
Nyt sitten Kärppien toimiston on uskottava valintoihinsa, so far, vaikka kausi on kovaa vauhtia menossa persiilleen niin kilpailullisesti kuin taloudellisestikin ja on vaara, että ensi kausi ainakin CHL:n osalta meni jo. Tässä valossa Tuokkolan "menettäminen" oli jo harkittua, ei niinkään ohi nukkumista ja nyt ilmeisesti yritetään Suikkasella pelastaa, mitä pelastettavissa on ja rakentaa samalla viisaammin(?) ensi kauden joukkuetta hänelle... tai jollekin muulle?

Paskat on housuissa ja tsekkiläisellä paperilla niitä on yritetty puhdistaa huonoin tuloksin - puhtaat housut on vieläkin liian kitkerä pala hankittavaksi, mutta antaahän ajan ja pelin näyttää (vaimitensenytolikaan)
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
No miten Late?! Oisko mitään mahdollisuutta saada Marjamäkeä takaisin? (<- lause jota en ikinä uskonut kirjoittavani tai sanovani ääneen).
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Itse en halua Marjamäkeä takaisin. En ole moneen vuoteen nähnyt niin passiivista leijonalaumaa kuin Laten alaisuudessa. Sen pelikirjan söi Tapola viime keväänä. Jos Suikkasen 'pelikirja' on vanhentunut, niin on myös Laten. Nuoret nälkäiset P-Amerikan pojat pyyhkivät sillä takalistoaan ennakkoluulottomalla pelillään. Late on omahyväinen - hän on tokaissut: Tiedän olevani hyvä työssäni. Juuri tyytyväisyys on kaiken edistyksen suurin este - varsinkin jos on itseensä tyytyväinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös