Su 8.3.2009 TPS - HIFK

  • 46 440
  • 163

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Eipä se kesää tee jos Petrell yksinään yrittää. Joukkueessa on liikaa löysiä persoonia joilla ei kestä kasetti tiukoissa tilanteissa esim Hannu Pikkarainen joka olisi täysin kusessa jos vaikka minä tulisin kiekon kanssa alueelle. Ylimielinen paskaläjä koko jätkä. No toivottavasti soppa maistuu Stadin yökerhoissa ja seuran työsuhde Mersut ovat tarpeeksi hyviä tälle "kiekolliselle NHL-pakillemme."

Vihaksi pistää, kun katsoo noita Kari Jalosen ottelun jälkeisiä mielipiteitä. Kenkää taitaa saada persuuksilleen.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Tervetuloa vaan perjantaina Jyväskylään TPS ja kannattajat. Täällä ei puutu asennetta kotijoukkueelta eikä kotiyleisöltä, joten tosi pelit voivat alkaa. Eikä sitäkään vaaraa ole, että kukaan Jyväskylässä alkaisi leijua ilmassa ja vertailla joukkueita ja tilastoja, koska molemmat kotipelit TPS hoiti mallikkaasti runkosarjassa kolmen pisteen voitoilla. Eiköhän tästä hyvä sarja synny ja kova joukkue mitalipeleihin matkaa.

Onneksi on jatkossa kyseessä myös paras seitsemästä sarja, jolloin kuitenkin JYP on vahvoilla. JYP:n puolustuksen keskeltä ei myöskään päästä tekemään yhtä löysästi maaleja, kuin Eloranta sai tänään 3-1 osumassa puuhastella. Onnea tässä vaiheessa Turkuun ja HIFK sai mitä ansaitsi. Jos joukkueen suurin tähtikin haluaa ratkaisupelissä istuskella 10 minsaa turhan päiten jäähyaitiossa, niin vaikea niitä pelejä on voitoksi ratkoa.
 

pleimeiker

Jäsen
Suosikkijoukkue
tps
Nythän asia on niin, että IFK ei vain häviä tänään. Ei teoriassa eikä käytännössä.

Materiaali IFK:lle 30/70 ja vieraskenttä sopii ehdottomasti meille paremmin kuin himassa oleva paniikkilaatikko kaikkine tällä kaudella nähtyine perseilyineen ja peruutteluineen.

LT tänään: 1-6

Ps.Tervetuloa Nordikselle tiistaina.
Silloin nähdään 1. kerran tällä kaudella miten kotiyleisö oikeasti on se kuuluisa 6. kenttäpelaaja

Hannu Jortikan sanoin, Tuu nyt Julli itte selvittämään...

Tuntuu kyllä aika käsittämättömältä, miten helvetistä Hifkiläiset(valmennus, pelaajat ja fanit) aliarvioivat Tepsin vastaavat. Kaikenhuipuksi vielä loppuun asti, ei ne varmaan huomennakaan tunnusta olleensa huonompia!

http://www.youtube.com/watch?v=wt_ZnZWZScE

Hyvää lomaa kisulit, aiaiaia tekee sitä kuuluisaa Nasulia!!!
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kyllä on upeaa huomata kuinka tämä JOUKKUE taistelee hullun lailla ja tekee pieniä ihmeitä (runkosarjan viimeinen matsi ja nyt tämä sarja ennakkoon kovempaa joukkuetta vastaan). Aivan mahtava fiilis nyt ja eipä olisi ikinä uskonut Hantan perseilyjen jälkeen, että voi olla näin onnellinen vielä tällä kaudella TPSn kanssa. Huikea suoritus!

Erikseen pakko vielä mainita Mikko "Kuli" Eloranta, joka teki kaksi maalia ja on kaivanut sotakirveen esille. Miestä on pitkin kautta lytätty (aiheesta) ja erityisesti tapahtumat Hämenlinnan matsissa saivat monet jo raivon partaalle. Tämän illan suoritus kuitenkin antaa nämä Kulille anteeksi ja vielä suuret suosion osoitukset päälle! Varmasti Mikkoa itseäänkin painoa tuo Hml:n case ja tänään vapautui varmasti mukavasti. Toinen nimeltä mainittava sankari on Salak. Uakomatonta peliä jälleen tänään. Maalivahtinpeliin ei tällä kaudella kaaduta!
 
Suosikkijoukkue
TPS
JUMALAUTA MIHIN ON TULTU!!!

Kaiken sen alkukauden Hantta-neppailun jälkeen Säpeistä jatkoon 2-0 Stadin kingejä vastaan!

Käsittämättömän hieno fiilis hallissa...Kannustusta alusta loppuun, aaltoa ja tuo lopun ständing ouveissön kruunasi koko illan! Joka äijä pelasi suurella sydämellä ja pisti kaiken likoon, ei ollut heikkoja lenkkejä tänään(jos nyt väkisin joku niin Nordlund). Konkarit Kipru, Berg, Eloranta, jota tässä nyt on haukuttu joka suunnalta pelasi juuri niin kuin kokeneiden pelaajien tuleekin pleijareissa pelata. Kiprukin viiletti kuin 1995 kultakeväänä.

Taistelun ruumiillistuma Suominenkin näytti tekevän 2 erää kuolemaa, mutta siellä se pisti loppuun asti kroppaa likoon helvetillisellä asenteella! Onneksi tässä on taas muutama päivä aikaa nuolla haavoja ennen seuraavaa koitosta.

Ja tuo pelin alku...En ole elämässäni nähnyt Tepsiltä tommosta tuloa peliin! Samalla sykkeellä vaan Jypin kimppuun!

PS. Mitä teki Hirso kun kemut vähän koveni... Itki ja filmas vetäen kiikareilla...Naurettava jätkä! Lähes samaan kastiin voi nostaa Kankaanperän ja Söden..
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Täällä ei puutu asennetta kotijoukkueelta eikä kotiyleisöltä, joten tosi pelit voivat alkaa.

Niin kyllähän TPS on niitä tosipelejä jo pelanut tässä jonkin aikaa eli kokemusta on. Tiedä sitten mikäs se JYPin asenne on... kun turussakin tällä kaudella on pataan tullut. Ei Suikkasen pojat nahkaansa kuitenkaan helpolla myy.
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Onnittelut Tepsille! Huikea on ollut nousu ja tuolla menolla kaadatte myös PYHin..
 
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Ehkä yksi ikimuistoisin hetki TPS:n historiassa meikäläiselle viimeiset 2 minuuttia mitä Turkuhallissa tänään oli, vaikka panoksena oli "vain" säälipleijareista jatkoon pääsy. Ehkäpä siksi, että tätä on odotettu jo niin pitkään, joten tuntemus on loistava. Tupa täynnä, porukka oli jaloillaan ja kannusti omiaan koko ottelun ajan. Uskomaton fiilis kertakaikkiaan.

Nähdään lauantaina uudestaan ja toivottavasti täydessä hallissa!
 

Judge

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC
Missä oli kokeneet pelaajat, paineiden sietokyky vaikeilla hetkillä ja missä oli valmennuksen reagointi. Oliko se Kojo edes pelissä?

Onnea Turkuun, pienemmillä resursseilla ja halvemmalla jengillä jatkoon. Ei ansaitse mitään, jos ei edes yhtä säälipeliä pysty voittamaan. Karu fakta.

Oli se, seisoi penkillä ja esti mun näkyvyyden kentälle. Eikä totellut huutoa, kun käskin istua. ;)

Tällä kaudella 2 peliä paikanpäällä, yhteismaalit 8-1 ja puhdas voitto Jokereista ja IFK:sta. Pitänee harkita tulevansa myös puolivälierässä paikalle.
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Runo kesäloman kunniaksi.

Päästä lakki, Löysä sakki, hampaaton rakki, missä pakki, olis edes Hakki, voitto makki, helppo nakki, auki takki, housuissa...

L
 

Judge

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC
Onkohan koskaan mennyt rikki ennen välieriä?

Ainakin 1992 IFK:ta vastaan halli oli täysi puolivälierässä (silloin sijat 3-6 pelasivat "säälit". Silloin IFK vielä voitti. Ja silloin se oli turkulainen miljoonajoukkue vuorineuvoksia, jotka olivat aivan yhtä aiheesta sylkykuppia kuin nyt nuo Stadin kingit. Että niin ne ajat muuttuvat.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Kohtuullisen hyvä...

... fiilis juuri nyt, turha muuta väittääkään.

Hyvä peli kotijoukkueelta kaiken kaikkiaan kokonaisuutena. TPS:n kokeneet pelaajat olivat valttia juuri oikeaan aikaan. Muutamaan otteeseen oli paha pyöritys omassa päässä, mutta suurimman osan peliä vei kotijoukkue. Lopulta sekä parempi joukkue voitti tänään että parempi joukkue meni jatkoon.
Onneksi Vahalahden lukuisat käyttämättä jääneet paikat eivät lopulta kostautuneet.

Nordlund oli IFK:n paras pelaaja tänään, sillä rakensi vieraille paikkoja enemmän kuin kukaan muu ja otti pari jäähyä päälle kruunuksi.
IFK:n brändi olikin enemmän kalastelua ja tuomarille mussuttamista kuin fyysistä in your face -kiekkoa. Ei silti, tuollaisella määrällä harhasyöttöjä ei oikein peliä rakenneta. Ja todella hitaasti IFK lähti hyökkäyksiin muutenkin, sillä ihmeellisen kauan kesti päästä edes puoleen kenttään.

Niinhän siinä sitten kävi, että se jo etukäteen tuhoon tuomittu ryhmä näytti niille kaikessa "paremmille" miten kiekkoa pelataan.

Kiitos vain, oli hieno tunnelma hallissa. Nyt on onneksi muutama päivä aikaa sulatella tätä ennen Jypin kohtaamista. Ja kaksi kotipeliä vähintään lisää kauteen, mikä ei ollenkaan ole harmillista.
 

Kiprusoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toronto Maple Leafs
Nimimerkki Ck taisi kertoa, että The Kostaja aka Marko Kiprusoff heikentäisi mitä tahansa liigajoukkuetta. Kummasti se oli taas kentän paras puolustaja ja jos vaikka vertaa Söderholmiin... kaiken kertoo seuraava hymiö: :D. Tämä on kai sitä Helsinkiläistä asiantuntemusta.

Vittu mikä kiima. Ihan täpinöissä. Käsittämätön viikonloppu. Se liigan vittumaisin, homoin ja mulkuin joukkue jota aina olen vihannut enemmän kuin ruotsalaisia, kaatuu ja millä esityksellä. Kaiken kukkuraksi 8200 turkulaista huutaa yhteen ääneen TEEPEEÄS jopa seisaaltaan. Täydellistä. Fantastista. Käsittämätöntä.

Muuten, Joni Töykkälä on ihan helvetin tärkeä pelaaja meille. Varsinkin jyväjemmareita vastaan hänen rooli korostuu, kun pitäisi joku nevahööd Jarkko Immonen pimentää. Tosin pimensihän se sysipaskaksi lussuksi jääneen Hirsovitsinkin vai mikähän se oli? Ihan mielettömän aliarvostettu pelaaja, jonka parin vuoden jatkosopparia odotan vesi kielellä.

KIITOS TPS!
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä se kesää tee jos Petrell yksinään yrittää.

Tämähän se juuri kesän tekee. Kevättä ilmassa: ensimmäinen kunnolla lumia sulattava kevätaurinko ja IFK laulukuoroon. Tuttut merkkit siitä, että pilkkikausi alkaa olla eteläsuomessa lopuillaan...

Edit: Loistava runo L-miehetä ihan tulee kyynel silmään
 
Viimeksi muokattu:

pleimeiker

Jäsen
Suosikkijoukkue
tps
Varsinkin jyväjemmareita vastaan hänen rooli korostuu, kun pitäisi joku nevahööd Jarkko Immonen pimentää. Tosin pimensihän se sysipaskaksi lussuksi jääneen Hirsovitsinkin vai mikähän se oli?

Tarkoitatko Hir- BUUU FHIIII - scho- BUUUU FHIIII- vitsiä...

Jumalauta mikä pelle ja neiti samassa paketissa! Kotiyleisö taisi aiheuttaa tänään hiukan muuta ajateltavaa.
 

Huilumestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko Suikkasen haastattelua jossain/tietääkö joku mikä mestari on sanonut?
Lehdistötilaisuudesta niitä mitä muistan:

*Suuri kiitos yleisölle.
*Joukkueesta ei voi nostaa ketään esille, kaikki pelasivat hyvin
*Korosti nöyrää asennetta
*Huomenna ansaittu lepopäivä ja tiistaina taas haalarit päälle
*Oli samaa mieltä Kojon kanssa siitä että sarja ratkesi jo oikeastaan helsingissä
*Ottelun ensimmäiset 10 minuuttia oli parasta tepsiä Suikkasen aikana
 

Juneau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals, söden jalat, Hifk, kibe
Toykkälä on aivan saatanan tarkeä pelaaja Tepsille nyt ja tulevaisuudessa, Suomisen ohella. Ja AE, vaikkakin omaa yritystä paljon mutta me tarvitaan junttia.

Ja kuli, sinä 5+25(OR PR) mies kukoistat nyt kun me sinua oikeesti tarvitaan.

Props..
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Muuten, Joni Töykkälä on ihan helvetin tärkeä pelaaja meille.
...
Ihan mielettömän aliarvostettu pelaaja

Vahvasti samaa mieltä.
Kumpaakaan näistä HIFK-peleistä en nähnyt, mutta jo runkosarjassa Töykkälä oli mielestäni lähes korvaamaton. Ei ole sattumaa, että Tepsin av-peli toimii, kun Töykkälä on pelipäällä. Voittaa hirvittävän määrän tärkeitä aloituksia ja puolustaa tunnollisesti vastustajan tähtisenttereitä vastaan.
Hieno mies, ehdottomasti! Arvostan!
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
50 euroa laitettu vetämään HIFK:n vierasvoittoon ja isommalla porukalla tullaan halille katsomaan.

Mä kuuntelin sua ja laitoin rahani kiinni tepsin voitolle. KIITOS!
Jos voisit kaikista peleistä laittaa ennakot ja tulosveikkaukset niin olis mulla helpompaa.
Tepsi vei aika helposti tämän sarjan, Seuraavaksi Jyp,joka tulee varmasti asenteet kunnossa. HIFK:n pojilla tais olla jo lomat mielessä.....
 
Nyt on hyvä fiilis! Iki inhokki HIFK lähetettiin laulokuoroon, priceless.

Ei tässä muuta kuin että jäitä hattuun, vieläkään ei olla mitään voitettu. Jypillä varmasti parempi asenne kuin kissoilla, mutta jos Salak jatkaa samaa rataa niin sanon että sarjasta tulee erittäin tiukka. Elorannalle iso kiitos, keskity toki myös jatkossa siihen pelaamiseen, samalla lailla kuin tänään. Missä muuten jere#3 on analyyseineen?

TPS TACKAR, VI ÄR JU BÖNDER FRÅN PARGAS!
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Keskinkertaisen muikea kiima on täälläkin päällä, mutta ilopissasaavi läikkyy jo sen verran yli, että tuon esiin huonot puolet. Niitäkin nimittäin löytyy.

Omalta alueelta lähtö. Siis ei jumalauta. Mahtaako kymmenen kertaa riittää, kun lahjoitettiin kiekko omassa päässä, viimeistään ennen omaa sinistä, täysin paineettomassa tilassa. Aivan uskomatonta sähellystä läpi pelin.

Eloranta tsemppasi hyvin, mutta jäähynsä otti jälleen täysin turhassa tilanteessa. Päätti pelata kiekontavoittelutilanteessa äijää ja ihmeellisen nojakyynärpäätaklauksen seurauksena vielä maila nousi kaverin kuuppaan. Ihan hölmö temppu ja pirun pahaan paikkaan.

Vaikka voitto tulikin, niin tasakentällisin pelatessa kahden maalin johdossa vartti ennen loppua on minusta pikkuisen liian aikaista alkaa roiskimaan keskialueelle ja antaa vastustajalle ilmaiseksi lukuisia mahdollisuuksia vyöryttää. Kavennusmaali oli oikeasti ihan vitun lähellä ja ihan vitun turhaan. Johtoasemassa pitää peli jäädyttää mieluummin itse kiekkoa pitämällä vaikka hyökkäyspään kulmissa tai missä vaan.

Oheismyynti. Yleisöä yli tuplat kauden pohjista. Ylhäällä kuitenkin yksi kioski auki. Haistakaa vittu. Ihmisiä ajaa hevon vitun perseestä peliin taskut täynnä massia, jota ei sitten pääse kuluttamaan. Ei voi olla noin vaikeeta, ei millään. Antakaa vaikka jokaiselle junnujoukkueelle yksi kioski haltuun ja myynnistä prosut. Kenkää välittömästi sille persesilmälle, joka tuosta flopista vastaa.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muistakaa Hanttaa

Lakki päästä muuten Hantalle kaikki Tepsiläiset. Ilmän häntä TPS ei olisi nyt tässä euforian tunteessa. En tiedä miksi tämä täytyi kirjoittaa, mutta tämähän on totuus: ilman Hanttaa tämä ei olisi ollut TPS:lle mahdollista.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Nämä kaksi ovat kyllä...

Omalta alueelta lähtö. Siis ei jumalauta. Mahtaako kymmenen kertaa riittää, kun lahjoitettiin kiekko omassa päässä, viimeistään ennen omaa sinistä, täysin paineettomassa tilassa. Aivan uskomatonta sähellystä läpi pelin.

Oheismyynti. Yleisöä yli tuplat kauden pohjista. Ylhäällä kuitenkin yksi kioski auki. Haistakaa vittu. Ihmisiä ajaa hevon vitun perseestä peliin taskut täynnä massia, jota ei sitten pääse kuluttamaan. Ei voi olla noin vaikeeta, ei millään. Antakaa vaikka jokaiselle junnujoukkueelle yksi kioski haltuun ja myynnistä prosut. Kenkää välittömästi sille persesilmälle, joka tuosta flopista vastaa.
... minustakin korostamisen arvoisia asioita. Joukkue(Nordlund ykkönen siinä) antoi neppailullaan/harhasyötöillään kyllä ihan käsittämättömän monta kertaa kiekon suoraan vastustajalle. Tänään niistä ei onneksi rangaistu.

Todella uskomatonta on kyllä Turkuhallin/TPS:n toiminta myyntipisteiden osalta, taas kerran. Miten kenellekään on voinut olla epäselvää, että tämänpäiväinen peli tulee vetämään yleisöä selkeästi enemmän kuin vähään aikaan.
Ei ollut mitään yksi tai kaksi ihmistä, jotka tulivat alas ostamaan kun eivät ylhäällä saa rahojaan käytettyä(palvelua) käytössä olevan ajan puitteissa. Siis pitääkö asiakkaan oikeasti oikein lähteä etsimään niitä myyntipisteitä? Jos yläkerrassa on ihan yksi piste auki ollut, niin aika montaa katsojaa oli oletettu sen pystyvän palvelemaan. Paljonkohan ylhäällä mahtoi olla katsojia ja monikohan jätti ostamatta pitkän jonon takia? Ei tietysti tullut kustannuksia lisähenkilökunnasta, eikä turhia murheita kasvaneesta myynnistäkään. Tavarat olisivat tietysti loppuneet kesken kuten aiemminkin, kun hallilla on edes jokunen enemmän väkeä.

Mielenkiinnolla odotan Jyp-pelejä tälläkin saralla.
 
Onneksi olkoon Turku! Ei tainnut lokakuussa olla tunnetta että maaliskuussa ootte tässä tilanteessa. Tänä iltana H.Virta vääntelee naamaansa kuin Humprey Bogart ikään peilin edessä ja miettinee omaa ammattitaitoaan valmentajana.

Vilpittömästi symppaan juuri nyt Tepsiä sillä jokaista humaania ihmistä lämmittänee kun "tuhoon tuomittu, epäonnistunut ja kovia vastoinkäymisiä kokenut" nouseekin masentavasta ahdingostaan ja jostain vain löytää sen onnistumisen joka tökkää junan takaisin raiteilleen. Tämä antaa kaikille ihmisille toivoa siitä että maailmassa saa tapahtumaan asioita jos on yritystä ja tahdonvoimaa eikä luovuta, ja tietenkin tarvitaan niitä pieniä voittoja jotka auraavat tietä isommille voitoille. Toisaalta silloin kun tepsillä alkoi se korttitalo kaatua niin minusta ja ehkä monesta muustakin tuntui hyvälle että "suuret ja mahtavat" horjuvat ja voivat kaatua. Elämä se on onneksi niin pitkä että jokainen meistä ehtii olla sekä narrina että kuninkaana. Alkukauden aikana on vain jotenkin toivoi että tepsillekin paistaisi aurinko sinne risukasaan ja samalla ikään kuin unohti että kyseessä on se suurseura joka on pyöritellyt Jyppiäkin kuin jäistä kanaa vuosikaudet.

Ja sitten takaisin omaan rooliin; perkele että tuli juuri tuhkasta noussut tepsi vastaan pleijareihin JYPiä vastaan, mieluummin olisin ottanut vaikka Ilveksen. No jumalauta jos Hippokselle meinataan kannuja kuskailla niin kyllähän nyt runkosarjan kymppi pitäisi pystyä voittamaan mutta hieman pelottaa silti. Ehkä kaikki vain on viime kevään traumoja kun huolettaa että mahtavan runkosarjan jälkeen jätkät kusee jotenkin homman, no onneksi on kotietu ja paras seitsemästä sarja - tuon pitäisi antaa varmuutta siihen että tepsin hurmos saadaan taltutettua omalla hurmoksella. Kiinnostavat pleijarit on tulossa joten toivon että pelit voitetaan pelaamalla ja JYP pystyy esittämään parastaan. Nyt on aika jätkät luoda sitä voittamisen kulttuuria.

Nyt on molemmilla joukkueilla muutamia päiviä aikaa suunnitella omia juoniaan ja keitellä käärmekeittojaan - kun kiekko tippuu perjantaina jäähän ei kukaan jää kylmäksi eikä varsinkaan Alexander Salak.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ottelun maalikooste ja lehdistötilaisuus

Yleisö mylvii aika mukavasti kotijoukkueen maaleille. Mukavan näköistä meininkiä kerta kaikkiaan! Kojo ei pressissä hirveästi selittele. Paremmille hävittiin yms...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös