Su 7.5.2017 Otteluseuranta (3. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Ränse

Jäsen
On tämä joukkuekin kyllä vitun paska kaikkien niiden kieltäytymisten jälkeen ja silloin kun ei pystytä olemaan valmennuksessa parempia kuin vastustajat niin kylmä on kyyti.
 

Reznik

Jäsen
Ketkä ton oman pään aloituksen hävis pystyyn ennen neljättä häkkiä?

Kympin kerrointa sai Ranskan voitolle veikkaukselta, harmi ettei hiluja enempää ollut pelitilillä, mutta kelpaa noi vähätkin.
 

Salama44

Jäsen
Murkatappio! Onko Suomi hävinnyt koskaan Ranskalle näin paljon? Historiaa tehdään.

Annetaanko valmentajalle kenkää kesken kisojen kuten nuorten kisoissa?
 

HokiHero

Jäsen
Ei saatana pelataan MM-kisoja ja pelaaja pääsee luistelemaan käytännössä suoraan aloituksesta läpi.

Marjamäki saa varmasti liikaa lokaa niskaansa mutta alkaahan tuo naama vituttaa kun viime syksystä asti on katsonut tuollaista roskaa.
 
Melkein suora lainaus "25 second shift, creates a chance and hits the post. If he would've scored and I was him I would go to the coach and say 'how's everything going for you.' Good for him."

Ne ei vaan siellä rapakon takana ymmärrä Marjamäen nerokasta filosofiaa, ärsytetty Pulju dominoi, sama ois pitäny tehdä Vallelle ja Seppä Aholle.
 

teude

Jäsen
Onko Leijonilla nyt se ruokamyrkytys?
 

sorza

Jäsen
Katsotaan vaan niin huomenna keltaisen lehdistön lööpissä lukee "Sacré bleu! Ranska voitti Suomen!"
 

Esteri

Jäsen
Jos yrität kysyä, että luulenko Marjamäen eroavan kesken kisojen, niin en todellakaan. Ja miksi pitäisikään kun kisat ovat vasta alussa ja tilillä yksi voitto ja yksi tappio. Lisäksi voittamiseen on tänäänkin luotu ihan riittävästi maalipaikkoja.

Hienoa, että on luotu maalipaikkoja... Et voi olla tosissasi, kun kirjoitat tuollaista soopaa. Mainitse yksi pelin osa-alue, jolla Suomi on ollut parempi?
 
Kokeilis Puljua ja Ahoa yhdessä, yhteistä historiaa ja noi klopit vois tästä vielä ihmeen taikoa.
 
Korpisalo ylipelaa jatkuvasti oikealle...varmaan joku manööveri, helppo lukea. Jaakola edellä Vittasmäkeä? Olisko liitolla munaa laittaa Late himaan..nyt olisi se oikea hetki; jäis vielä aikaa laittaa paletti siihen kuntoon, ettei tarvi karsintoja kitua!
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös