Su 7.5.2017 Otteluseuranta (3. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.
Youtubessa kun naytetaan kaikki maalit joka helvetin kamerasta niin herra numero 6 pistaa kylla pahasti silmaan. Eihan se vittu ole lahellakan omaa tonttia, maalinedusta on ilmeisesti myrkkya
 

Barnes

Jäsen
Kummola ilmoittaa erätauolla, että Raimo Helminen aloittaa huomenna päävalmentajana, apuvalmentajina toimivat Teemu Selänne, Saku Koivu ja Timo Jutila.
 
Ei hätää. Suomessa osataan vaihtaa valmentajaa kesken turnauksen. Kyllä tässä sarjapaikka saadaan säilytettyä.
 
Onko toi Aravirta hullu vai onko sillä sukulainen panttivankina, kun puhuu tommosia höpöhöpöjä? No, vähän kritisoi.
 

Mazaa

Jäsen
Tämä on kyllä hämmentävää. En muista koskaan nähneeni Suomen olevan pelillisesti alakynnessä Ranskan tasoista maata vastaan, edes niissä "shokkitappioissa". Aivan järkyttävää kuraa Suomen peli, Latea kyykytetään taktisesti 100-0.
Tanska-Suomi 4-1.
 
Marjamäki on tehnyt Suomen ihan ok pelaajista hyvin nopeasti omaa varjoaan pelkääviä minnihiiriä. On tavattoman koomista, että Ranska - siis Ranska - dominoi fyysistä peliä aivan täysin ja pelaajat tietävät mitä kentällä pitää tehdä.

Ei ainakaan pelätä kaikkea mikä liikkuu. Tämä Marjamäen meidänpeli ei oikein ole enää tätä päivää ja tulisi laittaa hyvin nopeasti jonnekin hautausmaalle. Ja syvälle. Viisi erää Marjamäen mömmiä takana ja peli on edelleen kaameaa paskaa. Toki positiivisesti ajatellen, niin Suomi paria minuuttia vaille pelasi tasapelin Ranskaan vastaan yhdessä erässä. Mutta vain paria minuuttia vaille.

Nyt minnihiiret häntä koipien välissä kohti kolmatta erää. Meidänpeli!
 

Moto

Jäsen
Jukka ei kehdannut sanoa, että Juhis pitää ottaa pois...
 

Sim_Sam

Jäsen
Tammisen pelikirjaa tässä tarvittaisiin. Paine, paine paine, paine!! Tami penkin taakse ja vähän nopeasti. Mutta luotan vielä Marjamäkeen.
 
Toivottavasti Alpo Suhonen kiristää jo krakaa tiedotustilaisuutta varten, jossa ilmoitetaan Marjamäen fudut kesken turnauksen ja uusi valmentaja.
 

Mälkiä

Jäsen
Lammasmaista menoa Suomelta. Hyökkäämisessäkään ei ole merkkiäkään siitä, että oltaisiin maailman top kuudessa. Toisaalta kokoonpano on täynnä tunnottomia molempiin suuntiin keskinkertaisia jurnuttajia, joten oliko parempaa odotettavissakaan?
 

Esteri

Jäsen
Jos Ranska voittaa tämän ottelun, niin ehkä viimein päästään keskustelun ytimeen.

Mitäs meinaat @Mängimies, joko aletaan näkemään sitä vastuun kantoa?
 
Voisikohan Marjamäki erota tämän pelin jälkeen? Toki paikkaaja joutuu silti käyttämään Marjamäen valitsemaa soturijoukkoja, mutta ei kai se nyt huonomminkaan voi enää mennä?

Niin. Oma ehdotukseni näistä oli Jere Lehtinen. Kakkosena Jammu Öunap.
Johtoryhmä:
Hilli Ari, maalivahtivalmentaja
Immonen Waltteri, valmentaja
Kaskinen Kalle, valmentaja
Koivunen Riku, huoltaja
Lehtinen Jere, GM
Lohva Jukka, joukkueenjohtaja
Manner Mikko, valmentaja
Marjamäki Lauri, päävalmentaja
Ojanen Marko, videovalmentaja
Öunap Jammu, lääkäri
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös