Su 7.5.2017 Otteluseuranta (3. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Murkula

Jäsen
Lajunen - Jaakola pari on juuri niin hyvä kuin kaikki muut paitsi Marjamäki tiesi. EI saatana kun sattuu vielä yhtäaikaa jäälle rutinoitunut sentteri Pihlströmin Antti niin onpa helppoa omissa.
 

Tratikas

Jäsen
Aaltonen ei oo vissiin vielä kertaakaan saanu toimitettua kiekkoa omille..Joka kerta ku koskee kiekko on niin se päätyy vastustajalle
 
25 euroa ei ole paljon. Mutta jos Pöllölaaksossa kuvitellaan että Mertsi ja Tami on sen arvoisia niin se selittää jo ison osan sen firman ongelmista.
 

teude

Jäsen
Jenkit juuri 2-0, oliko ensimmäinen maali millainen? Lähinnä Larkinin roolia mietin kun sai syötön.
 

Tadu

Jäsen
Pelaako Suomi sinisiss vai..? Ei kait ole mahdollista et ollaan ihan purjeessa ranskanleipiä vastaan.
 

ijuka

Jäsen
Aaltonen ei oo vissiin vielä kertaakaan saanu toimitettua kiekkoa omille..Joka kerta ku koskee kiekko on niin se päätyy vastustajalle
Tämä nyt ei ole mikään yllätys niille jotka ovat playoffeja seuranneet. Mutta voi olla että jos sitä peluutetaan 20min per peli niin se tekee yhden maalin jotain tsekkiä vastaan. Ja sit ollaan ylpeitä että olipa hyvä valinta kisoihin.
 
Ei tuo Korpisalo omaan silmään kyllä ole vakuuttanut. Aikamoista heiluntaa ollut. Toki pääasia, että kiekot pysähtyvät.
 

Robu

Jäsen
Onko Jatkoajan käyttäjillä muuten Discord-ryhmää tai muuta voip-palvelun ryhmää? Voisi olla tekstin sijasta ihan hauskaa katsoa näitä pelejä ja puhua jonkin puheohjelman välityksellä ja kommentoida siellä peliä.
 
Samaan rahaan saat kuulla Sportin entisen päävalmentajan, maajoukkueen entisen kapteenin, kiekkoleijonan #79 kommentteja.
Aikamoista vähättelyä unohtaa listaltasi sitä, että Tamin ansiosta Ranska uskalsi hakea näitä kisoja 20v. myöhemmin ja Ranska olisi maailmanmestari 1995, jollei Suomi olisi saanut lepopäivää väliin.
 

Mazaa

Jäsen
Pyörälä lyö mailalla päähän, mutta ei jäähyä.
 

Knap

Jäsen
Noh ihan oikeasti, eihän tämä mikään yllätys ole. Ranskalla on ihan kv tason hyökkäys, kuten studiossakin myönnettiin. Kaksi hyvää maalivahtia, ja yksi hyvä puolustaja. Pelaa ennakkoluulottomasti ilman paineita kotiyleisön tuella MARJAMÄKEÄ vastaan.
 

Iso-Olli

Jäsen
Anna nyt Lauri kunnon sentteri tuolle Rantaselle! Ykkönen muotoon Rantanen - Filppula - Aho.

Edit. Ranska 1-0.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös