Su 7.3.2021 Jokerit - Lokomotiv Jaroslavl (GAME 3)

  • 29 501
  • 534

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viktor Lööv ja Alex Grant ovat yhteistuumin päätäneet että Jaroslavista pitää päästä äkkiä Leville. Joka vaihdossa ihan hirveitä virheitä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jännä homma kun ekan erän jälkeen viiltelin itseltäni henkisesti ranteet auki ja vähän vahvempaa naruakin jo kaapista etsiskelin..
Onneksi ei löytynyt ja nyt ollaankin sitten taas jännän äärellä.
On tää melkoista tunteiden vuoristorataa taas kerran..
 

hartzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä eräss oli nähtävissä jo vähän yritystäkin, mutta vielä tarvitaan monta napsua lisää, että ottelu sarjasta puhumattakaan vielä kääntyy. Ainakin maaligorilla on nyt selästä pois.. ehkä sekin jotain merkitsee. Ja hei... erä voitettiin!
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Viktor Lööv menisi Kadonneen jäljillä ohjelmaan etsimään isäänsä, niin en yllättyisi jos sieltä paljastuisi Arto Ruotanen... Jumalauta mitä säheltämistä tältä svedulta
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
40 min jälkeen tulos on auki. Jokereiden pelaaminen näytti toisessa erässä paljon taistelunhaluisemmalta kuin keskiviikkona ja perjantaina. Saatiin jopa useampia maalipaikkoja ja TEHTIIN MAALI.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Realismi sanoo:Loko painaa vastaiskulla yhden ja homma on siinä tai viimeistään 2-2 tilanteessa Jokerit koomailee.

Pieni toivon kipinä sanoo:erävoitto kahdella ja tilanne 2-1:n.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Jos Viktor Lööv menisi Kadonneen jäljillä -ohjelmaan, niin jakson päätyttyä Viktor, juontaja ja koko tuotantotiimi olisivat hukassa.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No, nyt sitten nähdään mikä homman nimi. Yksi erä määrittää pelaajiston ja valmentajien jatkon.

Katsotaan, mikä on kiinnostuksen taso.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy muuten ihailla Skabelkan pelisilmää. Jokerit tekee maalin ja saa momentumin pidettyä. Pitkän kiekon jälkeen aikalisä, joukot kasaan ja kas vastustajan momentum on syöty.
 

Eelie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, S.S Lazio
Olen huomannut kaikki Löövin ja Grantin virheet. Mites muuten Pudas on teidän mielestä pelannut? En ainakaan isoja virheitä ole nähnyt.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jos Viktor Lööv menisi Kadonneen jäljillä-ohjelmaan, niin 10% todennäköisyydellä isäksi paljastuu Ruotsin kuningas,10% todennäköisyydellä joku aivan random nobody ja 80% todennäköisyydellä mies saa koko lafkan konkkaan ennen minkään tai kenenkään löytymistä.

Iso erä. Saa suorittaa samoin kuin toisessa, ekan erän otteilla voi sen Levin reissun varata jo ensi viikonlopulle.
 

hartzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näemmä kotiottelu näkyy hallissa ainakin siten, että Jokeri-värit on valaistuksissa ja hallia kiertävissä näytöissä pyötii Jokeri-logot.
 

63lmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämän sarjan isoin hetki alkaa nyt. 3-0 tilanteesta ei enää nousta vaikka pelisi olisi edellisen erän kaltaista. 2-1 tilanteesta ja neljänteen peliin lähtö itseluottamuksella nojaten kahteen hyvään edelliseen erään, silloin koko sarja on aivan auki. Jännittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös