Su 6.1.2013 Peliitat-Jukurit

  • 2 760
  • 12
Loppiaisriehaa tänään tarjolla Heinolassa näköjään.
Jukurit sai ainakin hanat auki perjantaina Savonlinnassa ja suotavaa olisi, että hanat pysyisivät auki myös tänään.
Heinola muutenkin on Jukureille sopinut pelipaikkana viime vuosina ja tällä kaudella aiemmat kohtaamiset ovat menneet Jukureille. Lokakuun 10. päivä Heinolassa 2-4 ja pari viikkoa myöhemmin Mikkelissä 2-1.

Peliitoilta poissa tänään ainakin pikkuleijonien mukana olleet valmentaja Karjalainen, sekä ykköspistemies Järveläinen. Varsinkin Järveläisen poissaolo varmasti tekee jonkinmoisen loven hyökkäyspelaamiseen. Puuttuuhan tuolta näköjään myös kärkipelaajista tsekkihyökkääjä Stloukal.

Jukureilta poissa tänään jo pidempään poissaolleiden Hokkasen, Hakkaraisen ja Juntheikin lisäksi huilivuorossa on Pablo Järvinen. Hänen paikan kokoonpanossa ottaa viime aikoina otteitaan parantanut Maalahti. SaiPasta täydennystä hyökkäyskalustoon tulee Roope Hämäläisen muodossa.

Peliitat

Tuomisto (Rinne)

I Eerola-Väkeväinen
Kainulainen-Keinänen-Manninen

II Kuusisto-Nurminen
Rairama-Koponen-Holappa

III Mattila-Ekström
Rajamäki-Kettunen-Mustonen

IV Westerlund-Sompi-Stylman

Jukurit

Similä (Bernard)

I Ahonen-Rukajärvi
Savolainen-Asplund-Nöyränen

II Maalahti-Purolinna
Partanen-Rohtla-Laine

III Vaarasuo-Akkanen
Ojanen-Koivisto-Hyvärinen

IV Hietaharju-Memonen-Hämäläinen

Kakkoskenttä voi jatkaa siitä mihin Savonlinnassa jäivät ja toki muut kentät saavat kompata. Kaikista kentistä kyllä löytyy ratkaisuvoimaa, joten kiire heinolalaispakeille tulee, kun Jukurit myllyn päälle saa.

Mikäs mies tämä Peliittojen maalia tänään vartioiva Tuomisto oikein on? Pelannut tällä kaudella karvan verran vajaa 2 erää yhteensä kolmessa ottelussa. Aika kovaan paikkaan joutuu tänään, kieltämättä.

Jos tänään jatketaan samalla menolla ja meiningillä kuin perjantaina, niin kyllähän pisteet Mikkeliin lähtee. Veikataan sen tapahtuvan tänään lukemin 1-4. Kakkonen väsää maaleista 3 ja ykkönen tekee neljännen. Tosin, en pistä pahakseni, vaikka Jukurit äityisi tänään loppiaisen kunniaksi kunnon maali-iloitteluun ;)
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Heinolaan matkamme käy, vaan miten pelissä käy. Sarjataulukkoa ja materiaalia tuijottamalla voisi ennustaa Jukureille helppoa iltaa eli siispä takki auki ja tukka taakse ja peliin... HighFlyer kyseli Peliittojen maalivahdista. Jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin jonkinasteinen sankari tämän pelin jälkeen. Noin 50 torjuntaa ja pitää kotijoukkuetta pystyssä.

Normaalipelillä Jukurit vie tänään pelin selvästi. "Normaalilla helpolla pelillä" mennään jatkoajalle.
 
HighFlyer kyseli Peliittojen maalivahdista. Jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin jonkinasteinen sankari tämän pelin jälkeen. Noin 50 torjuntaa ja pitää kotijoukkuetta pystyssä.

Normaalipelillä Jukurit vie tänään pelin selvästi. "Normaalilla helpolla pelillä" mennään jatkoajalle.

Näinhän siinä on usein tupannut käymään. Tänään täytyy vaan saada heti alussa pari onnistumista, niin kyllä se siitä lähtee. Asenteen täytyy kyllä olla kunnossa heti alussa ja tässähän Peliittojen sauma on, jos asenne ei kunnossa ole.

No, toivotaan että aiempien pelien löysäilyistä on otettu opiksi ja tänään Jukurit näyttää kaapin paikan kentällä ensimmäisestä vaihdosta lähtien.
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Peliitoilla on ollut tapana ottaa muutama maali omiin heti otteluiden alussa, joten sama kaava jatkunee. Sen verran ylivoimainen rosteri Jukureilla on. Mieli tekisi lähteä hallille, mutta jätän menemättä, koska lähes aina kun olen siellä ollut Peliittojen peli on ollut hirveää katseltavaa. Joten josko tämä pieni taikauskoisuus toisi edes jotain mahdollisuuskia kotijoukkueelle. Tulostaululla komeilee illan päätteeksi 2-7!

Me on hävitty tää peli.
 

Gameson

Jäsen
Jukurit johtaa ensimmäisen erän jälkeen lukemin 1-2 Toni Hyvärisen ja Iiro Memosen maaleilla. Peliittojen maalin iski Joni Kainulainen ylivoimalla.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
tasainen oli ainakin avauserä. Melkolailla 50-50 kiekonhallinta ja maalipaikat. Kainulaisen maali oli ylivoimalla upea, jukureiden johtomaali oli hieman kyseenalainen kun Tuomisto makoili maalinperukoilla joko oman tai jukuripelaajan tönäisemänä. Hallilla hyvä tunnelma, kiitos jukureiden äänekkään fanipoppoon. BTW oma juniori Tomi Style Stylman pelannut hyvää ja ennakkoluulotonta peliä!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Teidän joukkueessa junioreille sentään annetaan mahdollisuus näyttää osaamistaan. Hienoa toimintaa!

Meidän juniorit pelaa tänään Vaasassa Red Ducksia vastaan. (Tai pelasivat, matsi meni rankkareille, joiden tuloksia vielä odotellaan)

Peliitat tasoittaneen, Heinolassa 2-2 Rairaman maalilla.

edit. Jukureilla 3. erän alussa toista minuuttia 2 miehen ylivoimaa ja tuloksena 4 laukausta helvetin paskoilta sektoreilta ja niistä yksi jopa maalivahtia kohti. Tais olla vaikee loppu tiiossa matsille vielä.

edit 2. Vaarasuo jäähyllä ja kiekko maalissa. Turpiin tais tulla tylystä kaupungista vaikka peliä vielä hetki jäljellä.Kovin on ollu tehoton tänään etenkin Jukurien ylivoima, vaikka toissailtana Savonlinnassa toimi kuin unelma.
 
Viimeksi muokattu:

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tahmeaa näyttää olevan Jukurien esitys. Ylivoimaakin on ollut ihan kiitettävästi tarjolla, mutta ei toimi tänään. Peliitat näköjään kuittaa kun vierailijoille ei kelpaa. Näinhän se aina menee.
Onkohan Rohtla loukkaantunut, kun ei ole 3. erässä pelannut? Toivottavasti ei ole mitään vakavampaa, kun on ollut viime aikoina hyvässä vireessä. Myöskään Maalahti ei ole päätöserässä esiintynyt.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Tahmeaa näyttää olevan Jukurien esitys. Ylivoimaakin on ollut ihan kiitettävästi tarjolla, mutta ei toimi tänään. Peliitat näköjään kuittaa kun vierailijoille ei kelpaa. Näinhän se aina menee.
Onkohan Rohtla loukkaantunut, kun ei ole 3. erässä pelannut? Toivottavasti ei ole mitään vakavampaa, kun on ollut viime aikoina hyvässä vireessä. Myöskään Maalahti ei ole päätöserässä esiintynyt.

Maalahti sai kiekon naamaansa ja lähti sen takia pois. Rohtlasta en tiedä mitä kävi, mutta lähti vähän Maalahden jälkeen pukukoppiin eikä pelannut sen jälkeen.

Peli oli Jukureilta todella huono. Asenne ei tainnut olla kunnossa ja se näytti sellaiselta sunnuntaihöntsältä. Mitähän Vaarasuolle on tapahtunut HIFK:n reissulla kun on nyt parissa edellisessä pelissä hermostunut helposti ja istunut paljon jäähypenkillä. Tänäänkin lähti jäähyn saadessaan hakkaamaan Peliittojen pelaajaa poikittaisella mailalla. Ei Vaarasuo ennen ole tota harrastanut.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
"Normaalilla helpolla pelillä" mennään jatkoajalle.

Ei ihan osunut.. mutta tosiasiassa tämän iltaisella esityksellä Jukurit ei mitään jatkoaikaa edes ansainnut. Peliitat halusi pelata ja voittaa. Jukurit ei halunnut tänään mitään. Taas kerran yksi opetus joukkueelle miten käy, jos mennään puolivaloilla kaukaloon. Peliitoille kuitenkin täysi tunnustus hyvästä pelistä. Voitto tänään oli täysin ansaittu.

No tämä on vain nollattava nopeasti. Ensi viikolla ovat vastassa Hokki, TuTo ja Sport. Silloin olisi paras jo vähän enemmän kiinnostaa.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Harmittavasti oma kiekkotrilleri jäi kahden erän pituiseksi, mutta olipas viihdyttävää kiekkoa p i t k ä s t ä aikaa Heinolassa! Huikea voitto sarjakärjestä, ja tämän voiton vielä isommaksi tekee se, että ohkaisella pelaajanipulla taisteltiin tänään. Ekström paikkaa edelleen puolustusvajetta, ja hyökkäysvitjoissa pelasi jo mainitsemani Stylman sekä Westerlund. Kettunen ja Rajamäkikin ovat saaneet hyvin juonesta kiinni, ja pystyvät pelaamaan jo hyökkäävämpää roolia kuin ennen. Tuomisto oli maalilla itse varmuus. Nythän meillä on tervettä kilpailua peliajasta maalinsuulla. Kenet vaan kolmikosta Rinne-Juvonen-Tuomisto voi hyvällä omatunnolla pistää heilumaan tolppien väliin.

Petteri Nikkilä on muutes ilmaissut halunsa pelata Heinolassa loppukauden. Tulisi tarpeeseen tämä paikkaus, sillä nyt meillä ei ole yhtään loukkaantumisvaraa puolustuksessa.
 

jth1976

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Paljonko hallissa oli sunnuntaina yleisöä? Katselin mestiksen sivuilta, että oli 553 ilmoitettu, mutta yksi hallissa ollut arvioi määrän lähemmäs tuhatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös