Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Su 5.11.2017 Jugra Hanti-Mansijsk - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Giroux, 05.11.2017 klo 11.40.

 1. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Hyi helvetti, mikä suicide pass Reginille keskialueelle. Onneksi Jugran äijää kiinnosti enemmän kiekko kuin kapteenin pää.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Plussaa on Zapolski ja kolme pistettä.
   
 3. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Tästä pelistä ei jää jälkipolville muuta kerrottavaa kuin kolme pistettä. Huomionarvoista on se, että Zapolskille jo kauden seitsemäs (7!) nollapeli. Montako se Thomas otti aikanaan kun meillä torjui? Muistelisin, että jotain 15 ainakin? No ihan sinne asti tuskin Ryanille rahkeet riittää, Rämökin tullee torjumaan paljon loppukaudesta.
   
 4. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Hyvä alku vähän tuuditti liikaa. Raskas reissu takana ja se vähän näkyi liikkeessä. Tärkeintä pisteet ja Zapolle jälleen nollat. Nyt ei tarvi hetkeen vieraissa pelailla sillä kahdeksan seuraavaa mukaanluettuna ulkoilmapeli pelataan kotona.

  Lainaus:
  Juurikin tuo 15. Kova oli Thomasin kausi silloin.