Su 5.1.2020 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

  • 128 467
  • 1 897

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Me kaikki maksetaan sen päivärahat
Kyllä. Tästä helvetistä ei saatana puutu enää kuin se, että näytetään kooste Iivo Niskasen reisi/nivuskrampista ja loppunousun tuloskortti. Peruuttaisin tv-lupani jos semmoisia vielä olisi. Oli se komjaa aikaa kun jokaiseen ovikellon pärähdykseen reagoitiin ylimääräisellä sydämenlyönnillä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuinka moni on sitä mieltä, että tuomarit ovat onnistuneet? Uskallan sanoa, että mielestäni ovat, vaikka rohkeita vihellyksiä.
Todella hyvin. Sillon kun pitää viheltää, vihelletään. Näin sen pitäisikin olla. "Antaa pelaajien pelata ja hyvä ettei tuomarit ratkonut peliä" kuuluu aika usein tärkeän pelin jälkeen. Mun mielestä enemmän ne tuomarit ottavat roolia jos jättää selviä rikkeitä viheltämättä, eli sallii ns villin lännen kentälle.

Onko uus Emelin? Tai Volchenkov? Käsiä taitaa olla enempi.
Vähän näyttää paremmaksi tuunatulta Emeliniltä.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
..Uskallan sanoa, että mielestäni ovat, vaikka rohkeita vihellyksiä.

Erittäin samaa mieltä ja poikkeuksellisen raikasta, vihelletään sääntökirjan mukaan, piste. Toivottavasti säilyy loppuun asti, eikä aleta hakemaan mitään draamankaarta tulostaulun mukaan. Poikkeuksellista!!
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Ei Annusta pidä bussin alle heittää tuosta imuroinnista. Näki jätkän ilmeestä että ottii piikkiinsä. Saadaan vielä hyvä veska.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös