Su 3.4.2022 Jukurit - KooKoo

  • 1 573
  • 11

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Sarja on ikäänkuin uudessa alussa, nyt paras kolmesta -muodossa. Jukurit oli kahden ekan pelin aikana ehkä vielä hieman runkosarjamenestyksen aiheuttamassa krapulassa, mutta kahdessa jälkimmäisessä pelissä meno on parantunut kummasti. Kaikissa matseissa Jukurit on paahtanut ensimmäisessä erässä vauhdilla, mutta maalimyrskyksi tämä vauhdinpito ei ole vielä yltynyt. Jos tänään olisi sen aika? Luvassa on ensimmäistä kertaa tällä kaudella nelosella alkava katsojamäärä, kenties jopa oikeasti se Täysi Tupa™.

Voitto tästä ottelusta olisi upea juttu, mutta vieläkään ei voi sanoa, että tämän ottelun voittaja vie sarjan - sen verran tasaista vääntöä on ollut. Ei yllättäisi, vaikka kaikki sarjan pelit mentäisiin maalin erolla. Silti laitan veikkauksen Jukureille 4-1, viimeinen tyhjiin. Olispa jo iltapäivä!

Onko Kouvolasta tulossa isokin porukka kannattajia? Toivottavasti.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Malik tänään maalilla!
Rautiainen palaa pitkästä aikaa kokoonpanoon ja pelaa kolmosketjussa.

Liedes-Ojantakanen-Antonen
Seppälä-Nikkilä

Ratinen-Strömberg-Meskanen
Manninen-Teräväinen

Rautiainen-Ainali-Koblizek
Bonsaksen-Rautanen

Suuronen-Koivisto-Engberg
Aaltonen

Malik
(Setänen)
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Ison kysymysmerkki lienee mikä on kunto ja pelituntuma. Jos nuo asiat on kunnossa se tietänee hyvää KooKoolle ja harmaita hiuksia Jukureille, varsinkin ylivoimalla Rautiainen on silkkaa rautaa näissä peleissä.
Niin toivon että tuo pitää paikkansa jos Rautiainen yv:lle pääsee. Tähän mennessä on nähty Rautiaisesta versio "haluton ja arka Bambi liukkaalla jäällä".
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Upeaa ja mahtavaa KooKoo!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kiitos tilauksesta, myö toimitettiin.
Jep. Täysin ansaitusti tänään ja ei paljon ihmeitä tarvinnut esittää. Jukurien on kaivettava munaa maalintekoon, jos meinataan seiskapeliä pelata. Ihan sama oliko tänään maalilla Malik, Setänen tai Mikko Rämö, niin noilla Jukurien tussautuksilla ei yhtä maalia enempää ansaittu, jos sitäkään.

Mutta... taipuu, mutta ei katkea. Vaikeita paikkoja on ollu ennenkin..
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Oli kyllä Jukurit aika onneton tänään, mutta toisaalta myös KooKoo pelasi aivan älyttömän hyvin. Lähes joka osa-alueella oltiin pari potkua jäljessä.

Ensimmäisessä erässä vähän kummastutti, kun KooKoon kaverit roikkuivat ja painivat jään pinnassa Jukurien kanssa lähes joka hetki eikä vihellyksiä juuri tullut, mutta tämä oli ilmeisesti linja tänään. Ja toisaalta, eipä Jukurit osannut antaa kovuutta samalla mitalla takaisin. KooKoon raastamispeli oli todella tehokasta. Ja tehokasta oli myös maalinteko. Jukureilla taas meni hieromiseksi, neppailuksi ja syöttöjen sohlaamiseksi. Hetkittäisiä hyviä vaiheita lukuunottamatta KooKoo vei ottelua isännän ottein, ja voitti täysin ansaitusti.

Nyt pitää OJ:n keksiä melkoiset hokkuspokkukset tiistain otteluun. Tämä pelin taso ei yksinkertaisesti riitä. Vaikka pudotuspelit jo sinänsä on hieno saavutus, niin ei nyt ihan vielä tekisi mieli kesälaitumille suunnata. No, tiistaina ollaan tuomiolla. Toivotaan parasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös