tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eilisen maukkaan kärkikamppailun jäljiltä TuTo matkaa heti perään LeKin vieraaksi. Pientä revanssi meninkiä taas on ilmassa kun joukkueet kohtaavat melkein heti perään myös turussa (LeKillä tosin peli Vantaata vastaan vielä välissä, TuTo huilaa turun kohtaamiseen asti). TuTo yrittää kiriä Sportin etumatkaa kärkeen ja LeKi taistelee pudotuspeliviivan tuntumassa tällä hetkellä Vantaan kanssa melko tasaisesti. Pisteillä olisi siis merkitystä taas mukavasti molemmille. Olisiko pientä faniporukkaakin menossa paikan päälle turun suunnalta? Arvelisin LeKin hiukan sisuuntuneen eilisestä, mutta TuTon rutiinin riittävän tänään voittoon. Veikataan vierasvoittoa luvuin 2-5. Rutanen ei tyydy yhteen pinnaan.

TuTo tänään:

Hakulinen-Vainiola-A.Virtanen
Rautajoki-Koski-Palonen
Rutanen-Kokkonen-Pusa
Ruotsalainen-Salmivirta-A.Sillanpää

Manelius-Vidgren
Viirlas-Hämäläinen
Franssila-Heinimäki

Meriläinen (AM)
Hiukka

LeKi tänään:

Hilden-Mattila-Juusela
Lähde-M.Niemi-Pyymäki
Kaksonen-Korkiakoski-Kallela
Henrikson-Laakso-Simontaival

Mäkinen-T.Niemi
Friman-Räty
Virmavirta-Orenius

Laitinen (AM)
Rämö
 

Bronco

Jäsen
Ottelun erikoisuutena se, että matsi pelataan Hakametsässä. Donald Maloney ei tainnut kovin vakuuttavasti eilen esiintyä, kun ei kokoonpanossa tänään näy?
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Toivon mukaan eilinen Lekin peli ei anna TUTO:n pelaajille väärää kuvaa.
Mutta elisen pelin ansiosta veikkaan 3-5 lopputulosta.
Jää nyt ottelu katsomatta. Syy jääköön sanomatta. Seuraan sitten jollain muulla tavalla tätä.
VVV tesemppiä ja onnistumisia toivotaan.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eesau_65 sanoi:
VVV tesemppiä ja onnistumisia toivotaan.
VVV-Virru toimi, mutta muu osasto jäi liian pimentoon. Ei "joutunut" Rutanenkaan tyytymään yhteen pinnaan, kiikaritehot tuli tänään saaliiksi. LeKi onnistui yllättämään TuTon hakametsässä mukavan kotiyleisön (1750 katsojaa) edessä. Loppuun saatiin vielä pieni kiri päälle, mutta ei riittänyt enää pinnajahtiin asti. Sport rykäisi taas lisää eroa TuToon Kivimäen johdattaessa joukkoja hattutempulla ja LeKi nousi viivan paremmalle puolelle Vantaan taipuessa joensuussa.

TuTolle tulee seuraavaksi taas pieni tauko. Jokohan seuraavaan peliin LeKiä vastaan Tuokko ilmestyisi? Kovasti sitä toivoisi jo sairaslistankin alkavan lyhentyä ja rivien täydentyvän, mutta niillä mennään mitä peliin saadaan.
 

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Aikamoista kuraa oli ja tappamisen meininki puuttui täysin. Kolmas erä oli jonkinmoista yrittämistä mutta eipä siitäkään kerrottavaa jäänyt.
Huolestuttaa tuo loukkaantumistilanne aika lailla. Mestaruuskaudella 2008 loukkaantumisia oli todella vähän tai ei oikeastaan lainkaan. En usko kevään mahdollisuuksiin (mestaruuteen) kuin siinä tapauksessa, että koko arsenaali on käytössä. No, tämänpäiväinen on nollattava ja innolla sitten taas eteenpäin!
 
Karsintasarja takaisin!

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
Tuto hävisi surkeiden senterien toimintaan! Alotusvoitot ja oman pään "kolmannen" pakin tehtävä on huippusenterin tehtävä! Vainiola ym onnituko päättäkää itse!
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
Aikamoista kuraa oli ja tappamisen meininki puuttui täysin. Kolmas erä oli jonkinmoista yrittämistä mutta eipä siitäkään kerrottavaa jäänyt.
Ettei vain olisi mennyt suurin lataus ja paukut eilen Sporttia vastaan? Nää on just näitä henkimaailman juttuja, jotka vaikuttaa myös suuresti pelin lopputulokseen. Psykologiaa.. Sama homma oli taas vastaavasti Sportilla eilen Turussa, mikä jatkui myös 1. erässä Hokkia vastaan. Toiseen erään aivan eri asenteella ja ilmeellä, ja kas alkoi tapahtua. Paras kamppailu saadaan, kun vastassa on kaksi huippujoukkuetta ja molemmat ovat latautuneet otteluun äärimmäisen hyvin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Hieno homma, että LeKi sai uuden yleisöennätyksensä. Onko aivan mahdoton ajatus, että se pelaisi jatkossakin Hakametsässä, jos siellä ei samaan aikaan pelata Liigaa? Esim. Pleijareissa?

Tuli juuri Urheiluruudussa juttua Liigasekoilusta ja tosta ottelusta. Hieno homma tosiaan, että yleisöä löytyi lehtereille ja ennen kaikkea, että Tuto hävisi. ;)
 
"En edes muista, koska olen saanut edellis kerran Kankaanperältä poikittaista mailaa. Nyt voi kirjoittaa muistiin, että 5. Elokuuta sitä taas sain". - Lennu Petrell Pitsiturnauksessa, 2016 -

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
Uskomattoman heikkoa sentteripeliä Tutolla koko akukauden! Taitaa olla Ikalla uuden pelitavan luominen lajiin! Tuton sentterit eivät voita aloituksia ja eivät tajua yhtään tehtävästään omassa päässä! Antton Kokkonen, Herra Vainiola...huh, huh ...liiganousua odotellessa!
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
LeKi-TuTo matsi pääsi tänään tosiaan ihan urheiluruutuun asti. Liigan sulkemispäätökselle tuli myös kritiikkiä aika mukavasti ja tiedä sitten mitä vielä lopulta tapahtuu kun kausi etenee. Protestit voivat voimistua tai laantua ja mitä päättäjät tekevät on vielä oma juttunsa (nykyistä mallia en ainakaan itse osannut edes kuvitella). Harvemmin kuitenkaan johtajat päätöksiään pyörtävät, joten helpolla ei varmasti muutoksia tule. Ainakin 11 kannattajaryhmää oli ilmaissut vastustuksensa nykymallia kohtaan ja perään kuuluttivat urheilullisuutta, sekä avoimuutta.

Pelistä katkelmia haastatteluineen kohdasta 14:05. Selänteen mietteitä myös samassa ruudussa koskien olympialaisia kohdasta 10:30. TPS-Kalpa pelistä myös kooste tuossa välissä.

Urheiluruutu: 29.12.2013 20.45 | Tv | Areena | yle.fi

Koppari sanoi:
Uskomattoman heikkoa sentteripeliä Tutolla koko akukauden!
Juu, selvässä kärjessähän sitä pitäisi tällä kalustolla olla sarjassa, heh.
 
Suosikkijoukkue
Tuto
Taisi olla voittokrapula päällänsä. Karmivin ottelu tältä kaudelta TUTOlta. Onnistujien lista jää hyvin lyhyeksi. Meriläinen teki sen minkä pystyi. Hakulinen oli ainut joka sai kiekon painettua päätyyn. Ei kyllä myöskään tänään "pomppinut" yhtään, mutta ehkä pomppimiseenkin pystyy vaikuttamaan jos asennoituminen ei olisi yhtä tahdotonta kuin tänään.

Hakametsään oli hakeutunut yllätävänkin paljon väkeä ja TUTO katsomo jaksoi ihan hyvin munattomasta esityksestä huolimatta kannattaa.

Koko hallissa oli yksi (1!) oluen kaataja. Pohjanoteeraus alkotarjoilun osalta mitä olen missään tapahtumassa nähnyt. Neljän hengen kotikatsomokin työllistäisi yhden baarimikon.

Takaisin tullessa ajoimme vielä harhaan. Vieraspelimatkasta pisteet 1/5.
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En osaa Mestis-otteluiden yleiseen tasoon itse suhteuttaa, mutta minusta varsin hyvätasoinen ja ennen kaikkea viihdyttävä kamppailu. Siihen päälle vielä Lekin voitto eilen Sportin kaataneesta Tutosta. Ihan mukavasti yleisöäkin - siihenkin nähden hyvin että molemmilla tamperelaisseuroilla oli juuri kotipeli alla.

Tapparan miehistä kaikkein näkyvimmin esiintyi Kallela, kovalla itseluottamuksella haastaa koko ajan puolustusta, mistä osoituksena esityö avausmaaliin. Pelannut välillä hyvin liigassakin ja ansaitsisi enemmänkin näyttöpaikkoja. Leveyttä löytyy tämän kauden hyökkäyskalustosta, kun sieltä voidaan heittää Kallelan ja Kaksosen lisäksi vaikka Pyymäkeä ja Lähdettäkin kehiin, jos loukkaantumiset aivan hirveästi kiusaisivat.

Pitää katsoa, jos Lempääläänkin tässä joku kerta eksyisi - halvaksi tulee kausarilla.
 
"Tänään tulin tähän peliin sillä asenteella, että tämä on minun elämäni tärkein peli." - Ville Nieminen Ylelle 29.3.2014.

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
En osaa Mestis-otteluiden yleiseen tasoon itse suhteuttaa, mutta minusta varsin hyvätasoinen ja ennen kaikkea viihdyttävä kamppailu. Siihen päälle vielä Lekin voitto eilen Sportin kaataneesta Tutosta. Ihan mukavasti yleisöäkin - siihenkin nähden hyvin että molemmilla tamperelaisseuroilla oli juuri kotipeli alla.
LeKi taisteli tiukasti ja urheasti, kaikki kunnia LeKille. Kolme pistettä menivät aivan oikeaan osoitteeseen tänään. Tuomarityöskentely oli aika heikkoa, mutta ei ottelua sen piikkiin voi pistää. TuTo pelasi hyvin haluttomasti ja aneemisesti, esitys oli kuin varjo eilisen ottelusta Sportia vastaan, jossa oli tunnetta, tahtoa ja taitoa ihan eri tavalla. TuTolla on sillä kuuluisalla mentaalipuolella vielä kehitettävää, sillä kamalaa kyntämistähän tuo tänään oli, vaikka me fanit kuinka yritimme kannustaa.

Itse tapahtuma oli kuitenkin mukava kokemus, yleisöä oli kerrankin LeKillä runsaanlaisesti ja omakohtaisesti oli kiinnostava korkata Hakametsän klassinen jäähalli nimen omaan kiekkotapahtuman yhteydessä, konserttien yhteydessä olen siellä ollutkin. Karu paikka, mutta niin kai kuuluu ollakin.

Tapahtumasta tehtiin myös Urheiluruutuun asiallinen juttu, jossa käsiteltiin myös liigan sulkemista ja Mestis-fanien ja -pelaajien näkemyksiä, kannattaa katsoa kun se vielä Areenasta on nähtävissä. Lisäbonuksena minäkin vilahdan taustalla muutaman sekunnin ajan, olen nyt siis tv:stä tuttu julkkis ja voin jatkossa hokea ynseästi lähikaupan kassajonossa "etsä tiedä kuka mä olen".

Sen verran miinusta tosiaan tuotemyynnistä, että olisi vajaalle parille tuhannelle ihmiselle voinut olla vähän enemmänkin myyntipisteitä auki kuin pari hodaripistettä. Olutta en juo, mutta yksi olutmyyjä 1750 ihmiselle kuulostaa aika vähältä.

Pitää katsoa, jos Lempääläänkin tässä joku kerta eksyisi - halvaksi tulee kausarilla.
Kannattaa käydä korkkaamassa Lempäälän eeppinen jäähalli. Kieltäydyn kutsumasta sitä "areenaksi" (Masku-areena), mutta perinteistäkin perinteisempi betoninen jäälato se on, jossa on ajan patinaa, tunnelmaa ja grillimakkarakoju hallin ulkopuolella. Kannattaa tosin pukeutua lämpimästi, tuolla on yleensä muutama astetta kylmempi kuin ulkona riippumatta siitä, vaikka ulkona olisi absoluuttinen nollapiste.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kannattaa käydä korkkaamassa Lempäälän eeppinen jäähalli. Kieltäydyn kutsumasta sitä "areenaksi" (Masku-areena), mutta perinteistäkin perinteisempi betoninen jäälato se on, jossa on ajan patinaa, tunnelmaa ja grillimakkarakoju hallin ulkopuolella. Kannattaa tosin pukeutua lämpimästi, tuolla on yleensä muutama astetta kylmempi kuin ulkona riippumatta siitä, vaikka ulkona olisi absoluuttinen nollapiste.
Heh, tiedän kyllä. Halli on sinällään tuttu ja pari kertaa sisälläkin käynyt. Vähän kylmä taisi tulla, kun vajaat kymmenen vuotta sitten olin Rautakorven jäätreenejä loppukesästä vilkuilemassa. Vaikka Mestistä ei ole tullut vielä Hakkarissa käytyä katsomassa - siitä huolimatta, että mielessä on monta kertaa ollut. Makkaramyyntikö on peleissä peräti ulkopuolella? Samaa kylmyysongelmaa on toki vaikkapa Haka kakkosessakin (ja yleensä tietysti kaikissa pikkuhalleissa), Tampere-cupit muistuvat tässä kohtaa tietysti mieleen :).

Urheiluruudun pätkä on tosiaan katsomisen arvoinen. Tässä kohtaa allekirjoitan ilman muuta Ismo Lehkosen kannanoton - urheilu ensin, sitten katsotaan talous.
 
"Tänään tulin tähän peliin sillä asenteella, että tämä on minun elämäni tärkein peli." - Ville Nieminen Ylelle 29.3.2014.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy