Su 28.8.2011 European Trophyn ottelut

  • 43 056
  • 107

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuomarit antavat tasoitusta? Sen verran Tepsin pelejä seuranut tällä kaudella, että tuollainen jäähymäärä on melko ihmeellistä. No, peliä en näe mutta tuntuu hieman oudolta.

Väsymys varmaan todennäköisempi selitys. 3 peliä neljään päivään + matkustelut yms.

Jatkoajalla sitten päädyttiin ja sitä myöden melkeinpä varmistui, että Tepsiä ei finaaleissa nähdä, vaikka teoriassa se vielä mahdollista onkin.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS ei ole muuten tehnyt yhdessäkään harjoitusottelussa yli kolmea maalia. Eikä tehnyt nytkään. Jatkoaikatappio.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Sieltä se ratkaisumaali räpsähti, av:lla omiin. Kitkerältä maistuu, mutta pakko ajatella niin, että nämä tiukat pelit ja katkerakin kalkki kuitenkin onnistumisilla höystettynä palvelee parhaiten tulevaa. Sillekin myhäiltävä ettei kukaan ole vielä hajonnut, kop kop.
 

silakkani

Jäsen
4-3 jatkoajalla tuli turpiin. Ottelussa jaettiin yhteensä 40 minuuttia jäähyjä eli 5 vs 5 -peliä pelattiin vain yhden erän verran. Nyt sitten vain kotimatkalle!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Vittu turpaa tuli, 0-3 johdettiin mutta tuli 4-3 turpaa. No piste kuitenkin saatiin.

Ei vittu...tuollaista johtoa ei vaan voi päästää käsistä. Todella munatonta toimintaa. Vaikka jäähyiltiin niin ei vaan voi. Saakeli kun olisi ollut tässä turneessa ykkösveskari mukana.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Laskin nopeasti Tepsille 26 minuuttia jäähyjä ja kaikki maalit omiin AV:lla. Ei ole vaikea arvata seuraavan harjoituksen teemaa :|
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös