Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Su 27.8.2017 Lokomotiv Jaroslavl - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Giroux, 27.08.2017 klo 13.16.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Nelli jatkaa siitä mihin jäi, ehkä himpun paremmin ja aloituksista samaa mieltä.
   
 2. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Varmasti myös näin, mutta pointtini oli lähinnä siinä, että hyvin monella Jokerifanilla on varmasti päällimmäisenä mielessä viime kauden hyvin tuskaiset otteet. Ja niihin fanien tunteisiin ja Jokereiden otteisiin verrattuna Jokerit pelaa nyt aivan helvetin hyvää lätkää ja siitä syystä onkin varsin luonnollista iloita hyvästä pelaamisesta vaikka kausi onkin vasta alussa.
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Juu, toki. Täysin vapaasti saa kukin tuntea ja kokea matsin omalla tavallaan, kuten tuossa aiemmin ilmaisinkin. Ja myös sen tulin huomioineeksi, että Jokerit pelasi verrattaen laadukkaasti Lokomotivia vastaan. Viisi pistettä kolmesta pelistä indikoi ihan hyvää alkua vieraskiertueelle, mistä uskoakseni on hyvin tyypillistä saada ilon aihetta, jos on fani. Tällaiset seikat eivät vain sinänsä sykähdytä jääkiekkoilullista viihdykettä hakevaa, jos ei ole.
   
 4. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Minäkään en jaksa seurata esim NHL:n runkosarjamatseja vaikka ne ovatkin laadukasta lätkää. Tosin Laineen otteita tykkään seurata. Mutta pelin seuraaminen objektiivisin lasein vaatii kyllä jonkun todella ison pelin hyvällä draaman kaarella että jaksaa innostua.

  Mitä tulee Jokereiden otteisiin, niin kyllä niitä on viime kauden jäljiltä nyt ilo seurata. Pelissä on nyt ihan eri tavalla ideaa ja tulivoimaakin riittää. Tosin Palola tuntuu unohtaneen miten lauotaan. Melkein joka tilanteessa joko huitaisee kiekosta ohi tai laukaus muuten epäonnistuu. Tossa ratkaisumaalissa lähti suht hyvin, mutta mikä se dyykkaus oli sen vedon perään?
   
  Viimeksi muokattu: 28.08.2017 klo 16.35
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ilman omaa suosikkia pitää urheilun olla todella laadukasta, jotta jaksaa seurata.
   
 6. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Suosittelen kaikille tuota ignooraamista. Kaveri vielä pitää itseään hyvänä kirjoittajana vaikka tosiasiassa hän on palstan suurin syöpä ja valehtelija. No se hänelle suotakoon, Jotenkin se terapia on hoidettava.

  Itse pelistä vieläkin hyvät fiilikset. Paljon oli epäilyksiä harjoituskauden jälkeen , mutta nyt näyttää kieltämättä hyvältä. Paljon positiivisia suorittajia ja vielä kun saadaan Regin ja Joensuu heräämään niin pisteitä ropisee jatkossakin. Hyvä juttu myös että huomisen ottelun jälkeen viikon tauko eikä tarvi heti jatkaa raskasta vieraskiertuetta.
   
 7. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vankina Siperiassa
  Lainaus:
  Aika tiukkaa tekstiä. En tiedä muista, mutta itse arvostan kirjoittajia, jotka kykenevät perustelemaan mielipiteensä. Olivat ne sitten kuinka erilaisia kuin omat mielipiteeni. Sen sijaan on vaikea arvostaa henkilöitä, jotka eivät siedä eriäviä mielipiteitä vaan kun kyvyt eivät riitä argumentointiin hyökätään alatyylisin termein henkilöä vastaan. Syöpä, valehtelija, vänkääjä, narsisisti, besserwisser, suositellaan lääkkeiden vaihtoa ja terapiaa jne. on varsin tuttua termistöä sieltä suunnasta. Kun yhtälöön lisätään sinun ja hengenheimolaistesi lukuisat sanktiot myös moderaattoreiden toimesta pistää se pohtimaan lopulta myös sitä kuinka vaikeaa se on joillekin laittaa sellaista pitovoidetta sinne suksen pohjiin ettei ihan joka potkulla lipsuisi.

  Ennenkuin itsemoderaattorit lennähtelevät paikalle, todettakoon Jaroslav matsista se, että eteenpäin viimekaudesta on menty. Hyvä että edes joukkue on löytänyt sitä pitovoidetta suksiensa pohjiin.
   
 8. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Tällä kertaa tuo "mielipide" oli hyvin kyseenalainen. Eikä hän ole varsinaisesti ole perustellut mitään. Tai no aikusmaisesti totesi että ottelu oli tylsä vaikka näin ei ollut kenenkään muun kirjoittajan mielestä. Taisi ainut tarkoitusperä olla hämmentäminen ja riidanhaastaminen joka kumpuaa hänen omista antipatioistaan KHL:ää kohtaan. Harmitus siitä että Jokerit pelaa hyvää kiekkoa kovassa sarjassa, eikä hän pysty suhtautumaan siihen enää tunteella. Eikö siinä vaiheessa kannattaisi miettiä jotain muuta tekemistä eikä tulla otteluketjuun pilaamaan muiden fiilikset?

  Lainaus:
  Kyllä minä siedän eriäviä mielipiteitä, eikä minulla ole ongelmia muiden kirjottajien kanssa. Tämä kirjoitus on kyllä melkoista jeesustelua sinun osaltasi. Myönnän että välillä keittää yli ja jostain syystä aina tämän saman henkilön kanssa ja joo olen saanut siitä rangaistuksen, mutta muistaakseni tämä sinun kaverisi oli juuri pelikiellossa ja sortuu näihin alatyylisiin sanoihin aika monen kirjoittajan kanssa. Jännä että niitä et ole huomioinut mitenkään ja mistähän sekin johtuu? Ja mistä ihmeen hengenheimolaisista puhut? Ei millään pahalla, mutta nyt sinun analyysisi pikkaisen ontuu.

  Ja aivan kuten oletin, tältä jeesustelijalta on turha odottaa mitään vastausta väitteisiinsä. Melkoinen pariskunta kyllä.
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2017 klo 00.14