Su 27.3.2022 Ilves - Kärpät

  • 4 078
  • 36
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Tamperelaista kiekkokiimaa...Puheella Ipan likka Sari Sirkkiä, joka kehtasi vielä veikata sarjaa Kärpille 4-1!
 

Claybay14

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPA
Toivottavasti Ilves ei lankea tähän ansaan, sillä Kärpät selvästi vain maistattaa ipalla makeaa hedelmää jotta hyvän olon tunne valtaisi joukkueen. Yhtäkkiä ansalanka kiristyy ja kissapeto on loukussa armoniskua odottamassa. Tämä kaikki on osa Marjukan suunnitelmaa.

Etukäteen hehkutettu pelko on todella kuvaava tunne ilveskannattajana tällä hetkellä. Koska tahansa puhuri voi alkaa hyytämään..

Vakavasti puhuen, yllättävä housuun paskominen keltamustilta ekaan erään, ja asetti taktisen paletin vaikeaan tilanteeseen nyt kun tuo oksennusträppi silputtiin sekunneissa. Siihen ei näy luottaminen.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Ilmeisesti ainakaan Ilvestä ei pelottanut kohdata Kärppiä vaikka näin kovasti forumilla kohkattiin. Tää sarja menee 4-0.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Vaikka olikin vahva peli Ipalta, niin paljonko oli osuutta Kärppä-vahdilla siihen? Alkoi kopit tarttua eri malliin kun mv vaihtui. Ipa pääsi vähän helpostikin karkuun heti alussa ja peli oli aika lailla siinä

Eiköhän huomenna Kärppien mv pysy samana kuin tänään vaihdon jälkeen, tulee olemaan tiukka matsi huomenna, veikkaan ma.
 

PunainenKukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, ManU, Classic
Huomenna ilman muuta eri peli jo senkinpuolesta, että Kärpät kotona pääsee peluuttamaan ketjuja eri kenttiä vastaan eikä yhtä 100-0 esitystä tulla näkemään kuin tänään ykkösten välillä. Ja maalivahtipeli tulee huomenna olemaan toinen avainsana, kun tänään Marekille ei tullut edes hiki.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Langhamer sen matsin helpon päästi eikä Kärppien veskarit.
Viihdyin kyllä jälleen kerran Ipan matsissa, mutta se harmittaa kun katkojen aikana tulee vaan mainoksia ja musiikkia ei juurikaan
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös