Su 26.5.2019 Otteluseuranta (15. kisapäivä)

  • 296 428
  • 3 474

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
0.4 sekunnista kiinni että ois Kanadan sijaan ollut tsekki tai sveitsi finaalissa vastassa, huoh.
Jos Sveitsi olisi voittanut, niin silloin Suomi olisi pelannut välierän Tshekkiä vastaan. Silloin finaalissa olisi ollut vastassa Sveitsi - Venäjä -ottelun voittaja.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Nyt on ollut tuhnu Suomi mutta onneksi vain 1-0 tappiolla. Tästä lentoon kuin Ruotsia vastaan 2 erässä. Flow uupuu totaalisesti.

Missä Kaapo? Manninen? kävikö ne edes kentällä...
 
K

Kiekkokatsoja

Kanadan erä, numeroiden verran. He pääsivät liian helposti tonteille. Lisäksi he pääsivät suomalaisten ihon alle, ainakin osittain. Jos sama tahti jatkuu, on lopussa 3-4 maalin ero tappioksi.
Nyt Suomi, pää kylmänä ja lalat liikkeelle!!!
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Taas vaihteeksi aivan totaalista luovutusmentaliteettia ja maansa myymistä koko ketju täynnä. Kanada johtaa YHDELLÄ maalilla finaalia ekan erän jälkeen ja täällä porukka on jo hävinnyt matsin ja valittaa tuomareista jatkuvasti. Vittu tässä olla mitään vielä hävitty!
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Kanada ei todellakaan näytä tänään miltään ylivoimaiselta. Yhtälailla sinne alueelle pääsee vauhdilla ja vetoja vaan. Paljon on tänään paikkoja anneltu kanukeille turhaan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ai nyt selitellään junamatkoilla älkää vittu viitsikö. Soittakaa Anu Niemiselle niin kuulette kunnon selitykset
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Rauhallisuutta ja järkeä omaan peliin, Rajala vilttiin ja peli on 2-1 Suomelle kolmannen erän käynnistyessä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Suomi ollut purjeissa. Silti ollut useita paikkoja itselläkin. Rankkari, Savinainen ja Pesonen parhaina. Lankinen ollut tosi huippu. Ja tuomarit, v***n pellet, voisi koko tuomarisysteemi mennä itteensä. No, änärimiehiltä saa kakkosta varmaan.
 

Ruutu8

Jäsen
Kanada vei kyllä selvästi ekaa erää. Savimatilla yksi hyvä paikka maalinedessä, Pesosen ohjaus sekä Kivirannan nousu maalinkulmalta. Vähän tuntui Leijonilla olevan tankit tyhjänä, tai sitten Kanada oli vaan niin paljon parempi.

Länkinen on edelleen aivan huimassa lyönnissä.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Kanada tökkii ja pelaa pikkusikaa joka vihellyksen jälkeen. Sais niitäkin noista boksiin laittaa. Suomella meni pelihuumori noihin tökkimisiin, joten siinä suunnitelmassa kanada on kyllä onnistunut.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Leijonilla on tärinät päällä, pojat on tajunnut että tänään on mahdollista voittaa jotain. Jännittävät perkele.
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on ekaa kertaa turnauksen aikana sellanen mopolla moottoritielle-fiilis. Toiseen erään pitää parantaa todella paljon, mikäli tästä voitto halutaan kairata.
 

Snagari

Jäsen
Osalle tulee vieläkin yllätyksenä, että kanukki filmaa aina ku on paikka. Toki uuden ajan nikkarifanit ovat sitä mieltä, että suomijuntit itkee tuomareista. Ajat on samat.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Nemo heitti uutispommin: kanukit ei osaa palautella eikä niillä ole energiajuomaa. Onko Liigalla yksinoikeus Red Bulliin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös