Su 25.10.2009 SaPKo - Suomi U20

  • 1 610
  • 5

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Pässipaitojen Via Dolorosa jatkuu, nyt Talvisalossa. Joukkue on matkannut bussissa kilometrejä tällä viikolla enemmän kuin Pohjolan Liikenteen bussin takapenkki. Takuuvarma asia on että jätkillä on jalat palkkeina.

Eilen K-Vantaan pelaajat päättivät vielä selvän voiton kunniaksi teloa kaksi SaPKon pakkia päiväunille. Toivottavasti sieltä on tulossa lisäsanktiota kummallekin "aivokirurgille". Jussi Laine ja Petri Anttonen ovat siis aivotäräyksineen sivussa tänään ja nuori jellonalauma pääsee jyllämään väsyneitten SaPKo-pelaajien kustannuksella. Lisäksi LeKin ja HPK:n "yhteistyöperseily" sekoitti SaPKon ketjut ja kuviot. Karevaara tosin palkitsi tämän hyppyyttelyn nettoamalla eilen LeKipaidassa 0+0(Kyllä huomaa että kiinnosti Joonaa ihan hirveesti)

Kuten uumoilin niin Anssi Virkki ja Erik Eronen siirretään kolmosketjun pakeiksi. Kumpikin on aiemmin pakkeina pelanneet joten tässä miehistötilanteessa se on ainoa oikea ratkaisu. A-junnuissa olisi ollut vielä pakin paikalle Marko Leppänen mutta yllättäen kaverilla on aivotärähdys...

Simon Nielsen aloittaa SaPKon maalilla. Kaiken järjen mukaan SaPKo ei jaksa täyttä kolmea erää ja putoaa viimeistään toisessa erässä junnujen kelkasta. Pistekin tästä tekisi GUTAA!
 
Jotain on pahasti vialla ns.ykköskentän osalta, kaikki vastustajan maalit tuli heidän kentällä ollessa. Pistekin tästä pelistä olisi tehnyt hyvää tyvipään taistelussa.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Jotain on pahasti vialla ns.ykköskentän osalta, kaikki vastustajan maalit tuli heidän kentällä ollessa. Pistekin tästä pelistä olisi tehnyt hyvää tyvipään taistelussa.
Ja lisäksi jo "varma" piste hässittiin alle kaksi minuuttia ennen loppua vaikka pelattiin ylivoimalla! Luokatonta tunarointia jota ei voi antaa anteeksi!
 

Anttiii

Jäsen
Nielsen pelasi varmasti. Ykköskenttä oli suht hyvä hyökkäyksessä, mutta omassa päässä pelaamisessa täysin floppi. Entäpä SaPKon puolustajat. Kukaan ei pelannut omalla tasollaan ja Kotilaisellekkin sattui aivan liikaa virheitä.

Nuorten maajoukkue sai monia läpiajoja ja jopa kaksi niistä oli 2 vs 0. Toisesta maali toisesta ei. Kakkoskenttä oli pirteä ja Jesper Piitulainen oli ainakin katsomosta nähtynä joukkueen yksi pirteimmistä. Suoraviivaista peliä ja hyvin vei 1 vs 1 tilanteissa vastustajia.

Heikkinen vihelsi vähän jäähyjä, mutta jäi siellä molemminpuolin selviäkin tilanteita viheltämättä.

SaPKolla oli paikat ratkaista peli, mutta onni ja taito puuttui tällä kertaa ja huomasi myös kyllä, että eilinen peli painoi ainakin ykköskentän jaloissa.
 
Suosikkijoukkue
SaPKo...ja lappilainen suomi-sarja kiekko...
SaPKolla oli paikat ratkaista peli, mutta onni ja taito puuttui tällä kertaa ja huomasi myös kyllä, että eilinen peli painoi ainakin ykköskentän jaloissa.

Tuo on taas sitä osastoa "seliseli". Sanotaan, että onnikin pitää ansaita ja ottelu kestää 60 minuuttia...

Tässä nyt oli kuitenkin jo "varma" piste taskussa, mutta vastustaja iskee alivoimalla meidän ykkösnyrkkiä vastaan. Siellä oli sitten siinä lopussa väärät äijät jäällä, jos jalka ei enää alaspäin liiku... ei puolustuksessa voi olla kellään mitään erivapauksia.

Essen-Eskelinen-Konsti, tänäiltana kentällä kaikkien vastustajan maalien aikana, tosin ite tehtynä yksi YV-maali, eipä mieli mettä keitä.

Mikä tässä eniten vi#uttaa, kliseet, hävittiin hyvällä pelillä, saatiin painetta vastustajan maalille, kiekko ei pomppinut meille ym ym ym...

...ja nyt Lappeenranta vaikenee, kiitos ja anteeks.
 

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Jaa-a kyllä tuo pelin avaus omasta päästä oli jotain ihan kauheaa siis koko pelin.
Jotenkin on kuviot pahasti solmussa siinä, näyttäs joka kerta hirveällä riskillä alin mies lähtevän harhauttamaan tai syöttämään ja yleensä menee käteen.

Oli taas paikkoja tehdä maaleja, mutta ei vaihteeksi osunut tyhjäänkään ei sitten niin millään. Muutaman kerran tolppaan ja varsinkin se lopussa ollut tilanne jäi harmittamaan, mistä Essen näytti että kyllä kävi maalissa.
U20 toinen maali oli taas kenttämestarin erikoinen, kun purku omasta päästä kulki laidan päällä ja pomppaa tietenkin avopaikkaan vastustajalle.

Koko 2 ja kenttä varsinkin Sirén oli todella hyvä.

Kyllä oli tänään meille jopa helppoja pisteitä tarjolla, mutta kun ei millään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös