Su 21.1 Kalpa - HPK

  • 11 372
  • 54

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Brian Glough kirjoitti:
Tämä ylimielisyys on ihailtavaa. Varmasti vittumainen tappio Kerholle ja kolaus kirkkaaseen kilpeen. Takki auki ei kannata lähteä edes KalPaa vastaan. Taisi olla ensimmäinen voitto Kerhosta sitten 90-luvun puolivälin.

Jep.. 11.02.1996 KUOPIO KalPa - HPK 4-0 yleisöä 2933

Kiitos KalPa!

Ei ainakaan allekirjoittanutta vituta yhtään. Onnittelut lähti Kuopiolaiselle ystävälle. On se nyt mukavampi hävitä tällaiselle symppis joukkueelle kun "päävastustajille". Onhan näitä "varmoja" pisteitä koomailtu aikaisemmilla kausillakin. Se on lajin suola ja Veikkaajien kauhu.

Onnea Kuopijjoon, naattikaa
 

Kalakukko

Jäsen
jagusti kirjoitti:
Tulosvedossa kerroin 110. Ettei vaan alettaisi selvittelemään kuinka moni kerholainen on laittanut fyrkkansa peliin... kohtuu bonukset! Ei vaan voi oikein välttyä ajatukselta kun tietää joukkueiden todelliset voimasuhteet jne.

Kyllä. Ovelia nuo RY-taustaiset. Olivat pelanneet sopivasti vain 94.5 eurolla tuota tulosta etteivät vaan jäisi kiinni. Kiitoksia kun paljastit tämän salaliiton. Hälyytän Porttilan puolestasi. Tämä on huomisen tulosruudun ykkösjuttu.
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
A#A kirjoitti:
Näitä juttuja lukiessa ei oikein voi todeta muuta kuin ompa noussut kusi päähän muutamille kerhon faneille sen lahjaksi saadun mestaruuden vuoksi.

Jaahas, taas nää väärin voitettu mestaruus - höpinät alkaa. No, ihan sama.


Kyllähän fakta on se, että materiaalien puolesta ja asenteen ollessa kunnossa olisi Kerhon pitänyt tämä voittaa. Mutta pelejä kun ei pelata paperilla. Kalpalla ilmeisesti ollut asenne kunnossa ja taistelleet täysillä, joten ansaittu voitto sinne Kuopioon. Raporttien perusteella parempi voitti, joten löpinät pois. Onnittelut!

Kerhosta Tibbetts heitti taas ne perus 1+1, samoin Leino.
 
Viimeksi muokattu:

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Kalakukko kirjoitti:
Kyllä. Ovelia nuo RY-taustaiset. Olivat pelanneet sopivasti vain 94.5 eurolla tuota tulosta etteivät vaan jäisi kiinni. Kiitoksia kun paljastit tämän salaliiton. Hälyytän Porttilan puolestasi. Tämä on huomisen tulosruudun ykkösjuttu.

Kyllä. Palautusprosentti ja kohteen vaihto huomioiden 5-4-tuloksesta jaetaan ulos rahaa hieman yli 10 000 euroa. Melkoinen salaliitto, Kerhon pelaajat kimpassa pelasivat 5-4-tulosta ja jakavat 10 000 keskenään, kukaan muu ei 5-4-tulosta pelannut, ei edes vahingossa. Selvä homma, sopupeli. Tarkoituksella hämätty ja pelattu tuota tulosta vain 90 eurolla yli 14 000 euron kokonaisvaihdosta. Huikeaa!

Huoh, mistähän näitä jagustin kaltaisia idiootteja sikiää. Ehkä ei kannata puhua sopupeleistä, jos ei edes ymmärrä urheiluvedonlyönnistä ja kertoimien muodostumisesta yhtään mitään. Toisekseen jääkiekko-ottelun tuloshan on helppo järjestää, sehän onkin todella vaivatonta etukäteen päättää montako maalia itse tehdään ja montako vastustaja tekee, pelitapahtumat kun eivät näihin vaikuta.

Herätys!

KalPalta arvokas voitto. Nyt on johtoasema pitänyt kaksi kertaa peräkkäin kolmannessa erässä, tärkeä homma henkisesti. Näinköhän tässä tällä kaudella päästään lähemmäs 50 pinnaa, se olisi paljon se, viime kaudelta tuli vain 32.

Toivottavasti vastustajat jatkossakin pelaavat tulosvedoillaan järjestettyjä otteluita!
 

viza

Jäsen
KalPa vei muuten taklaus-osastolla Kerhoa ihan sata-nolla. Liekköhän kukaan KalPalainen saanut yhtään kunnon tälliä HPKn pelaajilta? Missä taklaukset? KalPa sai vaikka kuinka monesti päädyssä kiekon hallintaansa koska vei fyysisyyden ylivoimaisesti.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
viza kirjoitti:
KalPa vei muuten taklaus-osastolla Kerhoa ihan sata-nolla. Liekköhän kukaan KalPalainen saanut yhtään kunnon tälliä HPKn pelaajilta? Missä taklaukset? KalPa sai vaikka kuinka monesti päädyssä kiekon hallintaansa koska vei fyysisyyden ylivoimaisesti.

Jos pitää paikkansa (mitä en yhtään epäile), todistuu tällä juuri joukkueiden asennetaso. Kerho surffaili ja KalPa tsemppasi. Taklausvoimaa Kerholta löytyy varmasti paljon enemmän kuin KalPalta, mutta jos asenne ei ole kohdallaan, hävitään jo sen takia paljon kaksinkamppailuja.
 

jeke

Jäsen
Oli kypsä esitys KalPalta. Toinen erä oli kyllä jotain sellaista mitä ei olla äskettäin nähty, kun huippujoukkuetta vietiin eräluvuin 4-1. Itse en laittaisi maaleja Wiikmanin piikkiin, eikä pannut Jalonenkaan. Kaksi maaleista tuli ohjurilla maalin edestä, joissa mielestäni maalivahtia ei voi koskaan syyttää, kun kiekon suunta muuttuu niin lähellä. Kiiskisen maali oli tarkka kuti 2-1-hyökkäyksestä aivan yläriman alle. Kauvosaaren veto puolestaan oli sellainen pommi yläkulmaan, että tuskin Kipperkään olisi torjunut. Ja Kaartisen ensimmäisen Wiikman torjui, mutta oman reboudinsa hän saattoi perille.

KalPan hyvään taklauspeliin kiinnitin minäkin huomioini. Parasta antia oli Jalasvaaran avojääpommi, jossa Leino lenteli pitkin maita ja mantuja. Leino oli kyllä muuten ihan pirteänä, ja tämä Tibbets on varmasti keväälläkin kova luu. HPK:n heiveröisyydestä kertoo, että kukaan ei saanut horjuutettua pikkuruisen Tuomas Kiiskinen peliä, ja Kiiskinenhän teki mitä halusi ja voitti hänkin kaksinkamppailut. Parhaana esimerkkinä Kauvosaaren maalia edeltänyt tilanne. Tuomakselle täytyy antaa lisäpinnoja, että mies ei pelkää mennä tilanteisiin.

Harmittamaan jäi HPK:lle annettu lahjaylivoima kolmannen erän loppuun. Päätuomari Toivolalla ei tuntunut pää kestävän, kun ei ollut viheltänyt jäähyjä erässä siihen asti. Se taisi olla ensimmäinen kerta, kun erotuomaritarkkailija Piiroinen ei enää hänkään pitänyt tuomarin puolta, vaan myönsi suoraan, että tuomari teki tilanteessa virheen.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
No ei loppupeleissä vituta, mutta kun olisi ne 3 pistettä maistunut. Ei eka perseily tällä kaudella tältä tiimiltä. Ihme velttoilua.

Noh Onnea sitten Kalpalle. Eka voitto meistä yli kymmeneen vuoteen? Huh.
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
rawhead kirjoitti:
KalPalle häviäminen nyt ei mikään suuren luokan asia vielä ole. Se kertoo vain
sen, että joukkue ei osaa asennoitua merkityksettömiin peleihin.
...


...
Huolestuttava asia tämä KalPa-peli on vain siltä kantilta, että runkosarjan voitosta on kohta turha haaveilla, ellei seuraavissa peleissä paranneta asennetta.
Kuulostaa oudolta, että Kerhon kamppailessa vielä runkosarjan voitosta, on joukossa kuitenkin pelejä, joissa tarjolla olevat kolme pistettä ovat merkityksettömiä.
Joku tuossa aikasemmin totesi, että on mukavampaa hävitä sympaattiselle joukkueelle. Ei se toki mukavaa ole silti..
En muutenkaan oikein tiedä miten tämä pitäisi tulkita. Jos koko joukkue lähtee takki auki peliin niin eikös olisi loogisempaa, että ekassa erässä tulisi turpaan ja sitten kahdessa erässä puristettaisiin ylivoimaisella materiaalilla voitto.
Mitäs jos Kerho ei olekkaan niin ylivoimainen? Mitäs jos KalPa vaan onnistui tänään vastustajaansa paremmin?
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
noniinno, peliä en radiosta ehtinyt kuunnella enkä kuopion koneeseenkaan päässyt joten kommentoinpa yleisesti. Tibbetts teki taas sen 1+1, ihme ukko. Unohtamatta tietenkään muita maalisankareita, Billy-Moravec-Leino yhdistelmää toivon näkeväni tiistaina myöskin työn touhussa.

Ikävä homma ettei pisteitä tullut kotiin, mutta eipä niitä nyt mikään joukkue joka pelistä saakaan. Yksikään joukkue SM-liigassa ei ole sellainen heittopussi että jokainen top-3 joukkue voisi toivoa noutavansa täyden tilipussin joka kierrokselta. Tänään on menty ehkä takki hieman levällään ja Kalpalla ollut taasen kova tsemppi päällä, siitä kunnia heille. Turhaa vatvomista tälläiset "varmat pelit" niin faneilta kuin pelaajiltakin. Näillä mennään.

Tilastojen perusteella on pelattu joko todella siistiä peliä tai sitten tuomari on puhallellut muniinsa, miten oli?

Onnittelut Kalpalle.
 

jeke

Jäsen
Kyy kirjoitti:
Tilastojen perusteella on pelattu joko todella siistiä peliä tai sitten tuomari on puhallellut muniinsa, miten oli?

Kyllä se puhalteli muniinsa. Mailalla estämisiä ja koukkaamisia ei otettu pois. Sitä tuomarille pisteet, että ei viheltänyt taklauksista jäähyjä; olisi ollut aika nurinkurista.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Onnea sinne Mikkeliin

Jussih kirjoitti:
Tähän virteen väsyy jo pikkuhiljaa, mutta juuri tällaiset pelit kertovat sen, ettei sitä mestaruutta tänä vuonna Hämeenlinnassa juhlita. Jos ylimielisyys ja laiskuus joukkueessa pääsee sille tasolle, ettei Kalpan nykyjoukkueen tasoista porukkaa saada kaadettua, on jossain jotain pahasti vialla. Toistan, pahasti vialla...

Niin, itse olen siinä mielessä huolettomin mielin, että luullakseni Kerho ei kohdanne näitä ns. peränpitäjäjoukkueita pleijareissa. Voin tietysti olla väärässäkin.

Yhtä kaikki, Kalpa pelasi loistopelin ja todennäköisesti myös ansaitsi voittonsa, josta johtuen päädyn onnittelemaan ko. tahoa vuolaasti.

Loppukaneetiksi päädyn vielä vinkkaamaan, että ei tätä kukaan enää torilla muista sen jälkeen kun pleijareiden maalikuningas Tibbets 1. huudattaa kansaa kiljuvan jalopeuran lailla.

Täältä tähän
 

Kyylä

Jäsen
Bliz kirjoitti:
Kuulostaa oudolta, että Kerhon kamppailessa vielä runkosarjan voitosta, on joukossa kuitenkin pelejä, joissa tarjolla olevat kolme pistettä ovat merkityksettömiä.

Tämä merkityksettömiä-sana pitsi minunkin silmääni. Oikeastaan se kertoo ylimielisyydestä - tosin tässä tapauksessa vain kirjoittajan silmissä. Kalpa antoi tänään oppitunnin siitä, miksi se on liigajoukkue. Se on sitä siksi, että pystyy haastamaan kenet tahansa. Eri asia on, riittääkö pelaajamateriaali mutta se onkin toinen juttu.
 

d2uce

Jäsen
Silloin kun HPK voittaa Jokerit, on se Litumäen ry-salaliiton ja täysin paskojen tuomareiden vika ja muutenkin kaikinpuolin väärin ja hyi, mutta siinä vaiheessa kun hävitään KalPalle on se vain ja ainoastaan KalPan hyvyyttä ja omia ei saa kritisoida yhtään, sehän on ylimielisyyttä.

Pakkohan sen KalPan oli tänään hyvä olla kun kerran vääryydellä ja ennen kaikkea tuurilla voittamaansa mestaruutta puolustavan joukkueen voitti, sehän on selvä. Silti väitän, että kun joukkueiden rostereissa on noinkin selvä ero, pitäisi rutiinivoitto irrota. KalPa on pelannut hyvin ja piinannut muutamia kärkijoukkueita ja Virta on tuonut jengiin lisää virtaa ja tsemppiä, siitä ehdottomasti hatunnosto Kuopioon!

Mikään peli ei ole runkosarjassa merkityksetön, kaikissa on jaossa kolme pistettä. Itseasiassa tällä matsilla oli hyvinkin paljon merkitystä juuri nyt, kun viime kaudella niukasti mitalipelien ulkopuolelle pudonnut helsinkiläisjoukkue on palaamassa viime kaudelta tuttuun koomaansa ja muutaman pisteen kaulaa pitäisi kiriä kiinni. Ihan sama vaikka vastustaja olisi Kärpät tai "joku Kalpa".

Loppuun vielä pitää kysyä, että mikä ihmeen joukkue se Tuomas Kiiskinen on ja missä sarjassa se pelaa?
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Bliz kirjoitti:
Kuulostaa oudolta, että Kerhon kamppailessa vielä runkosarjan voitosta, on joukossa kuitenkin pelejä, joissa tarjolla olevat kolme pistettä ovat merkityksettömiä.
Joku tuossa aikasemmin totesi, että on mukavampaa hävitä sympaattiselle joukkueelle. Ei se toki mukavaa ole silti..
En muutenkaan oikein tiedä miten tämä pitäisi tulkita. Jos koko joukkue lähtee takki auki peliin niin eikös olisi loogisempaa, että ekassa erässä tulisi turpaan ja sitten kahdessa erässä puristettaisiin ylivoimaisella materiaalilla voitto.
Mitäs jos Kerho ei olekkaan niin ylivoimainen? Mitäs jos KalPa vaan onnistui tänään vastustajaansa paremmin?

Outoa kieltämättä..lähinnä ihmettelen miten jotkut Hpk-fanit voi pitää yhtään ottelua merkityksettömänä. Joka pelissä on kuitenkin 3pistettä tarjolla, ja uskon että fanilleki maistuu paremmin, mitä korkeammalla joukkue on sarjataulukossa.

Enkä oikein jaksa uskoa, että joukkue lähti peliin takki auki (Leino ehkä*), mutta siinä vaiheessa kun ekan erän veivät 1-3 saattoi muutamalla pelaajalla tulla pieni asennevamma...ja onhan Kerho ottanut tällä kaudella Jokereilta, Ässiltä ja Saipalta takkiin rumilla lukemilla. Tää on jääkiekkoa jä näitä sattuu..mutta ei se materiaaliero niin valtava ole kuin mitä Kalpan tämän kauden pistesaldo antaa ymmärtää.

* Leinolla viittasin lähinnä edelliseen Hpk-Kalpa matsiin jonka jälkeen mies valitteli että kuinka vaikea on syttyä tälläisiin peleihin. Asiasta tekee naurettavan vielä se että siinä matsissa mies iski kauden ekat maalinsa..ja se peli pelattiin 28.11. Että luulis ammattimiehen vetävän joka matsissa tosissaan jos ei ole edes maalitiliä saanut avattua..
 

savox

Jäsen
Suosikkijoukkue
koparit
Brian Glough kirjoitti:
Tämä ylimielisyys on ihailtavaa. Varmasti vittumainen tappio Kerholle ja kolaus kirkkaaseen kilpeen. Takki auki ei kannata lähteä edes KalPaa vastaan. Taisi olla ensimmäinen voitto Kerhosta sitten 90-luvun puolivälin.

Jep.. 11.02.1996 KUOPIO KalPa - HPK 4-0 yleisöä 2933

Kiitos KalPa!
Muistoissani siintää kuitenkin 08.10.1998 KALPA - HPK peli jossa Joukki Rinne käväisi pari vaihtoa kentällä ja syötti kaksi maalia . Peli päättyi 4 - 2 ! Pettääkö muisti ? Vai ..
 
Suosikkijoukkue
Liigan kärki ja jumbo
On se kumma, että vaikka kuinka KalPa kotonaan kyykyttää isompiaan ja muutenkin pelaa tasaisia otteluita, on ne voitot edelleen yllätyksiä ja kaverin asennevammasta kiinni.

Jos vielä tässä vaiheessa kautta, toisessa pelissä Montussa tällä kaudella, KalPan kova liike tulee yllätyksenä ja ottelua pidetään piece of cakena, sanonpa vaan että on teillä a) paskat pelaajat tai b) paskat valmentajat. Kyllä KalPa oli tänään vaan parempi ja joukkueen alkukauden pienet pojat ovat alkaneet kasvaa miehiksi, tämä ei tietenkään ole luettavissa kerhofanien papereista tai muistakaan tilastoista.

Wiikmanin piikkiin en tosiaan maalia pistäisi. Ensimmäinen Kiiskisen maali oli tiukka ranari yläpesään, ja tätä edelti vielä poikkisyöttö. Pari maalia tuli ohjurista ja Kaartisenkin maaliin ehti Wiikman esittää ensin loistavan torjunnan, josta Kaartinen sai iskettyä riparin sisään.

Kumma ettei kukaan ole nostanu esille Tuomas Nissistä. Mielestäni nisu pelasi aivan loistavan pelin, vaikka neljä kertaa omissa kolisikin. Enemmänkin nimittäin olisi voinut kolista, ja muutama aivan ilmiömäinen haku oli Nisulta näissä Kerhon maaliedusruuhkissa, joita tuli yllättävän paljon.

Tuomarilla tosiaan oli hieman linja hukassa, mutta onneksi taklauksista ei lähtenyt rokottamaan. Jalasvaaran pommi Leinoon oli näyttävä ja ennenkaikkea puhdas, samanlaisia vain lisää Monttuun.

Loppuun vielä sanottakoon, että Martin Sonnenbergille tulisi saada jatkosoppari ja äkkiä. Jälleen loistavaa uhrautumista omassa päässä ja voitettuja kulmavääntöjä. Pelin lopussa sai kovalla liikkeellä pidettyä kiekkoa kerhon päädyssä ja nosteli komeasti ukkoa seinille.
 

menemene

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Suomi
d2uce kirjoitti:
Silloin kun HPK voittaa Jokerit, on se Litumäen ry-salaliiton ja täysin paskojen tuomareiden vika ja muutenkin kaikinpuolin väärin ja hyi, mutta siinä vaiheessa kun hävitään KalPalle on se vain ja ainoastaan KalPan hyvyyttä ja omia ei saa kritisoida yhtään, sehän on ylimielisyyttä.

Pakkohan sen KalPan oli tänään hyvä olla kun kerran vääryydellä ja ennen kaikkea tuurilla voittamaansa mestaruutta puolustavan joukkueen voitti, sehän on selvä. Silti väitän, että kun joukkueiden rostereissa on noinkin selvä ero, pitäisi rutiinivoitto irrota. KalPa on pelannut hyvin ja piinannut muutamia kärkijoukkueita ja Virta on tuonut jengiin lisää virtaa ja tsemppiä, siitä ehdottomasti hatunnosto Kuopioon!
Tänään oli tuomari paska. Melkein molemminpuolisesti, mutta lopussa tarjottiin HPK:lle vielä ratkaisuylivoima tuomarin toimesta. KalPa pelasi tänään melko viisaasti ja puolustus oli tiukkaa, mutta kyllä siellä silti tuli selkeitä henkilökohtaisia virheitä, joita ei pitäisi tulla. Eli ei tämä peli pelkkää KalPan hyvyyttä ollut.

HPK pelasi huonosti, mutta on sitä katsottu ennenkin hyvän joukkueen huonoa peliä KalPaa vastaan ja silti jääty vajaaksi siitä kolmesta pisteestä. Nyt käytettiin vihdoin sitä vastustajan huonoutta hyväksi ja tehtiin maaleja.

Toki tämä peli oli ennen alkamistaan aika selvästi HPK:lle, mutta KalPa pelasi tänään paremmin kuin HPK ja se on (ainakin vielä toistaiseksi) selkeältä liigajumbolta aika hyvin, oli sitten vastassa asennevamma tai mikä vaan. Niin kuin moni tuossa on sanonut, rutiinivoitto KalPasta pitäisi tuolla miehityksellä ottaa, mutta kun ei se vaan niin mene, että keskimäärin parempi joukkue voittaa aina. Voittava joukkue on se, joka pelaa paremmin sen 60min.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pari kymmentä astetta pakkasta, kirkas ja pimenevä iltapäivä. Halliin kävellessä paleli niin perkeleesti, että täytyi heti sisään päästyään munkkikahvit siemailla lämmikkeeksi. Vastassa kiinnostavilla pelaajilla höystetty kärkipään joukkue... Pitkästä aikaa tuli oikein juhlallinen fiilis hallilla ennen peliä. Hyvä ettei KalPa tätä fiilistä pilannut vaan tarjosi viihdyttävän ja maukkaan ottelun.

Pelin tasosta en puhu mitään, ei voisi vähempää kiinnostaa. Siksipä tyydynkin vain laittamaan muutamia plussia ja miinuksia pelistä. Mutta jokatapauksessa, voitto mikä voitto, vaikka olisi koko 60 minuuttinen seisottu kilpikonnassa maalin edessä. Maistuu makealta vielä huomennakin.


+++ KalPan taistelutahto. Parhaimmillaan kaikki kentällä olleet olivat Nissisen apuna torjumassa. Tänään tuli varmasti mustelmia ja kolhuja, mutta ne ovat pieni hinta toivon kipinän palauttamisesta. Ei tätä kautta vielä ole hävitty, pari voittoa vielä ja Porissa alkaa polvet tutista.

++ Martin Sonnenberg. Liigan kulmaröyhijä numero 1. Kun ulkomaalaisvahvistus laittaa itsensä tuollalailla likoon merkityksettömässä runkosarjan ottelussa, ei katsomossa voi kun ihastella, nostaa hattua ja kiittää kiekkojumalia. Tällaista pelimiestä ei Kuopioon tulla hevillä löytämään toista kertaa, pidetään siis kiinni hänestä.

++ Aku Pekkarinen. Virheitä toki tulee jonkun verran, mutta ihailtavan itsevarmasti uskaltaa silti pelata. Omassa päässä uskaltaa pitää kiekkoa vaikka karvari olisikin iholla ja antaa hallitun syötön. Loistavaa Aku!

++ "Hazardi"-Hansson. Parhaat kädet KalPassa heti Kiiskisen jälkeen. Uskomattomia nousuja jalat v-asennosssa.

+ Simo Vidgren. Varsin pirteä esitys Simolta, ei se Vuoden Tulokkaan titteli aivan turhaan tullut. Virta voisi tarjota Vidgrenille hieman lisää vastuuta 'viimeisenä mahdollisuutena', en halua nähdä Simon mättävän vuoden Mestis-visiitin jälkeen mättävän maaleja toisessa liigaseurassa. Potentiaalia on, Huohvanaisen ja Qvistin kanssa ei pääse oikeuksiinsa.

+++ Ville Leino. Rauhallinen ja verkkainen, jopa liiaksi asti. Joka tapauksessa, moista dominointia noin flegmaattisella pelitavalla en ole nähnyt kuin Viuhkolan harrastavan.

+ V-P Laitinen. Avaukset eivät olleet mitään numppamaisia läpiajosyöttöjä, mutta rauhassa ja varmasti ne perille menivät. Tuommoinen peruspakki kun olisi KalPassa... :)

-- Timo Koskela. Kultakypärä, tehoja tulee... ei pitäisi olla valittamista. Valitettavasti on. Ei voi olla liigantason pelaaja noin säikky. Irtikiekkoihin ei uskalla mennä eikä edes haastaa 1-1-tilanteissa kun pelkää joutuvansa taklatuksi. Linjuri pelasti illan emämunaukselta, Koskela säikähti sivusta tullutta JOUKKUETOVERIA ja heitti hätärisokkosyötön sivulle. Onneksi HPK:n läpiajon katkaisi paitsiovihellys. Kun vertaa samantyyliseen ja kokoiseen Tuomas Kiiskiseen, ei Koskelan rohkeuden puutetta voi ymmärtää. Noh, noilla tehoilla saa minun puolestani jänistellä Kuopiossa ensi kaudellakin.

--- Joonas Vihko.
Vihko neiteilee osa 1:Tuppuraiselta isku näpeille, jonka jälkeen Vihko tavoittelee irtokiekkoa. Ei ylettänyt, vilkaisu omiin hanskoihin, rystysten "kivusta" pitelemistä ja tuomariin anova katse. Onneksi Toivola ei antanut säälikakkosta.
Vihko neiteilee osa 2: Vihko tule KalPan maalille Nissisen torjuttua. Hansson kevyesti tuuppaa Vihkoa, ja kaatuu sitten yleisen häslingin vuoksi jättäen Vihkon alleen. Hansson nousi ylös vilkaisematta edes Vihkoon, Vihko taas jää makaamaan "loukkaantuneena", ja menee sitten ylös noustuaan kyselemään miksei Toivola antanut jäähyä.
Saatanan neiti, vaikka KalPan pelaajatkin ovat usein aseettomia, saamattomia ja jatkuvasti muita heikompia kentällä, eivät he moista itkuvirtta vuodata. Toivon, että Vihkolla vain oli joku neiteily-teemapäivä, eikä mies yleensä noin esiinny.
 

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ville Leinosta sen verran, että kaveri vetää alituiseen n. 1½ minuutin vaihtoa, ja kevyellä potkulla tietysti. Kiekon kanssa uskomaton, mutta terävyys puuttuu. Pitäisikö keskimääräistä vaihdonpituutta vähän lyhentää?

Edit: Maalikooste.
 
Viimeksi muokattu:

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
menemene kirjoitti:
Niin kuin moni tuossa on sanonut, rutiinivoitto KalPasta pitäisi tuolla miehityksellä ottaa, mutta kun ei se vaan niin mene, että keskimäärin parempi joukkue voittaa aina. Voittava joukkue on se, joka pelaa paremmin sen 60min.

Näinhän minäkin tuolla ylempänä yritin sanoa. Lainataan nyt sitten KalPan kannattajaa kun meikäläisen kommentoimana sama asia kuulemma on ylimielisyyttä. Eli vielä kerran rautalangasta: peli hävittiin kun ei pelattu 60 minuuttia sillä tasolla mihin taidot riittävät, vaan surfailtiin ja annettiin vapaaehtoisesti heikommalle pisteet. Samaa kehitysapua Kerho on harrastanut jo puolen tusinaa kertaa tämän syksyn aikana. Kaikille sattuu joskus, mutta Kerholle on sattunut 3-4 kertaa liikaa syksyn aikana ja sama meno tuntuu jatkuvan. Ilman niitä sattumia oltaisiin nyt liigan kärjessä ja voitaisiin rakentaa kuntopiikkiä pleijareihin tarvitsematta huolehtia kotiedusta. Pointti on siis se, että tämä hyväntekeväisyys voi käydä keväällä kalliiksi, etenkin jos vielä pleijareissa erehdytään luulemaan, että vastustajat kaatuvat kuvioluistelulla. Huonompiakin vastaan pitää pelata, parempia vastaan vaaditaan jo venymistä. Niin yksinkertaista se vain on.

Niin, jos nyt jollekulle on ihan pakko hävitä, olkoon se sitten KalPa. Savolaisia sinänsä inhoan, mutta onhan siellä meidän Kasper ja muutenkin altavastaajia pitää puolustaa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
http://video.savonsanomat.iwn.fi/kiekko/?video=070121_pulkki_kalpa_hpk.asx
Ei tuo Wiikmanin esitys kovin vakuuttava ollut. Varsin helposti menivät kaksi ensimmäistä maalia, kun Wiikman ensimäisessä pyyhki unihiekkaa mahallaan köllötellen ja toisessa sitten kohelsi itsensä ulostilanteesta. Lopuista ei voi suoranaisesti Wiikmania syyttää, mutta liekkö Jalosen tarkoituksena ollut olla mollaamatta mokea, jota ei voi huiliinkaan laittaa.

Se on nyt sitten Kalpa kauden ensimmäisessä voittoputkessa! Vieläköhän jatkuu Kärppiä vastaan? Johan niille on kahdeksan kertaa putkeen hävittykin, joten tilastovoiton paikka siinäkin kamppailussa - nyt kun tilastovoittojen makuun taas päästy. Todennäköisempi taitaa kuitenkin olla pahasti ylimennyt viikon latautumisjaksoa ja jo tavaksi tullut karu paluu arkeen.
 
Viimeksi muokattu:

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Kerho hävisi Kuopiossa!

Koska Kerho on viimeksi voittanut sunnuntai-pelin?
Selitys numero yksi: Sunnuntait ei vaan sovi Kerholle!

2.selittely-yritys:
Onnea Kuopioon pelasitte raportoijien mukaan yritteliäästi ja ansaitsitte voiton eurooppalaisesta asennevammaisesta huippujoukkueesta. Näitä tämmöisiä pelejä vaan väkisin tulee pitkässä juoksussa, siis odottamattomia pistemenetyksiä. Ei ne meidänkään huippujätkät sentään mitään koneita ole.
Siis äijistä löytyy inhimillisyyttäkin, paitsi tutun tehokkaasta Tibbettsistä. Mutta tämänhän jo kaikki tiesikin.

Pääselitys tappiolle:
Ensimmäinen Kalpa-peli moniin kausiin, kun en ollut paikan päällä katsomassa ja heti siellä ryssitään. Mitä helvettiä, minunko vika tämä olikin? =)

Lopputulos pelin lopputuloksesta:
Bileet pystyyn Kuopiossa, olette ne ansainneet. ja muistakaakin napsia pisteitä muiltakin ns. kovilta joukkueilta (Kärpät), jotka ei normaalisti häviä siellä 7 tai 8 maalilla pelejään, niin kuin esim. narrit.
 

Kyylä

Jäsen
Igor33 kirjoitti:

Olipa muuten komea maalikooste! Hyvä kuvanlaatu, hidastukset ja ennenkaikkea jo pelipäivänä jakelussa. Tapparan heikkolaatuisia videoita saa odottaa viikon ja Kerhonetin tulitikkulaatikon kokoisista kuvanäytteistä hädin tuskin tunnistaa, että kyseessä on jääkiekko.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Yleensähän se tappio tulee aina silloin kun aletaan laskeskella sarjataulukkoa ennen kuin peli on edes alkanut. Tuskinpa pelaajat ovat silti sortuneet samaan kuin allekirjoittanut. Vaikka näillä joukkueilla selvä materiaaliero onkin, niin kyllähän KalPa:kin pelaa ammattilaisjoukkueella, eikä sille häviäminen nyt mikään katastrofi tai häpeä ole.

Huolestuttavaa HPK:n kannalta on tietenkin se, että maalivahtipelaaminen ei ole nyt sillä tasolla millä sen soisi olevan. Kun nyt Oksa on loukkaantuneena viikkokaupalla, niin Wiikmanin on pakko parantaa pelaamistaan. Pakon alla se ei välttämättä ole helppoa. Mutta tylsäähän tämä olisi, jos olisi helppoa.

Tibbetts, Billy. 1+1, huipeaa!

KalPa:n kannattelijoille onnittelut makeista pisteistä ja jaksamista sinne tyvipään ankeuteen. Kun nyt voittoputki on avattu, niin samalla kertaa sitten heittämällä Padan ohi. Hä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös